BiA: Earned in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
kb ,azt egész küldit ( mert az elejérõl kellett kezdenem ) 15 perc alatt végignyomtam. kicsit kommandóztam, de nem baj. <#violent>#violent>
Amugy bepöccentem ráuszitottam ellenfelekre az embereimet én meg mentem a páncélöklökhöz.Elsõ csapatomnak hamar vége lett de már enyém volt a hatalom a páncélöklök végett.
Next PC upgrade: 2022
561-et nézve egyrõl beszélünk és eddig nem jöttem rá hogy kéne átvinni.
Addig oké összes ember kinyirva de mire ez megtörténik a tank már ott van a péncélököl melett és nemtok odamenni felvenni.Ha a tankhoz közel megyek akkor meg bárhogy eröltetem a gránátbedobást nem ajálja fel😞
Szerinted ebbõl ki tudja megmondani neked? Mérnem mindjárt a fõmenürõl dobsz be egy képet.. <#idiota>#idiota>
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
de ha nem jelentik meg nálatok a kép, akkor szerintetek kinél van a hiba? lol
amugy még mindig elérhetõ !!
felletöltöttem máshova :
http://kepestar.uw.hu/uploads/f4bf55b9e8.gif
1. menyitod ezt a linket >> http://img429.imageshack.us/img429/3181/gggg6vl.gif
2. kiír gy hibaüzit. beállsz a kurzorral oda, ahova a honlap cimeket irod. és nyomsz egy entert DE HA NEM MEGY akkor.
ezt a cimet kijelölöd > http://img429.imageshack.us/img429/3181/gggg6vl.gif
ctrl +c vel másolod.
megnyitod a böngészõt , ctrl +v beilleszted . entert nyomsz. nézed a képet . <#szomoru1>#szomoru1>
és még most is megy !!
de te nem tudsz olvasni? nyisd meg a linket , és üs egy enert !!!
Mocskos Day 7 van két kurva tank és állandóan kinyirnak 😞

Ja mellesleg ez a küldetés az udvarház körül marhajó volt. Fõleg mert ilyen távolságból még nem lõttem ki németeket Garanddal, 2-3 lövés/fõ kb 40 méterrõl!
"Fenébe Shifty, ez még neked is a becsületedre vált volna!"
(Pvt.Hubbler - Easy Company, 506th)
Ja és próbáljátok ki, a gránát látványosat robban, ha nagy pocsolyába dobod. Német végtag és vízcsepp esõ hullott utána. <#vigyor1>#vigyor1><#nevetes1>#nevetes1>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De azért lõttem nektek egy képet:
(Bocs ha nagy de így jól kivehetõek a kis "karcolások" szegény fazonon)
Hát így jár aki sokat piál és gránáttal játszik. <#vigyor1>#vigyor1>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Az tényleg egy "Rambo õrmester" története, nem igazán törekedtek a realitásra, akciójáték. De ez már másik topik ...
Mondtam neki probálja ki a valoságba azt rájön hogy ez nyaldossa a valoságot.
A saját csapatom AI-ja sem a CoD-ban sem itt nem tetszett, folyton hülyeségeket csinálnak. (Na jó, egyszer én is legéppuskáztam véletlenül egy lovat)
Az ellenfél viszont okos - ezért jó a játék.
Ami a fegyvereket illeti teljesen oké a dolog, állva ne akarjunk már sniperkedni naná, hogy remeg a kezünk. 😊
Tiszta moviemistakes ... <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Amúgy van olyan jó ez a rész mint az elõzõ? És tényleg jobb az AI?
Ja, és hány éves a norvég király? <#miaz>#miaz>
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
a fegyvereknek csak realisztikus célzást akartak adni. mondjuk az a német távcsöves ejtõernyõs fegyver tényleg nagyon nehezen kezelhetõ. én maradtam a garandnál meg a thompsonnál, fõleg hogy most már lehetett ammot kérni. néha váltottam az FG-42 (?vagy valami ilyesmi), az egy jól használható német gépfegyver volt.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az irányítást és a célzást nagyon nehéz megszokni. Még a sniper is elég erõsen félrehord, és akkorát visszarug, h azt sem látom hova ment a golyó.
Akárki akármit mond, az inteligencia nagyon tré. Annyira nem tudnak helyezkedni az emberek, h hihetetlen. Ha esetleg elfogy a hely a fedezék szélén, akkor nem keres magának helyet, hanem kiáll és persze h röktön lelövik. Folytathatnám... 😞