Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
nyerjetek! 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gabber_saviola
PALERMO: 46 Sirigu, 16 Cassani, 6 Munoz, 5 Bovo, 42 Balzaretti, 8 Migliaccio, 21 Bacinovic, 23 Nocerino, 27 Pastore, 72 Ilicic, 10 Miccoli (cap.).
A disposizione: 99 Benussi, 36 Darmian, 4 Kasami, 66 Andelkovic, 11 Liverani, 77 Kurtic, 32 Maccarone.
Allenatore: Delio Rossi.

BRESCIA: 1 Arcari, 28 Berardi, 5 Zebina, 26 Martinez, 16 Mareco, 33 Konè, 11 Cordova, 4 Filippini, 18 Possanzini (cap.), 9 Caracciolo, 36 Lanzafame.
A disposizione: 12 Leali, 23 Dallamano, 15 Zambelli, 17 Baiocco, 14 Feczesin, 56 Hetemaj, 31 Taddei.
Allenatore: Mario Beretta.

ARBITRO: Andrea Gervasoni (Mantova).

ITT NÉZEM

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Palermo (4-3-2-1): Sirigu; Cassani, Munoz, Bovo, Balzaretti; Migliaccio, Bacinovic, Nocerino; Ilicic, Pastore; Miccoli.
A disposizione: Benussi, Andjelkovic, Darmian, Liverani, Kurtic, Kasami, Maccarone. All.: Rossi

Brescia (4-3-3): Arcari; Berardi, Zebina, Zoboli, T.Martinez; A.Filippini, Cordova, Hetemaj; Kone, Caracciolo, Lanzafame.
A disposizione: Leali, Daprela, Zambelli, Mareco, Vass, Baiocco, Possanzini. All.: Beretta

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Zampapapa azt mondja , most pár napig csendben lesz. <#vigyor1>

gabber_saviola
Ama meg jöjjön csak, Miccolival és Pastoréval jók lesznek ott elol.

gabber_saviola
Attól a Florestol nekem feláll a szor a hátamon. Komolyan nem értem mit látott benne az Udine és Ti. 😄

Zsolti9014
vigyétek, vegyétek, legalább nem áll össze a brutális Amauri-Flores csatárduó. 😄

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Ma felgyorsulhatank az események.

Tegnap még úgy volt, hogy nem veszunk csatárt, és Ama is marad a Juvéban, de ... elméletileg az a Flores, aki az Udinében nyomta/nyomja, Ot nagyon ugy néz ki, hogy elviszi a Juve, és mivel Maccarone valszeg lelép a Cessenához, így nagy a sansz arra, hogy Amát visszahozzuk.

gabber_saviola
Zampapapa el van keseredve, és megint kifakadt magából.

Bántja, hogy most meg az elso Cagliari gól lesrol szuletett, de megadták. Sok neki, hogy az utóbbi 3 meccsen elfújták nekunk a meccseket ... Bari kapott egy jándéktizit, aztán a sárgák ellen nem kaptuk meg a 2 jogos tizibol az egyiket sem, aztán a mai lesgól... sok ez neki.

gabber_saviola
Hát így nem lesz meg a szkudettó. 😞

vezet a cagliari -.-
Zsolti9014
annyi baj legyen, itt már megszolgálta az árát! XD

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
ha visszajönne és itt visszanyerné a régi énjét, akkor lenne sírás. :

gabber_saviola
persze, ez volt az álca, hogy olcsóbban visszajöjjön. 😄

gabber_saviola
😄dd

Zampapapa szerelmes belé, ahogy Ama is Zampába, szerintem ha Ama visszajön, akkor többet nem adja senkinek.

Zsolti9014
csak nem a játéktudására célzol? 😄

amúgy Marotta felhatalmazott, hogy tárgyaljak Amauriról Gáborral! 😊
Aszongya hogy két zacskó szotyi (borsodi vagyok, tehát makuka XD), illetve egy 0,5-ös dobozos Frisch Fassl 3%-os sör, ami akcióban 55 forint, tehát pontosan 56 forinttal értékesebb mint Amauri. 😄

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
mást is otthagyott <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Cucmey
😄DDDD Amugy szerintem felesleges már ide....

