626
  • Deajka
    Hi Brothers!

Nem tudja valaki véletlen mi lehet a megoldás a következő hibaüzenet leküzdésében?
    "CreatewindowEx failed: A művelet sikeresen befejeződött"

Cseréltem már drivert, 9600 karesz.
  • Ibron
    1024szer akárhányon és Radeon 9600 vagy mi..ha jól emlékszem.......
  • grebber
    Azért kérdem mert csunya na mert sokkal szebb a game.
    Videokártyád milyen és milyen beállitásokkal tolod a gamen belül?
  • Seithennin
    Bármikor:D
  • Ibron
    Szerintünk könnyű,ha olyan szinten mész...novice-n toltam végig és csak az utolsó két pályán szenvedtem sokat

Seithennin neked meg köszi
  • jakewyler
    Szerintetek nem könnyű a játék?3napja szedtem le de már most tartok a 9dik pályán!
  • Seithennin
    LOL télleg nemtod milyen géped van?:D Ha komoly akkor segítek mert én ilyen rendes vok Szval Sajátgép->Rendszerinformáció->Hardver->Eszköszkezelő (nem bantólag írtam le, tényleg segítek ha nem tudod):D
  • Ibron
    Mittomén....sajna nem vágom az ilyesmit....bocs...de annyit talán kitudok nyögni,hogy P4 és windóz ixpé alatt fut....de tényleg nemtom bocsi...miért?
  • grebber
    Nem akarlak megbántani de ezek a képek amiket felteszel kurva csunyák. Milyen géped van?
  • geri15
    fizessetek elő vipre, nem összeg
    LOL
  • Seithennin
    Abszolút igazad van így egy normális képet sm tudok feltölteni vazz! EGYENLŐSÉG TESTVÉ.....ööö ja ez nem ugyanaz az de komolyra fordítva a szót legalább 100as ra feltolhatnák mert egy rendes jpg. is 70 körül van és az még nem is extra
  • Ibron

Aha,meglehet....nem emlékszem arra az időkre,akkor voltam 13talán...passz....na szóval,te kipróbáltad a skirmisht?nagyon tetszik nekem benne,hogy nyomulhatok a fritzekkel.Ami meg nem tetszik,hogy egyik pályán se találok MG42-t,mint a singlebe....kár.......és ami még nem tetszik,de ez már sg.hu-s téma,hogy a képfeltöltés ikonra kattintotk,feltöltöm,rámegyek az eddig feltöltött fájlokra és semmmii nincs vazzzz...és miazhogy VIPeknek 200 ,nekünk meg csak20??Ehhh.ez szabad ország,mindenki egyenlő jogú,a nem VIPesek is ugyanannyi tárhelyet akarnaaaak.
  • Shep
    na jó de akkor az sokkal nagyobb dobás volt mint most ez, ezt szerintem bárki beláthatja
  • Ibron
    ...ez tetszett....tolókocsis Hitler...amúgy játszottam azzal a játékkal régen,de ezekhez képest az egy őskori lelet.
  • Shep
    Már végigvittem, de a vége elég szar volt, és hülyeség is szerintem, mondjuk még mindig jobb mintha főellenfél lett volna a végén :) Mit tudom én tolókocsis hitler mint a wolf3d-ben
  • Ibron
    The all americans part2-be vagy?Mer akkor,ha már csak a két tank van meg a pár fritz(és utána lesz egy domb még,ahol a fritzek elrejtőztek és közbe szórják az égi áldást),akkor rohanj oda egyenesen a fritzekhez és öld meg őket,mer ott van mellettük1méterre a földön a panzerfaust ládikó......amúgy regeltem és vazze a végén CD kulcsot kért...tud valaki egyet?vagy itt nincsenek tört szerverek,mint Call of Dutyba és a United Offensivebe?
  • Shep
    Én visszarohangáltam az első ládához, mondom fogok én itt bohóckodni veletek.
  • Ibron
    Jajj és még azt lefelejtettem,hogy,ha feltolom az 1.02 pecset,akkor tudok multizni,vagy valahol regelnem kell?Ha igen,akkor hol?
  • Ibron
    Hopppááá.....egybe akartam csak véletlen a mehet-re kattintottam....szóval szépen oda tették és itt1kép...aztán jött a második rész és nagyon meglepődtem(mármint The all americans part 2),hogy csak pár fritz volt akit lelőttünk lazán és felrobbantottam a légvédelmit...na ja,aztán bekapott a muksó egy tank lövedéket és a másik elhúzta fedezékbe azt megdöglött..de tetszett,hogy így elhúzta,jól megcsinálták....húúúúú...de azzal a két tankkal is mennyit szenvedtem vazze,mer a panzerfaustok megint ott voltak a fritzek és a tankok között....ti még ott vagytok az utolsó pályán? Pl te Shep.
  • Ibron
    Eeeezzzz aazzzz,ezzzzz aaazzzzzzz,eeezzzz aaaaazz és mégeegyszerr eeeeezz aaaaazzzz.Végig toltam vazzzzzzzzzeeee.... a The all americans part 1-be szépen egy nagy vágtázását hajtottam végre és így í fritzek mögé kerültem és a készítők tudjátok hova rejtették a panzerfaustot??Oda vazze az MG42 és a tank közé...na kösz szépen.

