665
Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
  • Buddy
    és neked is igazad van
  • Buddy
    teljesen igazad van, jó színész és férfiként sem alja
  • IMYke2.0.0.0
    Egy kis etikett: KLIKK

• IMYke2.0.0.0
    Témába vág: pasi a pasik machozásáról... [Vigyázat, olvasni kell!]

• IMYke2.0.0.0
    A magyar színésznők közül neki van a legselymesebb, legkarakteresebb hangja! Földessy Margit...
    Mostanában rendez, de azért szinkronizál is. A fiataloknak: Micimackó-ban ő Malacka hangja.
    Idősebbeknek: Isaura c. sorozatban ő volt Leoncio uraság feleségének, Malvinanak a hangja...
    Végvári Tamás + Földessy Margit szinrkonjai egy filmben, áááááááááááá

• JackDaniels #139
    Ő jáccott a Függőség c. filmben, ha jól vágom,?
  • SRobert
    De őt asszem nem bírjuk női szemmel nézni :DDD
  • LordVenom
    Aszemtől szemben szerintem is hatalmas film...ott azért a csaj sem hanyagolható. Ashley Judd.
  • Rafaelo
    ez igy van :I
  • IMYke2.0.0.0
    A másik... Végvári Tamás hangja a legisten-királyabb az összes magyar színész, szinkronszínész közül!
    Sztankay István-t is ezért bírom.

• IMYke2.0.0.0
    Mindig is bírtam az orgánumát... S mellesleg Magyarország egyik legjobb férfiszínésze volt - korának pedig zsánere

• Rafaelo
    nembántom :)))
  • JackDaniels #132
    Az de xar.:) De a Jennifer 8 egy kibaxott jó filmje volt.
  • JackDaniels #131
    Nah, nem bántani!!:)))
  • IMYke2.0.0.0
    Ő is jófej. Kár, hogy az utóbbi időben kicsit "leadta" magát ... Ocean's 12: boáááá

• JackDaniels #129
    Másik kedvenc férfi színészem:

• IMYke2.0.0.0
    Jóvanna, ezzel hozta világra Pacino-né :)

• Rafaelo
    :O gülü
  • IMYke2.0.0.0
    Amióta létezik ilyen a szeme.

• SRobert
    Bírom, de olyan a nézése, mint aki folyamatosan be van lőve. :)
  • IMYke2.0.0.0
    A két isten-király színész együtt: Heat (Szemtől szemben) - persze feliratosan, mert Kulka János hangjával Robert De Niro kissé furcsán hat! Al Pacinonak pedig Végvári Tamás istenien "jól áll"...

• JackDaniels #123
    Jah, meg: Keresztapa III.; Carlito útja, Egy asszony illata, A sebhelyes arcú, stb. Nagyon jó arc, sztem nem akármilyen karakterrel, kisugárzással és a hangja is jó.:)
    [de nem vagyok puzie]
  • Rafaelo
    szemtől szemben legjobb
  • JackDaniels #121
    Férfiként őt bírom nagyon, egyik kedvenc színészema mai napig, számtalan nagy alakításokkal:
  • IMYke2.0.0.0
    Igen

• Rafaelo
    felkar kivlillantás télleg undorító de legalább tudjuk kik a buzernyákok
  • franco
    pfff
    loál ami itt megy
  • IMYke2.0.0.0
    Bezony! Az IQ-ja pedig páratlan. Nem vicc!

• Láma!
    ázáz
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is könnyebb felsorolni azokat akiket nem utálok a mai ribanc színésznők között - a mai "típus" nőkről nem is beszélve...
    Olyan ízlésficamosak is vannak, hogy az ember agya megáll.
    A mai trendi divat olyan, mintha az unokaöccsök kinőtt, de nekik éppen hogy felmenő polóit, "top"-ként hordanák, ehhez előveszik az üknagymama már akkor is cikinek tartott műbör ruházatát, hozzá a műanyag, okádék táskákat, meg ezeket a bazi randa szemüvegeket.... boááááááááá!

A jó nők számomra: visszafogottak, és természetesek. Ilyet 1000 közül kettő ha találsz manapság.

A pasik esetében is van egy olyan trendi, amitől okádni tudnék: a "buzis" divat - hozzá csillogó kuglifej és lehetőleg folyamatosan feszített felkar, kivillantva - ehhez saját, általános iskolabeli pólóját használja... boááááá!

Robert De Niro-t azért bírom, mert csendben teszi a dolgát, és mellesleg, a világ egyik legtehetségesebb, legemberségesebb pasija - erre Dustin Hoffman egyik riportja kifejezetten rávilágított még anno. Ők ketten évtizedek óta jóbarátok.

Magyar "színészek"-ről inkább nem beszélek...

• SRobert
    Ja... zsánrénó is kúlos figura sztem...
  • sweech
    a Pofa be! rohatt jó film :D
  • sweech
    jócsávó
  • SRobert
    Szerintem ők párban a legjobbak. :D
  • Buddy
    férfiaknál szerintem az ilyen kigyúrt, butaarcú, wc-lehúzós aranyláncos, slusszkulcsos, atlétás, 2 iq-s, beugatós, nagypofájú (de egy felest sem bír meginni), sötétben-teliholdkor is napszemüvegben feszítős köcsögöket utálom...az ilyeneket vascsővel kéne megbúbolni

nőknél a divatbemutatós, Istennekképzelemmagamat stílusú, extrakívánságú, lehúzós, síkhülye, menőnek kiadós (de egy felest sem bír meginni), nyafogós, hisztis ribancokat utálom...ezek csak kefélésre jók, de még ott is problémáznak
  • SRobert
    Ne bántátok a Depárgyiőt.

Nagyon sokat csiszolódott és már régen nem az a nagydarab tapló, mint amilyen a régi imidzse volt. :)
  • Rafaelo
    a színháziaknak igen de a mozisztárokét akik a helyszínen tanulják be azt hogy
    visszatérek még viccnek is rossz :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, azért a memóriáját - mint az összes színházi színésznek - irígyelhetjük.

• Falconer
    Ez jó arc nagyon, de szerintem ennél butább feje senkinek sincs
  • Falconer
    A Clooney az szerintem is buzi, ebben egyetértünk