100
-
Thanatos #60 tuti..., ilyen bugot nem direkt hagynak benne szal ez szvsz ugy müxik hogy azon a 2 tipusu hardwareösszeállitáson emgy jól amin tezstelték is a többin meg szar mert baszták normálisan tesztelni :D -
Thanatos #59 őőő lehet, ezt megint benéztem akkor P
de ettől függetlenül szvsz lehet hogy a német nagyobb verzio ugyan anyi mint az angol kisebb :P -
#58 Az érdekes :D
Fóleg azért mert a hivatalos fórumokon pont azt állítják hogy a peccs előtt jobb volt mint a peccs után :D -
#57 Mondom, nekem is kilépett a disclosnál amíg fel nem peccseltem...szal nem hinném, hogy gépfüggő. Esetleg a patch csak bizonyos gépeken müxik :) -
#56 Nem játszottam vele, csak megnéztem de a disclosnál legalábbis nem lép ki. -
#55 Igen megy -
#54 Hát az valószínű hogy nagyon gépfüggő....de oprendszerfüggő tuti nem....
Neked a world war mód megy?? -
#53 "nem vagyunk hülyék, mi is így csináltuk, de akkoris akad"
Nem gondoltam, hogy barki is hulye lenne hozza, de sose tudni. -
#52 Ugylatszik ezek a fagyasok szerintem gep, oprendszer fuggoek.
Nekem 1 szer fagyott karier modba, de az automata mentest vissza toltottem es azota se. -
#51 leszedtem külön a patchot, a cracket ugyanazok fagynak amik eddig is, minden olyan játékmód (kivéve karrier) megy ahol nem kell az elején országotválasztani... -
#50 World War mód is működik?? -
#49 Nekem nem lép ki én career módban nyomom. Ezt a peccset használtam és működik-szvsz próbáljátok ki hátha a CDn lévő hibás vagy mittomén. -
#48 ....Én erről beszéltem, akkor csak nem megy fagyás nélkül? :) -
Lupis #47 Alikor lehet vásárolni ott egyből kilép ,de a kampány megy rendesen, jó nehézre sikerült. -
#46 Ezt honnan veszed úgy mégis??
A CDn lévő patch 2.0.127-es míg a német patch 2.0.136-os szal....
Jó lenne ha lenne már angolul -
#45 Erre én is kíváncsi lennék -
Thanatos #44 amugy akiknek nem fagy egyátalán miylen beállitásokat hazsnálnak? (grafika, hang, etc) -
Thanatos #43 :) -
#42 Lehet...én azt meg se néztem -
Thanatos #41 az ugyan az mint ami a cd-n van... :) -
#40 Én azt töltöttem le ami a hivatalos oldalon van, 2.nemtomhányas. Krekkeltem a GCW-n található krekkel és működött. És nem német. -
Thanatos #39 ?? a cd-s patchra gondolsz? meet az fent van de szart se ér... a másik ami német meg kisebb verzio számú mint ez szal amit az javit szvsz az már alapbol emgvolt az angolban...
szal még újabb patch kéne :D -
#38 jahogy van újabb, sry -
#37 Elvileg a lejjebb belinkelt patch kijavítja ha lesz angol verzió meg poersze crack hozzá :D -
#36 AMúgy ez az egyetlen amit találtam ,sehol semmi fasza bannerletöltés... :D ezt is úgy szerkesztettem :D -
#35 fent van a cdn a patch -
Thanatos #34 magas! keskeny! etc! :DDDD (sorry de nincs itt a sok mümájer akik ezen szoktak izgulni, helyettesiteni kell őket :P)
amugy ha én véleményem is érdekel elég egyszerű de amig nincs jobb szerintem jó :) -
#33 melyik peccset? -
#32 Ehhez mit szólnátok bannernek? :))
Vagy inkább kisebb legyen? Nemtudom hogy mekkora kell ezekhez... :D
-
Thanatos #31 hát én eddig a carriert, a campaign-t és a world akármit probáltam mind fagyot, elöbb vagy hamarabb... 8jobb esetben csak sima ctd, de sikerült már kékhalált is produkálnia a drágának :P)
pedig egész jó lenne maga a game ha tudnék vele jáccani is :D
patch erre mikor várható? :D -
#30 Nekem kifagyott, feltettem a peccset és azóta megy karrier módban is. -
#29 Kifagy hogy pontos legyek méghozzá azoknál a játékmódoknál ahol az elején fel kell fedni az országaidat....a többijól megy nekem is, a karrier mód alapból halott ügy az az eredetiben sem megy :D -
ACE #28 nem vagyunk hülyék, mi is így csináltuk, de akkoris akad... -
#27 1. Installald a jatekot.
2. 1-es CD Crack konyvtar alol telepitsd a "mapr.2.0.127_patch.exe" -t.
3. 1-es CD Crack konyvtar alol masold at a "data,local konyvtarakat, es a mapr.exe -t oda ahova installaltad a jatekot, felul irva a regieket.
4. Jatsz.
En a 3 -as palyan jarok, de meg nem birtam leverni a gepet.:( -
Thanatos #26 hát kiprobáltam és engem is kivagdos deskre ... 8patch megvolt)
szal ismét egy csodálmányos faszbugos game :( hihetetlen menyire elterjedt ez újabban :/ -
Thanatos #25 hm télleg, nemfigyeltem, sorry :DDD -
#24 Qrvajó ez a game most kezdtem el. Én feltettem a peccset, krekkeltem és azóta nem fagy ki a vároaim felfedésénél. Egyébként tudja vki, hogy lehet bombázókat venni a hajóimra? Mindig a városba rakja be őket... -
ACE #23 És sokat jáccottál vele? Mert nekem véletlenszerű, van hogy 5 percig nem fagy, van hogy már az első percben... -
#22 Nem a crack hibája.....ez az eredetiben is benne van....Elvileg az a patch ami lejebb be lett linkelve az kijavítja a faygás okát, de egyelőre még nincs angol verziuó... -
ACE #21 Nekem sem megy, nekem is kifagy. Elvileg a RELOAD-os verzióban benne van a patch is, fel is raktam, és utána a crack, de így sem megy. Van a gamecopy-n is egy crack., de az úgy tűnik ugyanez a RELOAD-os... és még mindig fagy...