665
Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
  • PyRex
    Egy egyetemi tanár? Nem lehet bunkó? LOOOOOL! Érdekes, a BME-n nekem nem úgy tűnt anno... Voltak olyan tanárok, akik a saját területükön persze nem voltak bunkók, de az általános műveltségük, a hozzáállásuk dolgokhoz, az olyan volt, hogy inkább nem írom le, mert kimoderálnának. Ennyit a híres neves egyetemi tanárokról...
  • PyRex
    "az meg egyértelmű, hogy a diplomások között kevesebb a testépítő, mint pl. a csak érettségivel rendelkezők közt"

De könyörgöm, ne beszélj már butaságokat... Te ezeket honnan veszed?? Azért, mert neked rossz tapasztalataid vannak, nem kéne következtetéseket levonni...
  • PyRex
    De ez nem igaz. Bizonyítsd be, hogy igaz basszus. Mondom, a terembe, ahová járok, az emberek 95%-a tanul, vagy dolgozik. Azzal meg nem értek egyet, hogy akinek nincs diplomája az egyhülye bunkó, ne akard, hogy akár nemzetközi szinten elkezdjem neked összeszedni, hogy azok közül az emberek közül, akik valamire vitték, hánynak van diplomája, mert meglepődnél...
  • Taranov
    Ez teljesen igaz. Itt max. az arányokról lehetne vitázni, de szerintem ne tegyük.
  • franco
    Így van, másképp látjuk.
    Összefoglalva:

Egy egyetemi tanár is lehet bunkó. (!!!)
    Egy "body builder" is lehet művelt. (!)

/off
  • Taranov
    Szerintem teljesen félreértelmezed a bunkóság fogalmát.
    Én nem a kellemetlen stílusra gondolok, hanem a műveletlenségre. Egy egyetemi tanár nem lehet bunkó.

Egyébként hajlok rá, hogy fejezzük be a vitát, mert úgysem sikerül rendesen kifejeznem magamat.

Nem kell a testépítőnek diploma, azt próbálom magyarázni, hogy a diplomásoknál ki van zárva a bunkóság, szóval annak semmi értelme nincs, hogy "az én apám body builder és két diplomája van, de nem bunkó", hiszen egyértelmű ilyen eseten, hogy művelt emberről van szó.
  • franco
    kicsikém....

aki TESTÉPÍTŐ (a szó szoros értelmében), az ebből él. ez a foglalkozása. akkor minek neki a diploma??
    érdekes, egyre inkább az jön le ha sarkítani akarom, akinek nincs diplomája az bunkó.
    mellesleg, aki megszerzi a diplomát az szvsz ugyanannyira hajlamos a nagyképűségre, ami szvsz a bunkóság egy fajtája.

és valóban, a bunkóság szubjektív. képzeld, előfordulhat, hogy amiatt amit itt levágsz, téged is bunkónak tart valaki....
  • Taranov
    Nincsenek hiteles statisztikák, a bunkóság szubjektív, van, aki bunkónak tartja azt, aki nem tudja melyik híres verset melyik híres magyar költő írta, van aki meg csak azt tartja bunkónak, aki nem tudja az etikettet :)

Ezen nem érdemes vitatkozni, az meg egyértelmű, hogy a diplomások között kevesebb a testépítő, mint pl. a csak érettségivel rendelkezők közt :)
  • franco
    légyszíves állj elő egy hiteles statisztikával

addig psszt!
  • Taranov
    Mert a kopaszok és testépítők között több a bunkó, mint pl. a diplomás emberek közt.
    A testépítők között viszont kevesebb a diplomás, mint a nem testépítők között.

Ez nem azt jelenti, hogyha te testépítő vagy, akkor bunkó vagy, meg nem is azt jelenti, hogy aki nem diplomás, azt lenézzük, de valamit jelentenek ezek a dolgok, szóval erős túlzás lenne, ha azt mondanánk, hogy a testépítők között ugyanannyi a bunkó, mint mások között.
  • PyRex
    Mert?
  • Taranov
    Ez azért nem olyan egyszerű.
  • SRobert
  • PyRex
    Igen, csak ezt miért nem ismeri el a többi ember is? :)
  • HD JOHNNIE
    No látom ismét feljött a téma csak a vitapartnerek mások, hmmm... Lehet újra kéne írnom a diplomámat a testépítőkről, pl a testépítők és az intelligencia kapcsolata... :) Mint mondottam volt: a testépítők többsége normális ember és köztük is előfordul 1-2%-nyi bunkó, mint bárhol máshol a világon...
  • franco
    verd meg őket:D
  • PyRex
    Nem szeded ki belőlem, hogy mekkora a karom, mert nem szoktam vele dicsekedni :)
    Mint ahogy mással sem. De egyébként leszólogatnak sűrűn a hátam mögött azok az emberek akik rosszkor ismernek meg, vagy nem ismernek igazán.
  • franco
    figy nemhinném hogy téged leszólogatnak....

