BiA: Earned in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
Hát a grafika nem a legjobb,most nem is gamelek vele,majd kevdet kapok hozzá!Reméljük ugy lesz ahogy mondták,hogy aköv rész gönyörü grafikus motort kap!

fistin
a nehézséget egy cseppet elméretezték <#wilting>

fistin
hú de kemény volt diffyculton is he!!! most kezdem el authenticben :DDDD
magyarosítás van?

donneck
No ennek a résznek is ugyanaz a baja mint az elõzõnek: a lelõhetetlen, páncélos, zombinémet gyalogság. Kedvenc játékom lenne, ha nem baszná fel az agyamat 5 percenként, hogy csak akkor és úgy lõheted le az ellent ahogy azt a fejlesztõk kitalálták.

vazze...kibaszott regelés..kéri a zip postal cod-t a pöööcs<#boxer><#boxer><#violent><#gun><#mf3><#gunyos1>.....mer most szeretnék multizni és gondolom az ubisoftnál kell regelni,amit install után vagy elõtt behozz és ott kérte a zipet,ami nekem niincs és enélkül nem engeeeed<#shakehead><#shakehead><#rinya><#rinya>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

asszem ez:

Minimum System Requirements:
* 100% Windows® 2000/XP compatible computer system (including compatible 32-bit drivers for DVD drive, video card, sound card and input devices)
* US version of Microsoft? Windows® 2000/XP operating system
* Intel Pentium® III or AMD Athlon 1.0 GHz processor (2.5 GHz Pentium IV or AMD Athlon recommended)
* 512MB RAM (1 GB or more recommended)
* DVD drive
* 3 GB of uncompressed hard disk space for game files, plus 512MB for Windows® swap file.
* DirectX® 9.0c or higher (included on disc)
* 100% DirectX® 8.0 compatible 32MB video card and drivers (64 MB recommended)*
* 3-D Hardware Accelerator must support pixel shaders 1.0 or higher*
* 100% DirectX® 8.0 compatible sound card and drivers (EAX recommended)
* 100% Microsoft®-compatible mouse & keyboard

Multiplayer Requirements:
* Internet (TCP/IP) and LAN (TCP/IP and IPX) play supported
* Internet play requires a 100% Windows? 2000/XP 56 Kbps modem or LAN connection (broadband with 64KBps upstream recommended)

* Brothers in ArmsTM has been tested on many but not all of the major cards incorporating support for pixel shaders 1.0:
* ATI® Radeon 8500, 9600XT, 9600Pro, 9700Pro, A9800XT, AX800XT, x300SE, x800
* NVidia™ GeForce 4Ti, 4200, FX 5600, 5700, 5900, 5950, 6800, 6800GT
For an up-to-date list of supported chipsets, please visit the FAQ for this game on our support website at: http://support.ubi.com.

jakewyler
Mekkora a gépigénye?

Jajj ezt váággooom....ott vagy a dombnál már nem?Mikor megkell találni a tankokat?Nekem is lefagyott, de sokadik próbálkozásra sikerült úgy megcsinálnom,hogy nem és a továbbiakban már nem történt ilyen..csak azona részen volt.

Hali!
Felraktam 1 gazdaságos verziót, és folyamatosan lefagy amikor bejönne az akció része (mármint az FPS :) mindig GENERAL PROTECTION FAULT kiírja a procit, hogy AMD és vége ...
EZ MÉG AZ ELSÕ RÉSZ!!! tehát a ródtúhil

elõre is kösz...

valaki tud errõl valami infót?
gép 1700+XP , 8500Radeon ,512Ram , XP SP1
hlp plíz...
:D, nincsmit még1x :)

#464 nemtom a pecs megy-e, majd valaki kipróbálja, én most nem próbálom ki, mert közel vagyok már a végéhez, nem akarom ujrakezdeni :)

Még1kérdés:a multihoz való regelést ott kell,amikor install után behozza azt az ubisoft izét?Mer azt válaszoltam neki,hogy3nap múlva,mivel ezt a témát nem vágom,de szeretnék multizni....szóval ebbe is plííz help<#help>.

