Álmaid nöje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Õ az:
Azt hiszem ennyi elég is lesz róla. 😄 Bárcsak ilyen szép lennék!
Jessica Alba Maxim Calendar HQ képek
Ez a Maxim naptár HighQualiti képei. 28 db kb 24 Mb. Jó szorakozást és élveszkedést hozzá.
(Cserébe tölthetnétek fel Aya Ueto képeket, hehehe).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A keresésnek (Hárshegyi Csilla) egyik dokumentum sem felel meg. C
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
#688 <#szeret>#szeret><#worship>#worship>ott a pont <#eljen>#eljen>
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
techno4ever!
a jó Smallville-ból
techno4ever!
hát nem tom...elég gagyi film..nem néztem végig,csak pár percig,amikor rájöttem h ki is a fõszereplõ..
A film viszont tényleg szánalom.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
vmi idióta "mítoszfilmben" is szerepel
nem rossz csajszi
techno4ever!

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
van köztük néhány idétlen, de melyik "fajtában" nincs
techno4ever!
a haja elég gáz. meg az arca sem kiemelkedõ. na mind1 😊
○○ So don\'t play with me, \'cause you\'re playing with fire ○○
a vicc ironikus hangvételét ezekszerint nem érezted..np.-.-
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Ez egy otthon készült kép... csak sajnos nem az én otthonomban...
És végül egy jólsikerült kép rólunk... hehehehehe

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Alizeé ettõl még mindig jó nõ, de Jessica, meg a japán csajok egy orrhosszal megelõzik,... bár hangulatfüggõ. <#nyes>#nyes>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
#1. - Kuriyama Chiaki
#2-3. - Ueto Aya
#2-3. - Jessica Alba
#4. - Alizeé Jackotey
#5. - Zang Ziyi
#6. - Angelina Jolie (most kép nélkül, mert utólag bigyesztettem ide a nevét)
- Te, hogy kell megtanítani egy nõt úszni?
- Hát, beviszed a derékig érõ vízbe, elfekteted óvatosan, majd finoman a dereka és a mellkasa alá nyúlsz. Tartod, õ meg gyakorolja a tempózást.
- De a húgomról van szó!
- Ja? Vágd bele,azt' kész.
<#buck>#buck><#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
pl búvárkodás a tengerben meg más
mondjuk én labda és frisbiemániás is vagyok
frisbiebõl már egyszerre kettõt dobálunk de nem az a vásári ...-t
Hát mögül dobni vállból az a specialitás
nagyon jól elhülyüök a vízben....kézen állás,bukfenc,siklás,vízicsata,vízibicikli,arról ugrálunk...szal már kezdem a félelmemet leküzdeni..csak nem megy mélyvízben..és az úszás meg fõleg nem.
volt már szerelmem,próbált úszni tanítani..nem ment..
majd a mostanival talán..bár õ sem tud igazán..csak ha lelát az aljára..:-)
szóval mély jöhet..de inkább medencében.
nem szemtelen amúgy unokahúgom..csak sportol egy csomót,és úszni is elég jól tud...és szegénykém nem vágja h nem akarom h õ tanítson meg..:-)
te nem a mamáddal élsz??
azt tudom a másik milyen......
ja az unokahugok jól úsznak és szemtelenek
majd megtanít a szerelmed elvégre ha a karjaiba bele tudsz esni csak elhiszed,
hogy derékig ér a víz P
mint a Tuti Dolog-ban
"Ha nem randizunk beleugrom a medencébe" P
most mamám nagynénémmel,annak a lányával..meg annak a lányával és..
azaz 4 generáció..4nõ..:-)
nem ciki amúgy..engem különösebben nem érdekel h mit hisznek...sokkal cikibb h nem tok úszni.
amúgy meg csak annyi volt a gáz,h unokahúgom akart tanítani úszni,aki történetesen 11éves..😄DDD
de csak találok vhol egy helyet ahol vki megtanít.
mindeképp meg kell tanulnom:-)
mondjuk a Beachen gondolom ciki úszni tanulni P
mama és a papa külön laknak?
Elsõször úgyis olyan vízben kell úszni, ahol simán leér a lábatok, ha ott már biztosan úsztok, akkor már bárhol. Persze tengeren, nagy hullámokkal szemben szar úszni, de nem is arról van szó 😊
Akkor vízpartra sem jártok ?
elõször a siklást kell megtanítani kis vízben elérni, hogy bele merje tenni az illetõ a fejét a vízbe, ami ugye derékig érõben nem olyan nehéz szerintem.
Laknátok csak közelebb egymáshoz és hozzám bevállalnám mindkettõtöket és egy hét múlva vígan úszkálnátok.
Nekem úgy kellett megtanulni, hogy a melettem lévõ kiadott dolgokat nemcsoda, hogy az elsõk között végeztem.
Szerintem egy balcsiban ahol félórát kell menni hogy a derekad megmártóztasd könnyen meg lehet tanulni félelemérzet nélkül.
ötödikben volt egy pár hónapig,és amikor mondtam h nem fog mennia sorverseny a mély részrõl,bevágtak a vízbe,aminek közsönhetõen majdnem megfulladtam..
rengeteg vizetnyeltem..próbáltam áthúzni a másik oldalra magam a kifezstíett kötél mentén...
mire kiértem,épp h éltem,úszni nem tanultam meg,meg voltam rémülve,nah meg dühöngtem,és kimentem óráról,h nekem ebbõl elég volt...:-D
ráadásul hab volt a tortán,h nem is oktatás volt,hanem rendes óra,és jegyeket kaptunk,és egyedül talán a mellúszásért kaptam egy 2s-t,3-st...-.-
szerencsére a tesi jegybe számított bele,lerontotta a jegyeimet,de maga a tesi jegyek ezt meg felhozták,hisz szinte mindenre 5öst kaptam akkoriban tesibõl..:-)
amúgy próbáltam már sokszormegtnaulni,meg többen akartak megtanítani,csahogy mélyvízben egyszerûen leblokkolok..nem tudok a vízen még fennmaradni sem,félek.
elsõsorban ezt kéne vhogy leküzdenem..aztán talán jöhetne maga az oktatás.
:-)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
és derékig érõ vízben is lehet gyakorolni
mondjuk nem háttal kéne kezdeni