Saját eszközével kerülhető meg a Windows eredetiségvizsgálata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Forza.
Két hette vettem egy XP-t.
szerintem.
én kérek elnézést...
I know you are going to say use Wine/WineX/Cadega and the respective projects have done well with what they have, but there are still things missing so the experience is not as it is in Windows graphically."
DX9 4 linux, mert megérdemled😊
[merlinw.org]
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Váltottam XP-rõl Mac OS X-re!
Az iTunes megy míg futtatom az Archicad-et , a Safarival frissítem az árakat, tehát folyamatosan letöltök, közben nyomtatok és minden fut megfelelõ sebességgel! A winfosod úgy lefagyott , hogy a géppel készítettem a jeget a fantámba!
A kőtáblát meghamísították!Valaki leverte a felíratot az aljáról! Így szólt: ..és elnézést az okozott kellemetlenségekért!
Gondolod? 😊
>Neked mi az a program, ami nem fut XP alatt? És másnak azt miért kéne használnia?
Olvass vissza!! Igényekrõl volt szó nem programokról...
Amúgy meg nincs elég idõm rá, hogy össze foglaljam és leírjam Neked, persze részletekben már többször leírtam egy pár apróságot.
Ha tényleg érdekel akkor javaslom használj legalább 1 évig egy GNU/Linux distro-t vagy egy BSD-t desktop-nak és server-nek is, és utána vissza térhetünk erre a témára, ha lesz még kérdésed...
Ha vkinek nincs tapasztalata...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Azért ez dicséretes, nem mindenki reklámozza ennyire büszkén, hogy milyen igénytelen 😊
Egyébként nekem is XPm van, és minden elfut rajta, aminek lába van. Megy rajta az sg, mi kell még a teljességhez? 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Windows XP<#eljen>#eljen>
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
ha van egy legális wined, akkor eddig is leszedhetted azzal azt amit akartál, és a leszedett filet annyi lopott win-en installáltad amennyin nem szégyelted, ráadásul idõkorlát nélkül. Igaz, hogy erre már minimális iq-val is rájött mindenki, de mint látjuk itt is sokaknak hatalmas dolognak látszik az a "fantasztikus" felfedezés. Hát, õk a célközönség errefelé...
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
csak az eredetiseget igazolo kodot, ami x ideig ervenyes.
lol lol lol
De nem baj, én azt mondom javítsák ki, és tegyék csak kötelezõvé.
Ezzel nagyon jót tennének az egyéb operációs rendszerek elterjedésének.
Lehet ezért is nem teszik.
Azt hiszem le is cserélem windowsomat linuxra. Semmi nincs ami a windowsnál tart.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.