• jakewyler
    nekem van 1 kis problémám!pattog a hang!Mit csinálják vele?tegyem a hangot safe modra?
  • grebber
    Eddig csak annyit tudni Xbox 360 -ra lesz (gondolom pc-s is tuti) BiA3 és Unreal Engine 3-as garf engine-je lesz :D
  • Shep
    Hát azt a pályát megcsináltam, oldalról bementem azt szét panzereztem mindenkit, de az utolsó pálya egy vicc, menjek körbe 2 tank között meg vagy 3 ellenséges német csoport mellett, mert persze a többiek semmit nem érnek a tankok ellen, hátul kell őket hagyni, hogy ne haljanak meg, de persze a checkpoint is olyan jó helyen, van hogy a tank simán kilövi őket, szóval a vége így hogy csak én tudok rpgzni egy vicc, na mindegy amúgy jó a game, de ez az utolsó két pálya szerintem túl durva lett, az alapban sem vlt semmi az utolsó pálya, nade ez aztán, persze biztos én vagyok türelmetlen, meg ügyetlen, de nekem ez sok volt, a többi pálya gond nélkül ment de ezek hááát.
  • Ibron
    Aham...megpróbálom majd...köszi infot..
  • nick név
    mg-t ugy foglaltam el, hogy dobtam neki pár gránátot

ezen a pályán tartok énis, ha arra gondolsz akkor az mg mellett közvetlen egy romos ház oldalán van a panzerfaust, hát nemis ház, hanem szétlött valami, de ott van
  • Ibron
    a The all americans part 1-re gondolsz?vagy mi a címe...mer én is ott vagyok akkor,ahol te..két csapat egy romos városban és csomó fritz,azt MG42 és jön egy rohadt tank is,de nemtom elfoglalni az MG-t,mer ugye tüzel ott rendesen a csávesz,ki mögötte dekkol..és én se találtam még bazookát.
  • Shep
    Azon a pályán ahol St. Savourt kell kitakarítani, ha minden igaz ez az utolsó előtti, hol a bánatban van panzerfaust, mert az embereimet hátul hagytam, hogy a tankok ne lőjék le őket, én meg rohangálok mint a mérgezett egér, a fél német hadsereget már megöltem, viszont panzerfaustot sehol nem lelek, a tankokat meg nem győzöm kerülgetni. Mondjuk szerintem az marhaság, hogy ott vannak 10 napja, és nincs egy rohadt rpgjük, mindig a németektől kel kuncsorogni panzerfaustot, c4 bezzeg van nálluk, azzal miért nem lehet a tankot felrobbantani, vagy legalább a láncot lerobbantani, mint a Ryanben, vagy a Soldiers-ben. Na mindegy.
    HOL A PANZERFAUST?
  • Shep
    A kieg jobb, okosabb az ellen.
  • jakewyler
    1 napja tettem föl a gamet,de már most tartok a 4 pályán!eddig teccik a game!Szerintetek melyik a jobb a 1-vagy a kiegészítő?
  • Ibron
    Következő rész?Mikor lesz?Mi lesz a címe?
  • forza milan
    Hát a grafika nem a legjobb,most nem is gamelek vele,majd kevdet kapok hozzá!Reméljük ugy lesz ahogy mondták,hogy aköv rész gönyörü grafikus motort kap!
  • fistin
    a nehézséget egy cseppet elméretezték
  • fistin
    hú de kemény volt diffyculton is he!!! most kezdem el authenticben :DDDD
    magyarosítás van?
  • donneck
    No ennek a résznek is ugyanaz a baja mint az előzőnek: a lelőhetetlen, páncélos, zombinémet gyalogság. Kedvenc játékom lenne, ha nem baszná fel az agyamat 5 percenként, hogy csak akkor és úgy lőheted le az ellent ahogy azt a fejlesztők kitalálták.
  • Ibron
    vazze...kibaszott regelés..kéri a zip postal cod-t a pöööcs.....mer most szeretnék multizni és gondolom az ubisoftnál kell regelni,amit install után vagy előtt behozz és ott kérte a zipet,ami nekem niincs és enélkül nem engeeeed.
  • nick név
    asszem ez:

