665
Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
  • Rafaelo
    40 kiló :D
  • LordVenom
    Azé' Arnold és fándámm között óriási a külömbség...szerintem.
  • Taranov
    Meg olyan Scharzenegger és Van Damme szintű színész :(
  • Taranov
    Nekem semmi bajom nincs velük, csak Tom Hanks jó színész, Jennifer Aniston meg nem.
  • Buddy
    bruce willis állandóan lepukkant alkoholistát játszik, akit már százszor kirúgtak a rendőrségtől, állandóan cigizik, atlétában és koszos farmerben ugrál...de dörner miatt alap :)
  • Buddy
    aki szerintem rohadtul idegesítő, ha már ilyen sztároknál vagyunk, az a tom hanks...hogy én azt mennyire utálom, Jesszusom......női oldalról a jennifer anistonnal vagyok így
  • JackDaniels #258
    Én azé' szívesen lábújjhegyre állnék mellette.:)))
  • JackDaniels #257
    Harmadik kedvenc férfiszínészem.:) Nem akármilyen karakterrel és színészi képességgel megáldva, nagyon jó filmjei vannak.

• LordVenom
    Ja,Bruce Willis egy kivételes macsó! De még a szinkronhang Dörner Gyuri is nagyon passzol hozzá...
  • Taranov
    Ja, ne.
    Ettől féltem :-/
  • flashX
    Ja és: Bruce Willis rual!!!
  • flashX
    Áz!
    Én magyarok közül Csurka Lászlót birom, olyan jó hangja van..
  • Rózsalány
    nahát a tom krúz elmehet a sunyiba, mert szerintem a nikol kidmen minden csak nem szexi meg nem szép:))))
  • JackDaniels #251
    Azzzzz.:))
    Tomkrujznak meg fax a picsájába, hogy esse kellett nekije.:DDDD
  • LordVenom
    Igen Cruz is aranyos nagyon...de ezek az egzotikus lányok már csak ilyenek,imádnivalók...
  • HD JOHNNIE
    bjútifúl!:)
  • HD JOHNNIE
    Semmi baj! Egyaltalan nem zavar, hogy ekkora! :)
  • Rafaelo
    bocs ha zavaróan nagy!
  • Rózsalány
    és a péneloppé krúz??? az sokkal szebb meg ojan kis babarcú...:)

• JackDaniels #245
    Háát, vele is tönkre tennék vagy 3ágyat az tuti.:)
  • HD JOHNNIE
    Mindhárom nő bejön nekem!
  • HD JOHNNIE
    Ok talán az a film nem sikerült rosszul, hisz Tom Hanks játszik benne...:)
  • Rafaelo
    nekem is tetszik olyan kis cigós a csaj :D
  • LordVenom
    Nem rossz,az egyik haverom is él-hal Kylie-ért. Nekem ha alacsony szép arcú és formás akkor Salma Hayek jut eszembe...
  • JackDaniels #240
    Nem pont ideillik, de nekem ez a nő nagyon bejön.:) Egyébként is gyengém a kicsit alacsony széparcú formás nő.:) A zenéje nem annyira tetszik, de ő mint nő nekem nagyon.:)
  • JackDaniels #239
    ...csak kixcsit xar a tervező.:DD
  • LordVenom
    Lehet,hogy jó film,de mint férfi akkor is egy bukás szerintem. Inkább mint nő...
    A görög Aniston viszont tényleg csini,örülök,hogy egy nővel egyetértek...
  • torrente
    "A kapj el ha tudsz" baromi jó film di Cabrióval!
    Spritney Bears pedig a tinilányok idoljának van megtervezve.
  • Rózsalány
    őőő szerintem nagyon szép és ojan kedves a tekintete!!!:)) kár hogy cigizik!!!

• Rózsalány
    szerintem sán koneri csak idősebb korára lett nagyon sármos, amikor fiatal volt akkor nekem annyira nem jött be:)
    inkább toni körtisz vagy a márlon brándó:D
  • LordVenom
    Hát persze! Mi másért akarnék olyan lenni?
  • Rafaelo
    csak azé me a puncik nagyon szeretik :D
  • LordVenom
    Sean Connery? Őszintén szólva olyan szeretnék lenni annyi idősen mint ő. Szerintem még férfi szemmel is ő a tökéletes idős férfi...
  • PyRex
    Sean Connery? :)
  • HD JOHNNIE
    ...szerintem...
  • HD JOHNNIE
    Hi all! most böngésztem végig az "elhangzottakat" és nem tudom megállni, hogy dicaprioról és spears-ról ne szóljak: Dicapriónak a titanic óta szerintem nem volt normális alakítása. Az aviator készítő a lehető legnagyobb hibát követték el azzal, hogy rá osztották a szerepet...Mint férfi tehát:zéró. Spears kétségtelenül jól énekel, de mint nő szitnén : zéró. Halle B. :
  • LordVenom
    Nem tudom figyeltétek-e,de simán benne voltunk a legnépszerűbb topic top 5-ben. Igaz sok az off,de legalább van téma.
    Legyen egy kis ideillő téma is: a barátnőmmel épp a Thomas Crown ügyet nézzük,és René Russo-ról az a véleménye,hogy nem szép,de szimpatikus...
  • SRobert
    Egymás között is mondják néha...
    Bár a sérelem ok, mert akkor meg virágnyelven egymást sértegetik. :D
  • franco
    olyannagyon nem off

ezt csak akkor mondják, ha valami sérelem éri őket. ergo nem úgy táncolunk ahogy fütyülnek. ilyenkor meg beszélnek összevissza:D
  • Taranov
    jaj ne :D