1002
Avagy a LEGNAGYOBB Ö! (\"A barátnöm/feleségem\" válasz nem érvényes!)
-
Hajnalcat #680 Látom, bejönnek a japán lányok. :) Szépek is. -
#679 neeem...-.-
a vicc ironikus hangvételét ezekszerint nem érezted..np.-.- -
#678 Hát talán rövidebb haj jobban állna -
#677 Téged igy tanitottak uszni
-
Hoz_Hun #676 A #1. Kuriyama Chiaki
Ez egy otthon készült kép... csak sajnos nem az én otthonomban...
És végül egy jólsikerült kép rólunk... hehehehehe
-
Hoz_Hun #675 Mással még egyszer sem, de pár lánnyal már igen. Szám szerint nem emléxem. -
Mike 007 #674 ki hányszor járt mással? -
Hoz_Hun #673 Ja csak kár hogy már osztódott. Vagyis hát nem baj, mert végül is jó dolog, hogy lett egy kislánya, csak ne lenne annyira förtelmessen antipatikus a faszija. Nem nézem ki, hogy hosszútávon túl jó lenne a házassága, de hátha tévedek.
Alizeé ettől még mindig jó nő, de Jessica, meg a japán csajok egy orrhosszal megelőzik,... bár hangulatfüggő. -
Unreal1942 #672 A 4. nálam még mindig a legelső :) -
Hoz_Hun #671 Kb ebben a sorrendben:
#1. - Kuriyama Chiaki
#2-3. - Ueto Aya
#2-3. - Jessica Alba
#4. - Alizeé Jackotey
#5. - Zang Ziyi
#6. - Angelina Jolie (most kép nélkül, mert utólag bigyesztettem ide a nevét) -
#670 Két srác beszélget.
- Te, hogy kell megtanítani egy nőt úszni?
- Hát, beviszed a derékig érő vízbe, elfekteted óvatosan, majd finoman a dereka és a mellkasa alá nyúlsz. Tartod, ő meg gyakorolja a tempózást.
- De a húgomról van szó!
- Ja? Vágd bele,azt' kész.
-
TheTerminator #669 Nekem nincs álmaim nője, engem minden megoldás érdekel! Nem válogatok ő se válogat, nem vagyok egy donhuán de mindig meg van amire szükségem van a nehezebb napokon! :) :) -
#668 nem tudod mit vesztesz
pl búvárkodás a tengerben meg más
mondjuk én labda és frisbiemániás is vagyok
frisbieből már egyszerre kettőt dobálunk de nem az a vásári ...-t
Hát mögül dobni vállból az a specialitás
-
#667 én mondjuk nem csak sétálni..:-)
nagyon jól elhülyüök a vízben....kézen állás,bukfenc,siklás,vízicsata,vízibicikli,arról ugrálunk...szal már kezdem a félelmemet leküzdeni..csak nem megy mélyvízben..és az úszás meg főleg nem. -
Hajnalcat #666 De járok néha vízpartra, sétálni. :D Biztonságosabb, ha a lábam alatt talajt érzek. -
#665 eh...
volt már szerelmem,próbált úszni tanítani..nem ment..
majd a mostanival talán..bár ő sem tud igazán..csak ha lelát az aljára..:-)
szóval mély jöhet..de inkább medencében.
nem szemtelen amúgy unokahúgom..csak sportol egy csomót,és úszni is elég jól tud...és szegénykém nem vágja h nem akarom h ő tanítson meg..:-) -
#664 sztem keressünk ennek egy topicot P
te nem a mamáddal élsz??
azt tudom a másik milyen......
ja az unokahugok jól úsznak és szemtelenek
majd megtanít a szerelmed elvégre ha a karjaiba bele tudsz esni csak elhiszed,
hogy derékig ér a víz P
mint a Tuti Dolog-ban
"Ha nem randizunk beleugrom a medencébe" P -
#663 oh..szegény papám már meghalt több éve.:-((((
most mamám nagynénémmel,annak a lányával..meg annak a lányával és..
azaz 4 generáció..4nő..:-)
nem ciki amúgy..engem különösebben nem érdekel h mit hisznek...sokkal cikibb h nem tok úszni.
amúgy meg csak annyi volt a gáz,h unokahúgom akart tanítani úszni,aki történetesen 11éves..:DDDD
de csak találok vhol egy helyet ahol vki megtanít.
mindeképp meg kell tanulnom:-) -
#662 látod ha szóltál volna
mondjuk a Beachen gondolom ciki úszni tanulni P
mama és a papa külön laknak? -
#661 dehogynem járok..mamám Siófokon lakik..:-D -
#660 DE lányok, akkor csak magatoknak kéne leküzdeni a félelmet..
Elsőször úgyis olyan vízben kell úszni, ahol simán leér a lábatok, ha ott már biztosan úsztok, akkor már bárhol. Persze tengeren, nagy hullámokkal szemben szar úszni, de nem is arról van szó :)
Akkor vízpartra sem jártok ? -
#659 ja a háton lebegés kimaradt
de az békáknál nem olyan menő P -
#658 Áhhhhhhhhhhh ezt nem így kell
először a siklást kell megtanítani kis vízben elérni, hogy bele merje tenni az illető a fejét a vízbe, ami ugye derékig érőben nem olyan nehéz szerintem.
