282
Miért van szükség a különböző fasiszta elkülönítésekre??
  • Takezó
    :egyetért:
  • Gorvik #200
    [Nagyon egyetért]
  • Takezó
    Nem, nem tudhatom, ez így van, amiket írtál, azok alapján gondolom...
  • Láma!
    én amondo vagyok, a biszexuális nönél nincs jobb a világon!!!!:)
  • haxoror
    A leszbikusokat kifelejtettem szal a másidok fele storno

francba :(
  • haxoror
    Hát ja, nekem is a felvonulásokkal és a magamutogatással van csak bajom.
    A buzik felőlem azt csinálhatnak egymás között amit csak akarnak, amíg nem az utcán teszik és nem ijesztgetik a tevéimet :)

(ráadásul több nő marad nekünk heteroknak :D
  • Láma!
    ha elmondod, megtudjuk
  • Gorvik #194
    ((((((Sajnálom, hogy nem írtál az ateizmus topicba, amikor még "élt".)))))
  • Tobacco
    Sajnálom, ha kiragadsz egy szót és nem értelmezel.
    Na részemről a téma lezárva. Nem vitázni jöttem, hanem véleményt nyílvánítani és mélységesen elítélni a buzikat. És sokkal többet írtam ide mint amennyi eredetileg a szándékomban állt.
    De nem tudhatod, amit kijelentettél, hogy igazad ven-e. Nem tudhatod ki vagyok és mi a foglalkozásom.
  • Láma!
    ül
  • Láma!
    ö tényleg ugy gondolja, az eddigi hozzászolásaibol kider
  • Taranov
    Ők akarják ezt, mert büszkék rá.
    Énnekem semmi bajom a leszibbel és a buzikkal sem, csak a felvonulásokkal.
    Az meg egy marhaság, hogy a "sztárok bevallják", hogy buzik, ez max. reklámfogás.
  • Gorvik #189
    Most szívatsz, vagy tényleg így gondolod?
  • Gorvik #188
    Uh, ez kemény volt. Csak finoman, ember, finoman
  • Láma!
    akkor csá, egy élmény volt
  • Tobacco
    ok. de ez legyen mindenkinek a maga gondja, hogy mi bűnt követ el. Amúgy különben, nem hinném, hogy én is hibátlan lennék, bár még szándékosan nem igen hazudtam, nem öltem, nem loptam...stb... de vannak hibáim és sajnos nem hiszem én méltó lennék arra, hogy halálom után Isten mellé kerüljek.
  • Hunnenkoenig
    En most talaltam ra a topikra es most olvastam az elsö szaz üzit....de mar el is mentem, mert nincs kedvem a sok hülyet hallgatni...eleg ha ott kell hallgatnom öket, ahol nem tudom öket kikerülni :-)
  • Takezó
    Ez a stílus az első 100 üziben volt
  • Hunnenkoenig
    Azokrol a köpönyegforgato, az eletet maguktol mesterelni keptelen vadbarmokrol, akik a katolikus egyhazat követik, inkabb ne kezdjünk el beszelni.

Ugy sem tudod öket megygözni arrol, hogy meg a közepkorban elnek es inkabb elöször magukba kene nezniük es csak utana pofazniuk.
  • Takezó
    Nem értelek félre, teljesen pontosan értelek:
    nincs semmi ismerete a témáról,
    Sajnálom, ha így gondolod, én azt gondolom, hogy talán egy picivel felkészültebb vagyok belőle, mint Te, mind1...
  • Láma!
  • Tobacco
    Nem volt rosszindulat és pocskondiázás írásomban, henem tény. Nem lehet egy embernek leckét adni fórumon keresztül és nem lehet "vitába" szálni, ha nincs semmi ismerete a témáról, ezért írtam amit írtam, és ahogy írtam. Ne érts félre.
  • Takezó
    :\
  • Takezó
    Nézd, én bízom abban, hogy a papok elenyésző százaléka folytat bűnös viszonyt, de ha egyszer megteszi, érthető, hogy sokkal nagyon bűnnek vesszük mi, mintha mondjuk a házasság előtt szeretkezik vki. Megesküszik Isten előtt, hogy tartani fogja, akkor ennél nagoybb motiváció, mi kellhet még??? :o
  • Gorvik #177
    Amúgy arra gondoltam, hogy olyanok beszélnek, akik fogamzásgátló szereket használnak, folyamatosan hazudnak, stb... és vallásos keresztényeknek mondják magukat
  • Láma!
    az egyik legjobb barátom viszont paptanoncokkal(értsd kispapokkal) tanul egy iskolában, és van egy koleszbn, szal...
  • Hunnenkoenig
    Öcsem, ezt a sok faszt, aki itt a topikban veri a mellet a "normalissaga" miatt kene kiirtani.

Te normalatlan allat, ha mar semmi emberseg nincs benned, legalad huzd meg magad a ribancod mellett es fogd be a pofad!

Fogalmad sincs az eletröl, de mindenröl van velemenyed, vagy legalabbis az az agyi ürülek, amit te velemenynek tartasz.

(Ez csak azert irodott ebben a stilusban, hogy azt a szintet adjam, amit derek Tobacco kartars)
  • Tobacco
    De ne a papokat ítéljétek, ők emberek. Bűnösök. Attól még, hogy ők Isten szolgálatába álltak, nem jelenti azt, hogy Isten el is fogadja őket. A tudásuk megvan ahhoz, hogy a tanítást átadják, és elindítsák az embert Isten felé vezető úton. De nem a papokat kell követni! Hanem Istent! És nem a pap vezet, hanem az ember saját magát.
  • Takezó
    nemtudom, személyszerint nem ismerek papot - az biztos, hogh szinte emberfelettit vállalnak .\
  • Takezó
    Szorri, csak a hangsúlyozás írásbn nem hangzik ;)
  • Gorvik #171
    Nehogy azt mond, hogy a Sátán megfertőzte a melegeket, és ezért melegek.
  • Takezó
    Na jó, a pocskondiázást azért már nem szeretem. Az, hogy a "némi alaptudás"-t is megvonod tőlem, kicsit vicces, mivel
    1) Egyházi iskolában tanultam
    2) Dícséretes 5-ösre érettségiztem (Katolikus) Hittanból
    3) Érdekel a téma, elég sokat olvasok róla
  • Láma!
    nincs 50%,mesze nincs
  • Láma!
    hát ezaz, és itt a probléma.
    mert mégisazok prédikálnak
  • Tobacco
    pontosan. Ami a sátán kitaszítását jelenti a hívők életéből. :)
  • Takezó
    99% - mondtam volna pár napja.
    50% - mondom ma...
    (Volt egy kis beszélgetésem egy barátommal, aki vagy 4 pappal van közelebbi kapcsolatban, és mesélt egy-két dolgot :\)
  • Tobacco
    Nem sok. :(
  • Tobacco
    Ilyen "vitába" belemenni némi alaptudásra lenne szükséged.
    Hidd el, ha lenne ismereted, nem írtad volna ezt.
  • Takezó
    "Van kiátkozás, ami a sátán kitaszítását jelenti a hívők életéből." -> A kiátkozás az egyházi kiközösítést jelenti.
  • Láma!
    ahha.
    kérdés!
    szerinted a papok, körülbelöl hány %a él a hivatásának megfelelö életet?