Nők női szemmel, pasik pasi szemmel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE
"akinek van kitartása ott annak az életben is van kitartása! " JELZEM: ez nem azt jelenti, hogy aki nem testépítõ annak nincs kitartása!!! MIelõtt még kapok a fejemre <#nevetes1>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
egyébként nagyon ingoványos téma ez a testépítõsdi, sokféle szempontból is... pl a dopping miatt, ill megkérdõjelezik az értelmiképességeiket stb... azonban egy biztos: nem könnyû sport és akinek van kitartása ott annak az életben is van kitartása! Ennél fogva tisztelem azt amit csinálnak! természetesen mikor egy hobbi, mint a testépítés is, egészségromboló hatásba (hormonok stb) megy át, azt már nem értem meg teljesen...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
csak hogy egyikötök se érezze ugy, hogy a pártján állok 😊: találkoztam olyan esettel is, aki azért nyomja mellizomba a steoridot, mert igy nem jut be a véráramba... ezen elhültem egy kicsit...

JackDaniels
Mondom, hogy félre beszélsz. Nem a kondizókról beszélek, hanem az izomagyú sötét barmokrõl. Csak temagyarázod bele a dolgokat.😊 Picit fogalom zavarban szenvedsz, ahogy elnézem.😊)
Nem szoktam idegeskedni😊)
Ezt a hozzászólásomat is amibõl idéztél, magadra vetted, amint látom, ezért nem értelek.😊)
Azzal kezdtem, hogy 80%-uk barom, tehát a ásik 20% nem. Lehet, hogy nem pontos a megítélésem, ilyen van. Lehet, hogy 85-15, de lehet, hogy 65-35. Ezért nem értem, miért beszélsz nekem általánosításról. Nem aszt mondtam, hogy mindegyik!!! Ugye emléxel??😊))

\"Never say never!\" W Churchill

PyRex
Igen, ebben egyet értünk: a sok szteroid, stb. hihetetlenül agresszívvá teheti az embert. És ettõl persze bunkóbb is lesz. Ez valóban így van. De még mindig fenntartom az állításomat: az általam ismert gyúrós emberek közül szinte mindegyik továbbtanult, van rendes munkája és nem egy tudatlan izomagyú tuskó, mint ahogy azt egyesek megpróbálják beállítani 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
"Ez a véleményem az izomagyú barmokról."

Nekem is van véleményem azokról, akik a kondizókat ennek nevezik. Mi van, ideges vagy? 😊

HD JOHNNIE
hová fajult ez a téma? 😊

HD JOHNNIE
"agrsszívvá válik az ember, tehát elvileg normálisból lehet agresszív belõle,"--- tehát lehet, hogy az egyébként normális emberrel pont ilyenkor találkoztál...

JackDaniels
Mondtam, hogy befejeztem, felejts el. Ez a véleményem az izomagyú barmokról. Ha az elmondásom alapján te is annak érzed magad, akkor vitatkozz még, engem nem érdekel.
Erre szokták mondani: Akinek nem inge, ne vegye magára.

HD JOHNNIE
egyetértek

HD JOHNNIE
Mint irtam lejjebb, a diplomamunkám a testépítõkrõl írtam ill azok szokásiról...Nomármost... A konzulensem konkrétan egy testépítõ orvos volt... Találkoztam más értelmiségiekkel és találkoztam bunkókkal is, de ezek alapján nem lehet általánosíítani sem egyik sem másik irányba! Ergo: hétköznapi normális emberek járnak a legtöbben gyúrni!!! Azonban van még egy dolog amit fontosnak érzek elmondani: az alkalmazott hormonkészítménynek lehet egy olyan mellékhatása is amitõl agrsszívvá válik az ember, tehát elvileg normálisból lehet agresszív belõle, AZONBAN mihelyst kimegy a szer hatása ez megszûnik... Sajnos kiderült, hogy a testépítõk közel 60%-a használ/használt vmilyen hormontartalmu szet, akik közül már minden negyedik vett már észre magán vmilyen rendellenességet...

PyRex
De ez nincs így. Érdekes, az én általam ismert bunkó embereknek egyikõjüknek sincs BMW-je. Vicces, de olyan viszont 5 is van, akinek BMW-je, AUDI-ja illetve MERCEDES-e van. s hát egyikõjük sem bunkó. Ha neked alapból bunkó valaki, akit meglátsz egy BMW-ben, akkor az eléggé elõítélet-gyanús a részedrõl. Vagy talán inkább irígység...?

