Terrorista kapcsolatokkal vádolják a filmkalózokat

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csodás kis cikk. És hogy ezt van pofájuk komolyan gondolni? Hogy õk irányíthatják a gépem?

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

a linuxot mar most is kommunistazzak.
meg ugye ott a creative commons licensz, ami szinten kommunista.

szal elobb utobb mennek ezek is levesbe.

nem beszelve a csodalatos DRM rol DRM cikk a hup.hu n

"Rosszul emlékszem, vagy tényleg az amerikai kormány pénzelte az AL-KAIdát ??"
Mi? <#guluszem1>

TommoT

Lenny
Ezek az amcsik kicsit elszálltak...
LOLita az egész nyomoronc bagázs, fúúúj!<#mf3><#gun><#boxer>

R Ö R G E

Vajon a linux és más, windows-tól eltérõ oprendszerek mekkora kárt okoznak a microsoftnak és ezzel az amcsi gazdaságnak? Mikor tiltják be ezek használatát? Nem teljesen viccbõl kérdezem!
A könyvet már több könyvesboltban is láttam, nem nehéz hozzájutni, ha vkit érdekel a téma.
Srácok, ne legyetek nevetségesek!
Ami az esetleges háborút illeti, lehetetlen. Egyszerûen azért, mert Irak jelen pillanatban is az amcsi szárazföldi erõk nagy részét leköti, alig maradt vki otthon, hívják be a tartalékosokat. Pedig az csak egy kis nyomorult sivatagi ország. Semmi az EU-hoz képest. Mo-t hagyjuk a hadsereg területén, önmagunkban tehetetlenek és nullák vagyunk.
Ami pedig az amcsi gazdasági elnyomást illeti, ajánlom mindenkinek Emmanuell Todd - A birodalom után c. könyvét. Kicsit száraz gazdasági és politikai elemzés, de nekem tetszett és elég logikusan vezeti le a folyamatokat. Az író állítólag '76-ban megmondta, h a SZU hogyan és nagyjából mikor és miért fog szétesni.
Hát, gondolom nem akarnak a figyelem középpontjába kerülni. És igazuk van. Egyelõre még nem bántottak HUBot pusztán csak a HUB miatt, kellett mellette üzleti tevékenységet is folytatni, hogy lecsapjon a törvény, de jobb az óvatosság.

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

Independence hub

Figyelem!!!

A Hubon tilos megosztani a Star Wars episod III. c. filmet!!!

Hát ezeket a benyalikat, biztos félnek, hogy bezárják a kis hubukat. Mondjuk é is moziban néztem meg.

Dante73
Azthittem, az olajból van pénzük a terroristáknak, és az amcsik támogatják õket a leginkább, hiszen az olajuk nagy része abból a régióból származik...
Ezek szerint tévedtem, Én támagattam a terroristákat azzal a 2 sms-el amit életemben elküldtem...
Asszem megyek feladom magam, nem tudok így tovább élni...
Tudja valaki a címet? Sürgös jeligére, a kiadóba legyen szives!!!

http://www.freetvmaci.info/

hátnemtom srácok lehet, hogy most vicces, de majd amikor a rendfenntartó erõk kinn lesznek az utcán már nem fogunk annyit kacagni
USA...
Az emberi hülyeség és idiotizmus szülõhazája...
Szerintem meg az USA a terrorista. Gazdasági terrorista...

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

concrete
warezoló fiatalok, MEGALOL ...

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

Nyavalyát! 20 év villamosszék alacsony feszültségen! <#idiota>

Mike
ha videókamerázásért 8 év
akkor egy ilyenért 10 év fegyház

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Köszi szépen!

Vicces, hogy van a hatalmas, és kiterjedt amerikai Fájlhamisító és Adatlopó Konszern Unió (FAK U) és van az elhanyagolható jelentöségü drogpiac.
Gondolkoztak a védelmi minisztériumban:
-szerintetek honnan van pénzük a terroristáknak?
-szerintem az illegális Windows-példányok eladásából
-hú, akkor ez nemzetközi ügy!
-bizony, támadjuk meg a terroristák gonosz beszállítóját, az EU-t!

Kíváncsi vagyok, mit gondoltak akkor, amikor az a két hüje felrakta a kollégista honlapra a Gyürük Urát. Atomcsapást nekik?

