626
-
loserman #586 2 sárfal van? megyek ,és megpróbálom! -
#585 Lol necsináld már hogy ilyen gyér helyeken elakadsz!
Kirobbantod a sárfalat szemben van az ellenség és tüzel mint a vadállat megnyomod faszán a gugolást és lekzdesz menni balra ott szintén van egy sárfal de itt nem véd semmi gyorsnak kell lenni.
Itt ezt ugy csináltam hogy a gugolásbol de még a fa mögül kifutottam leraktam a TNT-t és a hátsó fa mögé bujtam ott nemtudnak eltalálni.
Miután kirobbant bemész és igy tovább ez kimondottan könnyü rész volt. -
#584 Megnéztem a MaPo-t de nem találtam BiA EiB hunt.
De neked miért magyar?
Forditasz? -
loserman #583 nem akar összejönni a D+9 Klikk Ide
ugy kedződik, hogy TNT vel fel kell robannatani ,egy sár(!?!?!) falat.
azután hogyan menjek előre? mindig lelőnek. dobáltam már gránátot. stb . -
#582 Na nemvolt könnyű de sikerült a 30-as hegyen rendet vágnom. Nektek nem voltak problémák a fritz tankok körül?? Az SS gyalogság AI-ában még nem csalódtam, de ezeken a gépeken most meglepődtem. Nálam egyszer miután gránáttal lekapcsoltam egyet, megjelent még 2 (!) pedig most, hogy végig tudtam csinálni, csak 2 volt összesen. Máskor meg feltámadt halottaiból a szintén gránáttal felrobbantott páncélos a szemem láttára, és tette mindezt úgy 5 perc rommá füstölgés után!
Most a végén egész normálisak voltak csak azt még mindíg nem értettem, hogy miért nem mozdult az egyik szinte semmit miközben oldalról páncélököllel szétzúztam. Tolatott és kissé elfordult felém de semmi több. -
#581 Nekem a kedvencem amikor van egy hatalmas tisztás, 2 fedezékkel, németek a szélén, szemben meg egy 88-as lődöz. Az gáz viszont h elötte nem ment állást, hanem legelőröl kell kezdeni, ami viszont elég hosszú.. Na ennek ha 10x nem futottam neki, akkor egyszer sem, de akkor is imádom :) -
#580 Ennek örülök, akkor az könnyebb lesz mint a D+7 ... nekem a szétbombázott udvarház jött be eddig leginkább. Kibaszott feelinges! -
#579 D+9-nél a kis városban könnyü volt az ellen lezuzása egyedül mentem végig emberemet nem is hivtam :D csak a tankomat de azt is csak néha. -
#578 Atyaaúúúúúristeeeeen! loserman azthiszem átérzem az általad érzett kognitív disszonanciát. Ezek az rohadt tankok a legrosszabbkor tudnak felbukkanni!
... Fedezékből kilőttem a megfigyelőt, ettől a tank hátrafelé gyakorlatilag "megvakult". Eztán behajítottam egy gránátot a torony ajtaján (igaz addigra már becsukták, de vegyük úgy, hogy kinyitottam) és fedezékbe ugrottam [...] Már épp lőni kezdtük az utolsó fedezék mögött rejtőző németeket, mikor váratlanul robbanást hallottam, majd szakaszos géppuskaropogást. Mivel a hallásom a D-nap óta nem az igazi, (az 5.1-esem csak stereo-ban szól, aki tud segíteni ne fogja vissza magát) leguggoltam és körbenéztem de nem vettem észre a jobb szárnyon meghúzódó páncélost. Futni kezdtünk pár másodperccel később, de Desola lemaradt és eltalálta egy lövedék. Meghalt. [...] Miközben próbáltam becserkészni a páncélos megfigyelőtisztjét a bokrok között, felbukkant egy harmadik páncélos és tüzelt ...
(részlet Joe Hartsock százados jelentéséből, 1943. június 13.) -
loserman #577 csinálj egy képet rola :9 -
#576 Császtok mikor elindítom a játékot akkor valami kódot kér .légysti addja meg valaki,kösz!%!4 -
#575 hi -
loserman #574 válasz ment -
#573 Ja vágom melyikről van szó. A tankba csak akkor lehet bombát dobni ha a tüzért (vagy nemtom ki dugja ki a fejét) lelövöd. Erre még szükségetek lehet! Szóval ha nyugi van kinéz, te lelövöd közvetlen közelről(nehéz ügy, elsőre nem is fog sikerülni valszeg), hátulról odasétálsz és mehet bele a kézigránát. -
#572 Privibe elküldtem. -
loserman #571 mi az e-mail cimed? -
loserman #570 már sikerült
kb ,azt egész küldit ( mert az elejéről kellett kezdenem ) 15 perc alatt végignyomtam. kicsit kommandóztam, de nem baj. -
#569 Elvárod hogy segítsek amikor a privimre sem válaszolsz?
