1071
-
#469 Szerintem nincs baj a Mercedessel egyszerüen szegény Kimi peches volt nagyon idén. De majd jövőre! -
#468 -
#467 Kimi azért te vagy a király!!! -
#466 Alfonz : Kimi problémája kapóra jött -
#465 A McLaren jó autó, a Mercedes viszont nem érdemli meg ezt a csapatot...
A gumiszabályról meg már télen is az volt a véleményem, hogy nem lesznek reálisak az eredmények, és tessék, most itt van... -
#464 áá :(( -
#463 valahonnan gondoltam, hogy ez lesz...
Alonso -
#462 azt mondom, hogy jó taktika volt, de a gumi nem bírta. ez a gumiszabály nem tökéletes, tökmindegy hogy kinek, mikor, hol kedvez.
a vb szerintem eddig is elég sansztalan volt, a csapat vb meglehet, csak azt meg a mercedes nem érdemli meg, mert egy év alatt nem tudtak semmivel sem javítani a megbízhatóságon -
#461 Így már nem ... -
#460 Érdekes taktika . -
#459 Monteiro most alonsot kilökhetné -
#458 lett már ilyen pozícióból második, olyan pályán ahol nehezebb előzni, mint Monzában, ettől függetlenül inkább érjenek végig Montoyával, és nyerjék meg a csapat vbt -
ricky #457 szerencsére nem állandóan, de azért elég sokszor. :(
Azért egész jó időt ment, remélem holnap rajtol egy jót, és ott lesz. Csak Montoya fogja vissza Alonsót.
Jah, és ma olvastam a nyilatkozatát, h szeretne menni 2007-ben a Ferrarrihoz. :(((((((( -
#456 Kiminél álandóan motorcsere van? -
#455 Valahogy nem lepődtem meg ...
370 km/h, pf -
#454 motorcsere? -
#453 Hogy figyel :) -
#452 na a mester s kb olyan alkesz mint én
-
#451 siemens sx-1 azéé ott figyel az oldalán :D -
#450 jókép
-
#449 csak ne a McLarenhez jöjjön!! -
ricky #448 Hát szerintem elég valószínűtlen, h schumi ha ne haggya abba, akkor elmegy a ferrarritól. -
#447 Amúgy meg remélem nem csak Kimi nem megy a ferrarihoz, de schumi sem jön! -
#446 Elég szépen megcsinálta :)
Bár a kameraállás nem tetszett, mert azthittem, hogy akkor előzik Kimi-t :) -
ricky #445 Itt van még egy másik kp az esetről, de ez sem pont az. -
#444 ezt én is megtaláltam, de nemteccik:(
(np) -
ricky #443 Ezt találtam csak nagyobban! De ha meglesz azt is belinkelem...
(Bocs, de eddig nyaraltam!!!) -
#442 hála az égnek -
#441 kb -
#440 és aki egy kicsit a bulvár világban is benne van....(az már semmit sem hisz el):) -
#439 persze csak valaki egy kicsit otthonvan az f1 világában és reálisan gondolkozik akkor ilyen kimi vagy sumi átigazolás pletykákat nemhiszi el... -
#438 Az egész csak bulvár fogás, hogy vegyék a sz@r lapjukat.A hírt is ők találták ki meg szerintem riport sem készült csak önmagukat cáfolják Kimi néven:).Kimi csak mosolyog magában és nem is nyilatkozik erről. -
#437 ezt tudja mindeki ( vagyis mi itt az sgn tudtuk :D ) csak a sok láma hiszi el amit a bulvárlapok és minden szarok összehordanak... -
#436 Kimi: Nem fogok a Ferrarihoz szerződni! -
#435 így van én felajánlok 100 Ft-ot naponta :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#434 ezaz.indítsunk petíciót vagy szervezzünk világkörüéi pénzgyűjtést, hogy a fizuemelés legalább ne csábitsa. -
#433 Kimi nem mehet sehova mert megtiltjuk neki h elmenjen a McLarentől :P -
#432 úgy legyen ám -
#431 a lényeg a lényeg ezcsak pletyka amit kitaláltak kimi nemmegy sehova marad a mekinél még sokáig szerez 8 vb cimet és kész:D -
#430 jajó nemláttam... bár ezér büntipont pffffffffffffff