Nők női szemmel, pasik pasi szemmel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem helliberri nem tetszik, viszont sok csajt ismerek, akik szerint õ az ideál és a gyönyörü és jó lenne ha hasonlithatnának rá
nem tom nekem nem jön be
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Ti meg gyerekek a pasikról véleményezzetek! He-he...<#hehe>#hehe>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
tyúkok tyúkszemmel :/
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Kár hogy ilyen mediahype van körötte...
Ja, ha DiCaprioról van szó, akkor róla az a véleményem, hogy marha jól játszik, és nem vonom kétségbe, hogy jóképû, meg nekem szimpatikus is, de ezt a vonalat kevésbé szoktam nézni férfiakon.
De hogy ne csak fikázzam a faszikat,szerintem Pitt még macsó gyerek...
V9ykn8_TZL0

Például az én véleményem Leonardo DiCaprio-ról az,hogy egy kaksa gyerek,a barátnõm véleménye Halle Berry-rõl az,hogy szép,de Britney Spears csúnya...de miért? <#rolleyes>#rolleyes>