BiA: Earned in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyovai
Császtok mikor elindítom a játékot akkor valami kódot kér .légysti addja meg valaki,kösz!%!4

Törölt felhasználó
hi
válasz ment

CaviaR
Ja vágom melyikrõl van szó. A tankba csak akkor lehet bombát dobni ha a tüzért (vagy nemtom ki dugja ki a fejét) lelövöd. Erre még szükségetek lehet! Szóval ha nyugi van kinéz, te lelövöd közvetlen közelrõl(nehéz ügy, elsõre nem is fog sikerülni valszeg), hátulról odasétálsz és mehet bele a kézigránát.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

grebber
Privibe elküldtem.

Next PC upgrade: 2022

mi az e-mail cimed?

már sikerült <#beka3>

kb ,azt egész küldit ( mert az elejérõl kellett kezdenem ) 15 perc alatt végignyomtam. kicsit kommandóztam, de nem baj. <#violent>

grebber
Elvárod hogy segítsek amikor a privimre sem válaszolsz?

Amugy bepöccentem ráuszitottam ellenfelekre az embereimet én meg mentem a páncélöklökhöz.Elsõ csapatomnak hamar vége lett de már enyém volt a hatalom a páncélöklök végett.

hogy?

grebber
Na átvittem a tankos pályát 1 egységem veszett oda,de veszteségek nélkül nincs hárború 😄

<#conf>

nekem azt írja ,hogy csaljam el. hogy a f@szba ?sajtal? 😊

nah, egyrõl beszélünk. vki segitesn nekünk <#email><#nemtudom><#nemtudom>

grebber
Tudok gondlkodni de ha nem jön be a kép.
561-et nézve egyrõl beszélünk és eddig nem jöttem rá hogy kéne átvinni.
Addig oké összes ember kinyirva de mire ez megtörténik a tank már ott van a péncélököl melett és nemtok odamenni felvenni.Ha a tankhoz közel megyek akkor meg bárhogy eröltetem a gránátbedobást nem ajálja fel😞

CaviaR
Nem sokat segítettél ezzel. Mutass legalább egy jellegzetes képet a pályáról, vagy írd le részletesen.

Szerinted ebbõl ki tudja megmondani neked? Mérnem mindjárt a fõmenürõl dobsz be egy képet.. <#idiota>

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

szórakoztok itt velem .<#sir><#sir>
de ha nem jelentik meg nálatok a kép, akkor szerintetek kinél van a hiba? lol
amugy még mindig elérhetõ !!
felletöltöttem máshova :
http://kepestar.uw.hu/uploads/f4bf55b9e8.gif

Gyovai
Császtok mikor elindítom a játékot akkor valami kódot kér .légysti addja meg valaki,kösz!%!4

quack
hát nem éppen

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

CaviaR
Hidd már el hogy rajtad kívül senkinek sem megy

eszem megáll ! leírom részletesen ! azt hittem ,egy picit tudsz gondolkodni ! <#szomoru1>

1. menyitod ezt a linket >> http://img429.imageshack.us/img429/3181/gggg6vl.gif
2. kiír gy hibaüzit. beállsz a kurzorral oda, ahova a honlap cimeket irod. és nyomsz egy entert DE HA NEM MEGY akkor.

ezt a cimet kijelölöd > http://img429.imageshack.us/img429/3181/gggg6vl.gif

ctrl +c vel másolod.
megnyitod a böngészõt , ctrl +v beilleszted . entert nyomsz. nézed a képet . <#szomoru1>
és még most is megy !!

grebber
Szerinted müködik ugy ? Nem!!!! Errõl ennyit!

én is ott tartok !! http://img429.imageshack.us/img429/3181/gggg6vl.gif

de te nem tudsz olvasni? nyisd meg a linket , és üs egy enert !!!

grebber
Hát nemtudom hol tartasz mert nemlátom a képet faszért mindig a külföldi szarokat erõltetitek iaro.srv.hu fasza képfeltöltési lehetõség.

Mocskos Day 7 van két kurva tank és állandóan kinyirnak 😞

tudsz segíteni ?<#szomoru1><#wilting><#sir>

grebber
De várom már a BiA 3-at UE 3-as graf motorral PC-re.

jobb gomb, kép megnyitása !

kép az jo!! , miután megnyitottad ÜSS egy entert !!!

Macccy
Valamit csinálj a képpel, hátha tudok válaszolni... bár még csak D+7 -nél tartok. De a szándék a fontos.

Ja mellesleg ez a küldetés az udvarház körül marhajó volt. Fõleg mert ilyen távolságból még nem lõttem ki németeket Garanddal, 2-3 lövés/fõ kb 40 méterrõl!
"Fenébe Shifty, ez még neked is a becsületedre vált volna!"
(Pvt.Hubbler - Easy Company, 506th)

Ja és próbáljátok ki, a gránát látványosat robban, ha nagy pocsolyába dobod. Német végtag és vízcsepp esõ hullott utána. <#vigyor1><#nevetes1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

<#gun><#violent>

CaviaR
van kb 10 ilyen feladat a játék során. részletezd

<#levele>

<#levele>

hello! hogyan kell azt a részt végigcsinálni, amikor fel kell venni egy páncélöklöt, és elcdsalni a tankot ? ki hogy csinálta? mindig oda áll a tank 1 méterre <#szomoru1>

CaviaR
Én is, bár már a végén járok. Meg lehet szokni a célzást, már általában 1.-2.ra lekapom az ellent. A tank vs rakétavetõ, viszont továbbra is gyenge. Általában 2 rakéta meg se kottyan nekik..

grebber
Nemcsak te én is most ezzel a game-el tolom.