Na mindegy, megyek a DC-re... DzsiHÁD!
<#violent>

A végén még egy tetves filmletöltés miatt kaphatsz majd életfogytiglant a legszigorúbban õrzött fegyházban, ha meg kirabolsz egy bankot, akkor kapsz 10 évet. Korrekt. Tele lesznek a börtönök tizenéves srácokkal, a bûnözõk meg rohangálnak az utcán. EZ IGEN !!! IQ bajnokok ezek az amcsik.
Aki ilyeneket kitalál, annak komolyan pchichologushoz kéne járnia.... (nem tom jól írtam-e)...szánalmas <#mf1>

Mike at home
jogos

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ha teroristák lennémk nem lene BSA ASVA meg mindenféle jogi szervezet. Szerintük nagy gond lenne fel robantani?

" az összes multi kivonul Kínából.."

Sajnos ekkora szerencséjük nem lesz. Nekik se, nekünk se.
Támogasd egy kicsit a terroristákat és írd be a gugliba ezt: silent library project. Az elsõ címen, amit felad megleled a könyvet. Valszínû csak magyarul.
Az 5let jó! Be kéne illesztei a felsõ gombsorba egy "Humor" nevezetû gombot és tényleg oda kéne rakni az ilyen "cikkeket".

Frank99
:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

A cikknek csak a címéig jutottam, mert tovább nem érdemli meg, de a képen még most is röhögök, ez cool. Megkérném az SG-t az ilyen cikkeket a poén rovatba tegyék. ne süllyedjünk más kultúrák szinvonalára, köszönöm.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Frank99
ott a 2 pont...

Két dolog:

1. Ha ez igaz amit a cikkben írtak, akkor köszönje magának ezt Amerika. Tkp. õk adták/adják a "fegyvereket" mások kezében akikbõl egy idõ után ellenséget generálnak.

2. Mi a fenének kell ilyen idióta cikkeket lefordítani/leközölni. Nem ér ennyit az egész. Csak felb****a magát az ember agyilag az ilyen baromságokon.

Hát bazz én is egy rohatt warezolós vagyok 😛

Mostantól szólitsatok Musztafának... <#wilting><#duhos2>

Mike at home
na mar vartam mikor lesz a kalozkodas terrorizmus

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

[HUN]PAStheLoD
ezen én is feküdtem ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Frank99
az a bizottság valamely zsíros ASWA és BSA és egyéb támogatói által eléggé megvan kenve, hogy hülyeségeket beszéljen, és emelje a kezét.

Frank99
ja, és mondják ezt azok, akik tudvalévõ a világ rengeteg részén terroristákat pénzelnek (tek) ha éppen érdekeik így kívánták.

AZÉRT SEM FOGOK MEGVENNI MAGÁNHASZNÁLATRA SEMMIT SEM!

Frank99
mást nem tudnak kitalálni, hogy hogyan eresszék a kalózokra az egész amerikai hadsereget atombombástól, CIA-tól, helikopterestõl stb.

okádnom kell...

SZU vs. U.S.A, egyéb: tudod, az idõ megszépít mindent. Van olyan, mnidkettõ rossz választás, azokon tovább kell haladni.

CodeRed
Komolyan mondom ez röhej!!!Kik ezek az amcsik?A világ csendõreinek hiszik magukat folyamatosan?Úgylátszik nekik mindenki potenciális terrorista aki nem bólogat úgy ahogyan õk szeretnék.Éppen robbantást tervezek valamelyik amerikai városban...mert terrorista vagyok 😄

...hoppá! mit is töltöttem le éppen? 😄

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Az oroszok meg örülhetnek, ha beveszik õket is..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Ezek a terroristázások Amerika részérõl nyílt hadüzenetek.
Amelyik ország tiltakozik ez ellen, azt már lehet is lerohanni.
Szép Új Világ(rend) mindenek felett!!!!!
10-20 éven belül (de lehet, hogy méghamarabb) létrejön az egyesült amerikai és EU unió..a kínai vezetés vagy behódol, vagy éhínség lesz kínában.. és hatalmas munkanélküliség, mert ha Kína nem hódol be az NWOnak, az összes multi kivonul Kínából...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Bár az amcsik is kegyetlenek, hülyék tidnak lenni, a nácikhoz még hasonlítsuk õket, az kemény volt.
Õk kissé bürokratikusabb, kényelmesebb formában nyomnak el.

