Hetero, homo, bi vagy leszbi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
<#eljen>

Tobacco
Nem volt rosszindulat és pocskondiázás írásomban, henem tény. Nem lehet egy embernek leckét adni fórumon keresztül és nem lehet "vitába" szálni, ha nincs semmi ismerete a témáról, ezért írtam amit írtam, és ahogy írtam. Ne érts félre.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

:\
Nézd, én bízom abban, hogy a papok elenyészõ százaléka folytat bûnös viszonyt, de ha egyszer megteszi, érthetõ, hogy sokkal nagyon bûnnek vesszük mi, mintha mondjuk a házasság elõtt szeretkezik vki. Megesküszik Isten elõtt, hogy tartani fogja, akkor ennél nagoybb motiváció, mi kellhet még??? :o
Gorvik
Amúgy arra gondoltam, hogy olyanok beszélnek, akik fogamzásgátló szereket használnak, folyamatosan hazudnak, stb... és vallásos keresztényeknek mondják magukat

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Láma!
az egyik legjobb barátom viszont paptanoncokkal(értsd kispapokkal) tanul egy iskolában, és van egy koleszbn, szal...

Hunnenkoenig
Öcsem, ezt a sok faszt, aki itt a topikban veri a mellet a "normalissaga" miatt kene kiirtani.

Te normalatlan allat, ha mar semmi emberseg nincs benned, legalad huzd meg magad a ribancod mellett es fogd be a pofad!

Fogalmad sincs az eletröl, de mindenröl van velemenyed, vagy legalabbis az az agyi ürülek, amit te velemenynek tartasz.

(Ez csak azert irodott ebben a stilusban, hogy azt a szintet adjam, amit derek Tobacco kartars)

Tobacco
De ne a papokat ítéljétek, õk emberek. Bûnösök. Attól még, hogy õk Isten szolgálatába álltak, nem jelenti azt, hogy Isten el is fogadja õket. A tudásuk megvan ahhoz, hogy a tanítást átadják, és elindítsák az embert Isten felé vezetõ úton. De nem a papokat kell követni! Hanem Istent! És nem a pap vezet, hanem az ember saját magát.

nemtudom, személyszerint nem ismerek papot - az biztos, hogh szinte emberfelettit vállalnak .\
Szorri, csak a hangsúlyozás írásbn nem hangzik 😉
Gorvik
Nehogy azt mond, hogy a Sátán megfertõzte a melegeket, és ezért melegek.

Na jó, a pocskondiázást azért már nem szeretem. Az, hogy a "némi alaptudás"-t is megvonod tõlem, kicsit vicces, mivel
1) Egyházi iskolában tanultam
2) Dícséretes 5-ösre érettségiztem (Katolikus) Hittanból
3) Érdekel a téma, elég sokat olvasok róla
Láma!
nincs 50%,mesze nincs

Láma!
hát ezaz, és itt a probléma.
mert mégisazok prédikálnak

Tobacco
pontosan. Ami a sátán kitaszítását jelenti a hívõk életébõl. 😊

99% - mondtam volna pár napja.
50% - mondom ma...
(Volt egy kis beszélgetésem egy barátommal, aki vagy 4 pappal van közelebbi kapcsolatban, és mesélt egy-két dolgot :\)
Tobacco
Nem sok. 😞

Tobacco
Ilyen "vitába" belemenni némi alaptudásra lenne szükséged.
Hidd el, ha lenne ismereted, nem írtad volna ezt.

"Van kiátkozás, ami a sátán kitaszítását jelenti a hívõk életébõl." -> A kiátkozás az egyházi kiközösítést jelenti.
Láma!
ahha.
kérdés!
szerinted a papok, körülbelöl hány %a él a hivatásának megfelelö életet?

Tobacco
Nem nézik el. Van kiátkozás, ami a sátán kitaszítását jelenti a hívõk életébõl. De ha az ember ezt nem tudná valami oknál fogva elintézni, akkor majd Isten gondoskodik róla.

Tobacco
"Ugyan nem hiszek Istenben, de tiszteletben tartom a hívõket. Akkor szoktam kiakadni, mikor olyanok beszélnek, akik rohadtul nem élnek "erkölcsösen", és másokat szapulnak."

