282
Miért van szükség a különböző fasiszta elkülönítésekre??
-
#161 Nem nézik el. Van kiátkozás, ami a sátán kitaszítását jelenti a hívők életéből. De ha az ember ezt nem tudná valami oknál fogva elintézni, akkor majd Isten gondoskodik róla. -
#160 "Ugyan nem hiszek Istenben, de tiszteletben tartom a hívőket. Akkor szoktam kiakadni, mikor olyanok beszélnek, akik rohadtul nem élnek "erkölcsösen", és másokat szapulnak."
Mielőtt valakinek eszébe jutna, ami nekem is gyerekkoromban :) a szapulás szidásról, hogy egy hívő, hogyan tehet olyat, hogy szid, szapul és gyűlöl! :) mikor ugyebár az meg van tiltva Isten által.
Igen. De a sátánt és cselekedeteit gyűlölni kell! Ez az egy gyűlölet lehet/kell a hívők szívében. Mert ha szeretnénk sátánt, akkor elfogadnánk őt és tetteit. -
#159 hát nem mindegy, nem a gyerekcsináláson van mst a hangsuly -
Takezó #158 -
#157 Ha heterok lennének a buzipapok, akkor se csinálhatnának gyerkőcöt, szóval mindegy. (bár ez nem mindig van így) -
#156 kopirájt™ -
Takezó #155 én rohatt -
Takezó #154 Oké, vegyük azt, hogy megadta a szabályokat (Biblia), és végtelenül igazságos (ezesetben természetesen nem végtelenül jóságos ;)): joggal küldheti a pokolra a szabályok ellen vétkezőket. DE: Tisztességtelen dolog kiadatni 527 féle szabálykönyvet, amiből el kell találni, hogy melyik is az igazi -
#153 hm, igaz, nem olvastam a bibliát, és vszinü nem is fogom, de ha a hivök annyira elitélik a homoszexualitást, akkor nem értem hogy a papoknál miért nézik el? -
#152 Köszönöm, így korrekt. -
#151 te rohatt -
#150 jah, ok -
#149 Nem így van. -
Takezó #148 De Annyira megteccett :D:D:D -
#147 Lámáé az előbbi üzi. -
#146 csak nem loptá? -
#145 Beszélhetünk a buzik istenéről is. -
#144 Látod tudnád a teljesen egyszerű választ, ha ismernéd a Bibliát. Nem löki el magától. -
Takezó #143 Jó, akkor az általad elképzelt Isten: megjegyzem, pont a Te Jézusod mondta, hogy "Mindenkinek a maga hite szerint" Ebből mi következik? Na? Hogy aki a halál utáni semmiben, az a semmit fogja kapni ;).
Nem egyszer olvastam ki elejétől a végéig a Bibliát ;) -
#142 Gondolkoztam azon, hogy oda írjam-e a tisztelet a kivételnek szavakat, ezért most megteszem: tisztelet a kivételnek.
Ugyan nem hiszek Istenben, de tiszteletben tartom a hívőket. Akkor szoktam kiakadni, mikor olyanok beszélnek, akik rohadtul nem élnek "erkölcsösen", és másokat szapulnak.
De szerintem az egész inkább biológiai kérdés. -
Takezó #141 csá prezi baj? teccik -
#140 Köszi a javítást, én több hibámat is észrevettem, van ilyen, ha itthoni meló mellett, párhuzamosan nem megy jól a fórumba írás.
Kérdésedre a választ megtalálod a Bibliában. Olvasd végig elejétől a végéig.
És Isten nem az ÉN Istenem. Képzeld, még a tiéd is, ha nem is fogadod el. -
#139 -
#138 hm, de ha vki papnak áll, az azt jelenti hogy Isten szolgálatába áll, amiért az Ur vszinü hálás neki, de ha a pap buzi, akkor Isten ellöki magátol??? -
Takezó #137 Nyah, tehát rögtön a kereszt(y)én(y) Istenről beszélünk?:) Jóah: Isten, mint tudjuk végtelenül igazságos és jóságos Ez a kettő egy személyben mondjuk kapásból egy paradoxon, de mind1... Ha végtelenül jóságos (emeljük ki mondjuk ezt), hova is kerülhetnének a gyermekgyilkosok, pszichopaták (és azok a mocskos buzik is)? Természetesen a Mennyországba ;) -
#136 Ki mondta, hogy nincsenek? Miért? A pap nem ember? Ő is emberből van és vétkezik. Senki nem felelhet helyette a bűneiért, csak ő maga. Az ő dolga, hogyha nem Isten mellé akar kerülni. -
#135 Talán mert nem buzinak teremtette Ádit? -
Takezó #134 Ha van Mennyország (jelzem, nagy M-el és dupla ny-el), akkor valóban az Istennek tetsző életet folytató emberek kerülnek oda. Csak egy kérdés: honnan a fenéből tudod, hoyg nem teccenek a buzik a Te Istenednek? -
#133 htx!!!:)) -
#132 hm, és a buzi papokkal mi a helyzet?
mert vannak, ez tény -
#131 Csak egy kérdés merül fel itt.
Csak feltételes módban részedre: Szerinted, ha elképzelnéd, hogy van menyország, ki kerülne oda?
Szerintem, biztos nem a buzik, nem a gyilkosok, nem a tolvajok, nem a szélhámosok, nem a hitetlenek, biztos, hogy senki nem kerül oda, aki nem él Istennek tetsző módon.
Hogy ki kerül oda, azt még én sem tudom. Csak Isten tudja. De a fentiek biztosan nem kerülnek a poklon kívűl máshová.
"mások meg a nagy erkölvsiséget hangoztatva rohadtul nem élnek "jó keresztényhez" méltóan, szóval kedves nagy vallásosok, ezt beszoptátok."- nem hiszem, hogy "be...tuk", te engem nem ismersz, nem tudod hogyan élek.
-
Takezó #130 ezexerint... nc... -
Takezó #129 ó, ezt köszönöm -
#128 :D -
Takezó #127 Buzi vagy -
Takezó #126 Rendben, megfogadom a tanácsod. -
#125 áz, go to favs -
#124 écsá -
#123 lálé topik :D -
#122 Az ókori "buzik"-at nem lehet egy lapon említeni a maiakkal. Nekem úgy tanították, hogy az ókorban a nők a 3. helyen szerepeltek.
1.:férfi
2.:férfi
3.:nő
Hozzáteszem, teljesen semleges vagyok ebben a témában, engem nem is zavarnak, de ha eltűnnének, nem is hiányoznának..