Újraalkotják a robotok az emberi beszédet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
😊 😊 😊 😊 de akkor kell lennie nyolcadik iránynak is.. azt hiszem...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A hetetik irányra nem mindenki képes, kitaláljátok melyik az?
fel, le, jobbra, balra, elõre hátra, ?
És miért kell neki az a pléh láb, bádogemer?
Ott csak háttérzenészek voltak a robik, de hát fejlõdik a világ
Egyébként tutira a lábából nyeri ki a ..... zokszigént
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
lesznek majd éneklõ robotok programozható hangszínnel. És mindig ott leszenk a TOP 10 be. MErt a programozók mindig az adott idõszak/kor Hangideálját programozzák bele.
lesz hörgõs robot.
britni szpirsz utánzat
lesznek robot bandák.. Lehetõleg öten és fiunak öltöztetve
meg lesznek. sikertelen Idõszakos robot énekesek. akik a bárokban fognak énekelni...
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
azért egy "görbe bögre..." mondókát megnéznék tõle.
<#vigyor>#vigyor>
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"Miután valaki belemond egy szót a géphez csatlakoztatott mikrofonba, egy, a modellen alapuló szoftver elemzi a hangot,... "
><
"Ha sikerül tökéletesíteni, akkor a rendszer olyan számítógépes eszközöknél is alkalmazhatóvá válik, melyek a vokális képességekkel nem rendelkezõk helyett beszélnek."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Mivel a japán ábécé szótag ábécé ez a kettõ ugyan az. Az és szót ki kéne cserélni pl egy vagyisra.
Hajra Japcsik!!!!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Majd bedobjuk az EMP-t oszt' annyi. 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Az amcsik a pilóta nélküli jármûvekkel szórakoznak, a japcsik hozzák a robottestet, már csak lassan az MI hiányzik(?) és kész az elsõ T101-es modell.
Nézzük pl. a Microsoft Speach programot.
Csak hát nekik van 5 magángangzojuk, nekünk meg 14, azért nem mindegy 😉