Amugy bepöccentem ráuszitottam ellenfelekre az embereimet én meg mentem a páncélöklökhöz.Első csapatomnak hamar vége lett de már enyém volt a hatalom a páncélöklök végett. -
loserman #568 hogy? -
#567 Na átvittem a tankos pályát 1 egységem veszett oda,de veszteségek nélkül nincs hárború :D -
loserman #566 -
loserman #565 nekem azt írja ,hogy csaljam el. hogy a f@szba ?sajtal? :) -
loserman #564 nah, egyről beszélünk. vki segitesn nekünk -
#563 Tudok gondlkodni de ha nem jön be a kép.
561-et nézve egyről beszélünk és eddig nem jöttem rá hogy kéne átvinni.
Addig oké összes ember kinyirva de mire ez megtörténik a tank már ott van a péncélököl melett és nemtok odamenni felvenni.Ha a tankhoz közel megyek akkor meg bárhogy eröltetem a gránátbedobást nem ajálja fel:( -
#562 Nem sokat segítettél ezzel. Mutass legalább egy jellegzetes képet a pályáról, vagy írd le részletesen.
Szerinted ebből ki tudja megmondani neked? Mérnem mindjárt a főmenüről dobsz be egy képet.. -
loserman #561 szórakoztok itt velem .
de ha nem jelentik meg nálatok a kép, akkor szerintetek kinél van a hiba? lol
amugy még mindig elérhető !!
felletöltöttem máshova :
http://kepestar.uw.hu/uploads/f4bf55b9e8.gif -
#560 Császtok mikor elindítom a játékot akkor valami kódot kér .légysti addja meg valaki,kösz!%!4 -
#559 hát nem éppen -
#558 Hidd már el hogy rajtad kívül senkinek sem megy -
loserman #557 eszem megáll ! leírom részletesen ! azt hittem ,egy picit tudsz gondolkodni !
1. menyitod ezt a linket >> http://img429.imageshack.us/img429/3181/gggg6vl.gif
2. kiír gy hibaüzit. beállsz a kurzorral oda, ahova a honlap cimeket irod. és nyomsz egy entert DE HA NEM MEGY akkor.
ezt a cimet kijelölöd > http://img429.imageshack.us/img429/3181/gggg6vl.gif
ctrl +c vel másolod.
megnyitod a böngészőt , ctrl +v beilleszted . entert nyomsz. nézed a képet .
és még most is megy !! -
#556 Szerinted müködik ugy ? Nem!!!! Erről ennyit! -
loserman #555 én is ott tartok !! http://img429.imageshack.us/img429/3181/gggg6vl.gif
de te nem tudsz olvasni? nyisd meg a linket , és üs egy enert !!! -
#554 Hát nemtudom hol tartasz mert nemlátom a képet faszért mindig a külföldi szarokat erőltetitek iaro.srv.hu fasza képfeltöltési lehetőség.
Mocskos Day 7 van két kurva tank és állandóan kinyirnak :( -
loserman #553 tudsz segíteni ? -
#552 De várom már a BiA 3-at UE 3-as graf motorral PC-re. -
loserman #551 jobb gomb, kép megnyitása ! -
loserman #550 kép az jo!! , miután megnyitottad ÜSS egy entert !!! -
#549 Valamit csinálj a képpel, hátha tudok válaszolni... bár még csak D+7 -nél tartok. De a szándék a fontos.
Ja mellesleg ez a küldetés az udvarház körül marhajó volt. Főleg mert ilyen távolságból még nem lőttem ki németeket Garanddal, 2-3 lövés/fő kb 40 méterről!
"Fenébe Shifty, ez még neked is a becsületedre vált volna!"
(Pvt.Hubbler - Easy Company, 506th)
Ja és próbáljátok ki, a gránát látványosat robban, ha nagy pocsolyába dobod. Német végtag és vízcsepp eső hullott utána. -
loserman #548 -
loserman #547 http://img429.imageshack.us/img429/3181/gggg6vl.gif
többet mit mondjak még..