HD JOHNNIE
srácok srácok... hej hej... nehogy vérre menjetek már! 😊

PyRex
"Ha ezen felkaptad a vizet akkor igazam van"

Mivel efffektív áltlánosítasz, tehát rólam és az ismerõseimrõl is valótlant állítasz, azt hiszem jogom van vitatkozni. Nem kaptam fel a vizet, ne magyarázd be. Egyszerûen csak nincs igazad én ezt nem ismered el.

Taranov
Nem mondtam, hogy szinte mindenki, csak azt mondtam, hogy vannak ilyenek.
A bunkók általában nem Opellel vagy pl. Hyundai-jal járnak, hanem BMW-vel.
Ez van.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

JackDaniels
Hopp. Ha ezen felkaptad a vizet akkor igazam van.😊) Olvass már légyszíves. Azt írtam, hogy nem mind, hanem a 80%-uk. Az ismerõseimet tényleg nem én válogatom, de remélem tisztában vagy a szó jelentésével. Az ismerõs, nekem nem olyan embert jelent akivel nem nap mint nap találkozok, én azokat barátnak hívom. Ezekkel az ismerõsökkel köszönõ viszonyban vagyok, ami bõven elég is.😊))
A másik: Egy szóval sem mondtam, hogy aki keményen sportol, az bunkó lesz. Ezt légyszíves ne magyarázd bele a kommentembe.
Jah, a hozzászólások végén vedd figylembe a hangulat jeleket is. ERÕSEN ajánlott.😄DDD
Részemrõl a téma lezárva, nekem ennyi a véleményem.

SRobert
NA, BARÁTAIM...

IGAZI FÉRFI FÉRFI SZEMMEL TÁRSALGÁSNAK LEHETÜNK SZEMTANÚI. 😄DD

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

PyRex
"A harmadik kategória a kivételek."

Tehát akkor szerinted mégiscsak SZINTE mindenki....
Na látod, számomra a véleményed pedig a no comment kategória. 😊
Azért nem akarok veszekedni, mert a legjobb vicc topicban néha rajtad röhögök a legjobbakat, de itt most nagyon nem úgy látom a dolgokat, ahogy Te.

Taranov
Megintcsak nem minden BMW-sre mondtam, mint ahogy az elõbb sem minden kopaszra.
Lehet valakinek azért BMW-je, mert gyúrós bunkó, mert maffiózó vagy csak úgy.
A harmadik kategória a kivételek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PyRex
Na ez amúgy a másik, amitõl a falra mászok:

- akinek BMW-je van, az is csak egy bunkó lehet
- akinek Meredes-e, az meg tuti, hogy nem tisztességesen szerezte rá a pénzt...

Még valaki, valami hasonlóan elmés állítással? 😊

PyRex
De nézzétek, én nem vitatkozom tovább. Azt gondoltok, amit akartok. Persze, a gyúrósok 80%-a bunkó... 😊)) A Föld meg lapos!

PyRex
Ja de, bocs: 2 van, aki nem tanult. De ez nem 80%.....

PyRex
Ha most belegondolok, azok közül, akiket ismerek a konditeremben és már elmúltak 18-19 évesek (ilyen van kb. 25-30 ember) nem tudok neked olyat mondani, aki ne tanulna. Lehet, hogy hihetetlen, de ez van.

PyRex
Hát nézd: nekem is vannak és olyan pozíciókban dolgoznak, amirõl egy átlagember álmodni sem álmodik. És nem úgy kerültek oda, hogy egy csókos berakta õket, hanem keményen tanultak és dolgoztak. Ez van. Csak tudod, amikor jön valaki, aki ilyeneket állít, mint Te, akkor felmegy az agyvizem... Ne általánosítsunk már, mert nem igaz, amit állítasz. Ez van. Ha neked olyan ismerõseid vannak, hát sorry, nem én tehetek róla, de ettõl még a többi ember, aki keményen sportol, nem lesz bunkó. Bocs, de ha Te az ellenkezõjét állítod, csak saját magadat minõsíted...