márha megvan 40 a bicepszed....
  • PyRex
    Én már beszéltem fekete S600-as merciről, sőt tovább megyek, vezettem is (bár az csak S500 4matic volt ). Mégsem tartom magam egy bunkó gyúrósnak. Aki annak tartott, amíg nem ismert meg, az is meglepődött. És ez is azt bizonyítja, hogy TÉVES ELŐÍTÉLETEK alapján ítélnek meg "minket" (testépítőkre gondolok). Ja? És amikor azt mondom, hogy "testépítő" vagyok, akkor azt nem úgy kell érteni, hogy mást nem csinálok. Csak azt, hogy komolyan veszem az edzést. Nem olyan komolyan, mint aki versenyez, de mégis a konditermbe lejárók 95%-ánál komolyabban. Ezért ki is nézek valahogy. De ki nem állhatom azt, amikor emiatt leszólnak. Ugyanez a helyzet a merciről, vagy a bmw-ről. És aki ezt nem fogja fel, azt sajnálom. És nem akarok személyeskedni, meg veszekedni, de sorry: nem lehet általánosítani és nincs igazatok.
  • Taranov
    Nem csak azokat értem, hanem azokra a gyúrósokra gondoltam, akik bunkók is.
    Aki viszont egész nap a teremben beszél a fekete merciről, és nyomja a gépeket, azok nagy része bunkó.
    Ha valaki hetente 3×1,5 órára lemegy a fitness terembe, az más.
  • JackDaniels #525
    Nah, ezzel kellett volna kezdeni.:)
  • JackDaniels #524
    Az volt a lényege - bár már nem nagyon akarok beleugatni - hogy mint az elején véleményeztem, sztem egy részük olyan amilyen. Aztán ki melyik részébe tartozónak érzi magát, az már az ő dolga.:)
    De mostanra már belekeverték a testépítést is, amiről szó nem volt.:) Én a gyúrásról dumáltam. Szvsz olyan, hogy gyúró világbajnokság nincs, de testépítő van. Nah ennyi.:))
  • Dynamic
    Tényleg nem kötekedés, de ha a "gyúrós" alatt a bunkókat érted, akkor felesleges volt vitatkozni hiszen evidens, hogy a bunkók("gyúrósok") azok általában bunkók:)
  • SRobert
    Bazz
  • Taranov
    Láttam már cigányt is, de ennek pont semmi köze ahhoz, hogy cigány-e vagy nem cigány, vannak bunkók, gyúrósok és maffiózók a nem cigányok között is. :)
  • Taranov
    Igen, előfordul, hogy kicsit javítani kell rajta utólag.
  • franco
    najó inkább megyek gyúrni. szevasztok:D:D
  • Taranov
    Ez azért kicsit más szerintem.
    És mégegyszer leszögezem:
    "Gyúrós" alatt rossz értelemben csak a bunkó - sokszor alvilági - alakokat értem, nem azt, aki fitness teremben sportol.
  • franco
    JackDaniels írt egy hsz-t, amiben muszályt írt
    aztán visszavonta, mint ahogy te is szerkesztgecc. nemszép
  • Taranov
    Előbb írtam be az #511-et, minthogy láttam volna az #509-et.
    Egyébként nem tudom kire céloztál a Jackkel :)
  • Dynamic
    "Egyébként aki gyúr, az nem az eszével akar kitűnni, hanem a kinézetével."

A gyúrás külsőség is.Nyílván vannak emberek akik szeretnének jobban kinézni, ez még nem zárja ki azt, hogy a művelődést leszarná.Te is szoktál venni gondolom olyan pólót vagy valamilyen cuccot, ami nagyon jól néz ki.Akkor te is a külsőddel szeretnél kitűnni az eszed helyett???
  • Taranov
    Nem lelt semmi, csak félreértesz.
    Azt hiszed, hogy én minden embert hülyének nézek, aki megfordul egy fitness teremben.

Egyébként azt írtam, hogy a faterod egy ember, de ha sokat gyúr, akkor lehet nagyobb termetű is, végülis :)
  • franco
    nem butaság
    egyszerűen tudom miért mondod amit mondasz, nem az első ien ember vagy akit hallok
    láttál pár kigyúrt cigányt. ennyi
  • franco
    olvasd el #509et és találd ki miért írtam 507et htx

bár logikádból ítélve te gyúrsz:D
  • Taranov
    muszáj
  • Taranov
    Most te mondtál butaságot, kivételesen nem én.
    Ennek köze sincs hozzá, hogy cigány-e vagy nem.
  • franco
    ez nem volt szép Jack, pakold vissza.
    rohatt vip
  • Taranov
    Jó, hát azt nem mondhatom, hogy az okos vagy művelt emberek közül senki sem gyúr, én kifejezetten az alvilági figurákra gondoltam.
  • franco
    muszály?:D
  • franco
    azok cigányok