171
Madagascar
-
Mesike85 #131 Sziasztok! Már egy ideje játszom ezzel a játékkal. Most a pókos résznél tartok. Már nincs türelmem végig vinni szegény oroszlánt! :) Nincs vkinek egy következő mentése? Ha van elküldené msn-en? Címemet mailbe megadom. Előre is köszönöm! Emese -
C7 #130 tud vki tanácsokat adni, milyen helyeken vannak elrejtve, úgy látom, van vkinek 100% -
C7 #129 na, én abbahygom, de ha vki tud segíteni, ezeken a pályákon a pénzem:
1.King of New York - 85
3. N.Y.Street Chase-89
4.Penguin Mutiny-95
7.Jungle Banquet-90
9.nemtom a címét, amikor a szabadság szobrot kell összerakni-95
a játék 99% -
C7 #128 senki se jáccik már ezzel??? -
C7 #127 na rájöttem -
C7 #126 azt az ananászt Marty hosszú ugrásával is meg lehet szerezni. én azt nemtom, amelyik ez: Grab the kelp. ez mi? hol van? -
C7 #125 most a suliban vok, 2 óra múlva már jáccok vele!!! -
C7 #124 na, ma már tényleg meg lesz, remélem!!! -
C7 #123 ma megszerzem, jeee!!!! -
C7 #122 hétfőn már meg is lesz, alig várom -
C7 #121 nekem még nincs meg, de osztálytársamtól megkérdeztem, és azt mondta, az oroszlánnal meg kell tanulni a dupla ugrást -
szhelyzenesz #120 Hello! Nekem is ez a problémám, mint sokaknak!
Az jungle összejövetelnél 50%-nál ahol a pálmafa tetejéről nem lehet leszedni a tál kaját!!!
Azt hogyen kell??? Légyszi írjátok meg, hogy melyik állatal kell és milyen módon!!!
-
batarol #119 a méhecskéket elvittem a virágokhoz mégsem történik semmi segitsen valaki
hol van még virág én már végignéztem mindent de nem találok légyszi valaki
-
Larato #118 Nem kell mentés csak segitség,hogy hogyan kell leszedni a 10. kaját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Trux #117 NINCS MENTESEM A MADAGASCAR GAME HEZ ! EZZEL KAPCSOLATBAN NE IS IRJATOK MAR MAILT-T !!!!!!!!!!!!!! -
tundibundi #116 Nekem uaz a problémám, de úgy látszik, senki nem akar segíteni :((((. LÉGYSZI, LÉGYSZI!!!!!!!!!!!!! -
Larato #115 Hello,nekem is segitség kellene,50%.nál.nem tudom megszerezni az utolsó kaját,már mindenhogy probáltam de sikertelenül,SEGITSÉG -
tundibundi #114 Sziasztok! Ha vki még olvassa ezt a fórumot, segítsen már légyszi! végigolvastam,láttam,h másnak is volt ez a problémája: a Jungle banquet pályán vagyok és nem tom leszedni a fa tetejéről a tálat. Pedig sztem ez az utsó feladat. Előre is köszi :)))! -
Trux #113 Hello !
magyarositas nincs a jatekhoz asszem , massza: Ati oldalarol szedjetek le a vga hoz frissites-t hatha megoldaja a problemat
Ati Radeon Hivatalos oldala
MsnM:[email protected] -
kispalika #112 A probléma okát nem tudom, többen írtak ilyen gondról.
Egy 40 % körüli mentést tudok küldeni, ha kell írj a [email protected] -ra, ez másnál megoldotta a problémát. -
masssza #111 Hali nekem is jelenezett a probléma 33%-nál(villogó kép, lefagy, valami videó problémát ír ki) van rá valami megoldás nem tud a fiam továbbjutni? Gép: Abit IC7, P4 2600Mhz,ATI 9600XT 256Mb 5.11 driver, 1Gb RAM, Alcohol, nincsen codeck a gépre telepítve, Win_XP prof.SP2. -
kispalika #110 Tudomásom szerint nincs a játékhoz magyarítás. -
czs2 #109 Sziasztok!
El tudná nekem küldeni valaki a magyarosítást?? Nagy szükségem lenne rá!
Előre is köszi!
[email protected] -
Trux #108 kiraly vagy -
kispalika #107 Tudom, hogy már senki nem olvassa ezt a fórumot, de jólesik leírni: sikerült megcsinálnom 100 %-ra a játékot, megvan minden pénzérme is. -
siofok #106 oké addigis köszi szépen -
kispalika #105 OK. Ha hazaérek munkából megcsinálom ezt a pályát is és küldöm. -
siofok #104 igen egyenlőre a mysterius jungle pályát ha megcsinálnád.talán csak azzal van gáz. -
siofok #103 szia
hát igazábol a betöltésnél azt irja hogy a mysterius jungle pálya,és 34%.csak fogalmam sincs hogy hány %-ig lehet rossz -
kispalika #102 Holnap este tudom küldeni. Addig esetleg pontosan írd meg, hogy melyik pálya legyen megcsinálva. -
siofok #101 szia igen kellene,csak nemtudom hogy hány %-ig fagy ki.lehet hogy az egész pókos pálya.de ha tudsz küldhetsz inkább egy 40% körülit.talán az után már nem szar...kodik
előre is köszi
[email protected] -
kispalika #100 Jelenleg kb. 25 %-os és 98 %-os mentések vannak. Ha még kell írj, és megcsinálom 35 %-ig. -
kispalika #99 Minek ehhez cheat kód??? -
siofok #98 sziasztok ATI-sok.nekem is kifagy 34%-nál.már újra is telepítettem a wint igysejó.Van már rá valami megoldás?vagy valaki lenneszives köldene nekem egy 36%feletti mentést?előre is köszönöm
[email protected] -
Bitke #97 Nem tudnátok cheat kodokat adni?????????????????
-
kispalika #96 Olvassa még valaki ezt a fórumot? Ha igen lenne pár kérdésem. -
Trux #95 jah es nincs fent a Trux portalon a mentes mar sajnos ! -
Trux #94 hay !
nekem is 6600 gt m van es jol ment vele a game szoval mas lehet a gaz ! -
Nekem is olyan van és nem.Lehet más a hiba codek pl. -
Hi!
Nem találkoztatok olyannal, hogy ugrál a kép és villog össze-vissza.
Geforce 6600 GT-m van.
Szerintetek mi lehet a gond?
Köszi előre is a válaszokat.