JackDaniels
Jah, azt elfelejtettem, hogy van egy ismerõsöm, aki mindenap 2-3 órát tölt konditeremben, mindig ugyanabba jár és nem izomagyú.
Ott takarít.😄D

JackDaniels
Ezt mondtam naggyából én is, azé' említettem a százalékos arányt.😊)

JackDaniels
Egyáltalán nem baronság és az ismerõseimmel kapcsolatban is komoly tévedésben vagy. Elég sok gyúrós ismerõsöm van, nem barátaim, csak ismerõseim és ismerem az õ baráti körüket, ahol szintén sok a súlyzó függõ. Egyáltalán nem dicsekszem velük. Ez van.

Taranov
Pedig nem baromság.
Van egy bizonyos típusú ember, kigyúrt, kopasz, buta és sötétített ablakú BMW-s.
Nagyon sok buta ember kezd el gyúrni, az okosak közül kevesebben.
Nézd már meg, hogy hány gyúrós ember jár fõiskolára/egyetemre.
Nem azt mondom, hogy csak egy egyetemet végzett ember lehet okos, de az sík hülye nem lehet.

PyRex
Bocs, de ez egy hihetetlen nagy baromság... Kb. a nullával lehet egyenlõ a "gyúrós" ismerõseid száma.

SRobert
így izomból? 😄DD

JackDaniels
"3. Attól, mert valaki izmos, még nem hülye. Sok hülye izmos ember van és sok hülye, aki nem izmos. És ugyanúgy, ahogy vannak okos, nem kigyúrt emberek, vannak okos, kigyúrtak is."

Itt a százalékos arányon van a hangsúly. Sajna a az izomemberek 80%-a izomagyú is. A kivételek pedig erõsítik a szabályt.😊

Rafaelo
izom 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

SRobert
mijaf*szvanitten? 😄

Taranov
😄DDDDD

HD JOHNNIE
háááttt elégé "érdekes" 😊)

IMYke2.0.0.0
Olyan ízlésficamuk van a maiaknak, hogy boáááááá....

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PyRex
Nem vagy "elõítéletes" 😊
Fiatalságról meg no comment 😞

Rózsalány
jah, ez már opfftopik!!! 😊
nem kell megvédened senkit mert nem támadtam senkit, csak lefestettünk egy általunk ismert típust... ha elolvasod a korábbi hszeket akkor pepi hszeibõl meg az enyémekbõl is kitûnik - azt hiszem - hogy nem is az izmokkal van bajunk, hanem azokkal akik a külsõségeket többre becsüli a belsõ értékeiknél.
mindegy, mert mostmár úgysem mosom le magamról az "elõítéletes" béjeget, de nem vagyok az😞

a másik off:
szerintemis ojan a mai fijatalság ahogy leírtad!<#levele>

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

sz4bolcs
El kell kezdenem mozogni, bármint, lehet csak naponta tornázni kicsit, mert mióta abbahagytam focit semmi kondim nincs, és nem is olyan jó a közérzetem. Súlyzó, fekvõtámasz, futás, bármi.. :-) Múltkor hétvégén elmentünk focizni kicsit, és utána sokkal jobban éreztem magam.
Ennyit a mozgásról.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

PyRex
Szerintem én nem kötözködtem, csak megvédem magam, meg pár társam, akik szintén nem bunkók. Ennyi. Nem azt mondom, hogy professzor lesz belõlem, de annyira vagyok mûvelt, mint egy átlagember. Pláne, ha a mai fiatalságot elnézem... Na inkább miattuk aggódjatok. 14 éves srácok bukásra állnak mindenbõl, cigiznek, mocskosul káromkodnak - és még csak nem is gyúrnak. Bár ez már kezd offtopic lenni 😊

Rózsalány
nem mondtam hogy mindenki, de ha kötözködni akarsz akkor állok elébe😊 azt mondtam, hogy nekem ez a véleményem, én még nem találkoztam ojan kondizott, kigyúrt nárcisztikus pasival akit érdekelt volna az inteligencia, vagy a tanulás, mûvelõdés. ÉN! az nem jelenti azt hogy ez mindenki véleménye.
viszont olyan izmivel már nagyon sokkal találkoztam aki lenézett engem azért mert csak 166 cm vagyok és nem járok 2 naponta fodrászhoz. na, ilyennel már nagyon sokkal találkoztam... amúgy pedig szerintem kondis és kondis közt is van különbség. ez az egyik "fajta" akit én lefestettem...
van is egy közeli kondis ismerõsöm, aki elég komolyan csinálja, mindenféle szereket is használ, versenyeken is indul és szegény nem tudta, ki volt Gárdonyi Géza... ettõl még jó fej.

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

PyRex
Azért itt van rögtön pár dolog, amit szeretnék elmondani...

