Álmaid nöje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
egyik kicsit túlzás másikkal egyetértek
Gondoltam, hogy tetszeni fog. 😉 Két gyönyörûszép lányt láttam eddig életemben. Az egyik a Kata (itteni fórumozó), a másik Felicitas Woll (Lolle). Simán megnyerhetnének pár szépségversenyt.<#eljen>

Én sem tudok, és sajnos biciklizni sem. 😞
Így marad a diéta, már amennyire tudok. Csak tök furcsa, hogy imádom a fõzeléket, meg a zöldségeket, így álandóan csak azt eszek, mégsem fogyok.<#nemtudom>Na jó, bevallom, hogy édes szájú vagyok. 😄

Membrah
én úszni nem tudok..szal kell valami mással kompenzálnom..:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Breki33
hát a fõzeléket énse
de a sárgarépát szeretem

sztem nyáron sokkal többet lehet sportolni én mikor csak lehet vizparton vagyok és friesbiesem P

jó általában leúszok 30 hoszt is.)
de nem offolok
Membrah
hát nem tudom..én sosem bírnám h csak fõzeléken,meg zölségeken éljek..
igaz mostanság tanulás meltt kevés idõm volt aktívan sportolni,de õsztõl újra keresek vmi helyet..
meg itt van debiben is egy hely,ahova vezsek bérletet..votlam párszor az edzésükön,meglepõdtem miylen kimerítõ tud lenni.
de jó volt..
olyan jól esett utána zuhizni,kajálni,fogatmosni,és behullani az ágyba..:-D

hiányzik a régi táncos élet..:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
sry...gép megõrült...
véletlenül ment 2szer
sry még1szer

Membrah
sztem a focis csajszi nem szép...mmint akit említettél.
Lolle kis bájos...-)

Membrah
sztem a focis csajszi nem szép...mmint akit említettél.
Lolle kis bájos...-)

Breki33
<#eljen><#szeret>

vhonnan ismerõs PP

formás részben egyetértünk
nem az idomokat kell eltûntetni, hanem a felesleges zsírt és feszesebbé tenni a testet

Akár sima úszással mozgással.

De sok csaj lemegy futni mert az divatos aztán fut a betonon, kb ennyi a sport
fut napi 20 percet aztán csodálkozik, hogy nem fogy.

Aztán jön a különbözõ sóska meg salátadiéta két napig nem evés stb.
De ez már más téma.

Csajoknak üzenném, hogy sportoljanak !!!
Carfanatic
szerintem is pl a csaj ha már van rajta felesleg(ami még annyira nem is baj)
akkor már kezdjen el tornázni és csak formásabb lesz mint hogy most it elkezdjen fogyózni meg hányatni magát

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Én nem is botsáskára gondoltam. Szerintem akkor szép egy nõ, ha van rajta formás rész. A botsáskáktól hányingerem van. Nem baj, ha egy kis hús is van rajta, amit meg lehet fogni. Hehe, lány vagyok, még mindig. 😛
Amúgy százszor jobban néz ki Lolle, mint ezek a barbie szépségek. 😛 Lollenak különleges arca van és nem ilyen egyenfeje. Viszont az amerikai focis sisakra támaszkodó csajnak szép arca van.

Aki még nem tudná, róla írok:

Breki33
Pedig nem kell P

Fido4life
Jah, csak félek a Photoshoptól..

Breki33
mondjuk a tetkó nem kéne

az iróniát meg nem hallom P
Membrah
egyértelmûen.
fõleg 629-en az elsõ és az uccsó 2 fotó..
nagyon "cuki"..:-D

Breki33
sztem õk harmonikusak

figyelembe kell veni hogy ezek a képek úgy készülnek, hogy direkt kiemelják az izmokat úgymond tuningolják felpumpálják verseny illetve fotózások elõtt

ha rendes, nem versenyidõszakban sima utcai ruhában elmegy elõtted csak azt látod milyen formás nõ, kevés testzsírszázalékkal

Õk fittnessversenyzõk napi több órákat edzenek, ha egy hölgy mondjuk napi háromszor egy órát elmegy akár úszni nem fog megártani neki és nem lesz ilyen pár hónap alatt az izomzata.

Mondjuk az étkezést én biztos nem tartanám amit nekik kell.

Nem neked kell, hogy tetszen, szerintem Rebecca hasát sok hölgy elfogadná itt PP
Fido4life
Jaja..viszont #627-es és a #629-es nálam bejövõs..<#eljen>

Membrah
detto..
még mindig csak azt tudom mondani...fõ a harmónia,az egyensúly...egyik véglet sem jó...-.-

ne legyen botsáska persze,de ne legyen kigyúrt..szerintem.
én nem az efféle izmosságra gondoltam.jó ha sokat mozog egy nõ,ha feszes..stb.
de ha már tiszta kocka a hasa,dudoridik az izom a combján,tiszta izom a karja..nekem nem tetszik.8-S
-.-

Breki33
gondolom nem edzel és a környezetedben sem sportos fitt lányokat látsz

émár láttam olyan tizenéves csajokat amikor alul a haspoló alatt kilógott neki a felesleges.......

