Domination

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
World War mód is mûködik??

Eye-scream
Nekem nem lép ki én career módban nyomom. Ezt a peccset használtam és mûködik-szvsz próbáljátok ki hátha a CDn lévõ hibás vagy mittomén.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Zsolo007
....Én errõl beszéltem, akkor csak nem megy fagyás nélkül? 😊

Alikor lehet vásárolni ott egybõl kilép ,de a kampány megy rendesen, jó nehézre sikerült.
Zsolo007
Ezt honnan veszed úgy mégis??

A CDn lévõ patch 2.0.127-es míg a német patch 2.0.136-os szal....

Jó lenne ha lenne már angolul

Zsolo007
Erre én is kíváncsi lennék

amugy akiknek nem fagy egyátalán miylen beállitásokat hazsnálnak? (grafika, hang, etc)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Eye-scream
Lehet...én azt meg se néztem

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

az ugyan az mint ami a cd-n van... 😊

Eye-scream
Én azt töltöttem le ami a hivatalos oldalon van, 2.nemtomhányas. Krekkeltem a GCW-n található krekkel és mûködött. És nem német.

?? a cd-s patchra gondolsz? meet az fent van de szart se ér... a másik ami német meg kisebb verzio számú mint ez szal amit az javit szvsz az már alapbol emgvolt az angolban...
szal még újabb patch kéne 😄

robotnyk
jahogy van újabb, sry
Zsolo007
Elvileg a lejjebb belinkelt patch kijavítja ha lesz angol verzió meg poersze crack hozzá 😄

Zsolo007
AMúgy ez az egyetlen amit találtam ,sehol semmi fasza bannerletöltés... 😄 ezt is úgy szerkesztettem 😄

robotnyk
fent van a cdn a patch
magas! keskeny! etc! 😄DDD (sorry de nincs itt a sok mümájer akik ezen szoktak izgulni, helyettesiteni kell õket 😛)
amugy ha én véleményem is érdekel elég egyszerû de amig nincs jobb szerintem jó 😊

Zsolo007
melyik peccset?

Zsolo007
Ehhez mit szólnátok bannernek? 😊)

Vagy inkább kisebb legyen? Nemtudom hogy mekkora kell ezekhez... 😄

hát én eddig a carriert, a campaign-t és a world akármit probáltam mind fagyot, elöbb vagy hamarabb... 8jobb esetben csak sima ctd, de sikerült már kékhalált is produkálnia a drágának 😛)
pedig egész jó lenne maga a game ha tudnék vele jáccani is 😄
patch erre mikor várható? 😄

Eye-scream
Nekem kifagyott, feltettem a peccset és azóta megy karrier módban is.

Zsolo007
Kifagy hogy pontos legyek méghozzá azoknál a játékmódoknál ahol az elején fel kell fedni az országaidat....a többijól megy nekem is, a karrier mód alapból halott ügy az az eredetiben sem megy 😄

nem vagyunk hülyék, mi is így csináltuk, de akkoris akad...

steam, origin: ACE_hun

Promi
1. Installald a jatekot.
2. 1-es CD Crack konyvtar alol telepitsd a "mapr.2.0.127_patch.exe" -t.
3. 1-es CD Crack konyvtar alol masold at a "data,local konyvtarakat, es a mapr.exe -t oda ahova installaltad a jatekot, felul irva a regieket.
4. Jatsz.

En a 3 -as palyan jarok, de meg nem birtam leverni a gepet.😞
hát kiprobáltam és engem is kivagdos deskre ... 8patch megvolt)
szal ismét egy csodálmányos faszbugos game 😞 hihetetlen menyire elterjedt ez újabban :/

hm télleg, nemfigyeltem, sorry 😄DD

Eye-scream
Qrvajó ez a game most kezdtem el. Én feltettem a peccset, krekkeltem és azóta nem fagy ki a vároaim felfedésénél. Egyébként tudja vki, hogy lehet bombázókat venni a hajóimra? Mindig a városba rakja be õket...

És sokat jáccottál vele? Mert nekem véletlenszerû, van hogy 5 percig nem fagy, van hogy már az elsõ percben...

Zsolo007
Nem a crack hibája.....ez az eredetiben is benne van....Elvileg az a patch ami lejebb be lett linkelve az kijavítja a faygás okát, de egyelõre még nincs angol verziuó...

