665
Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
-
#304 Sziasztok ... -
#303 Na mizu? megállt az élet? :) -
#302 Nekem is ez a véleményem... -
#301 Hát,...sok ismerősöm ki nem állhatja. Én személy szerint csípem a stílusát,mert van a filmjeinek egy olyan feeling-je,mint anno a Bud Spencer & Terence Hill filmeknek. Persze ők azért nagyobb klasszikusok,de mégis olyasmi érzésem van a filmjeivel kapcsolatban. Szinte mind egy kaptafa,mégis humoros,izgalmas és mindenekfelett mozgalmas...engem leköt. -
#300 Én rühellem, mint a xart a filmjeivel együtt. -
#299 Biztos jó fighter meg tornász meg minden, de nem színész. -
#298 Nem nevezhető annak. -
#297 Szerintem überelhetetlen a srác! Hihetetlen, hogy negyvenen túl is huszonéveseket is lekörözve mozog. Állítólag a mai napig dublőr nélkül jáccik... -
#296 Mi a véleményetek Jackie Chan-ról? Mint színész? -
#295 hehe -
#294 Az enyémben is inkább egy csúnya nő... -
#293 az uccán nem őt néznék meg a nők az tuti
viszont mivel híres és gazdag, mindegyik őt akarja........ -
#292 Hát mint férfi, nekem sem jön be, de nem az én véleményem a döntő ilyen kérdésekben :) -
#291 Nah pl az -
#290 vasálarcos -
#289 Egyébként meg már mondtam: sztem... :) Egy picit azért elkanyarodtunk a topic témájától...Tehát dikabrió: nem férfi az én szememben :) -
#288 Nem. nemcsak a titanicban láttam őt, hanem a kosaras naplójában is,meg a kapj el ha tudsz-ban, romeo és julia stb. láttam mindent. nyilván nem rossz színész, de nem is a legjobb!!! -
#287 Csak azért mondod ezt, mert többek között a Titanicban láttad őt, ezért úgy tekintettél rá, mint egy "szépfiúra", nem úgy, mint egy zsenire. -
#286 Mert ez a szerep egyáltalán nem illik dikabrióhoz. Teljesen más karakternek kellett volna adni... sztem... -
#285 És miért volt szar az Aviátor?
Szerintem izgalmas is volt, vicces is és a lélektan nagyon jól jött ki. -
#284 Csak a Forest Gumpot hagyja ki mindenki Tom Hankstől.
Ha pasit kéne választani, akkor biztos egy feka lenne az illető. -
#283 No pont az aviatorra irtem lejjebb, hogy egy nagy volt! a kapj el ha tudsz azért volt jó, mert Tom Hanks jáccott benne vala:) A kosaras naplója: so-so -
#282 Pontosan. Megtörtént sztori volt. -
#281 Dehogyisnincs, Egy kosaras naplója, Aviátor, Kapj el, ha tudsz!
Én csak ezeket láttam, de biztos van sok jó még.
A Titanickal vált híressé, ami tényleg egy kicsit nyálas volt és popcorn movie-s, de ettől még nem lesz sem buzi, sem rossz színész :) -
#280 Az apám nevében nagyon jó film volt! Ugy emléxem igaz story alapján készítették. Nemhiába: az élet irja a legjobb forgatókönyveket! -
#279 Mert nincs is :)) -
#278 az apám nevében nekem is teccett -
#277 hát, nekem tom hanks egy filmje sem teccett...vhogy nem jöttek be
maradok de nironál, al pacinonál, jean renonál, eastwoodnál...és a könnyedebb alapoknál (eddie murphy, bud spencer, terence hill...) -
#276 Mostanbában nem sokat hallunk róla, pedig ő sem egy utolsó, színésznek sem. A NewYork bandái, Az utolsó mohikán, Az apám nevében mind rohadtul jó filmek!
-
#275 énse szeretem. sokáig azt hittem róla, hogy nem szinész hanem egy értelmi fogyatékos a kosaras naplója miatt meg az a Johnny Deep film miatt...:) -
#274 Tom Hanks tényleg nagyot alakít a Terminal-ban,meg egyébként is,de dikaprió se színészként se fasziként (mert ugye az az ON téma ) sem ismerem el. -
#273 Dikabriónak Az egy kosaras naplója c. filmje nagyon jó, de ezzel ennyi is. Én személyszerint nem szeretem. -
#272 De csak azért, mert még nem láttál tőle olyan jó filmeket, mint Tom Hankstől. -
#271 Ebben egyetértünk -
#270 Én Dicpribogyót egyvonalba állítom vandammékkal... -
#269 Nekem a Terminál és a Kapj el, ha tudsz! tetszett legjobban Tom Hankstől.
Valóban nagyon jó színész. -
#268 Szerintem mindketten nyolcadrangúak, ha Robert De Niro, Depardieu, vagy Di Caprio színész, akkor ők max. a muscle magazinban állnák meg a helyüket modellként. (már ha van ilyen újság :) -
#267 Tom Hanks viszont nagyon jóó színész!!! Aki látta a Terminal c filmjét az egyetért velem, vagy pl a Saving Private Ryan... -
#266 Sztem egyikuk se olyan huu de nagy szinész, de ha választani kéne akkor vándáme -
#265 Legalább!