V8,V10 - a jenki erőgépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
errõl lenne szó:

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
Lenne egy kérdésem ! A www.hotrod.com fõaldalán van a hotrod-os banner, a hotrod felirat mellet van egy plymouth roadrunner...arról a kocsiról valami normális képet, képeket, nem tud valaki ? elõre is köszi...

I.C.ram
pontiac gto is eléggé az 😞
LittleL
azthiszem nem tudok holnap menni a Rábaringre, bocs

az üzletben kell dolgoznom, így alakult sajna.
majd egy másik alkalommal megpróbálok idõt szakítani.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

CSOCSO
az uj mustang szerintem elegge ugyesen el lett talalva.. viszont az uj charger uberfosadek meg eloben is...
jo egy kicsit tulzas de akkor is gagyi
FOXX supreme
sikerült megnézni?...szerintem döbbenetes videó !

LordVenom
oksa,köszi!

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

FOXX supreme
Találtam egy videót a Top Fuel kocsik gyorsulásáról...a kocsi 4.47 másodperc alatt van 335 mp/h, átszámolva 540 km/h.
http://www.nhra.com/2005/events/race01/video/index.html ezen az oldalon belül, Qualifying alatt, az elsõt kell kiválasztani Tony schumacher-t, oda is van írva az eredmény, quicktime kell hozzá !

LordVenom
Jó gondolat volt,hogy berakod...<#nyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

FOXX supreme
én is ott láttam a Rides-nevû mûsorban, azóta is kerestem a képét, most leltem rá..meg még egy roadrunnert is csináltak ott, azis nagyon szép, azt is keresem ezt találtam meg, gondoltam berakom.

szpemmet, sokat! 😊

...sose azt nézd...

LordVenom
Igencsak szép példány. Ha jól tudom ezt mutatták be a Discovery-n pár hónappal ezelõtt. Még ide is beírtam,hogy megy a mûsor. néztük is egy páran,és csorgattuk a nyálunk...

FOXX supreme

FOXX supreme

FOXX supreme

FOXX supreme
nem tudom ti hogy vagytok vele de én ezért s kocsiért ölni tudnék...

FOXX supreme
Tetszett a videó Lordvenom? ha igen akkor még vannak a www.theclasofthetitans.com ha jól tudom...

LordVenom
Ilyen videókat tólhattok még,ezt nagyon élvezem...<#nyes>

LordVenom
Köszi,most töltöm!

FOXX supreme

FOXX supreme

FOXX supreme
Itt van egy amerikai drag racing videó, jó kocsik, jó hangokkal.itt van a videó/URL] itt van egy lista, ebbõl az elsõt kell kiválasztani...a !SPEED!-et.

3Error
33 új üzenet?
régen jártam itt... <#wave>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

FOXX supreme
mihez képest drága....az amerikai minõséghez, meg a stílushoz nem...

Tudom. 5 millio amerikaban de ha itteni forgalmazonal veszed meg az afa befa, reg ado miatt felmegy 10-12 re 😞

LordVenom
Pedig a stílusához képest "olcsó" <#rolleyes>

A 2005 olyan gyonyoru lett hogy megszakad a szivem ha meglatom. Ugyanis nagy a valoszinusege hogy soha nem lesz ilyen autom 😞

nincs meg neked a winkawaks-hoz a Golden Axe?
Megvolt csak nem tudom hova a picsába tünt...

...sose azt nézd...

FOXX supreme
Egyszerûen briliáns.....szerintem a jenki erõ a jobb...meghát a v8 motor hangja.....felülmúlhatatlan

Itt ez megy mindíg...
Intel vs. AMD
Ati vs. Nvidia
Amcsi vs. Japó
Hetero vs. Gay 😄D

...sose azt nézd...

LordVenom
Most olvastam el a Motor City Online hozzászólásait,és mekkora seggek írkáltak oda...nem baj,ha valakinek nem tetszik a játék,csak a hangnemmel vannak gondok...meg ez az örökös jenki-japó vita. Nem tudják elfogadni,hogy egyik ember ezt szereti,másik meg azt? Seggek...

LordVenom
<#vigyor2> hááát..te tudod...

Nagyon gondolkodom rajta hogy pénteken kéne nevezni 😊

...sose azt nézd...

