Madagascar

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hé! Nekem meg 34 %-nál a "Különös Dzsungelben" mindig befagy! Tegnap még mindig a VPU Recorverre hivatkozott de ma már csak kifagy és kész, indíthatom újra. 5.6-os ATI driver van nem hiszem hogy azzal gond lenne. Más játék megy, nem tudjátok mi lehet a baj?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

ThugEdge
gyerekek ez jó gém?olyan kiddie vagy érdemes?nem olyan shrek meg hasonlók?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Hello!a villogó gombákon ugrálok ,de meddig??esetleg cheat??idegesít a sorrendet figyelni.Hi!(53%)
le kell hogy fossam a bokamat.
ugyanonnan leszedtem megeccer a cuccot. most meg bemountolja es megy.

vmi megserulhetett elsore, de fura mert ki tudtam csomagolni a tomoritett fileokat, es meg is lett az image.
na bye. jo gamet.
de egy setup.exet elfuttatni, folosleges. utana meg szenvedhetek a process killel 😊
daemon 3.47 bemountolja nagynehezen, kb 3 percig szenved vele
phxiso
én sem a boltival nyomom , melyik verziót szedted le?

rezsofiz
a lámpa.

sazl : c

Dilibogyo, Abonyitomz szasztok, ti a bolti verzioval jaccatok?

Mert en letoltottem, gondoltam megnezem, mielott megveszem. Zsakbamacskat a fene se szeretne.
De nemtom elinditani, mert nem lehet bemountolni.
az ör megy oda kikapcsolni, bocs lemardt 😊
Helo!
Nem az ört kell eltalálni, hanem oda kúszulahhoz az hangzórós izéhez amiröla tukán beszél, és belerúgsz , akkor az oda megy lekapcsolni és ott marad ( a zebra atomatikusan elfut ) és a kukával kitudod löni.
ja az is fain játék , már végigvittem , de ez a topic nem arról szól , szóval aki játszik vagy játszott a játékkal segítsen , köszi

villar
na nem jelenik meg a kép, akkor itt kukk!
Kao the Kangaroo: Round 2

villar
...de még hogy!
van egy hasonló nagyon szép grafikájú játék:->
Kao the Kangaroo: Round 2

alph4
Azt hittem hogy ilyen játékkal senki sem képes játszani<#vigyor>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

zebra

plas
Te vagy az Õr? a zebra? vagy a pingvin?

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Amse
hmm.2,5mb-os jpg nevezetû bmp 😊bölcs dolog, de segíteni nem tudok.

ITT A KÉP !

( mérete miatt linkeltem)

Hello!

Nemrég megjelent az animációs filmen alapuló játék!

Nem olyan rosz a játék , de elakadtam benne aki tud és kipróbálta a játékot azt kérem , segítsen! köszi

Mellékelem a képet ahol elakadtam, a 2. misszióba vagyok , kikellene szökni és egy madárketrecnél állok , valahogy elkellene rúgni a kukát , de hogy ????

Elõre is kösz a segítséget!

← ElőzőOldal 4 / 4