665
Nők női szemmel, pasik pasi szemmel...
-
#264 40 kiló :D -
#263 Azé' Arnold és fándámm között óriási a külömbség...szerintem. -
#262 Meg olyan Scharzenegger és Van Damme szintű színész :( -
#261 Nekem semmi bajom nincs velük, csak Tom Hanks jó színész, Jennifer Aniston meg nem. -
#260 bruce willis állandóan lepukkant alkoholistát játszik, akit már százszor kirúgtak a rendőrségtől, állandóan cigizik, atlétában és koszos farmerben ugrál...de dörner miatt alap :) -
#259 aki szerintem rohadtul idegesítő, ha már ilyen sztároknál vagyunk, az a tom hanks...hogy én azt mennyire utálom, Jesszusom......női oldalról a jennifer anistonnal vagyok így -
#258 Én azé' szívesen lábújjhegyre állnék mellette.:))) -
#257 Harmadik kedvenc férfiszínészem.:) Nem akármilyen karakterrel és színészi képességgel megáldva, nagyon jó filmjei vannak.
-
#256 Ja,Bruce Willis egy kivételes macsó! De még a szinkronhang Dörner Gyuri is nagyon passzol hozzá... -
#255 Ja, ne.
Ettől féltem :-/ -
flashX #254 Ja és: Bruce Willis rual!!! -
flashX #253 Áz!
Én magyarok közül Csurka Lászlót birom, olyan jó hangja van.. -
#252 nahát a tom krúz elmehet a sunyiba, mert szerintem a nikol kidmen minden csak nem szexi meg nem szép:)))) -
#251 Azzzzz.:))
Tomkrujznak meg fax a picsájába, hogy esse kellett nekije.:DDDD -
#250 Igen Cruz is aranyos nagyon...de ezek az egzotikus lányok már csak ilyenek,imádnivalók... -
#249 bjútifúl!:) -
#248 Semmi baj! Egyaltalan nem zavar, hogy ekkora! :) -
#247 bocs ha zavaróan nagy!
-
#246 és a péneloppé krúz??? az sokkal szebb meg ojan kis babarcú...:)
-
#245 Háát, vele is tönkre tennék vagy 3ágyat az tuti.:) -
#244 Mindhárom nő bejön nekem! -
#243 Ok talán az a film nem sikerült rosszul, hisz Tom Hanks játszik benne...:)
-
#242 nekem is tetszik olyan kis cigós a csaj :D -
#241 Nem rossz,az egyik haverom is él-hal Kylie-ért. Nekem ha alacsony szép arcú és formás akkor Salma Hayek jut eszembe...
-
#240 Nem pont ideillik, de nekem ez a nő nagyon bejön.:) Egyébként is gyengém a kicsit alacsony széparcú formás nő.:) A zenéje nem annyira tetszik, de ő mint nő nekem nagyon.:)
-
#239 ...csak kixcsit xar a tervező.:DD -
#238 Lehet,hogy jó film,de mint férfi akkor is egy bukás szerintem. Inkább mint nő...
A görög Aniston viszont tényleg csini,örülök,hogy egy nővel egyetértek... -
#237 "A kapj el ha tudsz" baromi jó film di Cabrióval!
Spritney Bears pedig a tinilányok idoljának van megtervezve. -
#236 őőő szerintem nagyon szép és ojan kedves a tekintete!!!:)) kár hogy cigizik!!!
-
#235 szerintem sán koneri csak idősebb korára lett nagyon sármos, amikor fiatal volt akkor nekem annyira nem jött be:)
inkább toni körtisz vagy a márlon brándó:D -
#234 Hát persze! Mi másért akarnék olyan lenni? -
#233 csak azé me a puncik nagyon szeretik :D -
#232 Sean Connery? Őszintén szólva olyan szeretnék lenni annyi idősen mint ő. Szerintem még férfi szemmel is ő a tökéletes idős férfi... -
#231 Sean Connery? :) -
#230 ...szerintem... -
#229 Hi all! most böngésztem végig az "elhangzottakat" és nem tudom megállni, hogy dicaprioról és spears-ról ne szóljak: Dicapriónak a titanic óta szerintem nem volt normális alakítása. Az aviator készítő a lehető legnagyobb hibát követték el azzal, hogy rá osztották a szerepet...Mint férfi tehát:zéró. Spears kétségtelenül jól énekel, de mint nő szitnén : zéró. Halle B. : -
#228 Nem tudom figyeltétek-e,de simán benne voltunk a legnépszerűbb topic top 5-ben. Igaz sok az off,de legalább van téma.
Legyen egy kis ideillő téma is: a barátnőmmel épp a Thomas Crown ügyet nézzük,és René Russo-ról az a véleménye,hogy nem szép,de szimpatikus... -
#227 Egymás között is mondják néha...
Bár a sérelem ok, mert akkor meg virágnyelven egymást sértegetik. :D -
#226 olyannagyon nem off
ezt csak akkor mondják, ha valami sérelem éri őket. ergo nem úgy táncolunk ahogy fütyülnek. ilyenkor meg beszélnek összevissza:D -
#225 jaj ne :D