282
Miért van szükség a különböző fasiszta elkülönítésekre??
-
Takezó #81 Lebuziznak, és meggyanusítanak, hogy menőzök azzal, hogy bejutottam egy főiskolára, és esetleg nem bukok meg Atyaég :D -
#80 de én mostmár szarok az egészre -
#79 senki sem tette -
Takezó #78 LOL :D Ha ezzel menőznék, akkor valószínűleg tényleg - ahogy Te írod - "fasz csávó" lennék . -
#77 egyre jobb a topik benezárja senkise!!!:DDDDDDDDD -
#76 de. sajnos azt látom mostanában hogy divat, menő dolog liberális dolgokat a falra firkálni és hangosan terjeszteni. -
#75 Ez a topik is nagyon erdekes lett! Akarcsak az utobbi feleben a tobbi 98%-a. -
#74 abból már tavaly vizsgáztam, azt hiszed ettől fasz csávó vagy? Lineáris algebra, mátrixok. Képzeld én meg ma közgazdaságtanból szigorlatoztam (Makroökonómia+Mikroökonómia) -
#73 hülyeség -
Takezó #72 az :D -
Takezó #71 Igen, majd ha felnövök.
Én kérek elnézést. -
#70 -
Takezó #69 Elhamarkodottan írtam, hogy biztos nem tudnál arra a kérdésre válaszolni, de azért elég valószínű:)
Hát jó, akkor nincs igazam, és buzi vagyok -
#68 pár év múlva talán belátod majd. -
#67 hülye -
#66 Igazad van Takezó, biztos tudod, hogy nem tudnék rá válaszolni.
Nem is fogok, pont az off miatt, de nem is akarok, mert ez nem az én dolgom.
De egyáltalán nincs igazad ebben a témában semmiben, csak, hogy az eredeti témánál maradjunk.
És elég furcsa, hogy te ennyire mellettük állsz. Ezekután már le sem tagadhatod, hogy közéjük tartozol. -
Takezó #65 Közhely + hülyeség :D
Ha még a cigányokra mondanád, megérteném...
No mind1, én egyelőre inkább visszatérek a jó kis ANalízis könyvemhez -
#64 ugyanezt mondom én is, nem akarunk tudni róluk, mégis tesznek róla, hogy ne így legyen -
#63 nem különítjük el őket magunktól, hanem ők különítik el magukat tőlünk! ezt nem veszed észre?? -
cyrus #62 jokis topic, de ezt a fasiszta elkülönítés dumát nem értem...
ezek tudományos fogalmak, ugyanugy mint sok kifejezés a társadalomtudományokban, a matematikában, fizikában, stb.
szal itt már problémák vannak.
másik : engem nem érdekelnek se a buzik se a többi kisebbség aki épp ugy döntött hogy nem a természetes módo szeret mást, csak ne kerüljenek a szemem elé, mert nem vagyok rájuk kíváncsi.
ebben benne van az is hogy kurvára ne rendezzenek felvonulásokat hogy jaj de jó hogy mi seggbebasszuk egymást mer mi mások vagyunk, és faszt szopunk de fogajdatok má el lécci, mer ez igy nekünk olyan rosszul esik... stbstb
remélem érthetően fogalmaztam :P -
Takezó #61 legalább egy válasz gombvot nyomhattál volna, hol lácc te ilyet? :D -
Takezó #60 Hogyne láttam volna már homoszexuálist? :) Van egy nagyon jó barátom is, aki meleg, és mivel a liberális szöveg egyáltalán nem menő, ezért főleg nem is menőzhetnék vele -
steweee #59 nos vannak ún aids gócok. ismerek egy csajszit(na jó sokat, de ez az egyik legextrémebb, legalábbis erről tudok) aki gyönyürű 20 éves kanca, minden férfi megbámulja, és a legtöbben le is fektetik, pontosabban az nem dugja meg aki nem akarja.a gond ott kezdődik hogy egyrészt szoftdrogos, és a közvetlen baráti köre is mind drogozik, van aki lövi is magát.tehát már egy jó esély arra hogy hiv+ legyen.a másik az igénytelenség tetőfoka, hogy annyira visszataszítóan csúnya emberekkel is szivesen lefekszik(nekem ugyan nem baj, aki meg csúnya és ilyen jó nőt kefél annak pláne nem az)viszont mutatja hogy mennyire nincs benne válogatás, illetve a partnerei száma HAVI szinten 10-20 között van, annak függvényében hogy van e éppen "állandó barátja", mert akkor talán kevesebb, de volt már hogy a barátja