1196
-
#756 azt meghiszem -
#755 Ha minden igaz,akkor ez az Impala egy szlovák csávóé,és a tabalyi komáromi találkozó egyik csúcspontja volt,mikor megérkezett... -
#754 A V8 cars honlapot tudom ajánlani neked,mert ott sok apróhirdetés van! -
#753 Segítség kellene!
Szükségem lesz a 96-os Grand Cheerokimhoz egy komplett váltóhoz/bontotthoz/!
4 literes soros 6 henger!
Ha valaki esetleg tud valamit akkor szívesen venném ha írna!
köszi. -
#752 mind2 csodaszép (Y)(L) -
#751 Lowrider Chevrolet Impala Convertible 1964
-
#750 Mercury 1951 Custom Coupé
-
#749 Régebben elég kemény hivatali,meg miniszteri autók voltak. A mi régi Cehy Chevelle-ünk is az volt. De a legtöbbje sajnos menthetetlen,vagy milliók kellenek az újításra. -
#748 Nocsak,azért mégsem csak a H1-et lehet tetszetősen megcsinálni. -
-
#746 Ja nem is belair. -
#745 Ja az pont egy Bel-air :) Bár elég retus a kép :D
Láttam eredeti fényképen, amin Bel-Air van pest utcáin. -
#744 Volt itthon Bel-Air. Asszem valamelyik konzulátusé volt. -
#743 Ebbe is csak mezítláb szállnék be...
-
forzajuve #742 hát nemrossz:D de szentem kár azért a motorháztetőért meg a szélesítésért
így a brutál
-
#741 Nem rossz,de az én szememben meg sem közelíti ezt. -
forzajuve #740 uhhh ez gyönyörűűűű
Ezzel az utcára kimenni vétek, tutker az első útján ráparkol valami balfasz suzukis vagy meghúzza egy kispolszki. -
#739 vagy csak egy tuningolt "csajka" :D
ha ezt látta volna Kádár elvtárs... -
#738 ejjha! :D ez aztán tényleg régen volt :DDD egyébként milyen jólmutat a kis, tömött sárga villamos, és a kék busz társaságában, háttérben az Erzsébet híddal -
forzajuve #737 egy Chevy a pesti utcán... régen...:)
-
#736 Ejjha,még nem láttam ötvenes évekbeli Corvette-t ilyen kompresszorral. Csak modellben. A haveromnak van egy gyönyörűséges darab a polcán. -
#735 És ez az évjárat még egész reális áron kapható. ;) -
#734 van benne paci
-
forzajuve #733 én egy ilyennel kiegyeznék :)
-
#732 AMERIKAI ERŐ!!! -
#731 És mivel az én abszolút kedvencem kimaradt a szórásból,tolok belőle egy szép darabot:
Ezt pedig a kép/autó/fényezés összességének szépsége miatt teszem be,mert szerintem ez egy csúcskép lett:
-
#730 Ejha,szép képek,főleg a Mustang-ok. Bár az én szívemet jobban megdobogtatja a Camaro,ezért nekem az első két kép a nyerő. Bár a legutolsó képen lévő Mustang egy igen finom darabja a márka képviselőinek... -
#729 Na nem sok mozgás volt itt! na kis képözön hogy színesebb legyen!
Ccak úgy ragyog!!!
Na....
-
#728 Szintén Boldog Karácsonyt Kívánok benzinvérű cimboráim!
-
#727 asszem félreolvastál :D
nem a GT-t kellene restaurálni, hanem Ford márkaképviseletben árúlni... ;)
pl.: egy pénzes Fordos (mondjuk itt kecsón a hovány) simán megengedhetné magának... de inkább vesz 2 Ferrarit... (jó, az nem a hovány volt, hanem a mercis, de pénzben ott van mindkét fazon)
egyébként egyetértek a restaurálással, nekem még az "öreg" Mondeomra sincsen pénzem, nemhogy Impala SS-re... (pedig az ám az igazi low-rider alap)
Mindegy... azért Boldog Karácsonyt és V8-ban gazdag Újévet kívánok Mindenkinek !!! -
#726 Na,az könnyen lehet... -
forzajuve #725 háát igen. 1ébként ha megtudnánk, h mennyi a 66os Impala kabriómaradvány ára ennél a Gy. Istvánnál szentem könnyeznénk röhögéstől. -
#724 ja. :) -
#723 meg egy benzinkút..:) -
#722 Megvenni szerintem megtudnád,csak restaurálni nem. Mi 180ezerért vettük annak idején a '66-os Chevy Chevelle-t,de nem tudtuk megcsinálni,mert milliók kellettek volna. Sajnos. -
#721 ilyet miért nem kapni a helyi ford kereskedésekben?..mondjuk úgyse lenne rá pénzem... -
forzajuve #720 no én is dobok a topicon...
vicc, h micsoda csudák szuvasodnak nálunk is.
1966 Impala SS Kabrió
kep1 kep2
ha 20 évvel ezelött megtaláltam volna... khmm. ha 20 évvel ezelött meglettem volna :DD -
#719 az nfsmw-sek közül biztosan sokan mennek vele... (én is:)) -
#718 retro, kicsit dobok a topicon...
-
#717 midurvák tejóég11 ``_´´