665
Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
  • PyRex
    loool :)
  • HD JOHNNIE
    hehehe
  • franco
    valóban tanulságos

és a főszereplők nem fogynak le
    nincs szemműtétjük
    és senki sem szeretkezik a testvérével

csakis jó lehet:D
  • HD JOHNNIE
    Nekem megmaradt kedvencnek ez a tapik, mivel számomra érdekes, hogy hogyan is alakul ez a "beszélgetés" jobb, mint egy szappanopera esküszöm!!
  • HD JOHNNIE
    Úgy látom ezt a topikot át kellene nevezni "PyRex vs. Taranov"-ra
  • Glpetyus
    muhahaha
  • franco
    namivan, mégse vetted még ki?
  • Rózsalány
    na, hát az eredeti témához igen, de ez nem érdekel... fölösleges nekem beszólnod, meg megbántanod:(
  • franco
    eddig se sokat tettél hozzá
  • Rózsalány
    oké. kivettem ezt a topikot a kedvencek közül
  • PyRex
    Ez sajnos pontosan így van.
  • franco
    na egy uccsó. nem bántani akarlak, csak mondom.
    nézzük a következő (nagyonis gyakori) esetet:

elvégzem a gimnáziumot. nem nagy cucc, mindenki elvégzi, ki-ki vérmérsékletének megfelelően művelődik.
    majd egy részük felvételizik mondjuk gazdaságmatematikai elemző közgazdásznak. baromi nehéz elvégezni hidd el, kibasokat kell dolgozni.
    de vizsgélujk csak meg, mit ad neki az egyetem?
    évekig közgazdaságtant és matekot bifláz.

ettől aztán baromi művelt lett a delikvensünk....
    fogadok, ha most írnál egy verselemzést mondjuk józsefről, besétálnál vele egy másodéves egyetemistához, nem értené amiket írsz.
    viszont a pofájuk nagy, mert ugye bennvannak..../persze van mire büszkének lenni, de NEM beképzelt bunkónak/
  • PyRex
    "És most nézz szembe az igazsággal: Akinek nincs diplomája, az tanulatlan."

Nem igaz. Akinek nincs diplomája az 100x annyit tanulhat magánszorgalomból, vagy mert érdekli valami, vagy mert a munkájához kell, mint akinek van... És akkor máris nem tudatlan.

Amúgy senkinek a véleményére nem adsz, mert legalább 5-en mondjuk neked ezt, csak én vagyok a legaktívabb :)
  • Taranov
    Ha vállalkozó vagy, akkor max. olyan helyekre kellhet, ahol az üzleti kapcsolat létesítéséhez megkívánják, de ez már eléggé speciális eset szerintem.
  • Taranov
    Nézd, mondtál te olyan dolgokat is, amik igazak, én ezeket nem vontam kétségbe.
    A korom teljesen lényegtelen a vita szempontjából, talán csak annyiból érdekes, hogy még nem lehet diplomám.
    Vannak idősebbek, akiknek adok a véleményére, de a tiédre egyáltalán nem.

És most nézz szembe az igazsággal: Akinek nincs diplomája, az tanulatlan.
    Azt nem mondtam, hogy feltétlenül bunkó és primitív is, de elképzelhető.
  • franco
    dáhhhhhhhhhhhhhhhhhh

jujjdenem
  • Taranov
    Igen, ha valaki vállalkozó, akkor tök fölösleges, de minden egyéb esetben kell.
  • PyRex
    Megint személyeskedünk, de ezúttal hangnemet váltok és kikérem magamnak a stílusodat!

Nem vagyok tanulatlan és még felnőttnek sem tartom magam, viszont az nagyon furcsa, hogy Te a zsenge korod ellenére nem hallgatsz a tapasztaltabb és nem személyeskedő idősebbekre (nem csak rám!) és pattogsz itt, mint a cserebogár ha a hátára fordul... Amikor a tapasztaltabbakat említem, akkor nem csak magamra gondolok, volt itt olyan hozzászóló, aki pl. ebből írta a DIPLOMAmunkáját. Ő is azt mondta, hogy nincs igazad és még sokan mások is. Csak én vagyok az egyedüli, aki nem fogja annyiban hagyni a téves kényszerképzeteidet és ha kell, még elvitázhatunk itt pár éven keresztül, csak már lassan senki nem jön ebbe a topicba...