fhsasa
Köszi!
A menüig már eljutottam, tovább majd késõbb nézem :)
Köszönöm szépen még1x

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

" BiA: Earned in Blood
<2005-10-19 @ 06:40 - Mantis> (kommentek: 0)
Megérkezett az 1.2-es javítás a Brothers in Arms: Earned in Blood címû kiegészítõhöz. A tapasz jónéhány bugot orvosol, többek közt multizás közben elõforduló hibákat is. A tapasz mindösszesen három megabájtot nyom. Érdeklõdõk ide katt." http://www.gamestar.hu/

Valaki ezt próbálta? Frissíti a star force védelmét? (Ha igen hanyasra?)

Na,sikerült...túl jutottaaam..az volt a baj,hogy legugoltam és így persze,hogy a kerítést lõtte<#hehe><#hehe>...de mégegyszer köszi a segítséget<#worship><#wave>.

fhsasa
Nem sikerült letöltenem, sztem UW törölte...

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Köszi,de az én emberem lebokkol a kerítés rejtekében és nemtok mit csinálni..felállni,arrébb menni,csak forogni és irányítani embereimet,hogy lõjék...löbik,arrébb menni viszont nem mennek õk...és én meg max a kerítést tudom lõni,mer mint említettem,felállni se tud<#hehe>.....szóval passz,de most épp fórumozok pár emberkével máshol...ha befejeztem velük,akkor majd megpróbálom...köszi,hogy elláttál infokkal<#wave><#wink>.

nem egy azzal amit kokesz linkelt?

fhsasa
Ehhez van vkinek használható crackje? Visszaolvastam de linket nem találtam, lehet fiyelmetlen voltam!?...

Brothers.In.Arms.Earned.In.Blood.CD.Version-RELOADED

lejátszottam még1x

hogy azt a kettöt kinyird, ott kell hagyni az emberied a keritésnél ahol szembe vannak a fritzekkel, megkerülöd öket és lelövöd, tuti igy kell, tovább viszont most nem játszottam

nincsmit :)

Hmmmm..oké...megfogom próbálni...és köszi a segítséget<#wave>.

nem értem akkor...

ahogy oda érsz, szembe a fritzekkel a keritésnél villog a karika, oda irányitod öket, akkor elvileg el is tünik a karika. Már csak annyi kell, hogy löjjék az ellent, te meg megkerülöd az ellent a sövénynél, lölövöd és sztem ennyi

Õk ott vannaka fritzekkel szemben,ahova a fehér karika irányította õket,én meg elmentem szépen egy nagy sövény mellett és oldalra kerültem egy kerítésnél lapulok.Megjelent ismét a karika és nemtom,hogy merre mutatott...én arra gondoltam,hogy jöjjenek oda a kerítéshez,de ez nem jó nekik...hmmm...

aza lényeg, hogy ahol villog a karika oda kell irányitani a csapatod, és mondani nekik hogy löjjenek, te megkerülöd öket és lelövöd, ennyi :)

Na itt van....így rémlik?Bocs,ha nagy a kép méret.

erre nem tudok mit mondani, nem értek hozzá

nekem a leggyengébben van, de igy is néha beakad a hang, és akkor a game is :/

már eljutottam egy darabig, de fehér körökre nem emléxem :D... képek vagy több leirás esetleg :)

de nem válaszol senki...!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Fent van és tök jó meg minden...de sikeresen elakadtam<#hehe>....az elsõ ellenfél,két fritz egy tér közepén vagy hol....na,inkább1tisztás...és ott rajzolgat nekem mindenféle hülye fehér köröket a játék,hogy oda vigyem a két muksómat.....most ott vannak a fritzekkel szemben és francé se akarnak eljönni...mer én meg már oldalt vagyok és újból kirajzolta a fehér kört...egyáltalán mit is jelent ez a kör?Értek angolúl,csak nem nagyon...pllíízz heeellllppp<#help><#help><#help><#help>.

Erre én meg nem tudok mit mondani.....bocsi<#shakehead>...várj a többiek válaszára.

