626
  • priluki
    sztm a multi nem fog müködni mert ubi.soft nál kell regelni,de aztán ki tudja.. én örülnék ha müködne..
  • Ibron
    Nemtom..szerintem install után regelni kell a nemtom minél és akkor igen..de ebbe nem vagyok jártas,várd meg a többiek válaszát.
  • bricsi01
    Hello!

A multi mükszik?
  • Ibron
    Jaja...holnap le is szedem..ma fejeztem be a Road to Hillt...kemény volt.
  • Mustang2005

Szép ez a játék!!
  • Yossarian
    mindegyikhez jó
  • ati2002
    Nincs időm visszaolvasni. A mirror verzióhoz jó a reloaded-crack?
  • Ibron
    Vágjuk...már regeltem is magam.
  • mucsácsó
    mármint úgy regisztrálós, hogy előbb nicket, jelszó...stb-t meg kell adni, mert csak pl belépett user tudja megnézni a server tartalmát
    remélem vágjátok
  • mucsácsó
    jhahh, 4.0.2 lett, regisztrációs
  • geri15
    tényleg mond valamit a csávó...
    kicsit más lett a wanadoo
  • mucsácsó
    figyeljetek, én tudom mért, tudok mindig mindent a wanadoo-ról általában
    szal azért, mert kérem a Wanadoo 4.0.2 verzsönt elérte
    meg ez azért van, mert volt egy-két lúzer-júzer, akiket tiltani kell, meg így az ultralámákat is elkerülik! ezt hallottam, vagy vmi ilyensmit
  • ThugEdge
    arcok most akkor a törésre szaktársunk jött rá?mert én ezt hámozom ki, és akkor a reloaded kb ezzel fényeződik?mert én büszke vagyok a magyar találékonyságra!
  • Ibron
    akkor is a www.wanadoo.atw.hu-ról szedtem és akkor még nem volt regelős a cucc:P...mármint fizetni kellett,de ilyen szar a főoldalon nem volt.
  • geri15
    akkor te máshonnan szedted le nem a wanadoo-ról, vagy csak behaluztad...

tudod le kéne állni a szintetikusokkal -.-
  • geri15
    körülbelül azóta hogy létezik
  • Ibron
    Jah...minek.....hülyeség szerintem is.
  • banános joe
    Ez valami újitás de minek.
  • Ibron
    Neem.....szombaton szedtem le a Road to Hill 30-t és akkor nem volt ilyen.
  • DJ Skyline
    már 1000 éve az
  • Ibron
    Mindenestre regeltem magam....amúgy meg mindenki leszedte már a EiB-t?Én mivel nem ismertem eddig ezt a játékot,Road to Hill 30-t kezdtem előszőr jáccani és nagyon kemény......majd csak utána szedem le ezt.
  • Ibron
    Mióta lett regisztrálós ez a wanadoo?
  • mucsácsó
    elkapták a HOODLUM groupot?
    mondjuk mostanában télleg eléggé kevés a feltört cuccos származik tőlük
  • Tockos
    bocs hogy itt kérdezek de segíthetne valaki, a Gamecopyworldrol letoltottem a ROAD TO HILL 30-hez mind a három patchet tehát 1.02,1.03,1.10-est de egyiket sem tudom felrakni valami patch errort ír ki mindig.Probáltam már tobb féle képpen is tehát crackel crack nélkul,de nem tudom feltolteni a patcheket.Amugy a Hooldlumos DVD verzióm van meg.Ha vannak otleteitek kérlek segítsetek.

• grebber
    Hát én nem tudtam erről sőt én ugy tudtam hogy valami razzia során elkapták Hoodlum teamet.
  • geri15
    Már rég köztudott tény, anno valamelyik nagy cím kapcsán derült ki.
  • grebber
    Ezt honnan veszed?
  • geri15
    Érdemes.
  • Eisenhower
    meg ha más munkáját lopná el akkor nforce-on nuke-olva lenne ez miatt. anno asszem hl2-vel votl igy de nem tuti... vagy cs:s nem emlékszem...
  • Kandurex
    Hoodlum = Reloaded

Nem loptak ők semmit, se csaltak.
  • Gareth
    Jó, csak konkrétan egy büdös hozzászólást nem láttam, amiben a játékról lett volna szó, helyette mindenki itt anyáz valakit, holott engem érdekelne, hogy milyen, hogy érdemes-e kipróbálni...
  • geri15
    igazából nem lehet a játékról beszélgetni mert ez nem olyan szvsz... szal nem egy olyan game, mint a CSS, ahol mindig mennek a meccsek, vagy egy NFSU2, ahol mindenki veri magát a kocsijára, de még csak egy Max Payne2 sem, ahol érdekes sztori van...

Ezt csak egyszerűen végig kell vinni, és érezni kell a II. VH-t. Ezért néztem meg tegnap a Ryan közlegény megmentését, és fogom nemsokára az egész Elit Alakulatot :D
  • Gareth
    A játékról lesz itt szó valamikor?
  • banános joe
    persze hogy fut csak ahoz is kell a crack
  • urbijoe
    a DVD-s verzio ami a wanadoo-n van az fut?
  • grebber
    Na 2 reloadednek szánt 2 napból 1 lement :D Eddig csalonak tartom :D
  • bon
    A Reloados crackhez tudna valaki egy linket adni?
  • bon
    Csak az Image formátuma miatt van. Az alcohol image-ek sokkal nagyobbak szoktak lenni mint egy mezei bin/iso fomrátum. Gondolom a másolásvédelem miatt nagyobb a Mirros-os verzió.
  • Mozes13
    Nem tudjátok mér van az, hogy a Mirror-os verzió 1 gb-vel nagyobb mint a Reloaded-es verzió?
  • mucsácsó
    de egyébként, ezt lehez nem sokatok vette észre, de ott virát ám egy NOGRP-es NO-CD crack is! állítólag ő csinálta ez a régi exés múdszert, de a RELOADED az télleg feltörte, nem visszaélt! én ezt hallottam, de sztem sem lenne olyan köcsög a RELOADED, hogy más munkáját írja át, használja fel saját törésként