188
-
#188 Sajnos ésrevettem de a 8. évadban volt egy két jó poén.
Ma meg elkezdtem az utolsót. Jó rövid évad lesz. -
lee56 #187 Ha az első pár évadot már láttad, akkor nem vesztettél sokat, sajnos az 5-ödiktől eléggé esik a szinvonal, látszik kezdtek kifogyni a végére a jó poénokból már. :) -
#186 Én meg nosztalgiáznék, de tesóm kölcsön adta és már nem tudja, hogy kinek :S -
#185 Igen!
Én még csak most jutottam hozzá a nem látott évadokhoz! :) -
#184 él még a topic, nahát :D -
#183 Igen. Akkor várandós volt. -
#182 Nem tudom de nekem így jobban bejött. -
#181 Carrie jó nagy segget eresztett a 6. 7. évadra!
Terhes volt a színésznő? -
lee56 #180 a csokibaba az Kelly, de ő sem rossz :) -
#179 Ez tök rossz hogy vége van!:( Nekem jobban bejött mint pl a Jóbarátok, vhogy jobban átjöttek a poénok:) -
#178 nem. Doug feleségét. -
#177 Melyik a négert? :D -
#176 Yah nekem sem tetszik :S -
#175 6. évadtól megváltozik Carrie magyar hangja.... ez nem jó -
#174 én most az 5. évadnál járok.
Carrie-t sunáznám. -
#173 :D -
#172 legnagyobb.. doug for prez -
#171 én is most fejeztem be, legjobb sorozat ami létezik :] minden részén nagyon sokat nevettem -
#170 én is most fejeztem be minden idők legjobb sorozatát :( -
qB0B0p #169 Én is pont most néztem meg az utolsó részt. Csak nekem tűnt úgy, hogy nagyon el volt kapkodva a sorozat lezárása? Mindenesetre imádom ezt a sorozatot és nagyon fog hiányozni (persze biztos, hogy végig fogom nézni az összes részt még min 1X) -
#168 Akkor vége. Most néztem meg a 9.évadot. Szép befejezés :-) -
zsolt200vorta #167 Hy all! nekem megvan az összes Férjek gyöngye szinkronosan avi-ban (dvd rip) 6 évad. ha kell, írj. -
lee56 #166 jah, még dennyé se a régi :(( -
#165 deakon és carry szinkronhangja is szar :s -
#164 nah végre fennt van a 6. évad -
#163 ; ) -
#162 De van neted :P -
#161 köszi : )
váá, nincs is TV6-om xD -
#160 Igen! Köszönjük, hogy fordítottál nekunk. Nekem naon tetszett a fordításod. -
#159 azért köszönjük az eddig elkészitett feliratokat, örök hála érte hogy bevállaltad :) -
#158 dejó, h elkezdték a 6. évadot. akkor a feliratprojektet le is állítom xD amúgy is baromi lassan haladtam vele...
irány a tv6 vagy az internet és nézzétek : ) -
#157 Dicken-é sem a régi :( -
#156 a "sorozatos" torrenten már fent is van az első rész, szóval valószínűleg el lesz készítve mindegyik :) -
#155 ez most komoly? :)
köszi az infót, remélem veszi valaki a szinkronokat, nekem nincs sajnos hozzá eszközöm :( -
lee56 #154 A többiek szinkronhangjai ugye nem változtak? Már kezdtem megszokni őket :( -
#153 Megkezdődött a 6.évad magyarul! TV6-on! Csak sajnos nem Juhász Judit Kerry hangja :( -
Pretorianus #152 Nekem megvan az első két évad DVD-Rip-ben magyar szinkronnal. Akit érdekel
írjon privibe. -
#151 ma a 114.rész ment a port.hu szerint, az az 5. évad, 126. résztől kezdődik a 6. -
#150 Szasztok!
Tv6 most a 6. évadot nyomja ??
http://seriesfree.smsbase.hu/indexx.php | ajánló... -
#149 az még régen lement a viasaton a többivel együtt