27277
|
-
én is. :D -
Jaja. Tono. vágom őt. emlékszem hogy néha benézett hozzánk. Amúgy én is jártam Catania topicba. :) -
Sono ventuno i convocati di Devis Mangia per la sfida di domani sera allo stadio "Renzo Barbera" contro il Cesena.
PORTIERI: Benussi, Brichetto, Tzorvas.
DIFENSORI: Aguirregaray, Balzaretti, Cetto, Mantovani, Munoz, Pisano, Silvestre.
CENTROCAMPISTI: Acquah, Alvarez, Bacinovic, Barreto, Bertolo, Della Rocca, Ilicic, Lores.
ATTACCANTI: Budan, Miccoli, Pinilla. -
írtam is :D -
van itt is az esgén Catániás, néha még írogat is ide.
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1057582391 -
zsír ;) kivi vagyok a társak álláspontjára :D -
azt biztos :D derby :D remélem ott azért meglesz az első idegenbeli gól :D
2-es végeredménnyel :D -
Amúgy a Catania elleni meccset már nagyon várom. Nagyon remélem hogy adni fogja a tv. :)) -
Nyugi, meg mielott legyilkolnal, Catania-szurkerekkel nem allok le haverkodni...:))) En a "catanese, pezzo di merda" orokbecsu mottot kovetem..:)) -
hát olyat meg honnan szereztél? :DD -
Kakukktojaskent elhelyeztem a Catania-drukker valaszait is az anyagban...:))) -
kiváncsi leszek ki mit mondott :D -
Nyugi, majd szezon vegen felrakjak a cuccokat, meg mindegyik melle szep nagy betukkel SOLD OUT. A magyar szurkolokra nem gondolnak...:( -
Thomas DiBenedetto amcsi faszi, bar nagyon hangoztattak, hogy olasz gyokerekkel.
Ja, sracok, a kerdoivben az osszes valasz megvan, most mar csak Rosanero kollegan mulik, hogy mikorra idoziti a nyilvanossagra hozast..:) -
mit vártál? dél-olaszok :DDD -
Ez a nem semmi! XD -
hát most szoptak az angol focisok a nagy angol focijukkal együtt. Nem is angolok ezek már hanem oroszok meg arabok. Remélem az olasz klubbok sosem kerülnek külföldi kézre. Bár ha jól tudom a Roma már nem olasz tulajdon. Jól tudom? -
erről ennyit! ilyenkor tudok kérdezés nélkül csapni! -
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de en rendszeresen behanyok az olasz foci utaloinak a gyakori megnyilvanulasakor, amikor nyomjak a kulonbozo bajnoksagok osszehasonlitasait, hogy a PL a legjobb, a spanyol bajnoksag meg a Bundasliga is fasza, a Serie A meg a beka segge alatt van...
Azert vicces, hogy a Serie A-tol jovore elvesznek 1 BL indulas helyet, kozben 3 olasz csapat van a legjobb 16 kozott, az angolok megkaptak az a plusz 1 helyet, toluk meg osszesen 2 csapat van ott. Hat no comment... -
én meg a MU-nak meg az MC-nek XD -
Amúgy tegnap továbbjutott a Napoli! Gratulálok nekik! :) -
bocs akkor váltok Messinára :DD -
Azt remelem is, hogy Balza nem olyan hutlen, mint a tavalyi vedosor fele... Ha most vegignezunk a listan, ki hova lepett. Cavani meg Noce jol jart, na meg Barzagli is. A Fio meg a Genoa szerintem gyengebb nalunk. A zsoldosrol meg inkabb ne is beszeljunk..:))) Kjaer mondjuk visszajohetne, nem lennenek rossz paros - Silvestre-Kjaer. Elore meg Miccoli-Amauri. Francba, irhattam volna a Telaponak. -
Varj csak, ez az en dumam..:))) -
En az irasaimmal rontom a szinvonalat, de azt mar semmilyen hozzaszolassal nem tudod alaasni..:)))) -
Remélem komolyan is gondolja. Nagyon szeretem őt! :) -
Gianpaolo Calvarese fogja vezetni a szombati meccsünket! -
BALZARETTI: "PENSO SOLO AL PALERMO"
-
ááá, akkor max hetente lesz magyar palermo szurkolói meccs, mert át vesszük a csapat helyét a gecibe :D -
Cesenát tuti megütjük. Ha nem akkor rendelek karácsonyra Catania sálat :DDDD -
Én blogot azér kommentálom ritkán mer nem akarom rontani a színvonalat :DD -
remélem XD -
szép ;) -
Cesenat kinyirjuk otthon? Legalabb Zamparini tovabb tudja melyiteni a baratsagat a koszos kis cigoval..=D -
Majd megkerdezem, jo?:) Bar parszor mar irt be ide Palka neven.
Van egy almom.. Hogy a forum meg a blog is ezerrel pörögjön, es a magyar Palermo-szurkolok egyesüljenek a Tunezia felöl fujo szelben lobogo rozsaszin-fekete zaszlo alatt..:))) -
Ő mér nem jár ide? -
Az mar nem fog menni, mert a 27es mez mar foglalt..:) -
hát sztem se kellett volna engedni!
dehát az x jobb mint a 2 :D -
Hát ez a tegnapi meccs nem volt semmi ... ilyen látási körülmények közt nem szabadott volna lejátszani.
Mondjuk elhoztunk egy pontot, és ez az idei idegenbeli formánknak, nem gyengén jót tesz. -
10 milláért visszavesszük