Nők női szemmel, pasik pasi szemmel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SRobert
😄DDD

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Buddy
azt mondod, csak nõvel ne kezdjen az ember? 😊)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

franco
az a tapasztalatom hogy vidéken még nem, de pesten már nagyonis

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
sztem se
vettem fél éve egy noname farmert, tûrhetõ volt. örültem a hûdejó biznisznek.
aztán egy hónap múlva vettem egy retro farmert. hogy az mien királyul áll rajtam😄 😄

Buddy
de a topdívák nem azt nézik, hogy a saxo-ból veszem a cuccokat vagy, hogy miért salamander cipõ van rajtam 😊 (vagy akármi)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

IMYke2.0.0.0
Kisz huncutsz,.,.,

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SRobert
Szerintem abszolút nem. 😊

De nem feszegetem, mert a végén még leleplezõdöm, kedveseim. 😄DD

Buddy
jó-jó, de ezek fiúknál nagyon apróságok

SRobert
Azért fazon, meg szabás is van a világon. 😄DDDD

franco
márakin😄

franco
...anyag,márka,minõség

Buddy
nõknek ezer féle ruha-lófaszt gyártanak....rajtuk többminden áll jól

Buddy
én is aszerint ruházkodom, hogy vagy mi jut eszembe, mi hiányzik, mi ment tönkre (ez mondjuk kényszer)....tehát miben érzem jól magam (saját stílus, saját ötlet, kedv alapján)
igaz, férfiaknál elég kicsi a lehetõségek halmaza....fölülre póló, vagy ing...gatya (rövid vagy hosszú) és ennyi....ez nagyjából kimeríti a dolgokat...no, a cipõd kilövi egybõl a zokni színét, az pedig bizonyos mértékbewn hat a nadrágra (színére indenképp)...túl sok mindennel nem lehet tehát sakkozni....színek, minták, összhang

Buddy
ez vmi belsõ dolog lehet, ami néhány emberkénél elõbukkanhat...de ezzek vélemények, ízlések, pofonok...nekem semleges pl., hogy ki miben járkál, öltözködik, de extrém azért ne legyen, mert az már globális véleményt formál (pl. a 195-ös kép eléggé...hmm....zúzós)

SRobert
Jó a srác...
Még rossz színészt is hitelesen alakít. 😄DD

franco
jah, vagy pl a jóbarátokos arc /joey tán/ is jáccot buzit.
mondjuk hitelesen😊

IMYke2.0.0.0
Tõlem is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

franco
ad2 persze. nálam is
ad1 nem azt mondom, hogy hetente cseréld le a párizsi divat szerint a ruhatárad.
ízlésesen lehet öltözni enélkül is. és mindenki saját magának határozza meg szvsz hogy neki mi áll jól, és mi a számára elõnyös/divatos.
aki ezzel nem törõdik, az dobálja a sarat /vagy rokker,de ez más téma. és itt nem a bõrcuccos 80as évek rokkereit mondom, mert az is igényes a maga szintjén/

Taranov
Csak ha valaki fekete pólóban és farmerben jár, akkor nem buzi, ha meg pl. színes ingben, akkor rögtön buzi. Ha nem hard rockot énekel
(ha énekes), akkor megint buzi. Legalábbis egyesek így közelítik meg.

Szerintem is a viselkedésen múlik, de pl. Depardieu játszott már buzit, mégsem mondja senki rá, hogy buzi, Di Caprio meg nem tudok róla, hogy játszott volna, sokan mégis buzinak tartják.
Ez a megalapozatlan feltételezés nem jó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

SRobert
Emlékezzünk a régi szép idõkre...

Sokminden együtt van a fotón, ami most szóba került:
Divat, öltözködés, Elton John, férfi-e némely férfi, stb...

Buddy
a másik örök kérdés: a divat....mi a divat? mi az, hogy "mai divat"...ki találja ki, milyen majom? nehogy már utánozzam, mert vki ezt álmodta meg két üveg pia után

a buzi/kurva - jelzés szerintem inkább a viselkedésre vonatkozott összegzésképp....tõlem legalábbis mindenképp

Taranov
Én is ezt próbálom mondani.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Elton az buzi, nem titok.

Buddy
látom komoly dilemma-témát találtál 😊))
írj egy disszertációt "Buziskodások a világban" címmel 😊)) (lehetne írni, az biztos)

franco
ezzel párhuzamosan mondom a következõt:

ez a topik is tele van túlzásokkal. legtöbbször szimpla irigységbõl ered. aki ápolt, és egyszerûen /az új divatnak megfelelõen/ jól néz ki, az nem feltétlenül kurva/buzi.