The Sopranos
Hátha visszanyeri a régi formáját és újra eladhatjuk 20millió euróért a Juvénak. <#mf1>

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
azt mondja: "- Palermóban hagytam, egy darabot a szívemboooool" 😄

gabber_saviola
Tárgyalunk Amáról 😛

Zampapapa visszahozná, de csak akkor, ha Amának jó az a fizu, amit itt kapott akkor, mielott le nem lépett a Juvéhoz. Ama ugynöke szerint nem a fizu lesz az akadály ... gyereeeeeeeeeee 😛

Cucmey
Csak megvan a meccs. 4 kapufa után. 😄

The Sopranos
Miccoli és Bovo a kapufáig már eljutott, de sajnos egyikbõl se lett gól.
Kurtic le, Migliaccio be,
Garcia le, Darmian be. Csúnyán megsérült az argentín. :S

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Sirigu, Kurtic és Kasami kezdett végül. Egész jó meccs, meglehetõsen nagy az iram. Fõleg mi irányítunk, 61%-ban nálunk a laszti.
Sirigu hozza jó formáját, volt neki 1-2 bravúrja.
Az új szerzemények közül Kurtic egész ígéretesnek tûnik, Andelkovic még nem mutathatta meg a tudását. (szerencsére)
Kasami se rossz, de Dzsudzsákot el tudnám képzelni helyette, vagy egy másik magyart. 😛
Pastore és Hernandez a lelátón csücsül.
Ja és szakad az esõ. Rossi bácsi rágózik mint állat.

Remélem Macca papa beáll a 2. félidõre és berámol egy gólt, mert Miccolit nem látják el jó labdákkal.

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
így állunk fel a sárgák ellen:

4-3-1-2: Benussi; Cassani, Andelkovic, Bovo, Garcia; Migliaccio, Liverani, Nocerino; Ilicic; Maccarone, Miccoli.

A disposizione in panchina: Sirigu, Munoz, Balzaretti, Kurtic, Bacinovic, Kasami, Pastore

gabber_saviola
mindenképpen csak összeállva éri meg rendelni.

The Sopranos
A hivatalos oldalon elég rendes leárazások vannak. Érdemes lenne ha többen rendelnénk és 1 csomagba eljönne.

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
csak az a fránya postaköltség ne lenne. 😞

Cucmey
a Vintage poló nagyon bejön azzal a régi címerrel. 😊

gabber_saviola
Palermománián már lehet Legeás cuccokat rendelni:
http://www.palermomania.com/acquista-maglia-palermo-calcio.html

The Sopranos
<#violent> ezt neki!!!

Kíváncsian várom a szerdát, olasz kupa lesz, ugyanúgy a Chievo ellen. Kérdés milyen csapattal állunk fel?!

(élõben a Digin!)

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
vicc volt a spori, két jogos tizibol egyet sem megadni ...

McFrost
Ez tizi volt....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

WuFraZselic
hát ha ezt a végén behúzza Pastore félfordulatból, akkor a szezon gólja

The Sopranos
Az igen, tud valamit! Kösz a vidit!

FORzA PALeRMO

WuFraZselic
<#wow2>

Cucmey
Szerintem 1 gólt megérdemeltünk volna...

Zsolti9014
mennyit kértek, hogy elvigyétek Amaurit? 😄

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Pinilla sérulése miatt azt pletyizik, hogy téma Amauri esetleges olcsó visszavétele. Nekem tetszene az ötlet, és Ama is újra a régi formájában játszana.

The Sopranos
Nem akartam megnézni az eredményt, mert holnap elvileg ismétlik a meccset a digin, de kurvára kíváncsi voltam! Asszem mostmár hamar megöregszek, de leszarom! 3:0 HATALMAS NAGY GRAT!!!

FORzA PALeRMO

Cucmey
Ezt a meccset szépen elfelejtettem de az eredménynek örülök! 😊

gabber_saviola

Palermo-Sampdoria 3-0

ilyen minõségben tudok adni torrentet a meccshez, 2,33 giga, ha kell valakinek, priviben lehet elkérni
gabber_saviola

Cucmey
Felice Anno Nuovo!!

The Sopranos
Neked is fõPalermós!
Sok gólt, kevesebb kapottat, Bl-t érõ helyet, Zampát-Pastorét-Miccolit örökké, ja és Sirigut!

Forza Palermo mindörökké, éljen a magyar hp!

Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazában, hiszek Magyarország feltámadásában!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
B.Ú.É.K minden rosanerónak!

Cucmey
Én is mindenkinek ugyanezeket kívánom 😊

The Sopranos
Boldog Karácsonyt kedves Palermósok!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola