Nők női szemmel, pasik pasi szemmel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE
A nõi body buildereket egyáltalán nem tartom szexisnek! Még a férfiakat csak csak, de a nõket végképp nem értem meg!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Azonban természetesen nagy szerepe van a 21 sz-i testkultusznak is...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Legtöbben a mozgást jelölték meg mint ennek elkezdésének okát, vannak olyanok is akik rehabilitáció miatt csinálják..De legtöbben egy másik sportból térnek át ide, ugyans ez végezhetõ 60 éves korban is... Az, hogy vki hormonkészítményekhez nyúl azt türelmetlennek tartom mivel nem képes évekig dolgozni ugyanazért a hatásért... A hormonkészítmények nagyon gyorsan látványos eredményeket lehet elérni.

Kalóz Pepi
Tudom.
Õket sem értem, kussé.

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

Rafaelo
vannak nõi bodybuilderek is szóval kussé 😄DDDD

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Kalóz Pepi
Jó, jó...de mi a cél?
És mindenféle lenézés, piházás nélkül kérdezem. Komolyan nem értem õket.Ez nem lehet cél, hogy "jól nézzek ki"...Vagy de?
Te ismered õket.
Mi az ami miatt ezt teszik magukkal?
Hiúság? Gyerekkori sérelmek? Szexuális vonzerõ megszerzése?

HD JOHNNIE
jaja... Tuti, hogy jó hatása van meg minden, csak aztán 10 év mulva azt veszik észre, hogy elsorvad a heréjük, felborul a hormonrendszerük, szarrá megy a mája, stb...

HD JOHNNIE
"férfi a munkától izmosodjon, a sporttól, a mozgástól," egyetértek...

Rafaelo
hormonos turmix 😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

HD JOHNNIE
Nem tudom miért van, inkább pszichológiai hatás. A testépítõkrõl irtam a diplomamunkám, itt inkább az izomnövekedést elõsegítõ legális és illegális szerek használatával kapcsolatos tudást vizsgáltam...Hihetetlen milyen sok a félreértés és a téveszme. Egynémelykük képesek akár fél millát is kiadni egyetlen egy hormonkuráért...Azért ez elég gáz...
Valakinek ez az élete, egyet ugyan nem értek vele, de tiszteletben tartom.

Rafaelo
😮

Kalóz Pepi
De miért?<#nemtudom>
Basszus....lehet hogy bunkó vagyok, sõt...amõboid, de egy férfi a munkától izmosodjon, a sporttól, a mozgástól, ne azért mert 523498875341365-szor megemelt egy kib@szott súlyzót.
Mennyi idõ megy el arra?
Lassan elmúlik az élete, õ meg csak lesi magát a tükörben, milyen szép is.
Aztán mire feláll, elindul, olyan tata lesz, hogy azt is elfelejti, mitisakart.

Kalóz Pepi
És õ?

HD JOHNNIE
De amikor valaki konditeremben kezd, konditeremben végez, többet néz tükörbe mint én...:-/--- Na igen... a sulyzós edzéseket (jobb helyeken) tükör elõtt végzik 😊

HD JOHNNIE
Inkább Julia Roberts, ha már érett nõkrõl beszélgetünk! És mint színésznõ az egyik kedvencem!<#eljen>

Kalóz Pepi
Igazad van.Az hogy valaki ad magára, teljesen rendben van.
Az meg fõleg nem árt, ha egy féfijú izlésesen izmos.
De amikor valaki konditeremben kezd, konditeremben végez, többet néz tükörbe mint én...:-/
A lónak a másik oldala.

SRobert
nekem nem. 😉

De az érettség jót tett neki, az biztos.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Rózsalány
ÉS Madonna??? róla beszéltünk már??? szerintem õ a legszebb nõk egyike!!! fõleg mióta érett nõ lett!!4 nekem nagyon teccik!😊

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LordVenom
De tudod azért vannak ám a férfiak közt is kivételek,mint ahogy a cicababák közt is. Igaz nem sok,de akad. Én például szeretem edzeni a testem,de nem azért,hogy a strandon a 15 évesek a fejüket kapkodják utánam,hanem mert az én egyik filozófiám:ép testben ép lélek.
A másik,ha valaki kívül igényes ,az biztos több emberben pozití véleményt alkot,de semmi más. Mert egy értelmes nõnél nem a külsõ fog dönteni,csak jól jön,ha van.
Egy példa: én is megfordulok néha a plázacicák után,de SOHA nem azzal a gondolattal,hogy:de leélném vele az életemet...hanem:de megd*gnám...ennyi. És sajnos a 90%-a tényleg csak erre jó.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Rózsalány
jah, énis😊)
elszontyolodásgátló!!!😊))
sûrûn emlékeztetem magam rá!!

Rózsalány
peeersze, tök mû az egész😊
énsem tudnám elviselni, ha egy hapsi többet készülõdne a fürdõszobában mint én. ez szerintemis férfiatlan! nem vagyok úgy vele mint a zalatnai cini, hogy egy pasi akkor férfias, ha enyhén hugyszagú, de azé legyen PASI aztahétszázát neki!!!😄DD
ja, és mijen érdekes, hogy ez az "igényesség" ami a külsõségekben jelenik meg, ez egyszerre nagyfokú "igénytelenség" a belsõ értékekkel szemben. szal minden a külcsín sehol a belbecs...

