626
-
priluki #426 sztm a multi nem fog müködni mert ubi.soft nál kell regelni,de aztán ki tudja.. én örülnék ha müködne.. -
Ibron #425 Nemtom..szerintem install után regelni kell a nemtom minél és akkor igen..de ebbe nem vagyok jártas,várd meg a többiek válaszát. -
#424 Hello!
A multi mükszik? -
Ibron #423 Jaja...holnap le is szedem..ma fejeztem be a Road to Hillt...kemény volt. -
Szép ez a játék!! -
#421 mindegyikhez jó -
#420 Nincs időm visszaolvasni. A mirror verzióhoz jó a reloaded-crack? -
Ibron #419 Vágjuk...már regeltem is magam. -
#418 mármint úgy regisztrálós, hogy előbb nicket, jelszó...stb-t meg kell adni, mert csak pl belépett user tudja megnézni a server tartalmát
remélem vágjátok -
#417 jhahh, 4.0.2 lett, regisztrációs -
#416 tényleg mond valamit a csávó...
kicsit más lett a wanadoo -
#415 figyeljetek, én tudom mért, tudok mindig mindent a wanadoo-ról általában
szal azért, mert kérem a Wanadoo 4.0.2 verzsönt elérte
meg ez azért van, mert volt egy-két lúzer-júzer, akiket tiltani kell, meg így az ultralámákat is elkerülik! ezt hallottam, vagy vmi ilyensmit -
#414 arcok most akkor a törésre szaktársunk jött rá?mert én ezt hámozom ki, és akkor a reloaded kb ezzel fényeződik?mert én büszke vagyok a magyar találékonyságra! -
Ibron #413 akkor is a www.wanadoo.atw.hu-ról szedtem és akkor még nem volt regelős a cucc:P...mármint fizetni kellett,de ilyen szar a főoldalon nem volt. -
#412 akkor te máshonnan szedted le nem a wanadoo-ról, vagy csak behaluztad...
tudod le kéne állni a szintetikusokkal -.- -
#411 körülbelül azóta hogy létezik -
Ibron #410 Jah...minek.....hülyeség szerintem is. -
banános joe #409 Ez valami újitás de minek.
-
Ibron #408 Neem.....szombaton szedtem le a Road to Hill 30-t és akkor nem volt ilyen. -
#407 már 1000 éve az -
Ibron #406 Mindenestre regeltem magam....amúgy meg mindenki leszedte már a EiB-t?Én mivel nem ismertem eddig ezt a játékot,Road to Hill 30-t kezdtem előszőr jáccani és nagyon kemény......majd csak utána szedem le ezt. -
Ibron #405 Mióta lett regisztrálós ez a wanadoo? -
#404 elkapták a HOODLUM groupot?
mondjuk mostanában télleg eléggé kevés a feltört cuccos származik tőlük -
Tockos #403 bocs hogy itt kérdezek de segíthetne valaki, a Gamecopyworldrol letoltottem a ROAD TO HILL 30-hez mind a három patchet tehát 1.02,1.03,1.10-est de egyiket sem tudom felrakni valami patch errort ír ki mindig.Probáltam már tobb féle képpen is tehát crackel crack nélkul,de nem tudom feltolteni a patcheket.Amugy a Hooldlumos DVD verzióm van meg.Ha vannak otleteitek kérlek segítsetek.
-
#402 Hát én nem tudtam erről sőt én ugy tudtam hogy valami razzia során elkapták Hoodlum teamet. -
#401 Már rég köztudott tény, anno valamelyik nagy cím kapcsán derült ki. -
#400 Ezt honnan veszed? -
#399 Érdemes. -
#398 meg ha más munkáját lopná el akkor nforce-on nuke-olva lenne ez miatt. anno asszem hl2-vel votl igy de nem tuti... vagy cs:s nem emlékszem... -
#397 Hoodlum = Reloaded
Nem loptak ők semmit, se csaltak. -
Gareth #396 Jó, csak konkrétan egy büdös hozzászólást nem láttam, amiben a játékról lett volna szó, helyette mindenki itt anyáz valakit, holott engem érdekelne, hogy milyen, hogy érdemes-e kipróbálni... -
#395 igazából nem lehet a játékról beszélgetni mert ez nem olyan szvsz... szal nem egy olyan game, mint a CSS, ahol mindig mennek a meccsek, vagy egy NFSU2, ahol mindenki veri magát a kocsijára, de még csak egy Max Payne2 sem, ahol érdekes sztori van...
Ezt csak egyszerűen végig kell vinni, és érezni kell a II. VH-t. Ezért néztem meg tegnap a Ryan közlegény megmentését, és fogom nemsokára az egész Elit Alakulatot :D -
Gareth #394 A játékról lesz itt szó valamikor? -
banános joe #393 persze hogy fut csak ahoz is kell a crack -
#392 a DVD-s verzio ami a wanadoo-n van az fut? -
#391 Na 2 reloadednek szánt 2 napból 1 lement :D Eddig csalonak tartom :D -
#390 A Reloados crackhez tudna valaki egy linket adni? -
#389 Csak az Image formátuma miatt van. Az alcohol image-ek sokkal nagyobbak szoktak lenni mint egy mezei bin/iso fomrátum. Gondolom a másolásvédelem miatt nagyobb a Mirros-os verzió. -
Mozes13 #388 Nem tudjátok mér van az, hogy a Mirror-os verzió 1 gb-vel nagyobb mint a Reloaded-es verzió? -
#387 de egyébként, ezt lehez nem sokatok vette észre, de ott virát ám egy NOGRP-es NO-CD crack is! állítólag ő csinálta ez a régi exés múdszert, de a RELOADED az télleg feltörte, nem visszaélt! én ezt hallottam, de sztem sem lenne olyan köcsög a RELOADED, hogy más munkáját írja át, használja fel saját törésként