Nők női szemmel, pasik pasi szemmel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
"Egyébként aki gyúr, az nem az eszével akar kitûnni, hanem a kinézetével."

A gyúrás külsõség is.Nyílván vannak emberek akik szeretnének jobban kinézni, ez még nem zárja ki azt, hogy a mûvelõdést leszarná.Te is szoktál venni gondolom olyan pólót vagy valamilyen cuccot, ami nagyon jól néz ki.Akkor te is a külsõddel szeretnél kitûnni az eszed helyett???
Taranov
Nem lelt semmi, csak félreértesz.
Azt hiszed, hogy én minden embert hülyének nézek, aki megfordul egy fitness teremben.

Egyébként azt írtam, hogy a faterod egy ember, de ha sokat gyúr, akkor lehet nagyobb termetû is, végülis 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

franco
nem butaság
egyszerûen tudom miért mondod amit mondasz, nem az elsõ ien ember vagy akit hallok
láttál pár kigyúrt cigányt. ennyi

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
olvasd el #509et és találd ki miért írtam 507et htx

bár logikádból ítélve te gyúrsz😄

Taranov
muszáj

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Most te mondtál butaságot, kivételesen nem én.
Ennek köze sincs hozzá, hogy cigány-e vagy nem.

franco
ez nem volt szép Jack, pakold vissza.
rohatt vip

Taranov
Jó, hát azt nem mondhatom, hogy az okos vagy mûvelt emberek közül senki sem gyúr, én kifejezetten az alvilági figurákra gondoltam.

franco
muszály?😄

franco
azok cigányok

franco
"A faterod egy ember."
köszi szépen, eddig aszittem az állatkertben lakik a család....😊

ki akar itt kitûnni?? nem csak egy ruha stb lehet esztétikus, hanem az ember testfelépítése is

egyébként miért végletekben beszélsz? szted a 2 végképp kizárja egymást?

/egyébként a topik elején még normális voltál, nem értem mi lelt/

Dynamic
Alapvetõen arról volt szó, hogy akik gyúrnak, azok nagy része buta/bunkó.De ez sem igaz, errõl írtam a komment elsõ felében.
Taranov
Igen, igen, pontosan a gyúrjunk vazze-ra gondoltam.
Néha látok sötétített ablakos BMW-ben kigyúrt kopasz csávót, mellette a csajával.
Mérget vennék rá, hogy egy tanulatlan bunkó a gyerek, és a csaja is csak a bicepszre megy, nem a csávó agyára!

IMYke2.0.0.0
Take... <#hehe>

Amúgy, már sajna nincs idõm a "gyúrásra"... intellektuálisan fáradt vagyok hozzá, nap mint nap... <#alien>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Taranov
A faterod egy ember.
Az én faterom nem gyúr. 😊
Ne játsszunk már ilyen kicsiben, én itt nem egy-egy emberrõl beszélek.

Egyébként aki gyúr, az nem az eszével akar kitûnni, hanem a kinézetével.
Agyra nehezebb gyúrni, bár nem lehetetlen 😊

IMYke2.0.0.0
Vitapartnered pedig a "gyúrjunk vazze" emberekre gondolt... ezt szerintem fel lehet fogni...

Amúgy, én 2 évet "gyúrtam", akkor most szociálpolitikusként én is bunkó vagyok, LOLLER... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

franco
látom benne vagy a dologban<#eljen>

franco
átvágtad a gordiuszi csomót😄

Dynamic
A klasszikus értelemben vett gyúrósok, akik csak a súlyokat nyomogatják, de fingjuk nincs az egész edzés táplálkozástudományi, anatómiai, biológiai hátterérõl azok közt vannak buta emberek is ez biztos, de az "általában" akkor is erõs túlzás.Rossz beidegzõdés.Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy menjen le akármelyik fitness teremben és nyugodtan nézzen körül, hogy vajon mennyi a bunkó.Én már edzettem életemben vagy 4-5 helyen, de nyugodtan állíthatom, hogy a sztereotípiák nem állják meg a helyüket.Akármelyik termet megnézed, simán van annyi diplomás, mint 6 általánost végzett segédmunkás.Mondom, tévhit.
Másik: badarság a testedzést a mûvelõdéssel összehasonlítani, az teljesen más tészta.Az egészséges éltmódra, a jobb közérzetre, az önmagammal való megelégedettségre(amibõl következik a mentális megelégedettség) bárkinek szüksége lehet.Egyébként nekem a edzés mellett ugyanúgy van idõm könyveket olvasni.Heti 3-szor 1.5-2 óra edzés nehogy már sok legyen.

