BiA: Earned in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyarosítás van?
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Minimum System Requirements:
* 100% Windows® 2000/XP compatible computer system (including compatible 32-bit drivers for DVD drive, video card, sound card and input devices)
* US version of Microsoft? Windows® 2000/XP operating system
* Intel Pentium® III or AMD Athlon 1.0 GHz processor (2.5 GHz Pentium IV or AMD Athlon recommended)
* 512MB RAM (1 GB or more recommended)
* DVD drive
* 3 GB of uncompressed hard disk space for game files, plus 512MB for Windows® swap file.
* DirectX® 9.0c or higher (included on disc)
* 100% DirectX® 8.0 compatible 32MB video card and drivers (64 MB recommended)*
* 3-D Hardware Accelerator must support pixel shaders 1.0 or higher*
* 100% DirectX® 8.0 compatible sound card and drivers (EAX recommended)
* 100% Microsoft®-compatible mouse & keyboard
Multiplayer Requirements:
* Internet (TCP/IP) and LAN (TCP/IP and IPX) play supported
* Internet play requires a 100% Windows? 2000/XP 56 Kbps modem or LAN connection (broadband with 64KBps upstream recommended)
* Brothers in ArmsTM has been tested on many but not all of the major cards incorporating support for pixel shaders 1.0:
* ATI® Radeon 8500, 9600XT, 9600Pro, 9700Pro, A9800XT, AX800XT, x300SE, x800
* NVidia™ GeForce 4Ti, 4200, FX 5600, 5700, 5900, 5950, 6800, 6800GT
For an up-to-date list of supported chipsets, please visit the FAQ for this game on our support website at: http://support.ubi.com.
Felraktam 1 gazdaságos verziót, és folyamatosan lefagy amikor bejönne az akció része (mármint az FPS :) mindig GENERAL PROTECTION FAULT kiírja a procit, hogy AMD és vége ...
EZ MÉG AZ ELSÕ RÉSZ!!! tehát a ródtúhil
elõre is kösz...
valaki tud errõl valami infót?
gép 1700+XP , 8500Radeon ,512Ram , XP SP1
hlp plíz...
#464 nemtom a pecs megy-e, majd valaki kipróbálja, én most nem próbálom ki, mert közel vagyok már a végéhez, nem akarom ujrakezdeni :)
A menüig már eljutottam, tovább majd késõbb nézem :)
Köszönöm szépen még1x
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
<2005-10-19 @ 06:40 - Mantis>2005-10-19 @ 06:40 - Mantis> (kommentek: 0)
Megérkezett az 1.2-es javítás a Brothers in Arms: Earned in Blood címû kiegészítõhöz. A tapasz jónéhány bugot orvosol, többek közt multizás közben elõforduló hibákat is. A tapasz mindösszesen három megabájtot nyom. Érdeklõdõk ide katt." http://www.gamestar.hu/
Valaki ezt próbálta? Frissíti a star force védelmét? (Ha igen hanyasra?)
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Brothers.In.Arms.Earned.In.Blood.CD.Version-RELOADED
hogy azt a kettöt kinyird, ott kell hagyni az emberied a keritésnél ahol szembe vannak a fritzekkel, megkerülöd öket és lelövöd, tuti igy kell, tovább viszont most nem játszottam
nincsmit :)
ahogy oda érsz, szembe a fritzekkel a keritésnél villog a karika, oda irányitod öket, akkor elvileg el is tünik a karika. Már csak annyi kell, hogy löjjék az ellent, te meg megkerülöd az ellent a sövénynél, lölövöd és sztem ennyi
Na itt van....így rémlik?Bocs,ha nagy a kép méret.
nekem a leggyengébben van, de igy is néha beakad a hang, és akkor a game is :/
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Audigy hangkártyám van és jól van be álitva...!
Viszont a gémbe ha be van álitva az Eax 2 akkor ami elöttem van az mögöttem szoll ami mögöttem van az meg elöttem...!
Segitsetek:van egy olyan cucc ami kiveszi a CDkey ellenõrzését,de hogyan tegyem fel? (Az alaphoz.)
A medve nem játék.
Másodszor:már megjelent<#hehe>#hehe>...illetve,ha nem is jelent meg,de warezról leszedheted<#hehe>#hehe>......szedném én is,,csak most nincs hely a gépemen rá<#shakehead>#shakehead>.
Kiadta saját verzióját ami szerintem egyátalán nem a sajátja.
Next PC upgrade: 2022
wandoo @ 05/10/12. 15:00
Ha nem jön be a listázó akkor fõoldalon jelentkezztek ki
és be és menni fog..de nemsokára menni fog a menü is!"
"Menü
wandoo @ 05/10/12. 12:48
Menübe lett egy kis hiba de javitás alatt, addig használjátok az ftp elérést vagy a listázót. http://wanadoo.sms.atw.hu/wnd.php
http://wanadoo.smsweb.atw.hu/wnd.php"