Azért felvázolnám a tényeket: pont a bunkóságról beszélsz pedig Te személyeskedsz folyton (tanulatlanozol, bunkózol primitívezel, értetlenezel, stb...), Te vagy a fiatalabb és még diplomád sincs. És senkire nem hallgatsz, aki itt érvekkel próbál meggyőzni.
  • franco
    ...a munkaadók szemében se az
  • franco
    ehh...

én a közgazdász diplomára hajtok (és meglesz, fő az optimizmus), pedig már most tudom hogy nem azzal fogok elhelyezkedni.
    nem is azért csinálom mert kedvem van hozzá, vagy sok a szabadidőm és unatkozom.

hanem azért, mert hozzád hasonlóan elterjedt a nézet, miszerint akinek nincs diplomája, az nem ember...
  • Taranov
    Ez kétségtelenül így van.
  • Taranov
    Ez nem így van, de teljesen lényegtelen egyébként, mondhatnám azt is, hogy magánügy, de ha már ennyire szeretsz ezzel a kérdéssel foglalkozni: 17 vagyok.
  • Taranov
    Attól, hogy te egy tanulatlan felnőtt vagy, még nem kell lenézni sem azt, aki fiatalabb (ugyanis ez is egy primitív tulajdonság, de nagyon!), sem a diplomát.

Lehetséges, hogy én nem azért akarok egyetemet végezni, mert dolgozni akarok vele, hanem mert nem akarok műveletlen és tanulatlan maradni.
  • franco
    egyébként felsőoktatásban legalább annyit tanulsz simlizni, meg túlélni, mint magát az anyagot. sőt....

akinek meg 50es a karja az is túlél ^.^
  • PyRex
    Ehhehe :) Erről lecsúsztam :)
  • franco
    opsz egy ték

for fun:D
  • franco
    hehe megy ez nélkülem is
  • PyRex
    De, mégis reagálok rá :) Szerintem Te közelebb vagy a 14-hez :)))
  • PyRex
    Sallala, személyeskedés, erre már nem is reagálok :)))))
  • PyRex
    De ez megint nem igaz, mert vannak olyan főiskolák, ahol szinte semmit nem kell tanulni és diplomát szerezhetsz de vannak olyan egyetemek, ahol ha halálra tanulod magad, akkor is csak nagy kínkeservek által szerzed meg. És van olyan ember, aki lehet, hogy nem szerez diplomát, mégis olvas és tanul - furcsa, nem??? És az nem bunkó és az általános műveltsége is nagyobb lesz azokénál, akik valami kamu iskolát elvégeznek, csak, hogy papírjuk legyen...
  • Taranov
    Dehogynem vagyunk egy szinten, sőt, a baj az, hogy te alacsonyabb szinten vagy.
  • Taranov
    Félreértelmezed a bunkóság fogalmát. Nem a stílusra értem, hanem a műveltségre.
    Mondhatjuk primitívségnek is.
    Akinek van diplomája, az bizonyos dolgokat megtanult, én csak erről beszéltem, azt sem mondtam egy szóval sem, hogy aki nem diplomás, az mindenképpen primitív/bunkó.
  • PyRex
    Sok sikert a diplomádhoz :)))
  • PyRex
    Jaaaj, most néztem meg:

Nick: Taranov
    Életkor: 14-18 között

OK, bocs, ez sok mindent elárul. Lehet, hogy nem kellene Veled vitáznom, mert tényleg nem vagyunk egy szinten. Majd ha felnősz, folytatjuk, ok?
  • PyRex
    "Hát persze"

no comment :)))
  • PyRex
    Én értelmes dolgokat mondok, te vagy az aki személyeskedsz és bunkózol, nem vezsed észre? :)
  • Taranov
    Hát persze. Ha nem lennél az, értelmes dolgokat mondanál. (Mondtál is, csak kifogytál belőlük)
  • PyRex
    Sosem mondtam, hogy nem tartom semmire, annyit mondtam, hogy nem akkor a jalentőssége, mint azt Te hiszed és nem attól lesz valaki NEMBUNKÓ, mert van diplomája... És ezt továbbra is fenntartom. Megkértelek mér egyszer, hogy ne adj a számba olyan gondolatokat, amiket nem én gondolok... :)
  • PyRex
    Ha kinevetlek a stílusod miatt, mert lebunkózol, az azt bizonyítja, hogy én vagyok bunkó??
  • Taranov
    Mert az #547-eseknek van diplomájuk? :)