1002
Avagy a LEGNAGYOBB Ö! (\"A barátnöm/feleségem\" válasz nem érvényes!)
-
#640 szerintem is pl a csaj ha már van rajta felesleg(ami még annyira nem is baj)
akkor már kezdjen el tornázni és csak formásabb lesz mint hogy most it elkezdjen fogyózni meg hányatni magát -
Hajnalcat #639 Én nem is botsáskára gondoltam. Szerintem akkor szép egy nő, ha van rajta formás rész. A botsáskáktól hányingerem van. Nem baj, ha egy kis hús is van rajta, amit meg lehet fogni. Hehe, lány vagyok, még mindig. :P
Amúgy százszor jobban néz ki Lolle, mint ezek a barbie szépségek. :P Lollenak különleges arca van és nem ilyen egyenfeje. Viszont az amerikai focis sisakra támaszkodó csajnak szép arca van.
Aki még nem tudná, róla írok:
-
#638 Pedig nem kell P
-
#637 Jah, csak félek a Photoshoptól.. -
#636 mondjuk a tetkó nem kéne
az iróniát meg nem hallom P -
#635 egyértelműen.
főleg 629-en az első és az uccsó 2 fotó..
nagyon "cuki"..:-D -
#634 sztem ők harmonikusak
figyelembe kell veni hogy ezek a képek úgy készülnek, hogy direkt kiemelják az izmokat úgymond tuningolják felpumpálják verseny illetve fotózások előtt
ha rendes, nem versenyidőszakban sima utcai ruhában elmegy előtted csak azt látod milyen formás nő, kevés testzsírszázalékkal
Ők fittnessversenyzők napi több órákat edzenek, ha egy hölgy mondjuk napi háromszor egy órát elmegy akár úszni nem fog megártani neki és nem lesz ilyen pár hónap alatt az izomzata.
Mondjuk az étkezést én biztos nem tartanám amit nekik kell.
Nem neked kell, hogy tetszen, szerintem Rebecca hasát sok hölgy elfogadná itt PP -
#633 Jaja..viszont #627-es és a #629-es nálam bejövős.. -
#632 detto..
még mindig csak azt tudom mondani...fő a harmónia,az egyensúly...egyik véglet sem jó...-.-
ne legyen botsáska persze,de ne legyen kigyúrt..szerintem.
én nem az efféle izmosságra gondoltam.jó ha sokat mozog egy nő,ha feszes..stb.
de ha már tiszta kocka a hasa,dudoridik az izom a combján,tiszta izom a karja..nekem nem tetszik.8-S
-.-
-
#631 gondolom nem edzel és a környezetedben sem sportos fitt lányokat látsz
émár láttam olyan tizenéves csajokat amikor alul a haspoló alatt kilógott neki a felesleges.......
énis mikor elkezdtem komolyabban edzeni kezdtem más szemmel nézni, kezdett zavarni pl az egyenes piszkafa kar, pedig én speciel nemis akarok nagydarabb kigyúrt izomagy lenni.
Nyugodtan lehet csajoknak is edzeni csak kisebb súllyal nagyobb ismétlésszámmal
sok aerob gyakorlattal. És akkor nem az izomtömeg nő nagymértékben hanem feszes lesz jobb izomtónust ad.
Persze egy 14-16 éves csajon még nem látszik jó esetben miért is kéne.
-
#630 AZért ők már számomra túlzás.. -
#629 De akkor konkrétan Rebecca Leigh
-
#628 Sztem még ők is beleférnek ennél izmosabbak ne legyenek azért P
-
#627 Szerintem jól néz ki, csak legyen valasmi színe és formája P
Lehet azért mert énis szinte minden nap edzek, de sokkal jöbben bejönnek a sportosabb izom csajok mint a botsáskák akiknek a karja tök egyenes és egész nap nem esznek, hogy esti buliban jól nézzenek ki.
Közben pedig beesett a válluk -
#626 nem rossz ha formásan izmos kicsit, de tényleg csak kicsit.
súlyemelő nőknek milyen szexi alakjuk szokott lenni :DDDDD -
Hajnalcat #625 Én is simerek egy hastáncos csajt. :)
Hát inkább feszes legyen egy női test, mint izmos... -
#624 hát nézdd..a túlzott izomzat,tényleg nem a legkecsesebb,de az h fezses,izmos egy női test,az még nem ront el semmit..én 10évig táncoltam,a lábam izmos..de nem dagad..szerencsére..:-)
perzse lassan 7éve h abbahagytam...de ősztől újra táncolni akarok..
jazzbalett,versenytánc,meg érdekel a hastánc... -
Hajnalcat #623 Ezen meg mi van? Lepedő?
Rossz a beállás, kilátszanak az izmai. Egy nőn nem szép, ha izmok vannak. Persze ez saját vélemény. -
#622 majd megkérdezzük...:-D
nem lehet azt tudni...:-P -
#621 sztem csak poénból rakta ki.. -
#620 ő játszott az Aviátorban is,nem?meg jó pár filmben játszott..nem rossz színésző..de...
háát...nem tudom..ízlések és pofonok..
-
#619 jaja -
Ő is jó nő
(Dolmenből a szereplő ugye)? -
#617 Ingrid Chauvin
-
#616 -
#615 ha nem dob fel a rendőrségen, nem mindegy ? :D -
#614 jöhet a privát is -
#613 18 éves, és hát néhány klippben, tényleg tiszta felnőttnek van kifestve, de van néhány klipp (S.O.S. Nike Version) ahol tök kislányos...:) -
#612 rihanna-val csak az a baj hogy azt hiszem 16 vagy mennyi de ugycsinál mintha már meglenne 25
az ilyet annyira nem tom díjazni még ha jó is a csaj -
Hedic #611 szevasztok tud valaki adni honlapokat ahol jó meztelen csajszikat lehet leszedni?????? -
#610 Huhh, de kis édes! -
-
#608 NAh mégegyszer:
-
#607 Már említettem, nem álmaim nője (csak a haverom van oda érte..:D)de azért ja:
-
#606 Szerinted az sg színvonalasabb, mint az index? -
#605 nekem női szemmel azért jön be,mert legalább nem az a deszka csaj,akiért sokan rajonganak,meg amilyen a keletiek töbsége...formás...nőies..-.- -
#604 ez de aranyos!:)
nekem is ilyen csajszi kell!:( -
#603 czuki....de ugye elmúlt már 15?:D -
#602 hiányzik a vessző...
még éppen 19 éves,vörös hajú,zöld szemű,maga szerint totál átlagos kinézetű,de lökött nő azz üzeni spórolj a hormonokkal..
inkább mutatkozz be másvalamivel...
ki vagy,mi vagy...?! -
#601 megadjam a számát fodrászomnak?:D:D:DD::D
amúgy nem oylan bonyolult amilyennek látszik..csak cseles..:)