Nők női szemmel, pasik pasi szemmel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SRobert
Ja... zsánrénó is kúlos figura sztem...

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

sweech
a Pofa be! rohatt jó film 😄

sweech
jócsávó

SRobert
Szerintem õk párban a legjobbak. 😄

Buddy
férfiaknál szerintem az ilyen kigyúrt, butaarcú, wc-lehúzós aranyláncos, slusszkulcsos, atlétás, 2 iq-s, beugatós, nagypofájú (de egy felest sem bír meginni), sötétben-teliholdkor is napszemüvegben feszítõs köcsögöket utálom...az ilyeneket vascsõvel kéne megbúbolni

nõknél a divatbemutatós, Istennekképzelemmagamat stílusú, extrakívánságú, lehúzós, síkhülye, menõnek kiadós (de egy felest sem bír meginni), nyafogós, hisztis ribancokat utálom...ezek csak kefélésre jók, de még ott is problémáznak

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

SRobert
Ne bántátok a Depárgyiõt.

Nagyon sokat csiszolódott és már régen nem az a nagydarab tapló, mint amilyen a régi imidzse volt. 😊

Rafaelo
a színháziaknak igen de a mozisztárokét akik a helyszínen tanulják be azt hogy
visszatérek még viccnek is rossz 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

IMYke2.0.0.0
Hát, azért a memóriáját - mint az összes színházi színésznek - irígyelhetjük.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Falconer
Ez jó arc nagyon, de szerintem ennél butább feje senkinek sincs

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
A Clooney az szerintem is buzi, ebben egyetértünk

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Evil

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Rafaelo
õ legalább nem buzernyák 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

SRobert
Aki a mackókat kedveli... 😊
De nagyon bírom. 😊

Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

SRobert
Na, kezdõdik. 😄DD

Rafaelo
cloney nak szeritnem azé nincs felesége mert buzernyák !

SRobert
Akkor is Paul Newmann a legkirályabb... :o

Én is szeretnék 70 évesen még olyan fitt lenni, h versenyezzek az indy car-ban (ráadásul csak többek között)

Taranov
Szerintem õk sokkal "szebb fiúk", mint az ilyen kigyúrt/fülbevalós gyerekek, mint a #32, #37, #53.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Rafaelo
az lehet de elég sok 13 éves ír sg-re állltalánosságban irtam 😄

maozedong
érdekes, nekem nem ez ugrott be amikor megláttam 😊
mogorva feje van

Resurrection!

IMYke2.0.0.0
Smink, smink, világítás és egy kis Photoshop sok mindenre képes...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én nem is vagyok pisis - 31 éves leszek augusztusban, bebebebeeeee <#hehe>

hú, bazz, nem szokott tecceni Héjl Berri, de ezen gyönyörû <#wow2>
Rafaelo
Julianne Moore egy nõ és nem az sg-s pisis 13 éveseknek valo 😄

SRobert
Tetszenének még most is, biztos. 😄

IMYke2.0.0.0
Halle Berry mellei randák. S egyáltalán nem természetes módon örzi meg az alakját - ahogy a többi nõ sem.
Ezért becsülöm mindenkinél jobban Julianne Moore-t!
Susan Sarandon sem kutya, és Kim Basinger sem plasztikáztatja magát.

Hunnenkoenig
Es a vilagon a legjobb mellei vannak :-)

(voltak...reg lattam öket, nem tudom most milyenek :-) )

Láma!
😄

SRobert
Tudod, nekem számít az ilyesmi. 😄

Láma!
miért?
az eszéért szeretjük?😛PP

SRobert
Látod, viszont HB-nek néha nagyon buta a tekintete.

SRobert
És fantasztikus a kisugárzása. 😊

Rózsalány
fúúú, Halle B nagyon szép, de nem ezeken a rövidhajús képeken...

Anastasia - vagy hogy kell írni - nem tetszik annyira csak a szeme😊

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

IMYke2.0.0.0
Talált süllyedt.

õ Susan Sarandon ?

Láma!
<#lookaround><#szomoru1><#buck>

Kalóz Pepi
Pedó se vagyok.<#vigyor5>

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

Láma!
<#hehe>

Kalóz Pepi
Megijedtél, tata?<#ravasz1>

Láma!
<#vigyor5>

Kalóz Pepi
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Kalóz Pepi
Ölég viharos az élete.
És tökre nem szégyelli.Bár lehet hogy ez csak kacsa, bulvár, pletyka.
Asszem szeretnék így megöregedni, nõnek maradva, bátran, okosan.
Ahogy Redford a pasiknál.Érdekes, fiatalon nem teccett. Túl szép..túl nyáli..de most, hogy megszabdalta az élet az arcát, tök szexi lett.
Öööö..nem vagyok gerontofil.

Láma!

IMYke2.0.0.0
Most se rossz.

Rafaelo
honnan tudod hogy több orgazmusa van??

fiatalon biztos jo nõ volt

Kalóz Pepi

Mielõtt fujjogni kezdtek fiatalok, jó ha tudjátok, a hölgynek naponta több orgazmusa van, mint a többségnek hetente, k@rva jó pasikkal jár és magasról leszarja a korát...<#vigyor3><#wink>

Kalóz Pepi
<#confused><#vigyor5>

Tobacco

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

immovable
legjobb pasi pasi szemmel: én
legjobb csaj pasi szemmel: miiiiinddd (majnem)
IMYke2.0.0.0
A legjobb pasi - pasi szemmel - Robert De Niro.
A legjobb nõ - pasi szemmel - mindig az aktuális <#hehe>