Rájöttem mire gondoltál...kössziiii<#wave>....máris felpakolom a gépre az EiB-t<#wink>.

Kivan kapcsolva?....picit bõvebben plííz<#hehe>....gépekhez szinte semennyit se értek.

#441 ...????

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

bon
pl: ki van kapcsolva a lomtár

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Ilyen niiincs....leszedtem a játékot,ami kb. 3,5 giga asszem és mivel c-re tettem,D-re csomiztam ki....utána a rar-ban lévõ a c-re és a D-n töröltem a felesleges cuccait,ám a lomtárba nulla van..sehol semmi....de nemtom miért....váhh....tud erre valaki magayrázatot?pedig legalább2gigát töröltem a D-rõl.

az miért van hogy a hangok nem úgy szollnak ahogyan azoknak kellene..!

Audigy hangkártyám van és jól van be álitva...!

Viszont a gémbe ha be van álitva az Eax 2 akkor ami elöttem van az mögöttem szoll ami mögöttem van az meg elöttem...!

bricsi01
Helló!

Segitsetek:van egy olyan cucc ami kiveszi a CDkey ellenõrzését,de hogyan tegyem fel? (Az alaphoz.)

Aha.....nemtom....mindegy én csak továbbítottam ide Eisenhower válaszát.

a.carkey
Warezban nem érdekel. Az elsõt is megvettem, ezt is meg fogom. Az okés, hogy különálló, és ugyanazokon az eseményeken megy keresztül, csak más szemszögbõl, de szvsz ez inkább kiegészítõ, mint különálló progi, mégha tényleg elmegy egyedül is.

A medve nem játék.

ROTI
Sziasztok! Az lehet, hogy ennek a "gém" nek nagyobb a gépigénye mint az elsõ résznek? Nekem a demó kicsit szaggatós volt, de már nem emlékszem milyen beállítással próbáltam. (kellett a hely és letöröltem)

Elõször is:ahogy Eisenhower írta nekem a Road to Hillbe ez nem kiegészítõ,hanem teljesen külõn álló rész...folytatás.

Másodszor:már megjelent<#hehe>...illetve,ha nem is jelent meg,de warezról leszedheted<#hehe>......szedném én is,,csak most nincs hely a gépemen rá<#shakehead>.

a.carkey
Mikor jelenik meg itthon a kiegészítõ?

A medve nem játék.

ja,közbe már rég rájöttem...de kösz.

mucsácsó
jha, már az enyémben is...sztem most nagyot csalódtak bennük, elásták magukat....hacsak elõ nem rukkolnak hétvégén, (mint ugye múlt hétvégén volt az a sok game <#idiota>)egy rakat crackelt release-el <#idiota><#idiota>de ez nem fog megtörténni valahogy úgy érzem....
grebber
Reloaded egyenlõre az én szemembe "paraszt".
Kiadta saját verzióját ami szerintem egyátalán nem a sajátja.

Next PC upgrade: 2022

mucsácsó
ehhh <#idiota><#idiota>
DJ Skyline
"ha igyse menne!
wandoo @ 05/10/12. 15:00

Ha nem jön be a listázó akkor fõoldalon jelentkezztek ki
és be és menni fog..de nemsokára menni fog a menü is!"

"Menü
wandoo @ 05/10/12. 12:48

Menübe lett egy kis hiba de javitás alatt, addig használjátok az ftp elérést vagy a listázót. http://wanadoo.sms.atw.hu/wnd.php
http://wanadoo.smsweb.atw.hu/wnd.php"

ehh hülye wanadooo...tölteném az Earned in Blood-t,de nem tudok se merre se kattintani....nálatok is ez a helyzet?

mucsácsó
én még anno a tört XIII-vel nyomtam neten, szépen ment, regelni is tudtam<#idiota><#idiota>ma már nem tom mi a helyzet ezzel a gammával<#bee1><#idiota>
Jaaa....igen ubi softnál....próbálja meg valaki és,ha bejön,szóljon ide<#hehe>.