BiA: Earned in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
közben szerintem nem lehet már változtatni. hát igen, elég nehéz a játék a középsõ szinten is, nekem legalábbis az volt. sokkal nehezebb, mint a RtH30. már a játék elejétõl nehezebb pályák vannak, mint az elsõ rész utolsó pályája, a tankos-egyedül harcolós, ami abban talán a legnehezebb volt.

ebben van egy olyan pálya, ami a társak "intelligenciája" miatt volt nagyon nehéz, ugyanis van egy csapatod és egy tankod, át kell vágni egy nyílt mezõn, amit a túloldalról - többek között - egy 88-as véd. a gép ad egy tippet is, hogy a tankodat bújtasd el a fák mögé, és akkor az ágyú nem tuggya kilõni, de ezt nekem nem sikerült megcsinálni, mert a tankos véletlenül sem állt úgy, hogy a fák elrejtsék. ráadásul e rész elõtt még egy csomó ellenséget le kell gyõzni, tehát ha kilövik a tankot, akkor jóval elölrõl kell kezdeni. itt rohadt sokat szentségeltem, mire sikerült.

de aztán vannak még ennél is nehezebbek.<#ijedt>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

geri15
down

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

CaviaR
up

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani hogyan lehet nehézségi szintet váltani egy megkezdett játékban? Hardon nyomom (vagy veteran vagy mittomén hogy hívják itt), és már egyre nehezebben haladok, az egészet meg nem szeretném elölrõl kezdeni egy másik nehézségi szinten.
Lehet egyáltalán utólag változtatni?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Mozes Isten vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rengetegszer végigjátszottam a Wolfenstein-t, számomra ez az elit az FPS-ek közül (A grafika, az animáció és a hangulat egyaránt tökéletes).

Megtudja valaki mondani, hogyan mûxik a co-operative mód a BiA:EiB-ban???

bricsi01
Már utána néztem, nekem az nem jött be ennyire.

bricsi01
Helló!

Lehet kicsit láma vagyok de a RTCW az mi?
Kösz.

grebber
Grafba a BiA és a Men of Valor lazán zuzza a CoD és Cod2-öt is talán a Mohpa-t is.

Next PC upgrade: 2022

Láttam, hogy sokan a CoD-ra és a MoHAA-ra tekintenek istenként. Nálam az RTCW az örök elsõ!

Sziasztok!

Azt olvastam anno, hogy ebben a kiegben lesz co-op mod. Engem csak az érdekel. De hol találom meg benne? Ez lenne az a bizonyos Skinmirsh dolog? Olyan rossz, hogy sok helyen már nem a hagyományos értelemben vett co-op modot találjuk, hanem csak néhány pályát odadobnak oszt nesze örülj... pl.: Starship Troopers kemény 3 db coop pályával. Eszem megáll.

Glpetyus
Nem,az teljesen kizárt,tiszta és friss a winfos...
Az a gyanúm,hogy a hanggal lehet kapcsolatban,mert akkor lassúl be,ha sok a hangeffekt egyszerre.
Más játékkal nincs,és nem is volt gáz.
De mind1 annyira nem gáz....végigviszem így is 😊

valószínû a windóz a hibás

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ha esetleg valaki tud faq vagy gyik -ot
a játékhoz(részletes jó lenne) az pls szóljon...
elõre is köszi

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Glpetyus
persze próbáltam másik drivert.

Glpetyus

hi

Mi van ezzel a játékkal ?
800 x 600 ,minden low,vagy off és szaggatt....
Nálam az elözõ rész is szaggatott.

P4 2.4,1 giga ram,R 9600.

A rídmí sokkal kevesebb gépet ír ajánlotnak....
A gépen csak ez akad ilyen "érdekesen" ,mást mindent úgy visz,ahogy kell.
Ismerõs ugyanilyen gépén,teljesen jó.
<#confused>

Videók alapján ennek is fasza volt a grafja, s nézd meg gépeden...

\"Hard to see, the dark side is.\"

grebber
Hát én ha már leszedek 1 DVD-nyi anyagot ami nem kevés idõbe tellik végigviszem még ha nem is nagyon tetszik.
De ez a game tetszik a BiA 3 is fasza lesz fõleg a grafja!!!

bricsi01
Helló!

Végig tóltam Easy-ben,nem volt nehéz rájönni,hogy kirõl fog szólni a következõ.
Corrion-rol!