Minimum System Requirements:
    * 100% Windows® 2000/XP compatible computer system (including compatible 32-bit drivers for DVD drive, video card, sound card and input devices)
    * US version of Microsoft? Windows® 2000/XP operating system
    * Intel Pentium® III or AMD Athlon 1.0 GHz processor (2.5 GHz Pentium IV or AMD Athlon recommended)
    * 512MB RAM (1 GB or more recommended)
    * DVD drive
    * 3 GB of uncompressed hard disk space for game files, plus 512MB for Windows® swap file.
    * DirectX® 9.0c or higher (included on disc)
    * 100% DirectX® 8.0 compatible 32MB video card and drivers (64 MB recommended)*
    * 3-D Hardware Accelerator must support pixel shaders 1.0 or higher*
    * 100% DirectX® 8.0 compatible sound card and drivers (EAX recommended)
    * 100% Microsoft®-compatible mouse & keyboard

Multiplayer Requirements:
    * Internet (TCP/IP) and LAN (TCP/IP and IPX) play supported
    * Internet play requires a 100% Windows? 2000/XP 56 Kbps modem or LAN connection (broadband with 64KBps upstream recommended)

* Brothers in ArmsTM has been tested on many but not all of the major cards incorporating support for pixel shaders 1.0:
    * ATI® Radeon 8500, 9600XT, 9600Pro, 9700Pro, A9800XT, AX800XT, x300SE, x800
    * NVidia™ GeForce 4Ti, 4200, FX 5600, 5700, 5900, 5950, 6800, 6800GT
    For an up-to-date list of supported chipsets, please visit the FAQ for this game on our support website at: http://support.ubi.com.
  • jakewyler
    Mekkora a gépigénye?
  • Ibron
    Jajj ezt váággooom....ott vagy a dombnál már nem?Mikor megkell találni a tankokat?Nekem is lefagyott, de sokadik próbálkozásra sikerült úgy megcsinálnom,hogy nem és a továbbiakban már nem történt ilyen..csak azona részen volt.
  • GuMiSZu
    Hali!
    Felraktam 1 gazdaságos verziót, és folyamatosan lefagy amikor bejönne az akció része (mármint az FPS :) mindig GENERAL PROTECTION FAULT kiírja a procit, hogy AMD és vége ...
    EZ MÉG AZ ELSŐ RÉSZ!!! tehát a ródtúhil

előre is kösz...

valaki tud erről valami infót?
    gép 1700+XP , 8500Radeon ,512Ram , XP SP1
    hlp plíz...
  • nick név
    :D, nincsmit még1x :)

#464 nemtom a pecs megy-e, majd valaki kipróbálja, én most nem próbálom ki, mert közel vagyok már a végéhez, nem akarom ujrakezdeni :)