mellett akivel együtt érkezett diszkóba a parkolóban azért még ketten megdugták.nos amíg nem ismertem addig én is szivesen lefektettem volna, és magamat ismerve úgysem bírtam volna megállni hogy csak gumival dugjam, mert úgy nem szeretem.most hogy már ismerem nem bánom hogy nem volt semmi, viszont ha belegondolok hogy hányan becsúsznak ennek a csajnak úgy hogy semmit nem tudnak róla, aztán ha elkapnak vmit tovább terjesztik, félelmetes belegondolni is.egyébként még csak azt sem mondhatnám hogy buta vagy primitív, mert amúgy nagyon értelmes csajszi és jól lehet vele beszélgetni is, de súlyosan nimfomán, és persze orvosi vizsgálaton életében nem volt, nehogy kiderüljön vmi, mert attól jobban félnek, mint hogy elkapnak vmit. na csak oda akartam kilyukadni, hogy vannak olyan gyönyörű nők akik szinte minden férfire hatással vannak, és némelyikük aki ilyen beállítottságú igen könnyű is lefektetni, meg persze elkapni tőle vmit, bár ha az az aids akkor az halálos lesz.úgyhogy mindenkinek vigyázat, főleg ha idegen városban isemretlen csajszit szedtek fel könnyedén, nem tudhatni mi van a múltjában -
#58 még egyszer megkérdezem, most szándékosan emelsz ki egy szót a mondatokból, és kötsz bele, vagy csak hülye vagy?? -
#57 szal te még nem is láttál buzit, csak menőzöl itt a liberális szöveggel.. -
Takezó #56 [center] -
Takezó #55 Csak egy kérdést tettem fel, de mivel
1) Nem tudnál rá válaszolni,
2) Ez itt offtopik lenne,
hagyjuk is a témát. -
#54 a te felfogóképességed többre úgysem képes. -
Takezó #53 Na most, én azt mondtam, hog ymiközben szeretkeznek, nem kötelező őket nézni - az valóban visszataszító lenne számomra is, de amúgy egy ember látványa mér olyan borzalmas? :D -
#52 Köszönöm Takezó.
Csak egyet kérek, Istent és a vallásomat ne vond kétségbe és ne gyalázd.
Ennek az egynek ne adj hangot legalább. Köszönöm. -
Takezó #51 Sejtettem,h ogy el fogod sütni ezt az pompás poént... -
#50 nem kötelező nézni ---> nem érted, hogy épp ez a bajunk????????? nem akarjuk őket látni, de a kurva médiában mindig ott vannak, és nehéz nem észevenni őket -
Takezó #49 1) Legfeljebb egy darab "felfogóképességem" lehet
2) A felvonulás nem azt szimbolizálja - erről kérdezd meg őket, talán ők tudják, hogy mit is akarnak vele £érni. -
#48 magukat rekesztik ki ezzel. -
#47 Tévedés. Nem baszogatom őket. Egymást baszogatják. -
#46 de itt most nem a beolvadásról van szó, hanem arról hogy ők köztünk élnek eleve viszont mi kivetjük őket magunk közül. csak egy kicsit próbálj meg abba belegondolni, hogy mijen lehet mindenki által kirekesztetten élni. csak mondjuk képzeld azt hogy tolószékbe kerülsz! mindenki slejetnek tartana csak te nem magadat... -
#45 a felvonulás szimbolizálja azt , hogy mindenütt ott akarnak lenni, és mutogatják magukat, hogy ez a jó dolog, te szándékosan forgatod ki az emberek szavait, vagy csak szimplán a felfogóképességeiddel vannak bajok???? -
Takezó #44 Igen, csendben egyetérthetnék az idiótákkal -
Takezó #43 1) Szívesen, valóban megérdemled
2) Nem vagyok oda értük.
3) Nem engedném, hogy "seggbedugjanak".
4) Mé lenne teremtő Isten?
5) Két szép nő, amint egymással elvannak, szerintem kifejezetten szép látvány is lehet.
6) Szerintem is undorító látvány lehet, de nem kötelező nézni. -
#42 Nehogy már nekem kelljen hozzájuk alkalmazkodni, egyelőre még ott tartunk hogy ők a mások, és én vagyok a normális. Próbáljanak meg asszimilálódni. Ugyan ez a baj a cigányok túlnyomó többségével is. A saját kultúrájukat, ... hangsulyozzák ki ahelyett h megpróbálnának beolvadni, nem pedig "kiríni"