171
Madagascar
-
Kuznyikov #91 Hali mindenki! Légyszíves küldjetek egy 38% feletti (és ehhez minél közelebbi) mentést. Ez előtt van egy pálya, állandóan kifagy a program ott. Eddig nem csinálta... :( Köszönöm! [email protected] -
evil 007 #90 ott körölbelül a szikla felénél jobbra rá kell ugrani 1 gombára -
szöszi25 #89 köszi,próbálkoztam a ritmussal eddig is, nincs is vele gond. De kb. a 3. gomba után a kőszírten áll Alex. Ha odaugrok- mivel máshova nem lehet- akkor az oroszlán nekem jö, és kezdhetem újra. ilyenkor mi a teendő? Nézegettem a megadott mentéseket, egyik sem elérhető. mindegyiket törölték.....
Ja, igen küzdök az áramlatnál, de úgy látszik béna vagyok.:-) -
papisa #88 Ott a ritmusra kell figyelni .Azt akarom mondani hogy amikor neked át kell ugrani a zsiráffal egyik helyről a másikra és a két hely között ugrál Alex ,akkor figyelni kell egy kicsit az ugrálását .Meglátod hogy ütemes lesz és ki tudod számolni magadban hogy mikor kell elugranod ahhoz hogy ne tudjon "elkapni" .Általában akkor kell elrugaszkodnod amikor Alex az ugrásának felső pontjából kezd visszaesni .Vannak felhajtó áramlatok amikor nagyobb távot kell átugranod .Értelemszerűen ilyenkor előbb ezt kell megcélozni majd amikor az áramlat magasra emelt akkor kell továbblibegni .ilyen áramlat már volt korábbi pályákon biztos tudod kezelni ha már idáig eljutottál .
A mentésre vonatkozóan meg olvass vissza egy kicsit :) -
szöszi25 #87 tudna valaki nekem leírást adni?Vagy mentést, vagy valami segítséget? Én kb. 60 %-nál akadtam el. a zsiráffal kell "repülgetnem" gombáról gombára, közben meg ugrál, bezavar az oroszlán. Nem tudok végig menni.Esetek többségében az oroszlán fenn marad a kősziklán és nekimegy a zsiráfnak, kezdhetem előlről az egészet. Néha meg valami miatt lejön onnan és ugrál egy másik gombán......S.O.S. Köszi. -
evil 007 #86 van a gamehez végigjátszás
-
papisa #85
stb... -
Lord David #84 -
Lord David #83 Ez k.rv. sz.r játék!!Égnek áll a hajam tőle!! -
Trux #82 minek kell ehez magyaritas ? -
Borg #81 Magyarítást tud valaki ehhez? -
Trux #80 nincs meg neten nem találtam meg de én a Media Markt ben láttam (Westend ) ben -
papisa #79 Neked már megvan ?
honnan lehet beszerezni ? -
Trux #78 Madagacar mentés kéne ? 90% os van a Trux portál on
Jó játszást aki nem vitte még végig ja már kijött a kiegészitője is -
papisa #77 egyébként meg tudtátok hogy minden pályához tartozik egy bónusz pálya :)
Úgy tudod aktiválni hogy a pályán bolyongva keresel játékautomatát :)
Ott ugye odamész hozzá majd amikor kiírja hogy use akkor katt .
Mivel elölről kezdtem megint a játékot így kettő biztosan van már .
Amikor bolyonganak a városban és Alex bemegy az aluljáróba na ott van egy automata .
Itt egy repülős pálya jön ..mondjuk köze sincs a Madagascarhoz ,de buli :)
Egy hőlégballont kell megvédeni a többi repülő ellen .
Persze mindig több-és több jön .
