BiA: Earned in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebben van egy olyan pálya, ami a társak "intelligenciája" miatt volt nagyon nehéz, ugyanis van egy csapatod és egy tankod, át kell vágni egy nyílt mezõn, amit a túloldalról - többek között - egy 88-as véd. a gép ad egy tippet is, hogy a tankodat bújtasd el a fák mögé, és akkor az ágyú nem tuggya kilõni, de ezt nekem nem sikerült megcsinálni, mert a tankos véletlenül sem állt úgy, hogy a fák elrejtsék. ráadásul e rész elõtt még egy csomó ellenséget le kell gyõzni, tehát ha kilövik a tankot, akkor jóval elölrõl kell kezdeni. itt rohadt sokat szentségeltem, mire sikerült.
de aztán vannak még ennél is nehezebbek.<#ijedt>#ijedt>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Lehet egyáltalán utólag változtatni?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Megtudja valaki mondani, hogyan mûxik a co-operative mód a BiA:EiB-ban???
Next PC upgrade: 2022
Azt olvastam anno, hogy ebben a kiegben lesz co-op mod. Engem csak az érdekel. De hol találom meg benne? Ez lenne az a bizonyos Skinmirsh dolog? Olyan rossz, hogy sok helyen már nem a hagyományos értelemben vett co-op modot találjuk, hanem csak néhány pályát odadobnak oszt nesze örülj... pl.: Starship Troopers kemény 3 db coop pályával. Eszem megáll.
Az a gyanúm,hogy a hanggal lehet kapcsolatban,mert akkor lassúl be,ha sok a hangeffekt egyszerre.
Más játékkal nincs,és nem is volt gáz.
De mind1 annyira nem gáz....végigviszem így is 😊
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
a játékhoz(részletes jó lenne) az pls szóljon...
elõre is köszi
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
hi
Mi van ezzel a játékkal ?
800 x 600 ,minden low,vagy off és szaggatt....
Nálam az elözõ rész is szaggatott.
P4 2.4,1 giga ram,R 9600.
A rídmí sokkal kevesebb gépet ír ajánlotnak....
A gépen csak ez akad ilyen "érdekesen" ,mást mindent úgy visz,ahogy kell.
Ismerõs ugyanilyen gépén,teljesen jó.
<#confused>#confused>
\"Hard to see, the dark side is.\"
De ez a game tetszik a BiA 3 is fasza lesz fõleg a grafja!!!
Végig tóltam Easy-ben,nem volt nehéz rájönni,hogy kirõl fog szólni a következõ.
Corrion-rol!
\"Hard to see, the dark side is.\"
Nem tudja valaki véletlen mi lehet a megoldás a következõ hibaüzenet leküzdésében?
"CreatewindowEx failed: A mûvelet sikeresen befejezõdött"
Cseréltem már drivert, 9600 karesz.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Videokártyád milyen és milyen beállitásokkal tolod a gamen belül?
Seithennin neked meg köszi<#wave>#wave>
Aha,meglehet....nem emlékszem arra az idõkre,akkor voltam 13talán...passz....na szóval,te kipróbáltad a skirmisht?nagyon tetszik nekem benne,hogy nyomulhatok a fritzekkel<#hehe>#hehe><#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>.Ami meg nem tetszik,hogy egyik pályán se találok MG42-t,mint a singlebe....kár...<#shakehead>#shakehead>....és ami még nem tetszik,de ez már sg.hu-s téma,hogy a képfeltöltés ikonra kattintotk,feltöltöm,rámegyek az eddig feltöltött fájlokra és semmmii nincs vazzzz<#mf3>#mf3>...és miazhogy VIPeknek 200 ,nekünk meg csak20??Ehhh.ez szabad ország,mindenki egyenlõ jogú,a nem VIPesek is ugyanannyi tárhelyet akarnaaaak<#mf3>#mf3><#hehe>#hehe><#dumcsi>#dumcsi>.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ezen a pályán tartok énis, ha arra gondolsz akkor az mg mellett közvetlen egy romos ház oldalán van a panzerfaust, hát nemis ház, hanem szétlött valami, de ott van
HOL A PANZERFAUST?