Ami miatt 3. pálya után letöröltem: normális szinten kezdtem el és csak ellenõrzõpontok vannak. Az elsõ résszel még csakcsak elszórakoztam, ezzel már nincs hozzá kedvem/türelmem, lévén ugyanaz a játék, végig ugyanazt kell csinálni.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Hi Brothers!

Nem tudja valaki véletlen mi lehet a megoldás a következõ hibaüzenet leküzdésében?
"CreatewindowEx failed: A mûvelet sikeresen befejezõdött"

Cseréltem már drivert, 9600 karesz.
1024szer akárhányon és Radeon 9600 vagy mi..ha jól emlékszem.......

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

grebber
Azért kérdem mert csunya na mert sokkal szebb a game.
Videokártyád milyen és milyen beállitásokkal tolod a gamen belül?

Seithennin
Bármikor😄

Szerintünk könnyû,ha olyan szinten mész...novice-n toltam végig és csak az utolsó két pályán szenvedtem sokat

Seithennin neked meg köszi<#wave>

jakewyler
Szerintetek nem könnyû a játék?3napja szedtem le de már most tartok a 9dik pályán!

Seithennin
LOL télleg nemtod milyen géped van?😄 Ha komoly akkor segítek mert én ilyen rendes vok<#nyes> Szval Sajátgép->Rendszerinformáció->Hardver->Eszköszkezelõ (nem bantólag írtam le, tényleg segítek ha nem tudod)😄

Mittomén....sajna nem vágom az ilyesmit....bocs<#hehe>...de annyit talán kitudok nyögni,hogy P4 és windóz ixpé alatt fut....de tényleg nemtom bocsi...miért?

grebber
Nem akarlak megbántani de ezek a képek amiket felteszel kurva csunyák. Milyen géped van?

geri15
fizessetek elõ vipre, nem összeg
LOL

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Seithennin
Abszolút igazad van így egy normális képet sm tudok feltölteni vazz! EGYENLÕSÉG TESTVÉ.....ööö ja ez nem ugyanaz az<#vigyor2> de komolyra fordítva a szót legalább 100as ra feltolhatnák mert egy rendes jpg. is 70 körül van és az még nem is extra<#mf1><#levele><#rinya><#duhos2>

Aha,meglehet....nem emlékszem arra az idõkre,akkor voltam 13talán...passz....na szóval,te kipróbáltad a skirmisht?nagyon tetszik nekem benne,hogy nyomulhatok a fritzekkel<#hehe><#eljen><#vigyor2>.Ami meg nem tetszik,hogy egyik pályán se találok MG42-t,mint a singlebe....kár...<#shakehead>....és ami még nem tetszik,de ez már sg.hu-s téma,hogy a képfeltöltés ikonra kattintotk,feltöltöm,rámegyek az eddig feltöltött fájlokra és semmmii nincs vazzzz<#mf3>...és miazhogy VIPeknek 200 ,nekünk meg csak20??Ehhh.ez szabad ország,mindenki egyenlõ jogú,a nem VIPesek is ugyanannyi tárhelyet akarnaaaak<#mf3><#hehe><#dumcsi>.

Shep
na jó de akkor az sokkal nagyobb dobás volt mint most ez, ezt szerintem bárki beláthatja

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#hehe><#hehe><#vigyor2>...ez tetszett....tolókocsis Hitler<#hehe><#eljen>...amúgy játszottam azzal a játékkal régen,de ezekhez képest az egy õskori lelet<#hehe>.

Shep
Már végigvittem, de a vége elég szar volt, és hülyeség is szerintem, mondjuk még mindig jobb mintha fõellenfél lett volna a végén 😊 Mit tudom én tolókocsis hitler mint a wolf3d-ben

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The all americans part2-be vagy?Mer akkor,ha már csak a két tank van meg a pár fritz(és utána lesz egy domb még,ahol a fritzek elrejtõztek és közbe szórják az égi áldást<#hehe>),akkor rohanj oda egyenesen a fritzekhez és öld meg õket,mer ott van mellettük1méterre a földön a panzerfaust ládikó......amúgy regeltem és vazze a végén CD kulcsot kért...tud valaki egyet?vagy itt nincsenek tört szerverek,mint Call of Dutyba és a United Offensivebe?

Shep
Én visszarohangáltam az elsõ ládához, mondom fogok én itt bohóckodni veletek.

