665
Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
-
#144 és neked is igazad van -
#143 teljesen igazad van, jó színész és férfiként sem alja -
#142 Egy kis etikett: KLIKK
-
#141 Témába vág: pasi a pasik machozásáról... [Vigyázat, olvasni kell!]
-
#140 A magyar színésznők közül neki van a legselymesebb, legkarakteresebb hangja! Földessy Margit...
Mostanában rendez, de azért szinkronizál is. A fiataloknak: Micimackó-ban ő Malacka hangja.
Idősebbeknek: Isaura c. sorozatban ő volt Leoncio uraság feleségének, Malvinanak a hangja...
Végvári Tamás + Földessy Margit szinrkonjai egy filmben, áááááááááááá
-
#139 Ő jáccott a Függőség c. filmben, ha jól vágom,? -
#138 De őt asszem nem bírjuk női szemmel nézni :DDD -
#137 Aszemtől szemben szerintem is hatalmas film...ott azért a csaj sem hanyagolható. Ashley Judd.
-
#136 ez igy van :I -
#135 A másik... Végvári Tamás hangja a legisten-királyabb az összes magyar színész, szinkronszínész közül!
Sztankay István-t is ezért bírom.
-
#134 Mindig is bírtam az orgánumát... S mellesleg Magyarország egyik legjobb férfiszínésze volt - korának pedig zsánere
-
#133 nembántom :))) -
#132 Az de xar.:) De a Jennifer 8 egy kibaxott jó filmje volt. -
#131 Nah, nem bántani!!:))) -
#130 Ő is jófej. Kár, hogy az utóbbi időben kicsit "leadta" magát ... Ocean's 12: boáááá
-
#129 Másik kedvenc férfi színészem:
-
#128 Jóvanna, ezzel hozta világra Pacino-né :)
-
#127 :O gülü -
#126 Amióta létezik ilyen a szeme.
-
#125 Bírom, de olyan a nézése, mint aki folyamatosan be van lőve. :) -
#124 A két isten-király színész együtt: Heat (Szemtől szemben) - persze feliratosan, mert Kulka János hangjával Robert De Niro kissé furcsán hat! Al Pacinonak pedig Végvári Tamás istenien "jól áll"...
-
#123 Jah, meg: Keresztapa III.; Carlito útja, Egy asszony illata, A sebhelyes arcú, stb. Nagyon jó arc, sztem nem akármilyen karakterrel, kisugárzással és a hangja is jó.:)
[de nem vagyok puzie] -
#122 szemtől szemben legjobb -
#121 Férfiként őt bírom nagyon, egyik kedvenc színészema mai napig, számtalan nagy alakításokkal:
-
#120 Igen
-
#119 felkar kivlillantás télleg undorító de legalább tudjuk kik a buzernyákok -
#118 pfff
loál ami itt megy -
#117 Bezony! Az IQ-ja pedig páratlan. Nem vicc!
-
#116 ázáz -
#115 Nekem is könnyebb felsorolni azokat akiket nem utálok a mai ribanc színésznők között - a mai "típus" nőkről nem is beszélve...
Olyan ízlésficamosak is vannak, hogy az ember agya megáll.
A mai trendi divat olyan, mintha az unokaöccsök kinőtt, de nekik éppen hogy felmenő polóit, "top"-ként hordanák, ehhez előveszik az üknagymama már akkor is cikinek tartott műbör ruházatát, hozzá a műanyag, okádék táskákat, meg ezeket a bazi randa szemüvegeket.... boááááááááá!
A jó nők számomra: visszafogottak, és természetesek. Ilyet 1000 közül kettő ha találsz manapság.
A pasik esetében is van egy olyan trendi, amitől okádni tudnék: a "buzis" divat - hozzá csillogó kuglifej és lehetőleg folyamatosan feszített felkar, kivillantva - ehhez saját, általános iskolabeli pólóját használja... boááááá!
Robert De Niro-t azért bírom, mert csendben teszi a dolgát, és mellesleg, a világ egyik legtehetségesebb, legemberségesebb pasija - erre Dustin Hoffman egyik riportja kifejezetten rávilágított még anno. Ők ketten évtizedek óta jóbarátok.
Magyar "színészek"-ről inkább nem beszélek...
-
#114 Ja... zsánrénó is kúlos figura sztem... -
#113 a Pofa be! rohatt jó film :D -
#112 jócsávó -
#111 Szerintem ők párban a legjobbak. :D -
#110 férfiaknál szerintem az ilyen kigyúrt, butaarcú, wc-lehúzós aranyláncos, slusszkulcsos, atlétás, 2 iq-s, beugatós, nagypofájú (de egy felest sem bír meginni), sötétben-teliholdkor is napszemüvegben feszítős köcsögöket utálom...az ilyeneket vascsővel kéne megbúbolni
nőknél a divatbemutatós, Istennekképzelemmagamat stílusú, extrakívánságú, lehúzós, síkhülye, menőnek kiadós (de egy felest sem bír meginni), nyafogós, hisztis ribancokat utálom...ezek csak kefélésre jók, de még ott is problémáznak -
#109 Ne bántátok a Depárgyiőt.
Nagyon sokat csiszolódott és már régen nem az a nagydarab tapló, mint amilyen a régi imidzse volt. :) -
#108 a színháziaknak igen de a mozisztárokét akik a helyszínen tanulják be azt hogy
visszatérek még viccnek is rossz :) -
#107 Hát, azért a memóriáját - mint az összes színházi színésznek - irígyelhetjük.
-
#106 Ez jó arc nagyon, de szerintem ennél butább feje senkinek sincs -
#105 A Clooney az szerintem is buzi, ebben egyetértünk