Mester Tamás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor meghallottam valamelyik rádióban, az jutott eszembe: Mintha ezt már hallottam volna angolul. Honnan ilyen ismerõs? Ja, persze, ki az az idióta, aki MUSE-t koppint? Röhejes, de magyarul még nem hallottam ilyet, szóval vajon ki lehet az aki úgy "lopja" a stílust, hogy a rádióban is játsszák?
Aztán késõbb megtudtam, hogy ez a Mester csákó az. Jó lenne a szám, meg minden, csak engem idegesít, hogy már hallottam valami nagyon ilyet valaki mástól. Na mindegy, gondolom nem készakarva lett lenyúlva, meg a többi szám nem ennyire durván Muse.Vagy nemtom, mindenesetre érdemes lenne meghallgatni a többit, hogy most elássam e a srácot, vagy azt mondjam, hogy jó, hogy van egy ilyen arc is.
\"Megrögzöttek és szélsőségesek gyűlésein nem láthatsz...\"
Engem érdekel a zenéje, és másokat is. És erröl szeretnék HASZNOS infokat cserélni.
Fikázni én is tudok, de ez maradjon a privmitivebbek kiváltsága!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
*Posse*T.W.D*
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Azt sem tudják mit beszélnek.
Egyszerûen aki divatosan öltözködik, az rögtön buzi.
Le lehetne már állni a mások ócsárlásával.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
minden infot ide!!!