Madagascar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem még nincs meg, de osztálytársamtól megkérdeztem, és azt mondta, az oroszlánnal meg kell tanulni a dupla ugrást

Hello! Nekem is ez a problémám, mint sokaknak!
Az jungle összejövetelnél 50%-nál ahol a pálmafa tetejérõl nem lehet leszedni a tál kaját!!!
Azt hogyen kell??? Légyszi írjátok meg, hogy melyik állatal kell és milyen módon!!!
a méhecskéket elvittem a virágokhoz mégsem történik semmi segitsen valaki
hol van még virág én már végignéztem mindent de nem találok légyszi valaki

Nem kell mentés csak segitség,hogy hogyan kell leszedni a 10. kaját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NINCS MENTESEM A MADAGASCAR GAME HEZ ! EZZEL KAPCSOLATBAN NE IS IRJATOK MAR MAILT-T !!!!!!!!!!!!!!

Nekem uaz a problémám, de úgy látszik, senki nem akar segíteni 😞(((. LÉGYSZI, LÉGYSZI!!!!!!!!!!!!!<#help>
Hello,nekem is segitség kellene,50%.nál.nem tudom megszerezni az utolsó kaját,már mindenhogy probáltam de sikertelenül,SEGITSÉG
Sziasztok! Ha vki még olvassa ezt a fórumot, segítsen már légyszi! végigolvastam,láttam,h másnak is volt ez a problémája: a Jungle banquet pályán vagyok és nem tom leszedni a fa tetejérõl a tálat. Pedig sztem ez az utsó feladat. Elõre is köszi 😊))!
Hello !
magyarositas nincs a jatekhoz asszem , massza: Ati oldalarol szedjetek le a vga hoz frissites-t hatha megoldaja a problemat

Ati Radeon Hivatalos oldala

MsnM:[email protected]

A probléma okát nem tudom, többen írtak ilyen gondról.
Egy 40 % körüli mentést tudok küldeni, ha kell írj a [email protected] -ra, ez másnál megoldotta a problémát.

Hali nekem is jelenezett a probléma 33%-nál(villogó kép, lefagy, valami videó problémát ír ki) van rá valami megoldás nem tud a fiam továbbjutni? Gép: Abit IC7, P4 2600Mhz,ATI 9600XT 256Mb 5.11 driver, 1Gb RAM, Alcohol, nincsen codeck a gépre telepítve, Win_XP prof.SP2.

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Tudomásom szerint nincs a játékhoz magyarítás.

Sziasztok!

El tudná nekem küldeni valaki a magyarosítást?? Nagy szükségem lenne rá!

Elõre is köszi!
[email protected]
kiraly vagy

Tudom, hogy már senki nem olvassa ezt a fórumot, de jólesik leírni: sikerült megcsinálnom 100 %-ra a játékot, megvan minden pénzérme is.

oké addigis köszi szépen<#worship>
OK. Ha hazaérek munkából megcsinálom ezt a pályát is és küldöm.

igen egyenlõre a mysterius jungle pályát ha megcsinálnád.talán csak azzal van gáz.<#rolleyes>
szia
hát igazábol a betöltésnél azt irja hogy a mysterius jungle pálya,és 34%.csak fogalmam sincs hogy hány %-ig lehet rossz<#shakehead>
Holnap este tudom küldeni. Addig esetleg pontosan írd meg, hogy melyik pálya legyen megcsinálva.

szia igen kellene,csak nemtudom hogy hány %-ig fagy ki.lehet hogy az egész pókos pálya.de ha tudsz küldhetsz inkább egy 40% körülit.talán az után már nem szar...kodik
elõre is köszi
[email protected]
Jelenleg kb. 25 %-os és 98 %-os mentések vannak. Ha még kell írj, és megcsinálom 35 %-ig.

Minek ehhez cheat kód???

sziasztok ATI-sok.nekem is kifagy 34%-nál.már újra is telepítettem a wint igysejó.Van már rá valami megoldás?vagy valaki lenneszives köldene nekem egy 36%feletti mentést?elõre is köszönöm
[email protected]
Nem tudnátok cheat kodokat adni?????????????????
Olvassa még valaki ezt a fórumot? Ha igen lenne pár kérdésem.

jah es nincs fent a Trux portalon a mentes mar sajnos !

hay !
nekem is 6600 gt m van es jol ment vele a game szoval mas lehet a gaz !

nagykispeter
Nekem is olyan van és nem.Lehet más a hiba codek pl.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

David8
Hi!
Nem találkoztatok olyannal, hogy ugrál a kép és villog össze-vissza.
Geforce 6600 GT-m van.
Szerintetek mi lehet a gond?
Köszi elõre is a válaszokat.

