665
Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
  • franco
    egyébként megint a magyaros virtus.......
    kocka vagyok, pálcika a karom. fikázom azt, aki tett érte hogy ne így legyen.
    gratulálok...
    sokan örülnének ha reggelre izmosabbak lennének néhol egy picit...
    és egy észérv is: bunkók nem csak a gyúrosok között vannak. mindenütt...

vita vége
  • franco
    az oké, de Te azzal amit írsz vagy mondasz, befolyásolod azokat az embereket, akik a témában nem ekkora expertek!
  • PyRex
    Na én most fejeztem be :) Te már bebizonyítottad, hogy ha valaki nem ért Veled egyet, akkor elkezdesz személyeskedni... De azért persze az izmosok 80%-a a bunkó... :)))))))))))))))))
  • PyRex
    Látod milyen vagy? Személyeskedtem én egyszer is? Te meg már harmadszor célzol arra, hogy én sem vagyok külömb... Gondolod, hogy ha ilyeneket írsz, akkor abbahagyom ezt a kis vitát? :)))
  • JackDaniels #420
    Fejezd már be. Nem veszed észre, hogy elbeszélsz amellett, amit próbálnék megértetni veled. Valszeg te sem vagy külömb ezektől.:))) Hallod-e.:)))

Picit már más a téma.:))
  • JackDaniels #419
    Az a film,, nekem is tetszett.:)
  • PyRex
    Neked mi a különbség a kondizók közt meg az izomagyú barmok közt? Mondjuk ha 40-es a karja, akkor csak kondizó, ha 45-ös, akkor már izomagyú...? Eléggé lol vagy hallod-e :) Nem az dönti el, hogy bunkó-e valaki, hogy mennyire van kigyúrva. Bár lehet Neked igen...

Amúgy hiába nevetsz: semmi olyat nem vettem magamra, amit nem kellett volna.
  • HD JOHNNIE
    Tényleg nagyon jó színész!! A Túzben edzett férfi nagyon jó volt! Nálam is a lgejobbak között van!
  • JackDaniels #416
    Szintén egy egyéniség, sok jó filmmel a háta mögött, nálam ő is a legjobbak közé tartozik.

• JackDaniels #415
    Egyik sport sem könnyű, ha keményen csinálod, még a sakk sem, csak ott nem izomlázad lesz, hanem idegileg fáradsz el.:))
  • HD JOHNNIE
    "akinek van kitartása ott annak az életben is van kitartása! " JELZEM: ez nem azt jelenti, hogy aki nem testépítő annak nincs kitartása!!! MIelőtt még kapok a fejemre
  • HD JOHNNIE
    egyébként nagyon ingoványos téma ez a testépítősdi, sokféle szempontból is... pl a dopping miatt, ill megkérdőjelezik az értelmiképességeiket stb... azonban egy biztos: nem könnyű sport és akinek van kitartása ott annak az életben is van kitartása! Ennél fogva tisztelem azt amit csinálnak! természetesen mikor egy hobbi, mint a testépítés is, egészségromboló hatásba (hormonok stb) megy át, azt már nem értem meg teljesen...
  • HD JOHNNIE
    csak hogy egyikötök se érezze ugy, hogy a pártján állok :): találkoztam olyan esettel is, aki azért nyomja mellizomba a steoridot, mert igy nem jut be a véráramba... ezen elhültem egy kicsit...
  • JackDaniels #411
    Mondom, hogy félre beszélsz. Nem a kondizókról beszélek, hanem az izomagyú sötét barmokről. Csak temagyarázod bele a dolgokat.:) Picit fogalom zavarban szenvedsz, ahogy elnézem.:))
    Nem szoktam idegeskedni:))
    Ezt a hozzászólásomat is amiből idéztél, magadra vetted, amint látom, ezért nem értelek.:))
    Azzal kezdtem, hogy 80%-uk barom, tehát a ásik 20% nem. Lehet, hogy nem pontos a megítélésem, ilyen van. Lehet, hogy 85-15, de lehet, hogy 65-35. Ezért nem értem, miért beszélsz nekem általánosításról. Nem aszt mondtam, hogy mindegyik!!! Ugye emléxel??:)))
  • PyRex
    Igen, ebben egyet értünk: a sok szteroid, stb. hihetetlenül agresszívvá teheti az embert. És ettől persze bunkóbb is lesz. Ez valóban így van. De még mindig fenntartom az állításomat: az általam ismert gyúrós emberek közül szinte mindegyik továbbtanult, van rendes munkája és nem egy tudatlan izomagyú tuskó, mint ahogy azt egyesek megpróbálják beállítani :)
  • PyRex
    "Ez a véleményem az izomagyú barmokról."

