27277

105e4pi.png\"

• monyox
    Ja, Pastore lenyilatkozta, hogy nem erzi magat tul jol Parizsban. Nem jön be neki az a foci. Hat most erre mit mondjak?
  • monyox
    Egy Asen Georgiev nevü csavot is nezegetünk, a közös bennük a lenti arccal, hogy mindketten bolgarok, mindketten a Levski-nel vannak, es mindkettönek rajta van meg a tojashej a seggen. En nem ertem, hogy mi a jo abban, hogy neha lereszkedik a lila köd, aztan ragyurunk egy adott nemzet gyerekeire. Volt ugye mar szloven Palermo, most jön a bolgar verzio. Nem ertem en ezt..
  • monyox
    Hristo Popadiyn
  • monyox
    en a atdhenet.tv-n szoktam nezni, eleg jo minösegü streamek vannak.
  • monyox
    Az nem en voltam..:) Rosanero kollega volt.
  • riccardogardoni
    A szombat esti meccsünket nem adja a TV! Szal aki tud stream-et az bátran legye be!!!
  • riccardogardoni
  • Cucmey
    Te szoktál a palermo blog neve alatt kommentelni fácsebukon? mer ha igen akkor nem mondom el kétszer ugyanazt :DDD
  • riccardogardoni
    szokásos...
  • Cucmey
    nekem is igy tünt :DD
  • monyox
    Hat, en a nagy ködben kabe 0 motivaciot veltem felfedezni, de lehet, csak azert tünt ugy, mert szart se lattam..:)
  • riccardogardoni
    nemtudok hozzászólni XD
  • Cucmey
    legalább nem kaptunk gólt...
  • The Sopranos
    Zampával együtt! Jöjjenek az olajsejkek!
  • monyox
    Bocs, sracok, de nem tudom megallni...
    MANGIA, TAKARODJ!!!!! (Pinilla-Della Rocca csere)
  • The Sopranos
    pinilla - della rocca csere, csatár nélkül vagyunk :DD
  • monyox
    De nalam meg az sincs..:)
  • Cucmey
    marhán kéne az az egy gól. feljönnénk a negyedik helyre :)
  • Cucmey
    lehet infra kamerán keresztül nézi :DDD
  • The Sopranos
    a kommentátor tisztánlátó vagy mi a szösz, h egyáltalán lát valamit?!
  • The Sopranos
    De miért nem adják közeliről?? Legalább látni a playereket...
  • Cucmey
    tök mindegy ám. én is csak hallgatom nagyjából :DD
  • monyox
    En streamen nezem egy kabe 15x10 centis zizegös negyzetben, raadasul az idiota informatikusunk elbaszta a hangkartyat, szoval hang sincs... Szerintetek mekkora elvezet?=D Meg jo, hogy az eredmenyt latom, bar ennyi erövel bamulhatnam a livescore-on is..:))
  • Cucmey
    ilyenkor aztán fölösleges a full hd. én is csak a köd cseppeket látom. :DDD
  • riccardogardoni
    nem látok szinte semmit pedig 100cm es tv van, de balza lőhetett volna 1et lazán
  • Cucmey
    lófasz ez a köd. megfájdul tőle a szemem.
  • monyox
    Ti latjatok a labdat?
  • riccardogardoni
    hát remélem azért meg lesz tartva :D
  • monyox
    Nem tetszik ez nekem. Egyik nap Zampapapat a kapushelyzetröl kerdeztek, es ha jol emlekszem, azt nyilatkozta, hogy keves igazan jo kapust tud mondani. Akkor sem ertettem, hogy mi a francert kerdezgetik a kapusokrol, mikor van nekünk egy Tzorvasunk.
  • monyox
    Parmaban durva köd van.
  • riccardogardoni
    megint a benussi véd? mi a fasz van? :S Lores az jó hogy kezdő!
  • riccardogardoni
    PALERMO: 99 Benussi, 31 Pisano, 3 Silvestre, 8 Migliaccio (cap.), 42 Balzaretti; 20 Acquah, 21 Bacinovic, 5 Barreto; 27 Ilicic, 26 Lores; 51 Pinilla.

A disposizione: 33 Tzorvas, 4 Cetto, 6 Munoz, 7 Della Rocca, 14 Bertolo, 90 Alvarez, 58 Bollino.

Allenatore: Devis Mangia.
  • riccardogardoni
    ???
  • monyox
    Megis csak lesz meccs.
    Közben bejelentkeztünk egy fiatal bolgar vedöert a Levski Sofia-hoz. Hogy miert van szükseg plusz egy vedöre, ne kerdezzetek.
  • monyox
    Hopsz, lehet, hogy elmarad a meccsünk..?
  • monyox
    Nem lattatok a Juventus-Cesena goljait? Lehet, hogy hülye vagyok, de magyarazzatok mar el, miert tizi, ha a kapus elsodorja a csatart, de közben a labdat üti el?
  • monyox
    Kösz! En ezen nezem, mert melohelyes meccsnezes ill. üvöltözes lesz.
    Szarhazi Juventus megis csak behuzta a meccset. Roma meg csunyan egett..
    Ha matematikai oldalarol nezzük a dolgot, akkor ha a Fio megverte a Romat 3:0-ra, mi a Fio-t 2:0-ra, akkor nekünk a Romat 5:0-ra kene, nem? Helyette mi is volt az eredmeny...?
  • monyox
    Nincs fent. Vicces, hogy mindjart az ideny felidejeben vagyunk, de az ufficsale store meg mindig presto on-line..:)) Nem mintha akarnek rendelni valamit is, szerintem a Lottonal jobb cuccok voltak, mint a Legea-nal.
  • gabber_saviola
    na, linkelni sem tudok már

http://www.livefootballol.com/streaming/serie-a/week-14-parma-palermo-04-12-2011.html
  • gabber_saviola
    Akinek nincs digije -mint ahogy nekem-, itt egy link:
    http://www.livefootballol.com/streaming/serie-a/week-14-parma-palermo-04-12-2011.html

Mindig innen szedem a linket amúgy.