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

Hali mindenki! Légyszíves küldjetek egy 38% feletti (és ehhez minél közelebbi) mentést. Ez elõtt van egy pálya, állandóan kifagy a program ott. Eddig nem csinálta... 😞 Köszönöm! [email protected]
ott körölbelül a szikla felénél jobbra rá kell ugrani 1 gombára
köszi,próbálkoztam a ritmussal eddig is, nincs is vele gond. De kb. a 3. gomba után a kõszírten áll Alex. Ha odaugrok- mivel máshova nem lehet- akkor az oroszlán nekem jö, és kezdhetem újra. ilyenkor mi a teendõ? Nézegettem a megadott mentéseket, egyik sem elérhetõ. mindegyiket törölték.....
Ja, igen küzdök az áramlatnál, de úgy látszik béna vagyok.:-)
Ott a ritmusra kell figyelni .Azt akarom mondani hogy amikor neked át kell ugrani a zsiráffal egyik helyrõl a másikra és a két hely között ugrál Alex ,akkor figyelni kell egy kicsit az ugrálását .Meglátod hogy ütemes lesz és ki tudod számolni magadban hogy mikor kell elugranod ahhoz hogy ne tudjon "elkapni" .Általában akkor kell elrugaszkodnod amikor Alex az ugrásának felsõ pontjából kezd visszaesni .Vannak felhajtó áramlatok amikor nagyobb távot kell átugranod .Értelemszerûen ilyenkor elõbb ezt kell megcélozni majd amikor az áramlat magasra emelt akkor kell továbblibegni .ilyen áramlat már volt korábbi pályákon biztos tudod kezelni ha már idáig eljutottál .
A mentésre vonatkozóan meg olvass vissza egy kicsit 😊
tudna valaki nekem leírást adni?Vagy mentést, vagy valami segítséget? Én kb. 60 %-nál akadtam el. a zsiráffal kell "repülgetnem" gombáról gombára, közben meg ugrál, bezavar az oroszlán. Nem tudok végig menni.Esetek többségében az oroszlán fenn marad a kõsziklán és nekimegy a zsiráfnak, kezdhetem elõlrõl az egészet. Néha meg valami miatt lejön onnan és ugrál egy másik gombán......S.O.S. Köszi.
van a gamehez végigjátszás
<#mf1><#mf1><#boxer><#boxer><#violent><#violent><#ejnye1><#ejnye1>
stb...
<#guluszem1>

Az titok.

Ez k.rv. sz.r játék!!Égnek áll a hajam tõle!!<#csodalk><#csodalk><#falbav>

Az titok.

minek kell ehez magyaritas ?

Magyarítást tud valaki ehhez?
nincs meg neten nem találtam meg de én a Media Markt ben láttam (Westend ) ben

Neked már megvan ?
honnan lehet beszerezni ?
Madagacar mentés kéne ? 90% os van a Trux portál on

Jó játszást aki nem vitte még végig ja már kijött a kiegészitõje is

egyébként meg tudtátok hogy minden pályához tartozik egy bónusz pálya 😊
Úgy tudod aktiválni hogy a pályán bolyongva keresel játékautomatát 😊
Ott ugye odamész hozzá majd amikor kiírja hogy use akkor katt .
Mivel elölrõl kezdtem megint a játékot így kettõ biztosan van már .
Amikor bolyonganak a városban és Alex bemegy az aluljáróba na ott van egy automata .
Itt egy repülõs pálya jön ..mondjuk köze sincs a Madagascarhoz ,de buli 😊
Egy hõlégballont kell megvédeni a többi repülõ ellen .
Persze mindig több-és több jön .
A másik bónusz pálya amit találtam az egy ufós rész amikor lõdözni kell a lefelé szálló ufókat .
A "use" gombot használni kellett már addig is 😉
SIKERÜLT!!!!! Az a hülye egérgomb😊))... Már mindent végigpróbáltam, azt az egyet nem. Köszi a segítséget!!!
Bocsi, hogy értetlenkedek... Hogy nyitom ki a rácsot? Mert az oké, hogy +van a kulcs, de utána? A trombitához meg hozzá sem tudok nyúlni.
Én FPS -fan vagyok ,de a 4 és fél éves fiammal vagyok kénytelen nyomni mert míg el nem alszik addig ezt kell játszanom õ meg nézi 😊
Egyszer már végignyomtam és most el kellett kezdeni mégegyszer ,de már kezdek besokalni ,igaz hogy a Shrek 2 egymás utáni 3-szor történõ végigjátszásához még messze vagyok 😊
A kulccsal kinyitod a rácsot majd megfújod a trombitát és introban mutatják ahogy a többi pingvin kacsázik hozád 😊A kopasz fazont meg nem kell bántani...egyenlõre .nyilak mutatják a földön hogy merre kell menni mindig és ha szembe jön valaki akkor vannak nyitott faládák és abban kell elbújni amíg elmegy melletted .
A lényeg az hogy olyan bújkálós lopakodós rész .A trombitát mindig meg kell fújni mert csak így jön utánnad a többi pingvin .