Nők női szemmel, pasik pasi szemmel

← ElőzőOldal 14 / 14

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó a téma
nekem helliberri nem tetszik, viszont sok csajt ismerek, akik szerint õ az ideál és a gyönyörü és jó lenne ha hasonlithatnának rá

nem tom nekem nem jön be

http://www.lohere.net - a MagyarChan

LordVenom
Pedig nekem bejön nagyon,de persze amikor még hamvasabb volt jobban tetszett...<#vigyor>
Ti meg gyerekek a pasikról véleményezzetek! He-he...<#hehe>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Rafaelo
ez tény 😞

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Taranov
Britney szerintem egyébként nem csúnya, csak ahhoz képest, hogy ennyien rajonganak érte, tök átlagos.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

LordVenom
Na még egy kép róla,hátha betéved egy csaj és véleményezi:

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Rafaelo
macskák macskaszemmel :I
tyúkok tyúkszemmel :/

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Taranov
😄DD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

LordVenom
Jah...de ha a muterod lenne,akkor én lennék a mostohafaterod...<#vigyor>

Szerintem kiemelkedõen yo szinész.
Kár hogy ilyen mediahype van körötte...

Taranov
Szerintem is szép Halle Berry, de az anyám lehetne.
Ja, ha DiCaprioról van szó, akkor róla az a véleményem, hogy marha jól játszik, és nem vonom kétségbe, hogy jóképû, meg nekem szimpatikus is, de ezt a vonalat kevésbé szoktam nézni férfiakon.

LordVenom
vazzeg fején találtad a szöget! Ufo! <#nyes>
De hogy ne csak fikázzam a faszikat,szerintem Pitt még macsó gyerek...

Davidus
Brad Pitt régen jól nézett ki de már kezd kicsit csoffadni😊 Caprio meg egy ufóra hasonlít a nagy fejével😛

V9ykn8_TZL0

LordVenom
Szóval lányok,mi a véleményetek?

LordVenom
Na erre mindig kíváncs voltam,hogy mi a véleményük a nõknek a nõi hírességekrõl,mert egy nõi vélemény mindig unikum ebben a kérdésben...fordítva is.
Például az én véleményem Leonardo DiCaprio-ról az,hogy egy kaksa gyerek,a barátnõm véleménye Halle Berry-rõl az,hogy szép,de Britney Spears csúnya...de miért? <#rolleyes>

← ElőzőOldal 14 / 14