Mielõtt valakinek eszébe jutna, ami nekem is gyerekkoromban 😊 a szapulás szidásról, hogy egy hívõ, hogyan tehet olyat, hogy szid, szapul és gyûlöl! 😊 mikor ugyebár az meg van tiltva Isten által.
Igen. De a sátánt és cselekedeteit gyûlölni kell! Ez az egy gyûlölet lehet/kell a hívõk szívében. Mert ha szeretnénk sátánt, akkor elfogadnánk õt és tetteit.

Láma!
hát nem mindegy, nem a gyerekcsináláson van mst a hangsuly

<#worship>
sapkafej
Ha heterok lennének a buzipapok, akkor se csinálhatnának gyerkõcöt, szóval mindegy. (bár ez nem mindig van így)

György

PResident Evil
kopirájt™

én rohatt <#idiota>
Oké, vegyük azt, hogy megadta a szabályokat (Biblia), és végtelenül igazságos (ezesetben természetesen nem végtelenül jóságos 😉): joggal küldheti a pokolra a szabályok ellen vétkezõket. DE: Tisztességtelen dolog kiadatni 527 féle szabálykönyvet, amibõl el kell találni, hogy melyik is az igazi <#wink>
Láma!
hm, igaz, nem olvastam a bibliát, és vszinü nem is fogom, de ha a hivök annyira elitélik a homoszexualitást, akkor nem értem hogy a papoknál miért nézik el?

Tobacco
Köszönöm, így korrekt.

Láma!
te rohatt

Láma!
jah, ok

Tobacco
Nem így van.

De <#hehe> Annyira megteccett 😄😄😄
Tobacco
Lámáé az elõbbi üzi.

Láma!
csak nem loptá?

sapkafej
Beszélhetünk a buzik istenérõl is.

György

Tobacco
Látod tudnád a teljesen egyszerû választ, ha ismernéd a Bibliát. Nem löki el magától.

Jó, akkor az általad elképzelt Isten: megjegyzem, pont a Te Jézusod mondta, hogy "Mindenkinek a maga hite szerint" <#wink> Ebbõl mi következik? Na? Hogy aki a halál utáni semmiben, az a semmit fogja kapni 😉.
Nem egyszer olvastam ki elejétõl a végéig a Bibliát 😉
Gorvik
Gondolkoztam azon, hogy oda írjam-e a tisztelet a kivételnek szavakat, ezért most megteszem: tisztelet a kivételnek.

Ugyan nem hiszek Istenben, de tiszteletben tartom a hívõket. Akkor szoktam kiakadni, mikor olyanok beszélnek, akik rohadtul nem élnek "erkölcsösen", és másokat szapulnak.

De szerintem az egész inkább biológiai kérdés.

csá prezi <#idiota> baj? teccik <#hehe>
Tobacco
Köszi a javítást, én több hibámat is észrevettem, van ilyen, ha itthoni meló mellett, párhuzamosan nem megy jól a fórumba írás.

Kérdésedre a választ megtalálod a Bibliában. Olvasd végig elejétõl a végéig.
És Isten nem az ÉN Istenem. Képzeld, még a tiéd is, ha nem is fogadod el.

PResident Evil
<#wow2>

Láma!
hm, de ha vki papnak áll, az azt jelenti hogy Isten szolgálatába áll, amiért az Ur vszinü hálás neki, de ha a pap buzi, akkor Isten ellöki magátol???

Nyah, tehát rögtön a kereszt(y)én(y) Istenrõl beszélünk?😊 Jóah: Isten, mint tudjuk végtelenül igazságos és jóságos Ez a kettõ egy személyben mondjuk kapásból egy paradoxon, de mind1... Ha végtelenül jóságos (emeljük ki mondjuk ezt), hova is kerülhetnének a gyermekgyilkosok, pszichopaták (és azok a mocskos buzik is<#idiota>)? Természetesen a Mennyországba 😉
Tobacco
Ki mondta, hogy nincsenek? Miért? A pap nem ember? Õ is emberbõl van és vétkezik. Senki nem felelhet helyette a bûneiért, csak õ maga. Az õ dolga, hogyha nem Isten mellé akar kerülni.

sapkafej
Talán mert nem buzinak teremtette Ádit?

György

Ha van Mennyország (jelzem, nagy M-el és dupla ny-el), akkor valóban az Istennek tetszõ életet folytató emberek kerülnek oda. Csak egy kérdés: honnan a fenébõl tudod, hoyg nem teccenek a buzik a Te Istenednek? <#idiota>
Láma!
htx!!!😊)

Láma!
hm, és a buzi papokkal mi a helyzet?
mert vannak, ez tény