665
Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
  • JackDaniels #184
    ...és ez a nagy baja a mai társadalomnak.Mert ezek nagyon felszínes dolgok.
  • Taranov
    Őneki vmi David a barátja.
  • JackDaniels #182
    Naon jó tudni, hogy a fiatalabb és idősebb korosztály is tisztában van az illem-dolgokkal, csak az a tapsasztalatom, hogy az életben, különösen az újgazdag sznoboknál ez nagyon nem így van, pedig a sok gazdag paraszt nagyon el akarja magáról hitetni, hogy ők milyen illemtudóak. Ettől sokszor felfordul a gyomrom, és a nevemből kell innom egy kisebb mennyiséget.:)))))
  • SRobert
    De pasival, nem? :D
  • Buddy
    elton john most fog házasodni, persze ez még nem zár ki semmit
  • Buddy
    na pl. kapásból rájuk robbantanám a bmw-t...társadalmunk szégyenei
  • Láma!
    egyik nagy kedvencem (volt)
    tizedes meg a többiek?:)))
  • IMYke2.0.0.0

• Taranov
    Tuti buzi pl. a Friderikusz, Elton John és még vannak páran.
    Attól, hogy valaki nyálkalegény, még nem buzi. Mások is azért mondják mindenkire, hogy buzi, mert úgy gondolkodnak, mint te, közben attól, hogy valaki divatosan öltözködik vagy mosolyog a kamerába, még nem lesz buzi.
  • Taranov
    Nem tudom, némelyik bunkó jól ki van gyúrva, fülbevalóval és sötétített ablakú BMW-vel jár, és ott ül mellette a csaja, akin látszik, hogy maga is bunkó.
    Szerintem jól megvannak egymással :)
  • Falconer
    Nem minden második, de aki szerintem buzi, az még nagyon sok ember szerint az
    Te meg aki tuti buzi, arról sem tudod elhinni :)
  • Buddy
    ez igaz, de a lazaság-magabiztosság nem feltétlen kell bunkósággal párosuljon...aki pedig bunkóságra utazik, az megérdemli (nézhet akárhogy ki)...majd később az életben rájön és nagy problémái lesznek
  • SRobert
    Én Paul Newmannal csak azért nem, mert még nem szeretnék 80 éves lenni. :D
  • Taranov
    Őt nem szeretem, az Ocean's twelve és a Függőség is nyolcadrangú film volt.
  • SRobert
    Való igaz, fogdosni én sem az illemkönyvvel, hanem a kezemmel szoktam. :D
  • franco
    még annyit hogy az eddig belinkeltek közül maximum vin diesellel cserélnék
  • franco
    az 5-10 Jackre meg SRobertre vonatkozik:)
  • Taranov
    Nagyon jó, de van még egy csomó ilyen.
    Pl. Addig jár a korsó a kútra, Ki nevel a végén?
    Ezek mind nagyon szuperek.
  • franco
    hát nézzétek...nálatok olyan 5-10-zel fiatalabb vagyok.
    természetesen tisztában vagyok ezekkel az alapvető illemszabályokkal is-mivel velem anno megtanultatták-, de ma már a jobb nőket nem ezzel fogod meg. a 20-22 éveseket sem. lazának, magabiztosnak kell lenni. azon kívül hogy van lóvéd, jóképű vagy és egy hatalmas társaság közepe.
    ha ez megvan még bunkó is lehetsz...
  • Wolwerine
    Kicsit off, de szerintem jó:

"Mohamed látogatást tesz a földön. Látja ám, hogy megy az arab férfi a sivatagban, előtte poroszkál a felesége mintegy 20 lépéssel. Persze felháborodik, és megszólítja: ember, nem ismered a Korán tanítását? A nőnek 20 lépés távolságban követnie kell a férjét, nem pedig előtte menni! Ó, nagy próféta! -jön a válasz- Amikor a Korán készült, még nem voltak taposóaknák..."
  • Taranov
    Jó, te nem számítasz, mert szerinted minden második férfi buzi.
    Csoda, hogy te nem vagy köztük :D
  • SRobert
    :) ne is mondd, mert erről egy csomó off dolog jut eszembe. :)
  • Buddy
    lehet ez is benne van, de én már ezt az "újabbat" (?) ismerem, de logikus a bámészkodós verzió is...mindegy...több infónk van ilyen téren, mint a plázapicsáknak pl. a "nyugatvégi városközpontban"
  • Buddy
    látod, rögtön az elején leírja magát a csaj (már aki figyel erre és fontosabbnak tartja)
    egyébként belefér ebbe a topicba is, hiszen a viselkedés részét képezi a véleményképzésnek
  • SRobert
    Lépcsőn felfelé anno nem mehetett a férfi hátul, h ne bámészkodjon. :)
  • Buddy
    természetesen csak képletesen értettem :P
  • Buddy
    ismerős ám :)
    helyiségbe bemeneteli cucc...nameg buszról leszállás...előre mentem, lépcső miatt (nem alacsony padlós 435-ös volt :))
  • franco
    az utolsó mondatra nem reagálok
  • Buddy
    hmm, lépcsőn fölfelé a férfi hátul halad, ha a nő megbotlana, el bírja kapni és segíteni tudjon (érthető, jobb puhábbra esni :))
    a nő mindig jobb oldaladon poroszkál melletted

a többi stimmel :)

lényeg: mindig mi szívunk :P
  • franco
    [persze már más korosztály]
  • franco
    és aztán hogy megsértődnek amikor kioktatod őket:D

kézfogás nálam np, ha új csajt mutatnak be akkor 2puszi
  • SRobert
    De attól függetlenül sajna egyre gyakoribb probléma.

OFF
    A kedvencem az volt, amikor bemutattak nekem egy hölgyet, én meg vártam, h nyújtsa a kezét. De ő nem tudta, h neki kell előbb. Álltunk így néhány percig, majd persze engem néztek hülyének. :D
    ON
  • JackDaniels #152
    OFF- Ebben az a mókás, volt pár hölgypartnerem, aki megsértődött azon, hogy bementünk egy sörözőbe és nem engedtem előre és ezt szóvá is tette.:))) Nagyon mókás az illem nem tudásából fakadó "sértődés".:)))
    Nah de ez nem ebbe a totyikba való, úgyhogy -ON
  • SRobert
    jaja
  • JackDaniels #150
    Ezt az etiketett honnan szedték? Vagy ez is változik? Én egy 50-60 évvel ezelőtti könyvből úgy tudom, hogy a nő az utcán nem mindig a férfi jobbján, hanem az út belső része felé ...
    Lépcsőn le a férfi megy elől, hogy segíthessen a hölgynek, felfelé szintén, hogy ne lásson "alá".
    Színházban mindig a férfi veszi fel először a kabáto9t, aztán segíti fel a hölgyre, hogy ne a hölgyre melegedjen rá a nerc.
    Zárt helyiségbe mindig a férfi megy be elsőnnek, stb.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, hogy mittomén...

• SRobert
    És azt is minek...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ebben meg neked van igazad.
    Lehetsz (velem együtt) akármilyen illemtudó, jófej, ha nekik a mai divatmajmok jönnek be... akik áakár le is kurvázhatják (jössz g*c* b*szni? Megyek há! rá a válasz...)... Igaz, az ilyen nővel mást nem is lehet...

• Buddy
    (csak ezzel semmire nem megyek topdívák körében, mert leszarják :P)
  • Buddy
    szerencsére tisztában vagyok vele :)