282
Miért van szükség a különböző fasiszta elkülönítésekre??
  • sz4bolcs
    Egyébként nem tudom mennyire látogatott. Lehet nem népszerű, mert rengeteg netező ember nem ismeri, derült ki a gyors közvéleménykutatásból. pl. origót meg indexet sokkal többen olvassák.

Remélem kedvenc lapom tényleg a legolvasottabb.
  • sz4bolcs
    Az 4 sör, 2 doboz cigi, vagy egy éves fagyiszükséglet! :P
  • steweee
    :) nos, sztem leírtam egyszuszra mindent. ezért rossz az írás, igaz egy lassú beszéddel megyegyező sebességgel tudok gépelni, de kell is mert a sok gondolat közül ami eszembe jut ha csak egy pillanatra is másra figyelek már nem tudom leírni és utána negyedórát gondolkodhatok hogy mit is akartam mondani.veletek nem fordult még elő? egyébként elég nagy butaságnak tartom hogy nem lehet szerkeszteni a hozzászólásokat, egy idejig lehetett, de utána megint csak a fizető vip-eknek lehet.inkább lenne fizetős az sg, mondjuk évi 1.000-ft telefonról és akkor elkerülhető lennek hogy kis hülyegyerekek irkáljanak be, meg nem lennek ilyennel szarakodás hogy egy kis pénzt szedjenek be a szerverek üzemeltetéséhez.én ezt az összeget reálisnak tartanám magyarország legjobb és talán leglátogatottabb oldalának, talán még többet is, na de azért ne bátorítsuk fel az üzemeltetőket, nehogy nagyon rákapjanak a dologra !
  • Láma!
    lál
  • sz4bolcs
    Szerintetek hány oldal lenne, ha még entert is ütne??:)))
  • Láma!
    jaja
  • Láma!
    hűű apám, háboru és békét nem te irtad??
    maradt még enned vmi?
    néhány dolgot nm értettem, talán a nagybetük hiánya miatt(osszemosodtak a mondatok) de asszem egyetértek!
  • Takezó
    Hatóságilag Tilos :D
  • maozedong
    lál. igaz amit írsz csak tagolhattad volna egy két enterrel a könyebb olvashatóság érdekében..
  • sz4bolcs
    Akartam írni.. a buziság emiatt divat. Ami nem érdekli az embereket, az soha nem lesz divat. Az érdeklődést meg föl lehet kelteni, ebben tényleg szerepe van a médiának.
  • steweee
    azért érdekes hogy a lezbi csajokat sokkal kevesebben ítélik el, és még többeknek tetszik a dolog vagy szeretnének bi barátnőt, viszont a homokosokat legtöbben lenézik és megvetik, és csak a célcsoport az aki hangoztatja hogy márpedig azzal nincs semmi baj, és csapódik hozzájuk pár szimpatizáns aki nem célcsoport és semmi köze a buzikhzoz,de elenyésző százalékban.talán a válasz a mai napig uralkodó férfiirányítású társadalomban keresendő, mert ugyan melyik férfinek ne tetszene ha két vagy akár több lány kényezteti egymást, és ő is beszállhat a nyalifaliba partiba vágva a kancákat egytől egyig, ugyanakkor ha két férfi teszi ugyanezt, egy megrögzött heterot elfog az undor.ez egyébként az állatvilágból örökölt, ha nem is mindenkire egyaránt érvényes jelenség, hiszen nagyon sok emlős állatfajnál a hímek ütik vágják egymást a dominancia megszerzéséért, majd végül a győztes hím bassza meg az összes nőstényt akit meg tudott tartani magának, míg a többi hoppon marad.talán ez lehet a gyökere ennek a magatartásformának is.én személy szerint nem gyűlölön a homi férfiakat (egyrészt több nő marad nekünk heteroknak!), habár nem is keresem a társaságukat, és kifejezetten idegesít ha megpróbálnak közeledni hozzám. volt már rá példa, ha nem is soxor, és amíg az kultúrált keretek közt marad, addig el lehet intézni egy mosolygással egybekötött nemleges válasszal, ha a kultúrált kereteken túllép a közeledési szándék, akkor meg másképp (tettlegességgel:) lehet lebeszélni róla az illetőt, bár eddig még nem fajultak nálam a dolgok.érdekes az is, hogy a lányok körében az egymással való csókolózás mennyire divat, illetve nem biztos hogy ez a jó szó rá, inkább az oka vhol ott keresendő, hogy a nők nagyobb százalékban biszexuális beállítottságúak, és a mai modern szókimondó társadalomban, ahol már amúgy sem ítélik el ha két lány egymással babrál, illetve ez a férfiak többségének ez tetszik is, már csak kíváncsiságból is kipróbálnak ezt azt.és akinek bejön, az valószínűleg biszex is marad.jópár lányt ismerek aki biszex, de olyannal csak egy kettővel találkoztam aki megrögzött lezbi lett volna, az is egy korábbi férfival elszenvedett megaláztatásra,lelki sérülésre vezethető vissza.különben is a férfiakat csak akkor irritálja leginkább a nők nőkkle való szexelése, ha abba nem vehetnek részt.olyankor jön a büdös lezbi ribanc, illetve ha egy nagyon szép csajt rengetegen megkefélnek de az illetőnek nem sikerül, akkor jön a büdös kurvázás.nos, a csalódottság már csak ilyen.az is érdekes jelenség, hogy olyan lányok akik mikor nincs palijuk egymásnak kinyalják mennyire megváltoznak ha összejönnek egy jó férfival, volt olyan barátnőm akit míg kefélgettem nem találkozott a barátnőjével a jó kis punciborotválós kinyalós délutáni partikra gondolok, mert elég volt neki hogy jól megvágtam minden nap. és féltékeny is volt rám a barátnője, mit mondjak eléggé megutált azalatt az idő alatt, pegig én szerettem volna ha ha hármasban hancúrozunk.egy másik esetben a totál biszex barátnőm azzal állt elő, hogy ne is álmodjak arról hogy vmelyik csini barátnőjével hármasban fogjuk valaha is csinálni, mert akkor ő őrülten féltékeny lenne rám, hátha a barátnőjét jobban megkívánom mint őt és esetleg emiatt a barátnőjével fogok utána foglalkozni.persze azt is hozzátette, hogy attól ő még ha úgy tartja kedvük lefekszenek egymással, de nekem ahhoz semmi közöm.pedig mondtam neki hogy csak akkor nem számít megcsalásnak ha én is ott vagyok, de hajthatatlan maradt:) mire bevetettem az utolsó fegyveremet, akkor én is lefekszek férfiakkal ! (persze ezt soha nem tenném meg csak kíváncsi voltam hogy reagál, azt meg nem mondhattam hogy más nőkkel, mert őrülten féltékeny volt rám és nem akartam nagy veszekedést)el is képedt rendesen, majd durcásan hozzátette hogy azt csiálok amit akarok.persze mondhattam volna azt is hogyha ő lányokkal fekszik le rajtam kívül akkor én is lefekhetek más lányokkal, de így utólag már mindegy, pedig jól hangzott volna, de úgyis veszekedés lett volna belőle.szóval a lényeg az hogy sokfélék vagyunk, és amíg vki a jóízlés határain belül marad mint a közeledést, mind a szexuális beállítottsága hirdetése terén, addig nem is fog érdekelni senkit, és senki nem fog igazából foglalkozni a dologgal.azért az baj hogy a másság hirdetése reklámértékké vált, mert soxor tényleg idegesítő ezt hallgatni egy normál beállítottságú embernek, talán ez is szül egyfajta ellenérzést.sztem akiben megvan a hajlan hogy kipróbálja a saját nemével is a szexet az a mai modern társadalomban ahol az egyéni jólét és önmegvalósítás az elsődleges szempont, és sokkal kevésbé számít a mások véleménye, az ki is fogja próbálni, az hogy mennyire jön be a dolog már másik kérdés. voltak olyan barátnőim is akik kipróbálták a csókolózást vagy éppen a nyalakodást egy másik lánnyal kíváncsiságtól hajtva, és azóta sem folytatták és nem is vágynak rá, mert nem volt rájuk olyan hatással mintha egy férfivel csinálták volna.ha meg vki férfi és úgy érzi hogy neki egy férfi tudja azt nyújtani az ágyban amire vágyik, az először is ne hallgassa az alább beszúrt zeneszámot, másodszor sajnálja hogy nem a nőket szereti, mert sztem nincs attól jobb mint szétkúrni egy feszes női puncit, vagy akár popót, vagy lecumiztatni a csajt, és szex után kielégülten, boldogan hallgatni a kis csivitelésüket a semmiről :)
  • Láma!
    hihi
  • krisztike
    vaúúú ,én egyik sem vagyo és mégis mind a kettő :DDD
  • Shadow_THH
    adnál egy linket csak a számra? nem hallgatok punkot
  • Shadow_THH
    oda megy egy pont

pl ándzseliná dzsolli, mindannyiunk kedvenc szinésznője, kár hogy nem kapott oscart a tomb raiderért hiszen mégiscsak ő lött szét egy robotnaszádot /off
  • steweee
    megvan , hatóságilag tilos az együttes neve
  • Shadow_THH
    szerintem meg rohadtul nem
  • Láma!
    azért diva, mert a média felkapta, és aki kicsit ismert, de csökken a népszerüsége, vagy ismeretlen, de népszerü akar leni, az kiáll, hogy én buzi/leszbi vagyok! (lsd. TATU)
  • sz4bolcs
    Pár tévhit eloszlatásaként:

A buziság nem divat. Azok csinálnak belőle divatok, akik ezt elhiszik, és hangoztatják.
    A média nem sulykol, csak ahogy kedves Cifu is írta egy másik fórumba: Igényeket elégít ki. Ha nem tetszik, ki lehet kapcsolni, el lehet dobni, meg sem kell venni, lehet mást hallgatni. Amit az átlag elfogad, az kevesebb embert érdekel, nem is lovagolnak rajta, de ha az átlag valamin felhördül, mert nem ismeri - nem szereti - fél tőle, akkor az eladhatóvá válik.
  • Láma!
    majd ugyekszem!!
  • sz4bolcs
    Hallgata valaki innen délelőtt a Petőfi rádiót? Akik betelefonáltak... istenem mennyire sötét emberek. A műsorvezetőn meg érződött, hogy nagyon szeretne tenni a sötétség ellen, de meg van kötve a keze, nem mondhatta el a saját véleményét, csak közvetetten. Próbálta úgy összeválogatni az SMS-eket, hogy azok világítsanak rá azok az emberek elvakultságára. idézek egyik sms-ből amit fölolvasott: "nem tudom elhinni, hogy ilyen elvakult, sötét emberek is vannak a Petőfi hallgatósága közt.." Egyébként az AIDS volt a téma...
  • Asperot
    Nekem már lépett le barátnőm egy lány miatt. Ajánlom mindenkinek, próbálja ki, ha van rá lehetősége.:)
  • sapkafej
    Olyan punkos... amúgy ht.punkportal.hu (Hatósáilag Tilos)

