282
Miért van szükség a különböző fasiszta elkülönítésekre??
-
#121 :D -
#120 Ha te mondod... -
#119 minden kis faszszopót beengednek a gdf-re? -
#118 nem akarok beleszolni a vitátokba, de én személyesen ismerem takezot, nem az a tipikus köteked, cssk kiáll magáért.
és jobb ha tudod, a forumon szerintem kevés olvasottabb,és müveltebb ember van nála. -
Vegas #117 De azvagy! -
#116 Nem 'tom, hogy mér jönnek páran már megint a liberális "bűnösökkel".
Mert csak úgy mellékesen, hihetetlen sok meleg van, aki hisz Istenben, stb. , jobban hasonlít egy konzervatívra, mint más.
A másik meg ne jöjjön semelyik fa** a vallási dumájával. Mert amíg egyesek szopnak, mások meg a nagy erkölvsiséget hangoztatva rohadtul nem élnek "jó keresztényhez" méltóan, szóval kedves nagy vallásosok, ezt beszoptátok.
Amióta világ, a világ, mindig is voltak melegek, régen a görögöknél, és a rómaiaknál is, mégsem lett semmi bajuk.
Ja, mielőtt lebuziznátok. Nem vagyok. -
del... -
#114 Takezó, szerintem senki nem szeretne anyázni veled,hiába kérsz ilyen szépen mindenkit. Csak ahogy látom, te szeretsz kötekedni mindenhol mindenkivel. A viselkedési zavarodról is lehetne egy topikot nyitni akár. Ennyire unatkozol, akkor menj játszani. Bár te inkább direkt azt élvezed, ha belekötsz másokba, akkor te már mindennek elmondhatsz mindenkit, ha válaszolni mer.
De te tudod. Kinek ez, kinek az okoz élvezetet. Ha neked tényleg ez hozza ki lelked és szellemed a sivárságból és ettől jobban érzed magad, csináld.
Ha elfogadsz egy baráti tanácsot, inkább ülj le egy könyv elé és művelődj, az hasznosabb lenne, mint a kötekedés. -
#113 :D -
Vegas #112 buzi-e vagytok? -
#111 lol vki kitörölte az anyázásom, bocs taki!:)) -
#110 :DD -
#109 Alap szám. :P
Lassan már mindenki buzi lesz, az emberiség emiatt fog kipusztulni. :P -
Takezó #108 Jah, hogy örüjjetek, itt van nektek zene
itten, ni :D -
Takezó #107 figy, nem szeretne valaki esetleg anyázni:) szépen kérem :D:D:D -
#106 szivesen -
#105 köszönöm. -
#104 htx -
Takezó #103 szép véxó -
Takezó #102 bazz -
Takezó #101 mi na? -
#100 ték -
#99 na -
Takezó #98 Igen, csak a lényeg mellett meg Te siklottál el: válaszoltam a kérdésedre is abban a postban ;) -
#97 jo, helyebitek, nagyon durva,erös, és nemjo. -
#96 a ,,fasz csávó" pl., most nincs kedvem visszaolvasni -
#95 Rendben. -
Takezó #94 Galaxis útikalauz stopposoknak? :D jaja -
Takezó #93 van itt 1-2 ember, akiket ismerek, és már kb fél órája modnogatom, hogy visszaülök a könyvem mellé, mostmégeccer :D Nagyon zavart? :D Most komolyan azt feltételezed, hogy azt menősködésőbl mondtam? -
#92 aszongyák azok a fehéregerek... -
#91 hm, nemhiszem -
Takezó #90 nyah jól van... erősen #56 -> ennek nincs értelme :D -
#89 pedig ez jött le, egy ilyen témához, hirtelen bejössz az Analízis könyveddel, ki a túrót érdekelt ez akkor -
Takezó #88 idióta -
#87 paradoxon. -
Takezó #86 lál jah, mert ellepik a világot, és ők fogják irányítani :o -
Takezó #85 Válaszoltam még akkor, és megkértelek, hogy példát hozz fel erre.
-
#84 ez a legrosszabb: értelmiségi buzi -
#83 lemaradt egy a, na bumm, te még mindig nem válaszoltál a kérdésre, szándékosan emelsz ki szavakat, és beléjük kötsz?? -
#82 nyugi, irigykednek