Mellesleg akik komolyabb sikereket érnek el ebben a sportban azok nagy része intelligens, diplomás ember.De amúgy ez teljesen logikus is, ugyanis az igazi testépítéshez, mint mondtam komoly tudományos ismeretek szükségesek, amit egy intelligensebb ember könnyebben be tud fogadni, nagyobb akaraterõvel és fegyelemmel rendelkezik, mint egy alvilági "gyúrjunk vazze" figura.
JackDaniels
Nah itt van egy jó bolond, oszt ez tuti nem gyúr. Én mégis bírom az elvont agyát.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

SRobert
Mit vitatkoztok még mindíg ezen? 😄

Aki gyúr az gyúr, aki nem, az nem.
Spec én már láttam orvost, aki nem gyúrt, viszont bunkó volt 😄

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

franco
az elsõ mondatodra a válaszom még engem is meglep:
Igen!
az elsõ tagmondatban 2 pozitív jelzõ van, így abban írigység nem is lehet....
ellentétben a másodikkal

a gyúrás nem a folalkozástól vagy a mûveltségtõl függ. az ember személyiségétõl függ. az gyúr, aki elégedetlen az énképével, esetleg másoknak akar tetszeni.
és itt most nem a kokszolásról beszélünk.

egyébként a faterom középiskolai matektanár és gyúrt egy idõben szal buktad

Taranov
De ha azt mondom, hogy a gyúrósok általában okosak, akkor nem vagyok irigy, ha azt mondom, hogy általában buták, akkor az rögtön irigység?

Szerintem egyszerûen arról van szó, hogy a gyúrás az egy olyan tevékenység, ami idõt igényel, mint minden más, csak ez nem egy olyan elfoglaltság, amitõl az ember mûveltebb lesz, szóval fenntartom továbbra is az álláspontomat, hogy a gyúrósok általában buták/bunkók.
Ha megnézitek, az orvosok, a tanárok, esetleg írók nem nagyon gyúrnak, akik viszont igen, azok általában nem értelmiségiek.
Ez nincsen egyenes összefüggésben az ésszel, sem a bunkósággal, de jelent valamit.

franco
valóban nem.

az irigységnek ahhoz van köze AMILYEN véleményt mondasz

Taranov
Szerintem meg ez az irigység butaság, mert nem kell ahhoz irigynek lenni, hogy másról véleményt mondjunk.

HD JOHNNIE
Pl kik??? 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dynamic
Anyám, most olvasgatom az elejétõl a testépítõ vitát.Egyesek akkora szamárságokat írnak, hogy az elképesztõ.
PyRex
Veled is 😊))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Egyetértek 😊

Rafaelo
az sg-sek meg kockák tiszta sor 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

franco
<#taps>

annyit fúznék hozzá hogy a testépítõ erõs szó.
azokat is leszólják már akik esetleg 2 naponta súlyzóznak egy kicsit. just keep in shape

Dynamic
Tipikus idióta általánosítások:a férfiak disznók, a nõk kurvák, a testépítõk meg buták.Ez utóbbit általában azok mondják akik nap mint nap a monitor elõtt kockulnak és irigyek a sportosabb emberekre.
HD JOHNNIE
<#eljen><#nyes>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

LordVenom
Hát elolvastam a 4-5 nap kihagyásom,és megszakadtam a nevetéstõl,mit vitatkoztatok a gyúrósokon...<#nyes>
Amúgy Mel Gibson szerintem is a jóképû kategóriába tartozik,és profi filmjei vannak. Ahogy Denzel-nek is...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

JackDaniels
Nem vót õ elvont.😊) Én legalábbis nagyon bírom a zenéjét a mai napig.😊

<#nyes>

SRobert
Te, Janis az elvonó után lett olyan elvont?

(bazz, tudom, h szar volt, de nem bírtam kihagyni)

JackDaniels
Mint Janis Joplin elvonó után.😊))

Taranov
Nem ismerem 😊

IMYke2.0.0.0
A Dárdás Utcalány ("Bitchnie" Spears) szegény olyan randa - elálló fülek, melyeket haja mögé rejt, és nulla IQ.

Rózsalány
fõleg mert ez a sminkes kép róla borzalmas, de amúgy nagyon szép! õ tényleg természetes szépség!!!😊

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

HD JOHNNIE
Sztem is<#eljen>

PyRex
Miss Mell (fölül) olyan, mint egy csöves 😊

PyRex
Én is mert a nevérõl a legszebb nõi testrész jut az eszembe 😊

SRobert
nahahó. 😊

Sziasztok!
IMYke2.0.0.0
Liv Tyler azért smink nélkül is jól néz ki!

Taranov
Hát némelyik gázos.

JackDaniels
Kicsit talán OFF, de egyébként vannak a sztároknak hétköznapi arcaik is.😊) Némelyiknek nem is akármilyen.😊) Szúrkálunk be frankó képeket, most vannak itt közepesek is.😊)

JackDaniels
Pinhead-et nem ismered?? Hellraiser sorozat.😊 Nem egy Barátok közt, az tény.😊

Taranov
Úristen!
Miez?