27277
|
-
Hat, ha Torres jatszik, a Napoli tovabbmegy..:)) Milan-Arsenal nem lesz egyszerü, de sztem a Milan behuzza. Inter meccsnek egyertelmünek kellene lennie, de jelenlegi formaval kerdöjel.
Viszont szerintem az EL-ben mindket csapat megy tovabb. A szar csak az, hogy egy kiegyensulyozott Palermonak egyik sem jobb (gy.k. Lazio, Udines). -
? A honlap rosteren meg ott vigyorog..:)) -
Ja, csak Zamparini nem edzö, hanem elnök. Ha annyira fontos neki, hogy az edzö ugy tancoljon, ahogy ö fütyül, csinalja meg az edzöi vizsgat, aztan felölem le is ülhet a padra..:) Bar tuti az sem lenne neki eleg... Kepes, es becsereli magat, aztan kap ket rugas a meszes labaira, aztan kesz a baj..:)) -
Amúgy én megértem Mangiát is. Most végre kereshet egy kis pénzt úgyhogy inkább befogja és játsza a bólógató jánost csakhogy ezzel nem előre megy a csapat hanem hátra felé. Ez se a klubnak se a szurkolóknak se a játékosoknak nem jó. -
Egy kis OFF:
BL:
Napoli (olasz)–Chelsea (angol)
Milan (olasz)–Arsenal (angol)
Marseille (francia)–Inter (olasz)
EL:
Lazio (olasz)–Atlético Madrid (spanyol)
Udinese (olasz)–PAOK (görög) -
Fernando Rubinho már nem a Palermo tagja! :D -
hát ja :D -
Ha magamból indulok ki akkor Mangia simán marad év végéig. Én is szeretem ha mindenki azt csinálja amit mondok. :DD
Zamparini tipikusan ilyen elnök. -
erre azért nem fogadnék! :D -
Pastore a Radio Radio: "Derby? 3-1 per il Palermo!" -
Szerintem annyira nem szar. EL-helyre modaerhetnenk vele. Nezd meg az Intert, ilyen kerettel ott kene lenniük az elsö 3ban.. Vagy a Roma.. -
"Zamparini: "Posizione Mangia? Tranquillissima"
Na, ettöl feltem. Zampanak kurva jo, hogy Mangia ugy tancol, ahogy ö fütyül. -
maga a keret a szar :D -
En sem vagyok ilyen nagy "takarodjozo", de ebböl a keretböl egy kemenykezü edzö sokkal többet is kihozhatna. -
januári első meccs is a Napoli ellen lesz. Na az is szép lesz. -
Amíg tartjuk a 6. helyet addig én nem mondok ilyet... Majd ha kezdünk visszacsúszni. Pl egy Catania elleni vereség után. -
Jo reggelt! MANGIA, TAKARODJ!!!! -
Figyelitek... Top listába kerültünk rögtön jönnek a nagy megmondóemberek :DD -
én is neten nézem ugyhogy asszem jövök ide. az a baj hogy a neten gyakran elkalandozok másfelé. kupa meccset is csak fél szemmel néztem. de nem volt rossz az arab szpíker. kicsit felemelte a hangját már tudtam hogy dolog van :DD -
vissza se lehet olvasni ennyi szöveget b***ok meg! :DD -
Zsamozsateeeee, azeddologkiskomam, hogy en diccsa ebrrazil vagyok, de in nem liphatak palyara a Bandzsakomanal... A Bandzsa nem igazan jo primas am keremkeziccsokolom.. -
veled XD -
Most igy hirtelen nem is tudom, hogy Del-Amerikabol kivel jartunk jol..
Pastore-n kivül..
Cavani? OK, hogy 15 millat kaptunk erte, de rozsaszin mezben nem volt valami nagy..
Abel egyelöre nem igazan..
Ki van/volt meg?
Munoz? Muhahahaha -
tipikus... megint rá fogunk baszni :D -
Par rövid hir..
Zampa aggodik a derby miatt. De azert a humorat nem veszitette el; megkerdeztek töle, hogy Mangia nyugodt maradhat-e, erre azt mondta, hogy Mangia sosem szokott idegeskedni..:)))
Megint Argentinaban kukazik Cattani. Persze a fö szempont ismet az, hogy a sracok minel olcsobbak, minel ismeretlenebbek es minel fiatalabbak legyenek.. Ki is nezett a felügyelö 3 kisfiut.. Szuper, ez a palermoi pedofiloknak megint jo hir.. -
L'U.S. Città di Palermo si trova costretta a smentire categoricamente quanto riportato questo pomeriggio dal sito ufficiale del quotidiano francese “L'Equipe” secondo il quale Federico Balzaretti si troverebbe in questo momento nella sede del Paris Saint Germain. Il nostro calciatore ha preso parte questa mattina regolarmente alla seduta d'allenamento della squadra ed ora si trova a Palermo.
DESZAAAAAAAR! Tényleg :D:D:D: -
:D :D :D biztos ő a villám szuperhős mint egy régi filmben :D -
Aaa, az az lenne, hogy lödd le anyadat szaras közben..:)))
A francia majmok azt hiresztelik, hogy Balza mar Parizsban targyal a PSG-vel. A vicces csak az, hogy Balza ma edzesen volt Boccadifalco-ban..:))) -
brutális dél olasz módszer :D -
Lesd meg anyadat sz*ras közben. Uff. -
így kevesebb a hulladék... ;) -
Ragnar360 #23725 jo a topik 2-3 ember beszelget :) -
grat. a lazionak! és grat. a PSG-nek is :D -
Na, tovabbjutott a Lazio, a Sporting, a Bilbao, a Salzburg..
Kiesett a PSG.. Javier, szar helyre igazoltal.. Jol jött a penz, de azert kar, hogy mar nem lathatunk rozsaszin mezben.. -
az finom lehet :D -
En is megint a melohelyen fogok üvöltözni..:) -
Ha vicceset akartok latni, nezzetek meg a PSG 4. golja elötti szitut, miert fujt be a biro tizit..:) (azert öngollal meg tizivel hozza a vegen a meccset a PSG..) -
segítek, mert neten nézem és akkor tudok írni :D -
Ha nagyon ideges leszek a derbyn, egyedül ugy szettagelem a forumot, hogy felkuszik az elsö helyre..:))) -
Nezem a meccsüket, es nem azert, hogy Pastore tavaly meg nalunk jatszott, de kabe rajta kivül eleg csetebota jatekosok vannak a csapatban 1-2 kivetellel. Kb a csapat 80%at le kene cserelni, ha el akarnak erni valamit..
Különben is rühellem az ilyen nagykepü dumakat, hogy "ha kiesünk az EL-böl, akkor tuti jön Rijkaard"...
Rijkaard sem tud majd a szarbol varat epiteni.
Közben meg otthon talan kihozzak x-re egy spanyol közepcsapat B-sora ellen.. Az a sejk is utalna inkabb nekem a penzet..