Megbukott az EU telekommunikációs adattárolási tervezete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Az angoloktól átvett Echelon rendszer (amit már nem úgy hívnak), teljes gõzzel mûködik néhány ezres személyzettel az NSA szolgálatában.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Fie: ne a PC-bõl, és az onnét ismerõs hardverelemekbõl indulj ki. A kilencvenes évek közepén, még az idõsebb Bush elnöksége alatt amerikai tudósok egy csoportja kéréssel fordult a kormány és a szenátus felé: ebben azt kívánták, hogy a hidegháború befejeztével az amerikai kutatók által felhalmozott tudásanyag egy részét hasznosítsák az egész emberiség számára. Dick Chaney - az akkori védelmi minszter, késõbb alelnök - határozottan megtagadta ezt. Érve az volt, hogy az USA tudományos-technikai elsõbbségét mindenáron biztosítani kell. A tudósok csak annyit nyilatkoztak, hogy forradalmi áttöréseket értek el elsõsorban a kommunikáció, az IT és a lézertechnika területén. Vajon milyen rendszerek mûködnek titkos kutatólaboratóriumok vagy atombiztos katonai bunkerek mélyén?
Neo-ra visszatérve: nekem, öreg anarchistának ne papolj :) A filmben nem nehéz felismerni a párhuzamot a kisember boldogulni akarása és a fennálló multikapitalista világrend globális pénzuralma között - ám Neo-k nincsenek. A változást mindig a belsõ bomlás hozza el: ez vár majd az önhitt és olyan hatalmasak látszó Óperenciás Nagytestvérre is.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Az EU-nak nem kell félnie a terrorizmustól. Nem mi nyomjuk el az arabokat. Az amik a köcsögök nem mi.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ennek sokszorosa, ami az internet "loggolására" képes lenne.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Az adattárolás csak 1-1 személyre vonatkozik, mert nincs a világon az a sok vinyó, ami az internetes adatforgalmat tárolni tudná az összes elõfizetõnél. (Nem is lesz - ez olyan minthogy fénysebességet sem lehet elérni - bár ez csak tétel).
1. A fent vázolt rendszer már a kilencvenes évek közepe óta mûködik. Ráadásul nem csupán a forgalmat bonyolító személyek címét/számát és az idõtartamot rögzíti - hanem ésszerûen a tartalmat is. (Miért rögzítenénk csak a forgalom adatait, amikor maga a tartalom a lényeg) A gyûjtött adatokat rendszeresen elemzi és osztályozza.
2. Neo egy mesealak, így rá hasonlítani súlyos skizofrénia.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Eh,
kezdõkéim,
az erõsebb kutya baxik.(pont).
Jogtalan? Igen. Éppen errõl beszélnek, hogy kényükre kedvükre megváltoztassák a törvényeket, hogy nekik, vagy az õket kifizetõ lobbinak (a megvesztegetés legalizált formája) kényelmesebb és jövedelmezõbb legyen.
Igy müxik a képviseleti demokrácia. Az is hülye, aki azt hiszi, hogy a képviselõje majd érte fog dolgozni egy ilyen rendszerben.
Nem vagytok Neo-k, nem is fogtok felébredni. MEnjetek, játszatok counterstrike-ot, az való nektek.
Bocs az érzékenykéknek, ha esetleg túúúúl nyersen fogalmaztam. Hajnal kettõ van és halálosan unom az ostoba forumos megszólalásokat. Bár még igy is megéri olvasgatni, mert van 1-2 vicces :)
Na, mennnnyen mindenki dógozni LYól.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
1) kivitelezhetetlenül nagy adatmennyiség
2) pofátlan és jogtalan
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.