Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
vásárnap 20:30kor élõben a meccsünk a digi sporton.
Amúgy Mangia nem rossz edzõ, tavaly egész jól szerepelt a Varese csapatával.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szerencsére akiket már nem motivált a rózsaszín mez, azok elmentek, helyükre tök jó pléják érkeztek. Nézd csak meg, hogy kapusposzton (TZORVAS), védelemben (CETTO, SILVESTRE, MANTOVANI ...) és középpályán (BARRETO, ZAHAVI, VARELA) is nagyot erõsödtünk. Aki ezt nem hiszi, az majd szezonközben meglátja.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Cucmey - Lájk!
FORzA PALeRMO
Mennyit adsz a mostani edzõnek?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ja és, hogy a mai transzferekhez is szóljak ... Edgar Barreto leigazolása nagyon tetszik.
FORzA PALeRMO
Sirigut nagyon sajnálom, a kedvencem volt, mert sokszor hangoztatta, hogy neki elsõ a Palermo stb. Nem tudni az okát, hogy miért távozott? Vagy egyszerûen a pénzpénzpénz? :-(
Zampa olyan mint egy érme, két oldala van, az egyik imádható a másik utálható...én most utálom! :-) Remélem azért nem veszi a szívére! 😄
FORzA PALeRMO
Sirigu helyett jött a görög válogatott Tzorvas a Panathinaikosból.
Cassani, Bovo eladása /amúgy csak kölcsönbe mentek opciós vásárlási joggal/ is érthetõ, mivel jött Mantovani, Silvestre és Cetto, ja és nem akartak hosszabbítani nálunk.
Elöl még leszenek igazolások. Szal nem Szériabé nyugi. 😛 Zampát meg imádom. 😄
Pastore, Sirigu, Cassani, Bovo...
Balza is mehetne, õ is jó spíler.
Mi van Zampa, újra a Serie B-t akarod megnyerni te tyúkagyú vén f@sz?! Rühellem ezt a fószert, tönkreteszi a csapatot! Csak a zsebét tömi!
Szinte már csak Simon miatt érdekel a csapat. Bár valszeg õt is kölcsönadják Pescarának vagy valamelyik nívós fosnak.
Szégyen gyalázat! Zampa monnyon le!
FORzA PALeRMO
Ennyi tapasztalatom már van. Én örültem, hogy elment a Chievo-ból 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Hát én ezt nem hiszem el.
😞((
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Aki tud olaszul:
http://www.itasportpress.it/?action=read&idnotizia=62779
Itt a cikk
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio