282
Miért van szükség a különböző fasiszta elkülönítésekre??
-
#282 -
#280 trabi -
#279 jaaa ... tényleg orvosi eset vagyok ...:))) -
#278 kb 8 napja amikor fényképet cseréltünk...... -
#277 azt ,hogy szedjek kavintont ... agyér-elmeszesedésre ?:DDDDD
mivel kapcsolatban mondtad egyébként ? -
#276 hát valahol,valamikor írtam ilyesmit.... :) -
#275 mondtad ? ... hmmm ...lehet ,hogy megérettem arra ,hogy kavintont kell szednem -
#274 :) Mondtam Én ,hogy egy szava sem lehet..... -
#273 kérdezd a férjem ...!
(ilyenre még nem nyújtott be reklamációt :DDDDD ) -
#272 így még Én sem jártam..... Sőt!!! -
#271 örülünk neki ...:DDD -
#270 Király..... Bocsi hogy nagyon nem írtam... ciki hogy én nyitottam és nem foglalkoztam vele csak kicsit el voltam havazva mindennel... Nem hittem volna soha hogy ilyen reakciókat vált ki ez a téma.... Na min1... kellemesen csalódtam meg minden.....
-
#269 Akkor a szájbavétellel sem lesz. :) -
#268 na ezzel nincs gondom ... -
#267 Azért akinek petting után száraz marad bármije, az kezdhet aggódni... :P -
#266 még megvan ,köszi ... :)
csak a nyelvem is kiszárad ... -
#265 A fogsoróóód? -
#264 ember kiszárad a fogam a sok vigyortól és akkor a partnerem rimánkodni fog ,ha a számba veszem ...jaj... -
#263 :DD -
#262 -
#261 szivesen vedd be a zöld tablettát amit adnak vacsora után attól mind megnyugszunk
és csak ülünk és mosolygunk és és csak ülünk és mosolygunk és és csak ülünk és mosolygunk ésés csak ülünk és mosolygunk ésés csak ülünk és mosolygunk ésés csak ülünk és mosolygunk ésés csak ülünk és mosolygunk ésés csak ülünk és mosolygunk ésés csak ülünk és mosolygunk ésés csak ülünk és mosolygunk és.......zZz... -
#260 köszi doki...:DDD -
#259 [megsimogatja a fejét]
itt a zártosztájon mindenki normális! -
#258 Elgondolkodtál rajta? :)
Egyébként nem tudom miből veszed, hogy nem vagy normális, én ilyet nem írtam. -
#257 mert ezek szernt én nem vagyok normális ... ? -
#256 :D -
#255 fúúúúúújjjjjj -
#254 Úgy látom nem olvastad elég figyelmesen. Olvasd el még1x! ;-)
Nem hiszem, hogy képes lennék osztozkodni, de érdekelnének a női vélemények (idézek: ""2fiú.." témáról csak egy normális nemi beállítottságu csaj tudna nyilatkozni,"), attól meg hogy fiút megdolgozni, Isten őrizz.. -
#253 de látom te tudod értékelni ,ha 2 fiú 1 lány a felállás csak az érdekellne ,hogy a fiút megdolgozod ? :DDD -
#252 -
#251 fúúú, ezt de kár hogy nem hallgattam:((8 bár el tudom képzelni... -
haxoror #250 welcome to the club -
#249 hé, én a #246-ot a #247re akartam válaszul írni, és nem 9:27-kor, hanem 9:32-kor írtam, mi folyik itt?? -
#248 Egyébként ennek úgy kéne működnie, hogy begépeled a szöveget, ahogy jön, és utána nem nyomsz rá egyből a mehet gombra, hanem átolvasod, és közben alakítod. :) Szóval inkább én nem fizetek 100-ast ez becspós volt. -
#247 Nyilván jobban... mivel férfiaknak nincs pinájuk. Ha lenne, akkor nő lenne, és az meg már izgató. Egyébként meg erről a "2fiú.." témáról csak egy normális nemi beállítottságu csaj tudna nyilatkozni, hogy élvezné-e, hogy több lyukát tömik be egyszerre, mert a 2 répa az több, mint az 1 répa, ezt tapsi füles is megmondta. -
#246 -
#245 Azért van ,hogy a buzikat jobban elítélik ,mint a leszbiket vagy a biszexeket mert szebb 2-3 szép női testet látni-enyelegni ,izgató pózokban és sok férfit felizgat -,mint két hapsit szőrös mellkassal és fenékkel ,ahogy éppen egymással kerestetik a "földön a szappant" és "kellemesen fagyiznak" is még utána ...:) -
#244 könyvet nem adatsz ki ? :) -
#243 jaja ígyígy -
#242 én örülök ha sok buzi srác van mert több nő jut nekem :)