Nők női szemmel, pasik pasi szemmel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gyúrás külsõség is.Nyílván vannak emberek akik szeretnének jobban kinézni, ez még nem zárja ki azt, hogy a mûvelõdést leszarná.Te is szoktál venni gondolom olyan pólót vagy valamilyen cuccot, ami nagyon jól néz ki.Akkor te is a külsõddel szeretnél kitûnni az eszed helyett???
Azt hiszed, hogy én minden embert hülyének nézek, aki megfordul egy fitness teremben.
Egyébként azt írtam, hogy a faterod egy ember, de ha sokat gyúr, akkor lehet nagyobb termetû is, végülis 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
egyszerûen tudom miért mondod amit mondasz, nem az elsõ ien ember vagy akit hallok
láttál pár kigyúrt cigányt. ennyi
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
bár logikádból ítélve te gyúrsz😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ennek köze sincs hozzá, hogy cigány-e vagy nem.
köszi szépen, eddig aszittem az állatkertben lakik a család....😊
ki akar itt kitûnni?? nem csak egy ruha stb lehet esztétikus, hanem az ember testfelépítése is
egyébként miért végletekben beszélsz? szted a 2 végképp kizárja egymást?
/egyébként a topik elején még normális voltál, nem értem mi lelt/
Néha látok sötétített ablakos BMW-ben kigyúrt kopasz csávót, mellette a csajával.
Mérget vennék rá, hogy egy tanulatlan bunkó a gyerek, és a csaja is csak a bicepszre megy, nem a csávó agyára!
Amúgy, már sajna nincs idõm a "gyúrásra"... intellektuálisan fáradt vagyok hozzá, nap mint nap...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az én faterom nem gyúr. 😊
Ne játsszunk már ilyen kicsiben, én itt nem egy-egy emberrõl beszélek.
Egyébként aki gyúr, az nem az eszével akar kitûnni, hanem a kinézetével.
Agyra nehezebb gyúrni, bár nem lehetetlen 😊
Amúgy, én 2 évet "gyúrtam", akkor most szociálpolitikusként én is bunkó vagyok, LOLLER... <#hehe>#hehe>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Másik: badarság a testedzést a mûvelõdéssel összehasonlítani, az teljesen más tészta.Az egészséges éltmódra, a jobb közérzetre, az önmagammal való megelégedettségre(amibõl következik a mentális megelégedettség) bárkinek szüksége lehet.Egyébként nekem a edzés mellett ugyanúgy van idõm könyveket olvasni.Heti 3-szor 1.5-2 óra edzés nehogy már sok legyen.
Mellesleg akik komolyabb sikereket érnek el ebben a sportban azok nagy része intelligens, diplomás ember.De amúgy ez teljesen logikus is, ugyanis az igazi testépítéshez, mint mondtam komoly tudományos ismeretek szükségesek, amit egy intelligensebb ember könnyebben be tud fogadni, nagyobb akaraterõvel és fegyelemmel rendelkezik, mint egy alvilági "gyúrjunk vazze" figura.

\"Never say never!\" W Churchill
Aki gyúr az gyúr, aki nem, az nem.
Spec én már láttam orvost, aki nem gyúrt, viszont bunkó volt 😄
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Igen!
az elsõ tagmondatban 2 pozitív jelzõ van, így abban írigység nem is lehet....
ellentétben a másodikkal
a gyúrás nem a folalkozástól vagy a mûveltségtõl függ. az ember személyiségétõl függ. az gyúr, aki elégedetlen az énképével, esetleg másoknak akar tetszeni.
és itt most nem a kokszolásról beszélünk.
egyébként a faterom középiskolai matektanár és gyúrt egy idõben szal buktad
Szerintem egyszerûen arról van szó, hogy a gyúrás az egy olyan tevékenység, ami idõt igényel, mint minden más, csak ez nem egy olyan elfoglaltság, amitõl az ember mûveltebb lesz, szóval fenntartom továbbra is az álláspontomat, hogy a gyúrósok általában buták/bunkók.
Ha megnézitek, az orvosok, a tanárok, esetleg írók nem nagyon gyúrnak, akik viszont igen, azok általában nem értelmiségiek.
Ez nincsen egyenes összefüggésben az ésszel, sem a bunkósággal, de jelent valamit.
az irigységnek ahhoz van köze AMILYEN véleményt mondasz
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
annyit fúznék hozzá hogy a testépítõ erõs szó.
azokat is leszólják már akik esetleg 2 naponta súlyzóznak egy kicsit. just keep in shape
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Amúgy Mel Gibson szerintem is a jóképû kategóriába tartozik,és profi filmjei vannak. Ahogy Denzel-nek is...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
(bazz, tudom, h szar volt, de nem bírtam kihagyni)
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |