100
-
Thanatos #100 énis csak ahogy nézegettem faokat akkor akadtam bele..., és jah szvsz tényleg halott ügy :( -
#99 Már el is felejtettem a gémet....de gondolom nem törték fel a patchait... :( -
Thanatos #98 még mindig semmi? :) -
Thanatos #97 :((( -
#96 Tudtommal semmi, eddig őrizgettem, valószínű nem fogják feltörni a peccseket, szal F8, kár érte jó lehetett volna... -
Thanatos #95 nah van már valami új fejlemény? -
Thanatos #94 aham má ltáom énis, hátez gáz :/ -
#93 az egy dolog.....csak CRACK lenne már, mert így én sem játszok vele... -
Thanatos #92 jade látom ace is irta hogy van... érdekes mert hiv odlalon én semmi jelét nem találtam :P -
Thanatos #91 ?? én hiv odlalon még mindig csak azt láttam ami a dvd-n van... -
#90 Patch van,csak crack nincs hozzá... :(( -
Thanatos #89 nah ehez se lesz má patch mi? :/ -
#88 -
ACE #87 Kijött az Angol 136-os patch, csak úgy látom crack még nincs hozzá... -
#86 lenyomtam pár scenariot.. nem sokat változott, de tetszik :) -
Thanatos #85 nem tok mit mesélni énse értek hozzá olyan nagyon de ettől még nem elég mindig ugyan azt állitani... -
ACE #84 Miért más? Miben másabb? A portot nem az összeset kell állítani? Kicsit mesélhetnél róla priviben... -
Thanatos #83 elvileg ráérek,icq-n ordics rám :) -
#82 Nekem még fel sincs rakva, egyszer csak ki lehetne próbálni :D
Tényleg mi van azzal a stronghold 2 partival?? :))
Pénteken délután ráérnél?? -
Thanatos #81 igy van ez..., minden gamehoz más beállitás dukál..., ezért modnomh ogy szarakodás... :) -
ACE #80 Van valami bejáratott módszered a GIT használatára? Mert nekem még nem sikerült totálisan faszán beállítani, néha műkszik, néha nem -
Thanatos #79 a réjövés megvan és nem az a gáz de akkor is kruva sok szarakodás egy sima ip-ip vagy lobby-s megoldáshoz képest... , és pont azok a kis gamek amiknél a git bejáccana ált nem élik meg azt hogy annyira nagyon erőltessék az emberek... -
#78 Azért a f@szom kivan,hogy minden jó (vagy annak tünő) gémet menetrendszerüen Lbasznak....
#mf3244311213 -
#77 köszi! -
#76 Boldog szülinapot ^.^ -
ACE #75 Egyszer kell rájönni, hogy hogyan működik, és utána már jó -
Thanatos #74 jah azzal müködne csak azzal emg az a baj hogy annyi a szenvedés vele hogy kérdés megéri-e... -
Thanatos #73 pech :/ (öszintén szólva MA-ba annyira nem merültem bele :P) -
#72 GIT..... -
#71 már az MAban is cdkeyjel kellett reggelni, itt is ugyanaz van. Direct IP nincs, LAN van -
Thanatos #70 ez a jó hozzállás! :D multit amugy probálta már valaki? hátha az nem fagy és csak az ai miatt fagyogat :D -
#69 Biztos! Sosem szabad hamar feladni :)) -
#68 Meglehet :D -
Thanatos #67 nem adod fel hamar kicsit? ltáod hogy párezer emberből legalább 2-3-nak tökéletesen megy..., hátha te elszel a következő :DD -
#66 :P -
#65 -
#64 Ez fasza...akkor ki sem próbálom :S -
#63 Ez számomra jó hír :D -
#62 Ez tetszetős.
Kipróbálom a demót :-) -
Thanatos #61 amugy nekem a nem válaszotosoknál is szokott ctd-zni de rendesen...
bár scenario modban ucso pár menet egész jol ment ált csak amikor ki akartam lépni nyerés után menüben akkor baszot ki deskre :P