Nekem is van véleményem azokról, akik a kondizókat ennek nevezik. Mi van, ideges vagy? :)
  • HD JOHNNIE
    hová fajult ez a téma? :)
  • HD JOHNNIE
    "agrsszívvá válik az ember, tehát elvileg normálisból lehet agresszív belőle,"--- tehát lehet, hogy az egyébként normális emberrel pont ilyenkor találkoztál...
  • JackDaniels #406
    Mondtam, hogy befejeztem, felejts el. Ez a véleményem az izomagyú barmokról. Ha az elmondásom alapján te is annak érzed magad, akkor vitatkozz még, engem nem érdekel.
    Erre szokták mondani: Akinek nem inge, ne vegye magára.
  • HD JOHNNIE
    egyetértek
  • HD JOHNNIE
    Mint irtam lejjebb, a diplomamunkám a testépítőkről írtam ill azok szokásiról...Nomármost... A konzulensem konkrétan egy testépítő orvos volt... Találkoztam más értelmiségiekkel és találkoztam bunkókkal is, de ezek alapján nem lehet általánosíítani sem egyik sem másik irányba! Ergo: hétköznapi normális emberek járnak a legtöbben gyúrni!!! Azonban van még egy dolog amit fontosnak érzek elmondani: az alkalmazott hormonkészítménynek lehet egy olyan mellékhatása is amitől agrsszívvá válik az ember, tehát elvileg normálisból lehet agresszív belőle, AZONBAN mihelyst kimegy a szer hatása ez megszűnik... Sajnos kiderült, hogy a testépítők közel 60%-a használ/használt vmilyen hormontartalmu szet, akik közül már minden negyedik vett már észre magán vmilyen rendellenességet...
  • PyRex
    De ez nincs így. Érdekes, az én általam ismert bunkó embereknek egyikőjüknek sincs BMW-je. Vicces, de olyan viszont 5 is van, akinek BMW-je, AUDI-ja illetve MERCEDES-e van. s hát egyikőjük sem bunkó. Ha neked alapból bunkó valaki, akit meglátsz egy BMW-ben, akkor az eléggé előítélet-gyanús a részedről. Vagy talán inkább irígység...?
  • HD JOHNNIE
    srácok srácok... hej hej... nehogy vérre menjetek már! :)
  • PyRex
    "Ha ezen felkaptad a vizet akkor igazam van"

Mivel efffektív áltlánosítasz, tehát rólam és az ismerőseimről is valótlant állítasz, azt hiszem jogom van vitatkozni. Nem kaptam fel a vizet, ne magyarázd be. Egyszerűen csak nincs igazad én ezt nem ismered el.
  • Taranov
    Nem mondtam, hogy szinte mindenki, csak azt mondtam, hogy vannak ilyenek.
    A bunkók általában nem Opellel vagy pl. Hyundai-jal járnak, hanem BMW-vel.
    Ez van.
  • JackDaniels #399
    Hopp. Ha ezen felkaptad a vizet akkor igazam van.:)) Olvass már légyszíves. Azt írtam, hogy nem mind, hanem a 80%-uk. Az ismerőseimet tényleg nem én válogatom, de remélem tisztában vagy a szó jelentésével. Az ismerős, nekem nem olyan embert jelent akivel nem nap mint nap találkozok, én azokat barátnak hívom. Ezekkel az ismerősökkel köszönő viszonyban vagyok, ami bőven elég is.:)))
    A másik: Egy szóval sem mondtam, hogy aki keményen sportol, az bunkó lesz. Ezt légyszíves ne magyarázd bele a kommentembe.
    Jah, a hozzászólások végén vedd figylembe a hangulat jeleket is. ERŐSEN ajánlott.:DDDD
    Részemről a téma lezárva, nekem ennyi a véleményem.
  • SRobert
    NA, BARÁTAIM...