Elnézést az offért.
  • JackDaniels #218
    Azért egy bi barátnő nagyon jó kapcsolatot hozhat.:) Ajánlom mindenkinek, próbálja ki, ha van rá lehetősége.:)
  • steweee
    ki szúrta be a kapuvári buzivár dalocsakát? kurva nagy! milyen együttes az a H.T.? mert szeretném megszerezni a teljes albumot ! :)
  • Sylver02
    Lehet hogy ma már divat lett melegnek lenni, de ha azt nézzük vannak akik nem divatból csinálják ,és ezért ebbe a kategóriába sorólják őket. Az meg hogy gyereket fogadjanak örökbe... Én is ezen az elven vagyok úgy ahogy...
  • Shadow_THH
    szóval én nem mondom, hogy nem zavarnak a melegek, de úgy gondolom, hogy mivel bizonyítottan létezik ezért el kell fogadni (úgy értem hogy van olyan hiba a dns láncban ami HAJLAMOSSÁ tesz rá) viszont elöttem ne keverjen két férfi (+ ne cinkeljenek olyanok akik arra várnak hogy megsértsd és akkor ugye perelhetünk de ez most mindegy). VISZONT! Én úgy gondolom, hogy melegnek lenni mára már egyszerüen DIVAT lett, ez egy olyan hecc amivel elmondhatod hogy polgárpukkasztó vagy. Mielött lehurrognátok elmondom hogy New York kb 4/5e meleg vagy biszexuális. Érdekes mi? Főleg az IM lúzer csaj szinvonalon elterjedtebb a leszbikusság, de azért a kőkemény sátánisták is úgy valják, mindegy kivel csak legyen már. És rohadtul nem engedném hogy gyereket fogadjanak örökbe. Hogy ez nem demokratikus és emberhez méáltó? Miért a gyerek élete az lenne vazz?
  • Shadow_THH
    és a pikáns részek ki vannak hagyva
  • DJ Bee18
    Szarjunk már rá a sok buzira, azt csinál mind amit akar, csak rám ne buzuljon, és ne lássam őket se a tv-ben, se másutt :)). Mellesleg ugyanilyen barmok voltak a szőkék, amikor a szőkenős viccek miatt vonulgattak, hogy a viccek ne rájuk vonatkozzanak. Erre pont azzal csináltak maguknak viccet, ugyanis aki magára veszi ezeket a vicceket, azok pont olyan hülyék, mint amik a viccekben vannak. :DD (bocs a szóismétlésért, fáradt vagyok már)
  • Crem
    Hát...

Akik jobban szeretnek "női" szerepben "homokozni" azoknak a 80-90% ilyen.Persze ha nem is ennyire, de lerí a másság.

Egyébként így jobban belegondolva nem is a homoszexuálisokkal van a gond, hanem a azokkal az identitászavaros (szerintem) biszexuálisokkal...
  • Cat #211
    a gond ott van, hogy erről az 1%ról szólnak a buzikról szoló általánosítások
  • Crem
    :)
  • Davidus
    :DD
  • Shadow_THH
    hát inkább csak annyit, hogy amikor végig megy az utcán minden fiunak puszit dob és vigyorog rá irritálóan. nem akarom részletezni mert még perre megyek

nyelviskolája van, tele táblákkal, hogy nála jobban senki nem tud angolul, a világon is csak kevesen. én ugy hallottam, hogy kiscsaj amikor érdeklődött mennyi lesz az óradíj azt mondta: nem kell fizetni, elég ha bemutatod a barátodat
  • Crem
    mond
  • Shadow_THH
    nemtudom emlékeztek e rá, de kb 1 éve volt a tv-ben hogy kanizsán egy meleg bár nyilt és szegény kálmánt bántják.

nos kanizsai vagyok és épp a MI iskolánkkal szemben van a meleg bár, az utca másik oldalán (az út kb 2 méter széles + 1 méter a járda) és a mellettünk lévő azóta már végzett osztály ragaszgatta a transzparenseket

kálmán bá egy pszihopata, és nem azért mert meleg, hanem amiket csinál, de kifejtem szivesen ha akarjáok hallani... ez tipikus ha visszaütök rasszista vagyok dolog
  • Shadow_THH
    hát ezt vissza nem olvasom... de gondolom adtatok a floodnak :)
  • Shadow_THH
    14-18 melegedő újreg-e vagy?
  • Takezó
    de-de, megyek azt is kell néha :)
    most monnyuk ná tom kikötekedett :P:P:P
  • DJ Bee18
    na nem mész tanulni?? meg fogsz bukni :))))), bár ha a kötekedésen múlna, már Nobel-díjas is lehetnél :DDD