énis mikor elkezdtem komolyabban edzeni kezdtem más szemmel nézni, kezdett zavarni pl az egyenes piszkafa kar, pedig én speciel nemis akarok nagydarabb kigyúrt izomagy lenni.

Nyugodtan lehet csajoknak is edzeni csak kisebb súllyal nagyobb ismétlésszámmal
sok aerob gyakorlattal. És akkor nem az izomtömeg nõ nagymértékben hanem feszes lesz jobb izomtónust ad.

Persze egy 14-16 éves csajon még nem látszik jó esetben miért is kéne.
Fido4life
AZért õk már számomra túlzás..

Breki33
De akkor konkrétan Rebecca Leigh

Breki33
Sztem még õk is beleférnek ennél izmosabbak ne legyenek azért P

Breki33
Szerintem jól néz ki, csak legyen valasmi színe és formája P

Lehet azért mert énis szinte minden nap edzek, de sokkal jöbben bejönnek a sportosabb izom csajok mint a botsáskák akiknek a karja tök egyenes és egész nap nem esznek, hogy esti buliban jól nézzenek ki.

Közben pedig beesett a válluk
PíszLávJuniti
nem rossz ha formásan izmos kicsit, de tényleg csak kicsit.
súlyemelõ nõknek milyen szexi alakjuk szokott lenni 😄DDDD

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Én is simerek egy hastáncos csajt. 😊
Hát inkább feszes legyen egy nõi test, mint izmos...

Membrah
hát nézdd..a túlzott izomzat,tényleg nem a legkecsesebb,de az h fezses,izmos egy nõi test,az még nem ront el semmit..én 10évig táncoltam,a lábam izmos..de nem dagad..szerencsére..:-)
perzse lassan 7éve h abbahagytam...de õsztõl újra táncolni akarok..
jazzbalett,versenytánc,meg érdekel a hastánc...

Ezen meg mi van? Lepedõ?
Rossz a beállás, kilátszanak az izmai. Egy nõn nem szép, ha izmok vannak. Persze ez saját vélemény.

Membrah
majd megkérdezzük...:-D
nem lehet azt tudni...:-P

Fido4life
sztem csak poénból rakta ki..

Membrah
õ játszott az Aviátorban is,nem?meg jó pár filmben játszott..nem rossz színészõ..de...
háát...nem tudom..ízlések és pofonok..

Fido4life
jaja

Emperors
<#finom>
Õ is jó nõ
(Dolmenbõl a szereplõ ugye)?

Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.

Fido4life
Ingrid Chauvin

Mr Csé

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

PíszLávJuniti
ha nem dob fel a rendõrségen, nem mindegy ? 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
jöhet a privát is <#szeret>

Fido4life
18 éves, és hát néhány klippben, tényleg tiszta felnõttnek van kifestve, de van néhány klipp (S.O.S. Nike Version) ahol tök kislányos...😊

Carfanatic
rihanna-val csak az a baj hogy azt hiszem 16 vagy mennyi de ugycsinál mintha már meglenne 25
az ilyet annyira nem tom díjazni még ha jó is a csaj

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

szevasztok tud valaki adni honlapokat ahol jó meztelen csajszikat lehet leszedni??????

Voltan
Huhh, de kis édes!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fido4life

Fido4life
NAh mégegyszer:

Fido4life
Már említettem, nem álmaim nõje (csak a haverom van oda érte..😄)de azért ja:

sz4bolcs
Szerinted az sg színvonalasabb, mint az index?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Membrah
nekem nõi szemmel azért jön be,mert legalább nem az a deszka csaj,akiért sokan rajonganak,meg amilyen a keletiek töbsége...formás...nõies..-.-

SNAKE01
ez de aranyos!😊
nekem is ilyen csajszi kell!😞

Membrah
czuki....de ugye elmúlt már 15?😄

Membrah
hiányzik a vesszõ...<#gonosz1><#vigyor3><#idiota>

még éppen 19 éves,vörös hajú,zöld szemû,maga szerint totál átlagos kinézetû,de lökött nõ azz üzeni spórolj a hormonokkal..
inkább mutatkozz be másvalamivel...
ki vagy,mi vagy...?!

Membrah
megadjam a számát fodrászomnak?😄😄😄D:😄
amúgy nem oylan bonyolult amilyennek látszik..csak cseles..😊