JackDaniels
😄DDD ez teccik.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

Buddy
(csak mértéktartóan....mérték a hordó, tartó az asztal)

Buddy
mittomén, nem vagyok a titkára 😊)))

Falconer
De lehet hogy nem buzi, attól még, hogy rózsaszín napszemüvege van, aranyosan mosolyog a kamerába és divatosan öltözködik... De akkor meg miért akar egy fiu felesége lenni? 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Buddy
jaaa, az abszolut ilyen kaliber pedig egyáltalán nem menõ, csak a pofája nagy...ilyen helyekre is járkál és így cselekszik, ahol a többi hasontársát megtalálja.....tücctücc helyek, divatkurvák, bacardi brízerek meg ilyen pancsok 2000 ft-okért........de egyikük sem golyóálló 😛

JackDaniels
...és ez a nagy baja a mai társadalomnak.Mert ezek nagyon felszínes dolgok.

Taranov
Õneki vmi David a barátja.

JackDaniels
Naon jó tudni, hogy a fiatalabb és idõsebb korosztály is tisztában van az illem-dolgokkal, csak az a tapsasztalatom, hogy az életben, különösen az újgazdag sznoboknál ez nagyon nem így van, pedig a sok gazdag paraszt nagyon el akarja magáról hitetni, hogy õk milyen illemtudóak. Ettõl sokszor felfordul a gyomrom, és a nevembõl kell innom egy kisebb mennyiséget.😊))))

SRobert
De pasival, nem? 😄

Buddy
elton john most fog házasodni, persze ez még nem zár ki semmit

Buddy
na pl. kapásból rájuk robbantanám a bmw-t...társadalmunk szégyenei

Láma!
egyik nagy kedvencem (volt)
tizedes meg a többiek?😊))

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

Taranov
Tuti buzi pl. a Friderikusz, Elton John és még vannak páran.
Attól, hogy valaki nyálkalegény, még nem buzi. Mások is azért mondják mindenkire, hogy buzi, mert úgy gondolkodnak, mint te, közben attól, hogy valaki divatosan öltözködik vagy mosolyog a kamerába, még nem lesz buzi.

Taranov
Nem tudom, némelyik bunkó jól ki van gyúrva, fülbevalóval és sötétített ablakú BMW-vel jár, és ott ül mellette a csaja, akin látszik, hogy maga is bunkó.
Szerintem jól megvannak egymással 😊

Falconer
Nem minden második, de aki szerintem buzi, az még nagyon sok ember szerint az
Te meg aki tuti buzi, arról sem tudod elhinni 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Buddy
ez igaz, de a lazaság-magabiztosság nem feltétlen kell bunkósággal párosuljon...aki pedig bunkóságra utazik, az megérdemli (nézhet akárhogy ki)...majd késõbb az életben rájön és nagy problémái lesznek

SRobert
Én Paul Newmannal csak azért nem, mert még nem szeretnék 80 éves lenni. 😄

Taranov
Õt nem szeretem, az Ocean's twelve és a Függõség is nyolcadrangú film volt.

SRobert
Való igaz, fogdosni én sem az illemkönyvvel, hanem a kezemmel szoktam. 😄

franco
még annyit hogy az eddig belinkeltek közül maximum vin diesellel cserélnék

franco
az 5-10 Jackre meg SRobertre vonatkozik😊

Taranov
Nagyon jó, de van még egy csomó ilyen.
Pl. Addig jár a korsó a kútra, Ki nevel a végén?
Ezek mind nagyon szuperek.

franco
hát nézzétek...nálatok olyan 5-10-zel fiatalabb vagyok.
természetesen tisztában vagyok ezekkel az alapvetõ illemszabályokkal is-mivel velem anno megtanultatták-, de ma már a jobb nõket nem ezzel fogod meg. a 20-22 éveseket sem. lazának, magabiztosnak kell lenni. azon kívül hogy van lóvéd, jóképû vagy és egy hatalmas társaság közepe.
ha ez megvan még bunkó is lehetsz...

Kicsit off, de szerintem jó:

"Mohamed látogatást tesz a földön. Látja ám, hogy megy az arab férfi a sivatagban, elõtte poroszkál a felesége mintegy 20 lépéssel. Persze felháborodik, és megszólítja: ember, nem ismered a Korán tanítását? A nõnek 20 lépés távolságban követnie kell a férjét, nem pedig elõtte menni! Ó, nagy próféta! -jön a válasz- Amikor a Korán készült, még nem voltak taposóaknák..."<#hawaii>

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal