665
Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
-
#344 jah, énis:))
elszontyolodásgátló!!!:)))
sűrűn emlékeztetem magam rá!! -
#343 peeersze, tök mű az egész:)
énsem tudnám elviselni, ha egy hapsi többet készülődne a fürdőszobában mint én. ez szerintemis férfiatlan! nem vagyok úgy vele mint a zalatnai cini, hogy egy pasi akkor férfias, ha enyhén hugyszagú, de azé legyen PASI aztahétszázát neki!!!:DDD
ja, és mijen érdekes, hogy ez az "igényesség" ami a külsőségekben jelenik meg, ez egyszerre nagyfokú "igénytelenség" a belső értékekkel szemben. szal minden a külcsín sehol a belbecs... -
#342 Nem védelmükre, de ezek a megjáccós emberkék - fiúk, lányok - valamit nagyon jól tudnak: egyéniség nélkül utánozni --- s ez már valami
-
#341 Rózslány,tetszik az aláírásod! Ezt a filozófiát szeretem... -
#340 Ja.
Csak azt nem értem hogyan lehet egy pasi ennyire hiú.
Valahogy..ez olyan nőcis dolog. Férfiatlan.
Nem tudnék vonzódni egy olyan hímhez, aki többet törődik a külsejével mint egy primadonna.
A többi-az érzelmi sivárság, a kőagyúság-már más lapra tartozik.
Egyszerű igénytelenség.Lustaság.Kényelem.
Csak tudod..az a furi, hogy állnak ( szépmacsófiú+szépszilikontetováltszemöldökű lány) lobog a hajuk a szélben, és csak vannak, mintha egy féltéglába kapaszkodnának. Olyan személytelen, megjáccós az egész. -
#339 behhehe. :)
Azért én nem örülök, h felszedtem pár kilot. :) -
-
#337 szentem ez olyan külsőség dolog... tehát ha egy pasi ki van izmozva akkor teccik magának, meg a csajának, aki feltehetőleg egy cicababa (hidrogénszőke, 45kg + 1-1 kg szilikon, 190 cm magas, rózsaszín, esetleg fehér ruhában) és ők így együtt nagyon dekoratívak és ha beülnek a sportverdába akkor meg pláne. szentem ez ojan vakítós dolog:) meg ha jár a kondiba akkor nem kell beszélgetni...senkivel:) -
#336 Így van, így van, így...
-
#335 krisztike,ha már betévedtél ide is,akkor kérünk egy nő női szemmel való véleményt/elbírálást is. Köszi! -
#334 Szerintem (sorrendben):
- maguknak,
- egymásnak,
- az IQ-bajnok plázacicáknak
- a max 14 éves "jaj-dejó-pasi" lányoknak...
Az értelmesebb nője, nem a férfi bika nyakára és 48-as karjára pattan elsőként, hanem a vonzerőt keresi... ami lehet testi kisugárzás, illat, pillantás, de a legtöbbje (saját bevallása szerint) egy-egy apró részlet után kezdi csak az egészet felfogni / befogadni... [persze, minden mögött ott a szexualitás]... hang, mosoly, pillantás, szöveg, sugárzó intelligencia...
A béna nők pedig a humorérzékre, viccességre ugranak... boooááááá... , ha egy férfi kellően "nem-unalmas", akkor nincs szükség gyagya viccekre...
-
#333 Nana.
Attól függ, mire akarja használni az illetőt.
Mert ha csak szexre, akkor bizony nem árt ha a pasi kellően izmos.
DE ha szerelmes a nő...akkor a 22-es biciklibelső kar is menten vonzóvá válik, akárcsak a pici pocak!
Ja.
Azért legyen kellően izmos az a férfijú, nem az a randa módon kigyúrt szörnyedvény, de ne zuttyanjon össze ha ő van alul.
Egyébként fingom nincs, kinek tetszenek a kockásra-csíkosra izmosított pasik.Maguknak? Egymásnak? -
#332 Érdekes mód - ezt tudományos (értsd: empirikus) felmérések is alátámasztják - az értelmes nőket nem érdekli a férfiak izomkötegének nagysága...
-
#331 Te se... mert ezek a tulajdonságok kibővíthetők simán egy több százas listává...
-
#330 Kénytelen vok egyetérteni, de én az önismeretet előrébb raknám.
Sajnos igazt kell abban adjak, hogy rengeteg férfi fél azoktól a nőktől, akiket nem lehet kilóra hülyíteni. -
#329 Ne vitatkozz.
Az is kell, amit te írtál.
De bátorság is.
Tehát
-bátorság
-Önbizalom
-humorérzék
-erő
-ész
-Önismeret
-tapasztalat
-képesség a nő tüzének elfogadására, túlélésére, esetleg viszonzására. -
#328 Egy ilyen nőhöz nem bátorság kell, hanem
- érzelmek
- intelligencia
- egzisztencia
- megbecsülési képesség
- stabilitás nyújtási képesség
A mai csinibibéknek:
- pénz, pénz, pénz
- türelem
- lealacsonyodás az ő szintjükre
A kivételes csinibabákról nem szólnék, mert azokból 1 ha van 100000-ből, és azok már foglaltak.
-
#327 Ez nem ízlés kérdése.
Egy ilyen nőhöz bátorság kell.
Ez pedig tisztelendő.
Biztos hogy nem inkább egy babuci? Őt simán elintézhetnétek némi csecsebecsével, szolibérlettel...na? -
#326 ez így van legalább nem csak én rendelkezem kifogástalan izléssel :) -
#325 -
#324 Inkább választanám őt asszonyomul, mint bármelyik nulla agyú csinibabát!
-
#323 Nem túl széles az arca?Gülü a szeme?
És szeplősis! -
#322 Pusssz-pusssz-pusssz [csók-csók] a Hölgynek!
Julianne Moore a legszebb természetes színésznő a nemzetközi piacon!
-
#321 -
Ha már a régiek.
El Cid. -
#319 milyen ,Johnnie ? -
#318 hát jah... vannak ilyen dolgok is... :) -
#317 nahát ... -
#316 bezony-bezony.... :)) -
#315 Tényleg ? :) -
#314 Van privi is... :) -
#313 jó a duma ...)
de jobban szeretem,ha nálam van a tel.szám ...:)
(sztem az egész fórumot ez nem érdekelné ...:) ) -
#312 elhagytam a telszámomat, nem tudnád megadni a tied véletlenül? :) -
#311 nem kell érte könyörögni :) -
#310 a könyör adomány már nem is kell :( -
#309 nah nem bánom, átvállalom :) -
#308 Hátmosmá' se szárazító, se nedvesítő állapotomban nem vok... :) -
#307 te esetleg kezeskedsz róla ? :)) -
#306 szia...
Na látod, itt most nem fog kiszáradni a fogsorod. -
#305 hi :)