665
Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
-
#224 nyertél:D -
#223 OFF
Ja, azt ismeritek, hogy:
Ha a nők szerint minden férfi egyforma, akkor mi a szarért válogatnak annyit?
ON -
#222 szingli pasik? :) -
#221 a pasik szót én is rühellem amúgy -
#220 Te meg mit rontod itt a levegőt? :D -
#219 jaja, buzi vagy, nem kétséges :D -
#218 kis köcsög... :D -
#217 lol topik.
"pasik" -
#216 ugye-ugye....elton johnny bácsi tud valamit? .) -
#215 ezzel mondjuk szerencsére nincs problémám, mert a minőségre mindig is adtam, de nem vettem észre, hogy rohadt sokat jelentene...inkább a kisugárzás, fellépés, stílus.....nekem meg kezd ugye elegem lenni - "baszd meg a fűnyíródat"-gondolkodás rulezzzz :))))) -
#214 :DDDD -
#213 azt mondod, csak nővel ne kezdjen az ember? :)) -
#212 az a tapasztalatom hogy vidéken még nem, de pesten már nagyonis -
#211 sztem se
vettem fél éve egy noname farmert, tűrhető volt. örültem a hűdejó biznisznek.
aztán egy hónap múlva vettem egy retro farmert. hogy az mien királyul áll rajtam:D [buzi áj iz jesz]:D -
#210 de a topdívák nem azt nézik, hogy a saxo-ból veszem a cuccokat vagy, hogy miért salamander cipő van rajtam :) (vagy akármi) -
#209 Kisz huncutsz,.,.,
-
#208 Szerintem abszolút nem. :)
De nem feszegetem, mert a végén még lelepleződöm, kedveseim. :DDD -
#207 jó-jó, de ezek fiúknál nagyon apróságok -
#206 Azért fazon, meg szabás is van a világon. :DDDDD -
#205 márakin:D -
#204 ...anyag,márka,minőség -
#203 nőknek ezer féle ruha-lófaszt gyártanak....rajtuk többminden áll jól -
#202 én is aszerint ruházkodom, hogy vagy mi jut eszembe, mi hiányzik, mi ment tönkre (ez mondjuk kényszer)....tehát miben érzem jól magam (saját stílus, saját ötlet, kedv alapján)
igaz, férfiaknál elég kicsi a lehetőségek halmaza....fölülre póló, vagy ing...gatya (rövid vagy hosszú) és ennyi....ez nagyjából kimeríti a dolgokat...no, a cipőd kilövi egyből a zokni színét, az pedig bizonyos mértékbewn hat a nadrágra (színére indenképp)...túl sok mindennel nem lehet tehát sakkozni....színek, minták, összhang -
#201 ez vmi belső dolog lehet, ami néhány emberkénél előbukkanhat...de ezzek vélemények, ízlések, pofonok...nekem semleges pl., hogy ki miben járkál, öltözködik, de extrém azért ne legyen, mert az már globális véleményt formál (pl. a 195-ös kép eléggé...hmm....zúzós) -
#200 Jó a srác...
Még rossz színészt is hitelesen alakít. :DDD -
#199 jah, vagy pl a jóbarátokos arc /joey tán/ is jáccot buzit.
mondjuk hitelesen:) -
#198 Tőlem is.
-
#197 ad2 persze. nálam is
ad1 nem azt mondom, hogy hetente cseréld le a párizsi divat szerint a ruhatárad.
ízlésesen lehet öltözni enélkül is. és mindenki saját magának határozza meg szvsz hogy neki mi áll jól, és mi a számára előnyös/divatos.
aki ezzel nem törődik, az dobálja a sarat /vagy rokker,de ez más téma. és itt nem a bőrcuccos 80as évek rokkereit mondom, mert az is igényes a maga szintjén/ -
#196 Csak ha valaki fekete pólóban és farmerben jár, akkor nem buzi, ha meg pl. színes ingben, akkor rögtön buzi. Ha nem hard rockot énekel
(ha énekes), akkor megint buzi. Legalábbis egyesek így közelítik meg.
Szerintem is a viselkedésen múlik, de pl. Depardieu játszott már buzit, mégsem mondja senki rá, hogy buzi, Di Caprio meg nem tudok róla, hogy játszott volna, sokan mégis buzinak tartják.
Ez a megalapozatlan feltételezés nem jó. -
#195 Emlékezzünk a régi szép időkre...
Sokminden együtt van a fotón, ami most szóba került:
Divat, öltözködés, Elton John, férfi-e némely férfi, stb...
-
#194 a másik örök kérdés: a divat....mi a divat? mi az, hogy "mai divat"...ki találja ki, milyen majom? nehogy már utánozzam, mert vki ezt álmodta meg két üveg pia után
a buzi/kurva - jelzés szerintem inkább a viselkedésre vonatkozott összegzésképp....tőlem legalábbis mindenképp -
#193 Én is ezt próbálom mondani. -
#192 Elton az buzi, nem titok. -
#191 látom komoly dilemma-témát találtál :)))
írj egy disszertációt "Buziskodások a világban" címmel :))) (lehetne írni, az biztos) -
#190 ezzel párhuzamosan mondom a következőt:
ez a topik is tele van túlzásokkal. legtöbbször szimpla irigységből ered. aki ápolt, és egyszerűen /az új divatnak megfelelően/ jól néz ki, az nem feltétlenül kurva/buzi. -
#189 :DDDD ez teccik.:)) -
#188 (csak mértéktartóan....mérték a hordó, tartó az asztal) -
#187 mittomén, nem vagyok a titkára :)))) -
#186 De lehet hogy nem buzi, attól még, hogy rózsaszín napszemüvege van, aranyosan mosolyog a kamerába és divatosan öltözködik... De akkor meg miért akar egy fiu felesége lenni? :D -
#185 jaaa, az abszolut ilyen kaliber pedig egyáltalán nem menő, csak a pofája nagy...ilyen helyekre is járkál és így cselekszik, ahol a többi hasontársát megtalálja.....tücctücc helyek, divatkurvák, bacardi brízerek meg ilyen pancsok 2000 ft-okért........de egyikük sem golyóálló :P