BiA: Earned in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
sõt még ha akár a Worms 4-et töri, akkoris <#idiota><#idiota>
mucsácsó
hát akkor én is megyek a parlament eksönözni
Yossarian
neem, én gondoltam, hogy azt gondolja 😄 Mindenesetre kért valamit FTP-re. Megmutathatja, hogy mekkora krekker! 😊 (asszem a Splinter Cell-t) Adjátok oda neki, aztán ünnepélyesen megígérjük, hogy a parlament elõtt leszopjuk magunkat, ha ír hozzá egy cracket 😄

Nieleen

mucsácsó
loool, de aszitte hogy a CoD1 .exéjét a CoD2-be? loool
én aszittem a CoD2 DEMO exéjét lohohoool ezt kokesz te sem gondolod komolyan?<#idiota><#idiota><#idiota>
mucsácsó
nagy valószínûséggel nem fog menni<#nemtudom>
Yossarian
a COD2-t elvileg teljesen átírták, az EIB meg tényleg csak egy új story a régi játékra. Ezért van mákunk. (többek közt)

Nieleen

mucsácsó
nameg ezaz (#314), hogy több ilyen nem lesz, meg ez aztán télleg nem törés, hogy másnak a törését copyzod, oszt jóvan...
geri15
Szerinted el fog? Gondolkozz egy kicsit és rájössz.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

mucsácsó
haggyad, most nagyon el van telve magától, nagyon büszke ám...nyugi, én is már próbálgattam ezt a cserélgetést, csak pl én a Worms 4 DEMOjának az .exe-jét másoltam a fullosba, elindult ugyan, csak DEMOnak ismerte fel...
ittmeg elõzõ résznek az exe-jét másolod a kiegébe, vagy miez, következõ rész..szal...mind1, megnyugtatlak a CoD2 sztem biztos nem ilyen lesz..sztem ez volt az elsõ és egyben utolsó ilyen cserélgetõs cucc, amit meg lehet csinálni...<#oooo><#oooo><#sniffles>
Yossarian
milyen peccset?

Nieleen

geri15
Ott a pont.

297-e vki?

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Yossarian
úristen, te tényleg nem fogod fel, hogy a BIA ezen a téren speciális eset? a 92 a születési éved, ugye? 😊

Hálásak vagyunk neked, hogy ezt észrevetted, mert rajtad kívül több millió ember nem merte ennyire hülyének nézni a játék készítõit. Normál esetben már az se müxik, ha egy patch után visszateszed a régi exe-t, most meg ezek a balfaszok elkúrták. Talán ez is mutatja, hogy az EIB inkább kiegészítõ mint új játék.
De hogy te ettõl krekkernek sõt lassan messiásnak érzed magad és azt hiszed, hogy innentõl majd törögeted az SF3-as gémeket... Hát, hogy is fogalmazzak, hogy ne tiporjak nagyon a lelkedbe? Szánalmas...
Tudod, egy játék feltörése kicsit több annál, minthogy egy csapat régi krekjét rámásolod egy új játékra 😄

Nieleen

Yossarian
Hagyjátok hadd lubickoljon még egy kicsit az öntömjénezés posványában! Ugyis egy életre ellõtte a puskaporát 😄

Nieleen

geri15
sajnos úgysem fogja, mint ahogy eddig egyik SF3-as játéknál sem volt ilyen..

a BiA:EiB egy szerencsés kivétel

és ha szerencsések vagyunk az Activision is elköveti ezt a hibát a CoD2 vel! <#eplus2><#nyes>

Eisenhower
"bolondnak bolond a szerencséje" <#idiota><#banplz><#nyes><#mf2><#nyes>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

mucsácsó
jóvan én most itt nem akarok anyázni, sem semmi féle vitát, max ha nagyon akarsz, akkor adok msn címet...<#duma>
mucsácsó
pffff ilyen választ vártam kb...<#taps><#idiota>
azért linkelem be f.szkalap, h aki nem bír visszalapozni mert vannak ilyenek azok tudjanak gamelni.és nem mind1 h nem törés igazából? akkor is én jöttem rá az egészre. csicska

mucsácsó
kokesz...nem tudom hova híreszteled (már bocs)ez a rohadt "crack"-et, hogy ennyiszer linkeled...pff, de azt tudom hogy rohadt nagy bannt kapsz ha még1x ennyiszer linkeled a cuccot...valahogy érzem ezt<#wow3><#idiota>
jó, meg elhiszem hogy te vetted észre, de ez akkorsem törés, mert te a fájlba aztán biztosan nem nyúltál bele...na mind1, ez a saját véleményem, most megmondtam a magamét<#rolleyes>
Istencsászár
igen?😊))))nemkell hülyének nézni az embert
pont azér irtam neki mer odavan magáér mintha olyan nagy dolgot csinált volna...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Én néztem torrentspyon és két dvd verziót találtam. CSak az egyik 3.32 gb a másik meg 4.21 gb. Nem tudja vki, hogy mi a különbség a kettõ között? Tán collectors editon az egyik?