Laknátok csak közelebb egymáshoz és hozzám bevállalnám mindkettőtöket és egy hét múlva vígan úszkálnátok.
Nekem úgy kellett megtanulni, hogy a melettem lévő kiadott dolgokat nemcsoda, hogy az elsők között végeztem.
Szerintem egy balcsiban ahol félórát kell menni hogy a derekad megmártóztasd könnyen meg lehet tanulni félelemérzet nélkül. -
#657 nekünk nem tanították alsóban.
ötödikben volt egy pár hónapig,és amikor mondtam h nem fog mennia sorverseny a mély részről,bevágtak a vízbe,aminek közsönhetően majdnem megfulladtam..
rengeteg vizetnyeltem..próbáltam áthúzni a másik oldalra magam a kifezstíett kötél mentén...
mire kiértem,épp h éltem,úszni nem tanultam meg,meg voltam rémülve,nah meg dühöngtem,és kimentem óráról,h nekem ebből elég volt...:-D
ráadásul hab volt a tortán,h nem is oktatás volt,hanem rendes óra,és jegyeket kaptunk,és egyedül talán a mellúszásért kaptam egy 2s-t,3-st...-.-
szerencsére a tesi jegybe számított bele,lerontotta a jegyeimet,de maga a tesi jegyek ezt meg felhozták,hisz szinte mindenre 5öst kaptam akkoriban tesiből..:-)
amúgy próbáltam már sokszormegtnaulni,meg többen akartak megtanítani,csahogy mélyvízben egyszerűen leblokkolok..nem tudok a vízen még fennmaradni sem,félek.
elsősorban ezt kéne vhogy leküzdenem..aztán talán jöhetne maga az oktatás.
:-) -
Hajnalcat #656 Nálam is ez volt. Nem mertem beleugrani a vízbe, és belelöktek. Szóval nem csak mostanában tanítják így az úszást, kb. 15 éve is így tanították. Elég szomorú. :/ -
Unreal1942 #655 Mert mostanában nagyon humánusan tanítják az úszást. Aki nálunk nem mert bemenni azt simán bevágták :) -
#654 siklást tanítják először
és derékig érő vízben is lehet gyakorolni
mondjuk nem háttal kéne kezdeni -
Hajnalcat #653 Alsóban tanítottak, de mikor kiskoromban úsztam, akkor elég nehezzen sikerült valamelyest megtanulnom, beleugorni a vízbe meg sosem mertem, sem háton úszni. Csak egy kis gyorskalimpálást végezetm mindig. :D Viszont általános iskolás 3-4 osztályos korom óra nem úsztam, mert félek, hogy elsüllyedek. -
#652 Mostanában egyre több lányról hallom hogy nem tud úszni. De tényleg, hogy hogy nem tudtok ? Kimaradtatok amikor alsóban tanítanak, vagy hogy? -
#651 ja kétpárevezés P
lányok ideje lenne megtanulni úszni -
#650 egyik kicsit túlzás másikkal egyetértek -
Hajnalcat #649 Gondoltam, hogy tetszeni fog. ;) Két gyönyörűszép lányt láttam eddig életemben. Az egyik a Kata (itteni fórumozó), a másik Felicitas Woll (Lolle). Simán megnyerhetnének pár szépségversenyt. -
Hajnalcat #648 Én sem tudok, és sajnos biciklizni sem. :(
Így marad a diéta, már amennyire tudok. Csak tök furcsa, hogy imádom a főzeléket, meg a zöldségeket, így álandóan csak azt eszek, mégsem fogyok.Na jó, bevallom, hogy édes szájú vagyok. :D -
#647 én úszni nem tudok..szal kell valami mással kompenzálnom..:-) -
#646 hát a főzeléket énse
de a sárgarépát szeretem
sztem nyáron sokkal többet lehet sportolni én mikor csak lehet vizparton vagyok és friesbiesem P
jó általában leúszok 30 hoszt is.)
de nem offolok -
#645 hát nem tudom..én sosem bírnám h csak főzeléken,meg zölségeken éljek..
igaz mostanság tanulás meltt kevés időm volt aktívan sportolni,de ősztől újra keresek vmi helyet..
meg itt van debiben is egy hely,ahova vezsek bérletet..votlam párszor az edzésükön,meglepődtem miylen kimerítő tud lenni.
de jó volt..
olyan jól esett utána zuhizni,kajálni,fogatmosni,és behullani az ágyba..:-D
hiányzik a régi táncos élet..:-) -
#644 sry...gép megőrült...
véletlenül ment 2szer
sry még1szer -
#643 sztem a focis csajszi nem szép...mmint akit említettél.
Lolle kis bájos...-) -
#642 sztem a focis csajszi nem szép...mmint akit említettél.
Lolle kis bájos...-) -
vhonnan ismerős PP
formás részben egyetértünk
nem az idomokat kell eltűntetni, hanem a felesleges zsírt és feszesebbé tenni a testet
Akár sima úszással mozgással.
De sok csaj lemegy futni mert az divatos aztán fut a betonon, kb ennyi a sport
fut napi 20 percet aztán csodálkozik, hogy nem fogy.
Aztán jön a különböző sóska meg salátadiéta két napig nem evés stb.
De ez már más téma.
Csajoknak üzenném, hogy sportoljanak !!!