Macccy
Hát úgylátszik eza topik lehalt, a háború végetért ... sajnálom, hogy én késõn jutottam hozzá és most egyedül élvezkedek. <#vigyor>
De azért lõttem nektek egy képet:

(Bocs ha nagy de így jól kivehetõek a kis "karcolások" szegény fazonon)
Hát így jár aki sokat piál és gránáttal játszik. <#vigyor1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
CoD-ban fõként nem AI hanem script vezeti õket a hülyeségbe ... nem is értem. Stalingradnál kifejezetten poén, hogy halnak ezer szám a muszkák, mer ott "annyian vótak minta zoroszok". De hogy a maroknyi angol is hülyemód beleszalad DIREKT a kibebaszott gránátba!! És itt már az AI marhul, ez láccik. Csak akkor fut ki, mikor repül a kis krumplinyomó! Beszarás ... szerintem a BiA-kban 100szor okosabbak a társak, ott ponthogy robbanóanyagtól elfele skeráznak. Áhh de nem is hasonlítanám össze a kettõt.
Az tényleg egy "Rambo õrmester" története, nem igazán törekedtek a realitásra, akciójáték. De ez már másik topik ...

grebber
Haverom is errõl magyarázott hogy a célzás milyen szar már.
Mondtam neki probálja ki a valoságba azt rájön hogy ez nyaldossa a valoságot.

A saját csapatom AI-ja sem a CoD-ban sem itt nem tetszett, folyton hülyeségeket csinálnak. (Na jó, egyszer én is legéppuskáztam véletlenül egy lovat)
Az ellenfél viszont okos - ezért jó a játék.

Ami a fegyvereket illeti teljesen oké a dolog, állva ne akarjunk már sniperkedni naná, hogy remeg a kezünk. 😊

grebber
Hova teszi a game a mentéseket?

Macccy
Hehe, most néztem, a D-napi ugrásra emlékezõs részt elb#szták keményen! Baker szemszögébõl nézve a Hill30-ban ugyanis Hartsock volt az elsõ a sorban az ugrók közül - Baker mögött persze. Az emlékekben meg ott borulásznak vagy 3-an 4-en elõtte, mikor eltalálják a gépüket.
Tiszta moviemistakes ... <#vigyor><#vigyor>

Amúgy van olyan jó ez a rész mint az elõzõ? És tényleg jobb az AI?
Ja, és hány éves a norvég király? <#miaz>

jór velkam! 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Husimoto
Köszönöm meg fogom nézni! Ez eszembe sem jutott thx!

www.gamecopyworld.com -on nézted már?ott van 3-4 féle

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Husimoto
Nah kéne egy kis segítség felraktam a játékot és a kokesz92 féle crackkel elindítottam, de állandón fegy!!! Már a legelején! Valakinek valami ötlete van-e mit tegyek? Elõre is köszönöm a segítséget!

Nekem azért tetszik ez a játék, mert nem olyan mint a többi sorozat II vh.-s FPS., hogy mész-lõsz-gyõzöl. Itt minden lövésnek súlya van. Ha nem találod el, akkor lehet hogy õ talál el. Képzeljük magunkat abba a helyzetbe: Teljes ideg vagy, naná hogy a célzás nehezebb. És a valóságban nem félórával kezdheted újra, hanem onnantól vége. És célzókereszt sincs. Szerintem egy ilyen játéknak az akkori háborús érzést kell átadnia, nem pedig egy hamis Ryan közlegényes feelinget, azaz hogy megyek lelövök mindenkit és én vagyok a hõs. Ha meg megölnek akkor meg majd lódolok egyet oszt majd én gyõzök.

koschwarz
ja igen, végülis alapvetõen jó az AI, de egy csomószor mégis megtörténik, hogy amikor nincs elég hely, akkor kiáll a fedezék elé vagy mellé, hát az nagyon idegesítõ. én legalábbis úgy vittem végig minden pályát, hogy egyszer sem haljon meg egy emberem se, és így néha elég gázos volt.

a fegyvereknek csak realisztikus célzást akartak adni. mondjuk az a német távcsöves ejtõernyõs fegyver tényleg nagyon nehezen kezelhetõ. én maradtam a garandnál meg a thompsonnál, fõleg hogy most már lehetett ammot kérni. néha váltottam az FG-42 (?vagy valami ilyesmi), az egy jól használható német gépfegyver volt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

CaviaR
Mostanában vittem végig a CoD2-t, és ott direkt legnehezebb fokozaton játszottam, h minél tovább tartson. Ott ez nem zavart, mert sokkal több mentési pont volt, és ha 20x meghaltam, nem kellett mindig fél órával elöbbrõl folytatnom.
Az irányítást és a célzást nagyon nehéz megszokni. Még a sniper is elég erõsen félrehord, és akkorát visszarug, h azt sem látom hova ment a golyó.

Akárki akármit mond, az inteligencia nagyon tré. Annyira nem tudnak helyezkedni az emberek, h hihetetlen. Ha esetleg elfogy a hely a fedezék szélén, akkor nem keres magának helyet, hanem kiáll és persze h röktön lelövik. Folytathatnám... 😞

koschwarz
hát a mohpa-t szerintem nem zúzza a bia, viszont a bia-nak nincs is akkora gépigénye, viszont tényleg szép.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"