Nekem sem megy, nekem is kifagy. Elvileg a RELOAD-os verzióban benne van a patch is, fel is raktam, és utána a crack, de így sem megy. Van a gamecopy-n is egy crack., de az úgy tûnik ugyanez a RELOAD-os... és még mindig fagy...

Zsolo007
LLLLOOOOOOLLLLLL alcímet olvasd má' el pls 😄DD

UI.: Amúgy érdekes hogy én úgy emléxem hogy a MA szebb volt... 😄

ez nem a massive assault utodja vagy valami oylasmi? legalábbis nagyon ugy néz ki... 😛

Zsolo007
Legújabb VGA? vagy legújabb DX?

UI.: A legújabb 71.89es van fenn....

Teljes képernyõsen fut neked? Én akármit csniálok nem fut 😞

Biztos felraktad a legújabb drivert?
Jó kis játék ez és egyáltalán nem fagy😛 Egyedül a szöveghangok zavarnak ,nagyon bénán vannak megcsinálva.
Zsolo007
Igen? <#szomoru1>

Remélem lesz angol nagyon hamarosan

grebber
Amúhy ez a patch a német verzióhoz van.

Next PC upgrade: 2022

Zsolo007
Igen ez a legújabb patch ez elvileg kijavítja a fgyást viszont kérdéses hogy a crack jó e hozzá.....Én leszedem mert hátha megy, így amúgfy sem játszható....

grebber
ITT van egy patch nemtudom hogy ehhez a verzióhoz jó-e 88MB.

Zsolo007
Ez nagyon igaz:

"Massive Assault is a game for those, who like to think. In this game random factor exists without doubt, but it doesn't play a decisive role." - Tiger

Ezt a hivatalos fórumon találtam 😊

Zsolo007
Itt a taktikázás nem abból áll hogy hátbakapod....egy kicsit más, de nekem bejön, pontosabban bejönne ha nem fagyna...most is nézem a hivatalos fórummot hogy találjak megoldást a fagyásra

Zsolo007
Egyikre sem 😊 Ez a Massive Assaultra hasonlít....

mrzed001
Melyikre hasonlít: Generals, Gyûrûk ura, Act of war, vagy age (of mythology) sorozat?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

grebber
Nekem is bejön én a demóval toltam.

Lacc
Hát ez az, hogy a harcok egyszerûek 😄 Lõ a kiskocsi, sebez 1-et. Lõ a nagy tank, sebez 2-t. Lõ a nagy lépegetõ, 4-et sebez. Lõ az üteg, sebez 3-at. És igy tovább, semmi ilyesmi, hogy ha hátolról támadom jobban sebzõdik, pontosabb sebzési modell, csak ennyi. Nem rossz mondom, de valamivel komplexebbnek kéne lennie szerintem.
Zsolo007
Érdekes.....Azt olvastam így nem fog fagyni, de nekem ablakban is fagy....nah körülnézek fórumokon, hátha találok megoldást.

Zsolo007
Végre valaki 😊 Azthittem már beteg vagyok hogy én egyedül játszom vele 😊.

A kifagyás megoldása kis áldozattal jár: Rakd át úgy hogy ablakban fusson és jó is lesz 😊.
Mit értesz az alatt hogy egyszerû? Hogy nincs nyersanyag? ez csak a harcról szól...

Lacc
Ja nem rossz kis játék, bár szerintem egy kicsit egyszerû. Viszont nekem mindig kifagy, ha olyan játékmódot játszok, ahol az elején ki kell választani a kezdõbázisodat.
Zsolo007
Remélem van még rajtam kívül emberke akinek bejön ez a játék mert szerintem nagyon jó kis stratégia. És az AI is nagyon jó - az elsõ rész ezzel fogott meg leginkább - .

Zsolo007
Rákerestem és úgytaláltam nincs még topicja, úgyhogy megcsináltam <#vigyor3>

Nemrég jött ki a Reloaded-es verzió. Akik játszottak a Massive Assault-tal azoknak ez kötelezõ darab!

Aki még esetleg nem ismeri az nézzen körül a Wargaming.net oldalán.

← ElőzőOldal 2 / 2