1. Bár errõl nem volt szó, de azok, akik nem járnak konditerembe, többnyire azt hiszik, hogy "gyúrni" milyen egyszerû... Lemész, magadba nyomsz egy kis fehérjét, vagy a bátrabbak (meg hülyébbek) szteroidokat és nõsz... Hát nem! Emberek, 100 emberbõl jó ha 1-nek van annyi akaratereje, hogy folyamatosan keményen edzze a testét.

2. Akik nem járnak konditerembe, azok azt hiszik, hogy a "gyúrósok" mindig feszítenek direkt, meg mutogatják magukat. Hát ez sem így van, legalább is nem általánosítható. Persze, nyilván tetszik, ha az emberek megnéznek de könyörgöm: ezzel minden normális ember - aki valamennyire ad magára - így van. Ehhez nem kell edzeni. Szerintem annyi minden emberben van, hogy a lelke mélyén tetszik neki, ha megdícsérik. Szóval ezt a tulajdonságot nem hinném, hogy a testépítõkre lehet csak mondani.

3. Attól, mert valaki izmos, még nem hülye. Sok hülye izmos ember van és sok hülye, aki nem izmos. És ugyanúgy, ahogy vannak okos, nem kigyúrt emberek, vannak okos, kigyúrtak is.

Ezeket a párhuzamokat azért a cicababákhoz is el tudnám mondani. Pedig jómagam jobban szeretem a természetes szépséget, az olyan lányokat, akik reggel, smink és egyéb kiegészítõk nélkül is gyönyörûek.

De nem szeretem az elõítéleteket. Sok embernek okoztam én már pozitív csalódást. Mert mindenki azt hitte, hogy ha kondizom, akkor biztos egy tahó vagyok...

IMYke2.0.0.0
Nem mondtam semmit, magam is hiú vagyok - amikor belenézek a tükörbe megijedek: nem ezt várom... <#hehe>

Mindenkinek van egy saját énképe - a saját, hallott hangja, mozdulatai mellett a gondolatai árnyalása segítségével alakítja azt ki, és finomítja mások reakcói segítségével. Az egészet pedig aláveti a sajét terveinek, álmodozásának.
Ám, a tudás és érzelem igazi megismertetésének egyedül a nyelv szûkössége és az interpretációs hiányosságaink szabnak határt.
Ezért állítható: sosem tudjuk, hogy mit gondol, mit akar és mit miért tesz a másik...

A testépítõk és testedzõk 90%-a hiú - ehhez még felmérések sem kellenek.
A kérdés csak az, hogy a hiú, saját testét imádó ember mennyire képes disztingválni, és nem állandóan azzal "villogni" - feszített izmok a metrón, villamoson, buszon, autóból kidugva stb...

A disztingváláshoz <értsd: a "nem-villogás" önmagától vállalásához> pedig intelligencia kell - azt pedig nem lehet megtanulni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HD JOHNNIE
találkoztam már orvosokkal, ügyvédekkel és más értelmiségiekkel is a dolgozatom során és természetesen vannak egyszerûbb lelkek is, de általánosítani azért nem általánosítanék... sokan kérdezték, hogy miért nem vizsgáltam az iskolázottság és testépítés közötti összefüggést... ennek nem éreztem szükségét, a másik ok meg az volt, hogy nem akartam magamra haragítani õket a kérdésemmel 😊

PyRex
Én hiú, egyesek meg irigyek arra, aki jól néz ki... (és emellett persze nem hülye)

IMYke2.0.0.0
De hiú még lehetsz.

Rafaelo
azok má nem nõk 😄DDDD

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

PyRex
Szerinted akkor mindenki primitív, aki kondizik?

Én pl. 6 éve "gyúrok" és van barátnõm (aki csak barát, tehát nem járunk és no szex), aki "cicababa", de 5 nyelven beszél. Ennyit errõl... Én sem tartom magamat egy hülye bunkónak. Nem kéne külsõségek alapján ítélni!

HD JOHNNIE
Természetesen a szexuális vonzerõ megszerzése is lehet cél..A cél mint olyan egyénenként is lehet nagyon sokrétû és nem feltétlenül teljesen egyértelmû. Ami ma cél az holnap már nem biztos, hogy az lesz...

Kalóz Pepi
Öh.
Most kicsit szégyenlem magam.
Hamar ítéltem.
*eloson*

MadFairy szőke és nagyon veszélyes