665
Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
  • krisztike
    Sziasztok ...
  • HD JOHNNIE
    Na mizu? megállt az élet? :)
  • HD JOHNNIE
    Nekem is ez a véleményem...
  • LordVenom
    Hát,...sok ismerősöm ki nem állhatja. Én személy szerint csípem a stílusát,mert van a filmjeinek egy olyan feeling-je,mint anno a Bud Spencer & Terence Hill filmeknek. Persze ők azért nagyobb klasszikusok,de mégis olyasmi érzésem van a filmjeivel kapcsolatban. Szinte mind egy kaptafa,mégis humoros,izgalmas és mindenekfelett mozgalmas...engem leköt.
  • JackDaniels #300
    Én rühellem, mint a xart a filmjeivel együtt.
  • Taranov
    Biztos jó fighter meg tornász meg minden, de nem színész.
  • Taranov
    Nem nevezhető annak.
  • HD JOHNNIE
    Szerintem überelhetetlen a srác! Hihetetlen, hogy negyvenen túl is huszonéveseket is lekörözve mozog. Állítólag a mai napig dublőr nélkül jáccik...
  • HD JOHNNIE
    Mi a véleményetek Jackie Chan-ról? Mint színész?
  • HD JOHNNIE
    hehe
  • LordVenom
    Az enyémben is inkább egy csúnya nő...
  • franco
    az uccán nem őt néznék meg a nők az tuti
    viszont mivel híres és gazdag, mindegyik őt akarja........
  • Taranov
    Hát mint férfi, nekem sem jön be, de nem az én véleményem a döntő ilyen kérdésekben :)
  • HD JOHNNIE
    Nah pl az
  • franco
    vasálarcos
  • HD JOHNNIE
    Egyébként meg már mondtam: sztem... :) Egy picit azért elkanyarodtunk a topic témájától...Tehát dikabrió: nem férfi az én szememben :)
  • HD JOHNNIE
    Nem. nemcsak a titanicban láttam őt, hanem a kosaras naplójában is,meg a kapj el ha tudsz-ban, romeo és julia stb. láttam mindent. nyilván nem rossz színész, de nem is a legjobb!!!
  • Taranov
    Csak azért mondod ezt, mert többek között a Titanicban láttad őt, ezért úgy tekintettél rá, mint egy "szépfiúra", nem úgy, mint egy zsenire.
  • HD JOHNNIE
    Mert ez a szerep egyáltalán nem illik dikabrióhoz. Teljesen más karakternek kellett volna adni... sztem...
  • Taranov
    És miért volt szar az Aviátor?
    Szerintem izgalmas is volt, vicces is és a lélektan nagyon jól jött ki.
  • Gorvik #284
    Csak a Forest Gumpot hagyja ki mindenki Tom Hankstől.

Ha pasit kéne választani, akkor biztos egy feka lenne az illető.
  • HD JOHNNIE
    No pont az aviatorra irtem lejjebb, hogy egy nagy volt! a kapj el ha tudsz azért volt jó, mert Tom Hanks jáccott benne vala:) A kosaras naplója: so-so
  • JackDaniels #282
    Pontosan. Megtörtént sztori volt.
  • Taranov
    Dehogyisnincs, Egy kosaras naplója, Aviátor, Kapj el, ha tudsz!
    Én csak ezeket láttam, de biztos van sok jó még.
    A Titanickal vált híressé, ami tényleg egy kicsit nyálas volt és popcorn movie-s, de ettől még nem lesz sem buzi, sem rossz színész :)
  • HD JOHNNIE
    Az apám nevében nagyon jó film volt! Ugy emléxem igaz story alapján készítették. Nemhiába: az élet irja a legjobb forgatókönyveket!
  • HD JOHNNIE
    Mert nincs is :))
  • Buddy
    az apám nevében nekem is teccett
  • Buddy
    hát, nekem tom hanks egy filmje sem teccett...vhogy nem jöttek be
    maradok de nironál, al pacinonál, jean renonál, eastwoodnál...és a könnyedebb alapoknál (eddie murphy, bud spencer, terence hill...)
  • JackDaniels #276
    Mostanbában nem sokat hallunk róla, pedig ő sem egy utolsó, színésznek sem. A NewYork bandái, Az utolsó mohikán, Az apám nevében mind rohadtul jó filmek!

• Rózsalány
    énse szeretem. sokáig azt hittem róla, hogy nem szinész hanem egy értelmi fogyatékos a kosaras naplója miatt meg az a Johnny Deep film miatt...:)
  • LordVenom
    Tom Hanks tényleg nagyot alakít a Terminal-ban,meg egyébként is,de dikaprió se színészként se fasziként (mert ugye az az ON téma ) sem ismerem el.
  • JackDaniels #273
    Dikabriónak Az egy kosaras naplója c. filmje nagyon jó, de ezzel ennyi is. Én személyszerint nem szeretem.
  • Taranov
    De csak azért, mert még nem láttál tőle olyan jó filmeket, mint Tom Hankstől.
  • HD JOHNNIE
    Ebben egyetértünk
  • HD JOHNNIE
    Én Dicpribogyót egyvonalba állítom vandammékkal...
  • Taranov
    Nekem a Terminál és a Kapj el, ha tudsz! tetszett legjobban Tom Hankstől.
    Valóban nagyon jó színész.
  • Taranov
    Szerintem mindketten nyolcadrangúak, ha Robert De Niro, Depardieu, vagy Di Caprio színész, akkor ők max. a muscle magazinban állnák meg a helyüket modellként. (már ha van ilyen újság :)
  • HD JOHNNIE
    Tom Hanks viszont nagyon jóó színész!!! Aki látta a Terminal c filmjét az egyetért velem, vagy pl a Saving Private Ryan...
  • HD JOHNNIE
    Sztem egyikuk se olyan huu de nagy szinész, de ha választani kéne akkor vándáme
  • LordVenom
    Legalább!