IMYke2.0.0.0
Nem védelmükre, de ezek a megjáccós emberkék - fiúk, lányok - valamit nagyon jól tudnak: egyéniség nélkül utánozni --- s ez már valami <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LordVenom
Rózslány,tetszik az aláírásod! Ezt a filozófiát szeretem...<#wave>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Kalóz Pepi
Ja.
Csak azt nem értem hogyan lehet egy pasi ennyire hiú.
Valahogy..ez olyan nõcis dolog. Férfiatlan.
Nem tudnék vonzódni egy olyan hímhez, aki többet törõdik a külsejével mint egy primadonna.<#shakehead>
A többi-az érzelmi sivárság, a kõagyúság-már más lapra tartozik.
Egyszerû igénytelenség.Lustaság.Kényelem.
Csak tudod..az a furi, hogy állnak ( szépmacsófiú+szépszilikontetováltszemöldökû lány) lobog a hajuk a szélben, és csak vannak, mintha egy féltéglába kapaszkodnának. Olyan személytelen, megjáccós az egész.

SRobert
behhehe. 😊

Azért én nem örülök, h felszedtem pár kilot. 😊

IMYke2.0.0.0
<#vigyor><#nevetes1>

Rózsalány
szentem ez olyan külsõség dolog... tehát ha egy pasi ki van izmozva akkor teccik magának, meg a csajának, aki feltehetõleg egy cicababa (hidrogénszõke, 45kg + 1-1 kg szilikon, 190 cm magas, rózsaszín, esetleg fehér ruhában) és õk így együtt nagyon dekoratívak és ha beülnek a sportverdába akkor meg pláne. szentem ez ojan vakítós dolog😊 meg ha jár a kondiba akkor nem kell beszélgetni...senkivel😊

IMYke2.0.0.0
Így van, így van, így...

LordVenom
krisztike,ha már betévedtél ide is,akkor kérünk egy nõ nõi szemmel való véleményt/elbírálást is. Köszi! <#wink>

IMYke2.0.0.0
Szerintem (sorrendben):
- maguknak,
- egymásnak,
- az IQ-bajnok plázacicáknak
- a max 14 éves "jaj-dejó-pasi" lányoknak...

Az értelmesebb nõje, nem a férfi bika nyakára és 48-as karjára pattan elsõként, hanem a vonzerõt keresi... ami lehet testi kisugárzás, illat, pillantás, de a legtöbbje (saját bevallása szerint) egy-egy apró részlet után kezdi csak az egészet felfogni / befogadni... ... hang, mosoly, pillantás, szöveg, sugárzó intelligencia...
A béna nõk pedig a humorérzékre, viccességre ugranak... boooááááá... , ha egy férfi kellõen "nem-unalmas", akkor nincs szükség gyagya viccekre...

Kalóz Pepi
Nana.
Attól függ, mire akarja használni az illetõt.
Mert ha csak szexre, akkor bizony nem árt ha a pasi kellõen izmos.
DE ha szerelmes a nõ...akkor a 22-es biciklibelsõ kar is menten vonzóvá válik, akárcsak a pici pocak!<#finom><#lookaround>
Ja.
Azért legyen kellõen izmos az a férfijú, nem az a randa módon kigyúrt szörnyedvény, de ne zuttyanjon össze ha õ van alul.
Egyébként fingom nincs, kinek tetszenek a kockásra-csíkosra izmosított pasik.Maguknak? Egymásnak?<#vigyor5><#nemtudom>

IMYke2.0.0.0
Érdekes mód - ezt tudományos (értsd: empirikus) felmérések is alátámasztják - az értelmes nõket nem érdekli a férfiak izomkötegének nagysága...

IMYke2.0.0.0
Te se... mert ezek a tulajdonságok kibõvíthetõk simán egy több százas listává...

SRobert
Kénytelen vok egyetérteni, de én az önismeretet elõrébb raknám.

Sajnos igazt kell abban adjak, hogy rengeteg férfi fél azoktól a nõktõl, akiket nem lehet kilóra hülyíteni.

Kalóz Pepi
Ne vitatkozz.
Az is kell, amit te írtál.
De bátorság is.
Tehát
-bátorság
-Önbizalom
-humorérzék
-erõ
-ész
-Önismeret
-tapasztalat
-képesség a nõ tüzének elfogadására, túlélésére, esetleg viszonzására.

IMYke2.0.0.0
Egy ilyen nõhöz nem bátorság kell, hanem
- érzelmek
- intelligencia
- egzisztencia
- megbecsülési képesség
- stabilitás nyújtási képesség

A mai csinibibéknek:
- pénz, pénz, pénz
- türelem
- lealacsonyodás az õ szintjükre

A kivételes csinibabákról nem szólnék, mert azokból 1 ha van 100000-bõl, és azok már foglaltak.

Kalóz Pepi
Ez nem ízlés kérdése.
Egy ilyen nõhöz bátorság kell.
Ez pedig tisztelendõ.<#vigyor3>
Biztos hogy nem inkább egy babuci? Õt simán elintézhetnétek némi csecsebecsével, szolibérlettel...na?<#ravasz1>

Rafaelo
ez így van legalább nem csak én rendelkezem kifogástalan izléssel 😊

Kalóz Pepi
<#worship><#eljen><#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Inkább választanám õt asszonyomul, mint bármelyik nulla agyú csinibabát!

Kalóz Pepi
Nem túl széles az arca?Gülü a szeme?
És szeplõsis!<#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Pusssz-pusssz-pusssz a Hölgynek!
Julianne Moore a legszebb természetes színésznõ a nemzetközi piacon!

Kalóz Pepi

Kalóz Pepi

Ha már a régiek.
El Cid.

krisztike
milyen ,Johnnie ?

HD JOHNNIE
hát jah... vannak ilyen dolgok is... 😊

krisztike
nahát ...

HD JOHNNIE
bezony-bezony.... 😊)

krisztike
Tényleg ? 😊