Azért nem minden szabadságharcos terrorista, fordítva is. Akár az 56-os magyarok többsége is csendes volt. Állítólag nem volt sikk pl lopni, pl kirakatokból.
Némelyik ilyen arab harcos is agyament lehet, nem lennék ott, nem biztos, hogy full erõszak, army a megoldás.

Sadist

Nagyon helyes! Lõjék csak tarkón azt, akinél akár csak egy crackelt shareware progit találnak!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

fie
A spamolók nem pénzelik a terroristákat? Vagy azok a levelek, hogy adj pénz, hogy elmeneküljek az országból és akkor adok nekem millió dollárt.
És az adathalászok? <#wilting>

fie
Hát b@sszák meg! Már mindenki terrorista? Nem lesz ez így jó. Miközben védik a szabadságot, eltörlik azt.
"Ezennel a köztásaság birodalom! A biztonság birodalma..." -SW3

A riaa, mpaa meg oszama bin ladennel áll kapcsolatban, a kocsmában hallottam pista bától, õ aztán nem szokott hazudni...

// A kép az aláírással kiru! 😊

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

NEXUS6
Nos az átkosban sem mesés veséssel kezdték ám a meggyõzést.
Lehet, hogy kaptál egy beutalót Szocsiba, meg egy A4-est amit már csak alá kellett írni hogy 3/3-as lehess, vagy csak megmondták, hogy nem kapsz fizu emelést és megkértek hogy legközelebb tartózkodj a véleményednek masok elött történõ kinyilvánításáról.
Ha továbbra is rencer váltást akartál akkor jöttek a meggyõzõbb eszközök.
De a rencerváltó ellenforradalmár szélsõségeseknek ma is csak gumibot jár, ezt ne feledd el.
Hogy ki a szélsõséges azt meg nem te döntöd el.

Másrészt ma talán már egy kicsit tényleg szabadabban kinyílvánithatod a véleményed, csak éppen semmi látszatja.
Az ország gazdasága ma már tényleg a béka segge alatt van, nem csak statisztikákban. Termelés zéró. A fiatal meg mehet mekdonelcbe a jogász diplomájával, egyéb perspektíva nem igen adódik.

Erre jön ez a vérpezsdítõ kis hírecske, hogy lehet hogy amiért szegények vagyunk és nincs pénzünk megvenni a stuffokat, ezért elõbb utóbb még meg is bombáznak bennünket.
A magyar hadsereg a sok éven keresztül tartó reformok következtében, most kb ott van mint Szaddam serege a háború elött -Béka seggéhez alulról tart.
És jézusom, nekünk tényleg van atomunk!!!!
Már látom ahogy az utcákon masírozik a gyõzedelmes felszabadító amerikai had.

Hú de jól érzem magam!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

nnnnna, kezdõdik a visszaélés az USA terrorellenes törvényivel. Elég kemény.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

USA <#mf3><#mf3><#ejnye1><#ejnye1><#gun>

s1lkforrent
Az egy dolog, hogy valaki nem komálja a nemzetközi helyzetet(mely ugye egyre fokozódik), de azért ezt nem kéne, zzmeg..
Nem mindegy neked, hogy az új világrendben különórákat tartanak neked demokráciából, meg szólásszabadságból gumibot segítségével, vagy a régiben lerúgták a veséd, mer csúnyán néztél a mi bölcs vezérünk fényképire?

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

s1lkforrent
A hozzászólásaitokból már látom, ide is jönnek majd bombázni... nézzetek magatokba s lássátok, hogy terroristának születtetek...

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Visszasírlak drága SZOVJETÚNIÓ!
HALÁL AZ IMERPIALIZMUSRA!
Jah😊. De milyen trükkösek😊. Ha felháborodunk, és elkezdünk Amerika ellen uszítani, netán még tovább megyünk, akkor gyakorlatilag bebizonyítottuk, hogy igazuk van.
Csak reménykedni lehet, hogy akadnak még józan emberek is Amerikában.

Oldal 1 / 2Következő →