Nők női szemmel, pasik pasi szemmel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
buxiiii
akár eros ramazotti is lehetne kigyúrtan <#nyes>

rezsofiz
Sztem a feje kicsit buzias.

sazl : c

Kalóz Pepi

Szerintem szép, és annyira jól énekel, annyira egyéniség hogy nem lehet rá irígykedni..<#vigyor3>

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

krisztike
nagyon jó hapsi és nem tudom ,hogy mi is az ,ami tetszik ... pedig nem az a kifejezett szép fiú ...de inkább olyan állatias ... húúú

(egy biztos nem rúgdosnám ki az ágyamból ,ha nem lenne férjem ... )<#nevetes2><#eplus2><#hehe><#nyes>

franco
kissé az volt

inkább fogalmazzunk úgy, ha felbukkanna a csajod körül, kurvára elkezdenél féltékenykedni...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

torrente
Jó volt a Riddick-es játék!

SRobert
Az örök kedvencem fiatalon:

És 70-en túl:

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Nh Shevits
nagyon bírom a fejét !!!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

tHoMaSmAn
Alapból van neki egy kicsit "pihent" nézése... 😛

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

SRobert
itt kiséé be van kómázva, nem? 😊

LordVenom
Ha már õ a téma:

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

tHoMaSmAn
õt nem ismerem, de biztos igy van! Én tulajdonképpen a laza feka dumát imádom, de csak annyira legyen laza, hogy megértsem... ne kelljen hozzá szövegkönyv!<#rolleyes><#alien>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

LordVenom
Áhh...itt semmi sem buzis...azért van ez a topic,hogy a heterok is kielemezzék beszólások nélkül a sajátnemûeket. <#lookaround>
Vin Dieselnek tényleg kurva jó hangja van,de ha már hang akkor a golfos A.J.-nek is jó.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Taranov
Ez egy pasi pasiszemmel.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

SRobert
ne aggódj, modern idõket élünk 😄

tHoMaSmAn
Jó kis topic lesz ez!<#eljen><#taps>
Csak a csajok is jöhetnének már!
Vin Diesel szerintem is jó szinész, és pasi, és én még a hangját és a szövegét imádom!
Ha már a szövegnél tartunk, és szinészekrõl beszélünk, akkor még Samuel L. Jackson, Will Smith, és Martin Lawrence-t kell megemliteni!😄 Bírom õket! Szerintem közülük Will Smith a legjobb ha pasi szemmel nézzük (ez most buzis volt...?) <#lookaround>

Davidus
õt is😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
elhajtanám a halál faszára

V9ykn8_TZL0

SRobert
Ó hát ezt a suttyó proliarcú fazont inkább kihagynám, de a golfos laza csákónak tûnik.

És tetszik a kesztyûje. 😄

LordVenom
Oké Robert,akkor elemezz! <#taps>

SRobert
fúvazze és igazad van 😄

LordVenom
Azért mert nem jönnek a nõk,de itt fentebb az van,hogy "nõk nõi szemmel,pasik pasi szemmel"...nocsak...<#nyes>

LordVenom
Ja,régebb óta fórumozok,csak itt vagyok friss hús...de soha nem értettem a besértõdõs csávókat...<#confused>

Falconer
Ezt én sem értem. Már offtopic az egész

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

SRobert
Ez most egy nõ, nõi szemmel? 😄

LordVenom
Szerintem a feje kicsit mamlasz,a testét jó,mert én is sportember vagyok,a zenéjét meg elhallgatom,mert csípem a feka zenét...

Gorvik
Na fiúk, õt elemezzétek 😊

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Falconer
Hát sosem lehet tudni, vannak itt emberek, akik a legkisebb dolgoktól is bedurcásodnak, nem árt az óvatosság, ha már te is régen fórumoznál tudnád

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

LordVenom
Szerintem ezzel nem sértettél meg senkit...<#taps>
Bár nekem tetszik a stílusa...

Rafaelo
golfos milliomos 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Falconer
Elég parasztul néz ki, már nemazér'
Most attól fasza gyerek, hogy fülbevalója van, meg mindenféle alu szarok lógnak a nyakában? A villamoson néznek ki igy mindenféle degenerált hülyegyerekek...
Ezt úgy általánosságban mondom, nem akarok megsérteni vele senkit 😊

LordVenom
Nehéz ezt kimondanom...huh...ez a gyerek mácsóbb mint én...<#vigyor5>

nekem a Korda jön be nagyon

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Rafaelo
de kabrió! 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

LordVenom
Hát dikaprióra biztos nem mondanám,hogy jóképû...<#vomit>

Rafaelo
lol

szerintem nõknek egyszerübb kimondani, hogy egy másik nõ szép

férfiaknál nehezebb 😊

Taranov
Hát a lányok már csak ilyenek 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

LordVenom
Vazzeg a lányok nem mernek bejönni ide véleményt nyilvánítani? Elég nehéz mondjuk kimondani nekik,hogy õ egy szép nõ...<#nyes>

elek boldvin a legnagyobb szinész! 'this is the f.a.g. way!' 😊

VinDiesel tényleg szimpatikus (vagy csak a többi férfi színész túl nyálas?<#fejvakaras>)

LOL azt hittem hogy ez a #17-re válasz <#idiota> 😄D

Falconer
"ezt a vonalat kevésbé szoktam nézni férfiakon" LOL 😄DD

Falconer
Én is, de szerintem nem egy szép nõ

Taranov
Nekem George Clooney, Robert de Niro, Jack Nicholson, Gerard Depardieu, Daniel Auteuil, Jean Reno is szimpatikus.

Rafaelo
meghágnám és akko még enyhén fejeztem ki magam 😮

LordVenom
Ja,amúgy aki még szimpatikus gyerek az Vin Diesel...ha már más nem elemez pasikat.

LordVenom
Ha-ha,ezt neki mondtad már? <#vigyor>
Nekem talán azért tetszik,mert nem mû. Tök természetesen szép.

Taranov
Az tényleg nem volna rossz, ha a csajom rá hasonlítana 😄