Eisenhower
na jólvan elég lesz már. azthiszem ez a topik sem a warezrõl szol de már jó ideje csak arról dumáltok. kokesz nem crackelt semmit, csak eszébe jutott egy ötlet hogy mivan ha.... bejött neki. örüljünk és kész. ez egy hiba votl a fejlesztõk részérõl kokesz pedig szemfüles volt. ennyi. de azthiszem ez is egy véletlen dolog volt. most nehogy elkezdjetek neki könyörögni hogy toca2-höz meg amit eddig ne mtudtak crackelni csináljon törést. mert szvsz lehetetlen... inkább a játékról beszélgessünk sztem.... örüljetek hogy kokesznek eszébe jutott az ötlet és mûködik. ha meg akarjátok neki köszönni akkor privibe jelezzétek ezt neki. köszi

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

geri15
csacska angyalt nézel? <#wilting>

ez csúnya dolog volt (bár nemes cél is egyben...) , de nehogy az ajtódon kopogtassanak az UBIsok a policével <#dumcsi>

geri15
lol le lehetne állni...
jó ötlet volt ez a crackes, de nagy valószínûséggel más is rájött
kokesz meg nem írt ugye semm krekket, és csak mák kérdése volt hogy ez így mûxik, egy patch alkalmával már nem fog mûködni, és a többi SF3-as játékkal sem sajnos. ennyi, ezek tények.

Viszont R0sc0: megkéne kérni a modikat, hogy kaphass házigazda jogot, aztán ki lehetne rakni a "crack" linkjét a kép alá

fitutufi
"A Starforce3-at már rég feltörték, ennél a játéknál nem ez a helyzet...

HOODLUM bácsi jól crackelte a sima BiA-t, a fejlesztõk jól elfelejtettek valamit és ennyi"

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

elöször amikor felraktam akkor nekem nem rakott exe filest..!

mivel ez is unreal rendszerû játék vagy is ez is azt az engie használja igy ennek valóban ott kell törni...!

de volt valami bibi...újra raktam és ott volt..feltörtem és megy..!😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

ha felrakom a peccset, akkor el fog indulni a gém??

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Kedves Kokesz nem akarom hosszú lére ereszteni a mondani valóm.
De ha már magadnak hírdeted hogy te törted meg. Legalább belenézhettél volna a fájlba és a /* HOODLUM *\ ill.  HLM! eket kivehetted volna, hogy valóba úgy tünjön hogy te vagy a cracker, de ezt elfelejtetted. 😞
igy mások munkájával élsz vissza annak ellenére hogy õk nem ezt a játékot törték meg hanem a BIA 1-et.
Ez az elsõ rész máskülönben meg gratulálok , hogy rájöttél erre a nagy programozói hibára. Bár nem hiszem , hogy lesz még ehez hasonló.

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

Yossarian
systembe

(ha legközelebb ilyen gondod van, kérdezõsködés helyett keresd meg a felülirandó fájlt a játék könyvtárában!)

Nieleen

és hova a rákba kell másolni a crackot...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

csak vannak olyan játékok ahol van még egy protect.dll fálj is plusszba

Istencsászár
hajrá akkor a többi sfes gémhez is " irj " crackot... szólj ha készek

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bocs, hogy elirtam a neved kokesz
nekem megy
bravo keokesz, crackernek kéne lenned<#eljen>
látom már a crack rarodat is szépen elnevezted
Köszi!!<#worship>
akkor simán crack, aztán go game

azt elvileg könnyû lenne megcsinálni. de én nem vok Deviance 😊

és könnyen tudnak, írni majd exé-ket?
vagy csak a demok exéjét áthuzom rá
grebber
Jó elhisszük de ennyire nem kel erõltetni.

Next PC upgrade: 2022

Szóval a Crackerek is rájöhetnének már hogy nem a starforce3 at kell birizgálni, hanem írni egy olyan exe -t, amiben nincsen benne a starforce3, de ugyanúgy olvassa a fájlokat.

Gyerekek! Elmondom az igazságot, de akkor is én jöttem rá 😊! Az exe -k úgy vannak megírva h bele van rakva a starforce3. Nemtudom észrevettétek-e már hogy, a BiA1, és a BiA2 könyvtárai között semmi különbség. Az exe egy olyan file ami elindítja a gamet, szal összeolvassa a filekat, tehát ezért müxik ugyan úgy a bia1 crackjével a bia2, és a starforce3 eltûnik 😊. Ez a titok nyitja, és ha demo -nál észrevettétek én arra is rájöttem hogy ezt a CoD2 nél is meglehet majd elvileg csinálni! <#eljen><#finom> akkor így írom, Titok nyitja by kOk3sZ 😊

bocs,kicsit korábban ért le.. <#taps>

Hány napja?? 17:25 re ért le, azota nyomtam.Most fefeztem be... 😊

ThugEdge
ezt a csávót??hány napja van meg a biaeib?😊))

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Na,végigtoltam a gamét,jo volt kok3sznak köszönhetöen.Kokezs,megnézed majd a splinter cellt?

ThugEdge
na én ugyanezt akarom holnap ill ma kipróbálni B.O.S.-nál
meglássuk,már csak az a baj,hogy letöröltem a demot😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!