BiA: Earned in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nieleen
én aszittem a CoD2 DEMO exéjét lohohoool ezt kokesz te sem gondolod komolyan?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Nieleen
ittmeg elõzõ résznek az exe-jét másolod a kiegébe, vagy miez, következõ rész..szal...mind1, megnyugtatlak a CoD2 sztem biztos nem ilyen lesz..sztem ez volt az elsõ és egyben utolsó ilyen cserélgetõs cucc, amit meg lehet csinálni...<#oooo>#oooo><#oooo>#oooo><#sniffles>#sniffles>
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Hálásak vagyunk neked, hogy ezt észrevetted, mert rajtad kívül több millió ember nem merte ennyire hülyének nézni a játék készítõit. Normál esetben már az se müxik, ha egy patch után visszateszed a régi exe-t, most meg ezek a balfaszok elkúrták. Talán ez is mutatja, hogy az EIB inkább kiegészítõ mint új játék.
De hogy te ettõl krekkernek sõt lassan messiásnak érzed magad és azt hiszed, hogy innentõl majd törögeted az SF3-as gémeket... Hát, hogy is fogalmazzak, hogy ne tiporjak nagyon a lelkedbe? Szánalmas...
Tudod, egy játék feltörése kicsit több annál, minthogy egy csapat régi krekjét rámásolod egy új játékra 😄
Nieleen
Nieleen
a BiA:EiB egy szerencsés kivétel
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
jó, meg elhiszem hogy te vetted észre, de ez akkorsem törés, mert te a fájlba aztán biztosan nem nyúltál bele...na mind1, ez a saját véleményem, most megmondtam a magamét<#rolleyes>#rolleyes>
pont azér irtam neki mer odavan magáér mintha olyan nagy dolgot csinált volna...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
jó ötlet volt ez a crackes, de nagy valószínûséggel más is rájött
kokesz meg nem írt ugye semm krekket, és csak mák kérdése volt hogy ez így mûxik, egy patch alkalmával már nem fog mûködni, és a többi SF3-as játékkal sem sajnos. ennyi, ezek tények.
Viszont R0sc0: megkéne kérni a modikat, hogy kaphass házigazda jogot, aztán ki lehetne rakni a "crack" linkjét a kép alá
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
HOODLUM bácsi jól crackelte a sima BiA-t, a fejlesztõk jól elfelejtettek valamit és ennyi"
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
mivel ez is unreal rendszerû játék vagy is ez is azt az engie használja igy ennek valóban ott kell törni...!
de volt valami bibi...újra raktam és ott volt..feltörtem és megy..!😊
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
De ha már magadnak hírdeted hogy te törted meg. Legalább belenézhettél volna a fájlba és a /* HOODLUM *\ ill. HLM! eket kivehetted volna, hogy valóba úgy tünjön hogy te vagy a cracker, de ezt elfelejtetted. 😞
igy mások munkájával élsz vissza annak ellenére hogy õk nem ezt a játékot törték meg hanem a BIA 1-et.
Ez az elsõ rész máskülönben meg gratulálok , hogy rájöttél erre a nagy programozói hibára. Bár nem hiszem , hogy lesz még ehez hasonló.
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
(ha legközelebb ilyen gondod van, kérdezõsködés helyett keresd meg a felülirandó fájlt a játék könyvtárában!)
Nieleen
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
bravo keokesz, crackernek kéne lenned<#eljen>#eljen>
látom már a crack rarodat is szépen elnevezted
akkor simán crack, aztán go game
vagy csak a demok exéjét áthuzom rá
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!