IGAZI FÉRFI FÉRFI SZEMMEL TÁRSALGÁSNAK LEHETÜNK SZEMTANÚI. :DDD
  • PyRex
    "A harmadik kategória a kivételek."

Tehát akkor szerinted mégiscsak SZINTE mindenki....
    Na látod, számomra a véleményed pedig a no comment kategória. :)
    Azért nem akarok veszekedni, mert a legjobb vicc topicban néha rajtad röhögök a legjobbakat, de itt most nagyon nem úgy látom a dolgokat, ahogy Te.
  • Taranov
    Megintcsak nem minden BMW-sre mondtam, mint ahogy az előbb sem minden kopaszra.
    Lehet valakinek azért BMW-je, mert gyúrós bunkó, mert maffiózó vagy csak úgy.
    A harmadik kategória a kivételek.
  • PyRex
    Na ez amúgy a másik, amitől a falra mászok:

- akinek BMW-je van, az is csak egy bunkó lehet
    - akinek Meredes-e, az meg tuti, hogy nem tisztességesen szerezte rá a pénzt...

Még valaki, valami hasonlóan elmés állítással? :)
  • PyRex
    De nézzétek, én nem vitatkozom tovább. Azt gondoltok, amit akartok. Persze, a gyúrósok 80%-a bunkó... :))) A Föld meg lapos!
  • PyRex
    Ja de, bocs: 2 van, aki nem tanult. De ez nem 80%.....
  • PyRex
    Ha most belegondolok, azok közül, akiket ismerek a konditeremben és már elmúltak 18-19 évesek (ilyen van kb. 25-30 ember) nem tudok neked olyat mondani, aki ne tanulna. Lehet, hogy hihetetlen, de ez van.
  • PyRex
    Hát nézd: nekem is vannak és olyan pozíciókban dolgoznak, amiről egy átlagember álmodni sem álmodik. És nem úgy kerültek oda, hogy egy csókos berakta őket, hanem keményen tanultak és dolgoztak. Ez van. Csak tudod, amikor jön valaki, aki ilyeneket állít, mint Te, akkor felmegy az agyvizem... Ne általánosítsunk már, mert nem igaz, amit állítasz. Ez van. Ha neked olyan ismerőseid vannak, hát sorry, nem én tehetek róla, de ettől még a többi ember, aki keményen sportol, nem lesz bunkó. Bocs, de ha Te az ellenkezőjét állítod, csak saját magadat minősíted...
  • JackDaniels #390
    Jah, azt elfelejtettem, hogy van egy ismerősöm, aki mindenap 2-3 órát tölt konditeremben, mindig ugyanabba jár és nem izomagyú.
    Ott takarít.:DD
  • JackDaniels #389
    Ezt mondtam naggyából én is, azé' említettem a százalékos arányt.:))
  • JackDaniels #388
    Egyáltalán nem baronság és az ismerőseimmel kapcsolatban is komoly tévedésben vagy. Elég sok gyúrós ismerősöm van, nem barátaim, csak ismerőseim és ismerem az ő baráti körüket, ahol szintén sok a súlyzó függő. Egyáltalán nem dicsekszem velük. Ez van.
  • Taranov
    Pedig nem baromság.
    Van egy bizonyos típusú ember, kigyúrt, kopasz, buta és sötétített ablakú BMW-s.
    Nagyon sok buta ember kezd el gyúrni, az okosak közül kevesebben.
    Nézd már meg, hogy hány gyúrós ember jár főiskolára/egyetemre.
    Nem azt mondom, hogy csak egy egyetemet végzett ember lehet okos, de az sík hülye nem lehet.
  • PyRex
    Bocs, de ez egy hihetetlen nagy baromság... Kb. a nullával lehet egyenlő a "gyúrós" ismerőseid száma.
  • SRobert
    így izomból? :DDD