LordVenom
Hát ez alég baj...azért én is kipróbálnám offline-ba is,persze tudom nem lehet összehasonlítani a feeling-et az online-val. De mégis...

LordVenom
Hogyne! Sok "ágyúgolyó" futamon részt vettem már,persze nem elõre megszervezetteken,mint ez,hanem Pest - Esztergom távon ha bekóstoltak,vagy én elõztem,és bekóstolásnak vették...nem egyszer le is állítottak a rendõrök...<#rolleyes>
De ebbõl már kinõttem. Már nem megyek gyorsan a közutakon...persze egy ilyen futam csábító lenne,ha valamelyik kocsim hibátlanul mûködne...

Mert az EA egy fasztalicska, és mert nem volt nyereséges...

...sose azt nézd...

LordVenom
Nahát,most mégjobban sajnálom,hogy annak idején nem tudtam játszani vele...
Azt nem lehet tudni miért lõtte le a szervereket az EA?

geri15
értem. Szerintem lenne értelme offline is nyomni, biztosan nem adná vissza az online hangulatát, de a legjobb "autós" játék lehetne

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

I.C.ram
Nem, és nem is nagyon van értelme.
geri15
és offline nem is lehet vele játszani? Én csak a Gamestar-ból ismerem, és nagyon fájt érte a szívem hogy nem játszhattam vele :||

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

I.C.ram
Hát már ugye megszünt több éve. MMO játék volt azaz havidíjas, és az amcsi keménymag játszott vele fõleg, mármint azok, akik a való életben is vagy autószerelõk, vagy valamilyen módon kötõdnek az amcsi kocsikhoz. Jó játék volt nagyon. Online versenyek, mindmáig nem tudta felülmúlni egyik játék sem a tuningolási lehetõségekben. Több ezer alkatrészt lehetett venni az autóhoz, és em csak úgy, hogy mindent lehet keresztezni bármivel, hanem érteni is kellett azért hozzá. Nem votl elég mindenból a legdrágábba venni, mert sokszor egy kevesebb pénzbõl, de sokkal jobban összerakott járgány sokkal többet ért. versenyekkel lehetett pénzt szerezni, vagy fogadásokat lehetett kötni pénzben, vagy kocsiban, azaz el lehetett nyerni a másik autóját. Voltak a speckó dolgokra aukciók is, aho lritkaságokat árultak, vagy a játékosok is feltehették az eladni kivánt cuccaikat. Minden alkatrésznek volt egy élettartama, sõt még a kasztninak is, ez élénkítette a kereskedelmet. Lehetett bandákat alapítani, amivel másik bandák ellen lehet játszani bajnokságokban, és hatalmas nyereményeket nyerni. Kb két havonta kerültek új autók a játékba+új festések, alkatrészek stb. Egyik kedvenc MMO játékom volt, még mindig megvan eredetiben, de sajnos szart sem érek vele, mert az EA lelõtte a szervereket, és az egész projectet úgy ahogy van. Valószínûleg nem is lesz folytatás sajnos. Túl bonyolult volt a maijátékosoknak, vagy a mai FnF, NFSU generációnak, akiknek csak giccsbõl áll a tuning.
LittleL
szép autó az biztos...

majd még meglátom hogy lesz -e szabadidõm a munkától.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Pénteken ágyúgolyó futam lesz, úgye sejted mi az... 😄D
Lehet hogy kéne indulnom 😊

...sose azt nézd...

LordVenom
Aki nem ismeri,itt is fent van az oldalon:
Motor City Online

LordVenom
Ismerem,de csak képekrõl,mert gyenge hozzá a gépem. Már amikor megjelent nagyon megtetszett,hogy dugig van jenki gépekkel. Jó a játszhatóság is?

I.C.ram
Nem tudom ,hogy ismerítek a Motor City Online-t. Egyik kedvenc játékom volt, de sajna megszüntette ez EA a szervereket, mert nem hozott sok pénzt 😞 Pedig a beszteszt autós játék volt.
LordVenom
Mi az ,hogy elvileg??? Beférek,értem? <#nyes>

Hozzám elvileg beférsz...

...sose azt nézd...

LordVenom
Már arra készülök! <#nyes><#vigyor2>

LordVenom
Ez egy Plymouth Roadrunner,jól mondja I.C.Ram. Méghozzá a 68-as évjáratból.