A másik bónusz pálya amit találtam az egy ufós rész amikor lődözni kell a lefelé szálló ufókat . -
papisa #76 A "use" gombot használni kellett már addig is ;) -
tundibundi #75 SIKERÜLT!!!!! Az a hülye egérgomb:)))... Már mindent végigpróbáltam, azt az egyet nem. Köszi a segítséget!!! -
tundibundi #74 Bocsi, hogy értetlenkedek... Hogy nyitom ki a rácsot? Mert az oké, hogy +van a kulcs, de utána? A trombitához meg hozzá sem tudok nyúlni. -
papisa #73 Én FPS -fan vagyok ,de a 4 és fél éves fiammal vagyok kénytelen nyomni mert míg el nem alszik addig ezt kell játszanom ő meg nézi :)
Egyszer már végignyomtam és most el kellett kezdeni mégegyszer ,de már kezdek besokalni ,igaz hogy a Shrek 2 egymás utáni 3-szor történő végigjátszásához még messze vagyok :) -
papisa #72 A kulccsal kinyitod a rácsot majd megfújod a trombitát és introban mutatják ahogy a többi pingvin kacsázik hozád :)A kopasz fazont meg nem kell bántani...egyenlőre .nyilak mutatják a földön hogy merre kell menni mindig és ha szembe jön valaki akkor vannak nyitott faládák és abban kell elbújni amíg elmegy melletted .
A lényeg az hogy olyan bújkálós lopakodós rész .A trombitát mindig meg kell fújni mert csak így jön utánnad a többi pingvin . -
Ecsém mennyien nyomják ezt a gémet!!!!Én a 6 éves öcsémmel nyomtam végig!!! -
tundibundi #70 Szia! Már a legelején elakadtunk... Jön az a kék ruhás fazon, azt még elintéztük, de aztán ott van az a kulcs + trombita + az a nagy kopasz fazon. Nna, onnan már nem tudtam tovább menni. -
papisa #69 Ott sokmindent kell csinálni ,légyszíves írd már le hogy pontosan hol vagy elakadva . -
tundibundi #68 Helló! Segítsetek nekem lécci! Én 27%-nál akadtam el, a pingvines résznél. Napok óta próbálkozunk, de nem tudjuk, hogy ott mit és hogyan kell csinálni. Köszi!!!!! -
papisa #67 Én éppen tegnap este :)
A végén nem is volt nehéz a vezért lekarmolászni .
Rájöttem hogy jó ütemben kell odaszaladni hozzá amikor látszik rajta hogy "fáradt" .
Egyébként nem vágtam hogy miért van a zsiráf fején az a búra + papucsok , meg a zebra fején a szalmakalap és az Elvis-es szemüveg :) -
Trux #66 mindenki végigvitte a game-et ? -
Trux #65 Hi Feltettem az oldalmra a mentést lehet tölteni trux -
papisa #64 Ugyanaz a problémája mint nekem volt :)
Egyébként kösz a mentést már bemásoltam a megfelelő helyre és nem foglalkozok többet az ananászos tállal :) -
Trux #63 majd megnézem de ott mit kell csinálnod ? pontosan
majd küldjek 90 % os mentést ?
dobj egy mailt a [email protected] ra -
Ildikókácska #62 az elején azt írja, hogy 52 %
a 10 vagy hány feladatból ez az utolsó a Banquet résznél
de így nem tudom elmenteni a maradék extra feladatot sem, mert ez az utolsó mentési lehetőség
és hát sajnos nem tudok non stop a gép előtt ülni ,és amikor kikapcsolom ugrik minden :((((
örülnék ha tudnál segíteni -
Trux #61 Az anonászos tál az hány % nál van pontosan ?
-
Ildikókácska #60 Sziasztok!
Én is szeretnék segítséget kérni, mert nem tudom megszrezni az ananászos tálat! Akit tud segítsen!!! Lécci lécci
köszi előre is -
papisa #59 Küldheted :)
A címet tegnap laírtam priviben . -
Wazeg mennyien megveszik ezt a gamet :D nem semmi.
-
Trux #57 én végignyomtam a Játékot és az utolsó mentésem amit mentet még a gép az kb 93 % körül van az elküldjem ?
van MNS:[email protected]
[IMG]http://zsolt8904.srv.hu/kepek/H4.gif [/IMG] -
papisa #56 Elküldheted azt megköszönném .
A címet priviben megadom . -
. -
[szin=red].[/red] -
nem a dobról kell elugrani hanem van ott valami szikla és arról lehet elérni !! -
Trux #52 már nem tudom elküldjem a végigjátszásomat ?