Jajj és még azt lefelejtettem,hogy,ha feltolom az 1.02 pecset,akkor tudok multizni,vagy valahol regelnem kell?Ha igen,akkor hol?

Hopppááá.....egybe akartam csak véletlen a mehet-re kattintottam....szóval szépen oda tették és itt1kép...aztán jött a második rész és nagyon meglepõdtem(mármint The all americans part 2),hogy csak pár fritz volt akit lelõttünk lazán és felrobbantottam a légvédelmit...na ja,aztán bekapott a muksó egy tank lövedéket és a másik elhúzta fedezékbe azt megdöglött..de tetszett,hogy így elhúzta,jól megcsinálták....húúúúú...de azzal a két tankkal is mennyit szenvedtem vazze,mer a panzerfaustok megint ott voltak a fritzek és a tankok között....ti még ott vagytok az utolsó pályán? Pl te Shep.

Eeeezzzz aazzzz,ezzzzz aaazzzzzzz,eeezzzz aaaaazz és mégeegyszerr eeeeezz aaaaazzzz<#hehe><#eljen><#hawaii>.Végig toltam vazzzzzzzzzeeee<#worship>.... a The all americans part 1-be szépen egy nagy vágtázását hajtottam végre és így í fritzek mögé kerültem és a készítõk tudjátok hova rejtették a panzerfaustot??Oda vazze az MG42 és a tank közé...na kösz szépen.

jakewyler
nekem van 1 kis problémám!pattog a hang!Mit csinálják vele?tegyem a hangot safe modra?

grebber
Eddig csak annyit tudni Xbox 360 -ra lesz (gondolom pc-s is tuti) BiA3 és Unreal Engine 3-as garf engine-je lesz 😄

Shep
Hát azt a pályát megcsináltam, oldalról bementem azt szét panzereztem mindenkit, de az utolsó pálya egy vicc, menjek körbe 2 tank között meg vagy 3 ellenséges német csoport mellett, mert persze a többiek semmit nem érnek a tankok ellen, hátul kell õket hagyni, hogy ne haljanak meg, de persze a checkpoint is olyan jó helyen, van hogy a tank simán kilövi õket, szóval a vége így hogy csak én tudok rpgzni egy vicc, na mindegy amúgy jó a game, de ez az utolsó két pálya szerintem túl durva lett, az alapban sem vlt semmi az utolsó pálya, nade ez aztán, persze biztos én vagyok türelmetlen, meg ügyetlen, de nekem ez sok volt, a többi pálya gond nélkül ment de ezek hááát.

Aham...megpróbálom majd...köszi infot.<#wave>.

mg-t ugy foglaltam el, hogy dobtam neki pár gránátot

ezen a pályán tartok énis, ha arra gondolsz akkor az mg mellett közvetlen egy romos ház oldalán van a panzerfaust, hát nemis ház, hanem szétlött valami, de ott van

a The all americans part 1-re gondolsz?vagy mi a címe...mer én is ott vagyok akkor,ahol te..két csapat egy romos városban és csomó fritz,azt MG42 és jön egy rohadt tank is,de nemtom elfoglalni az MG-t,mer ugye tüzel ott rendesen a csávesz,ki mögötte dekkol..és én se találtam még bazookát<#shakehead>.

Shep
Azon a pályán ahol St. Savourt kell kitakarítani, ha minden igaz ez az utolsó elõtti, hol a bánatban van panzerfaust, mert az embereimet hátul hagytam, hogy a tankok ne lõjék le õket, én meg rohangálok mint a mérgezett egér, a fél német hadsereget már megöltem, viszont panzerfaustot sehol nem lelek, a tankokat meg nem gyõzöm kerülgetni. Mondjuk szerintem az marhaság, hogy ott vannak 10 napja, és nincs egy rohadt rpgjük, mindig a németektõl kel kuncsorogni panzerfaustot, c4 bezzeg van nálluk, azzal miért nem lehet a tankot felrobbantani, vagy legalább a láncot lerobbantani, mint a Ryanben, vagy a Soldiers-ben. Na mindegy.
HOL A PANZERFAUST?

Shep
A kieg jobb, okosabb az ellen.

jakewyler
1 napja tettem föl a gamet,de már most tartok a 4 pályán!eddig teccik a game!Szerintetek melyik a jobb a 1-vagy a kiegészítõ?

Következõ rész?Mikor lesz?Mi lesz a címe?