Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
baszki, félidõben elkapcsoltam, mondom ez úgyis egy szar meccs... 😄
Zsolti9014
Gratulálok, és azt hiszem, én is tévedtem, amikor a Palermónak rossz szezont jósoltam, remélem tényleg nem lesz igazam.

Hajrá Magyarország!

szép-szép 😄
Cucmey
Hát ha ez így fog menni továbbra is akkor vissza szívtam mindent!! 😄DD

Cucmey
jeee Olaszul!! 😊 <#taps>

riccardogardoni
nekem marad a Sky Sport 1# HD 😄

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

Cucmey
ezt akkor sem így kéne csinálni. ha klub tulaj lennék majd megmutatnám 😄D

vásárnap 20:30kor élõben a meccsünk a digi sporton.

gabber_saviola
Edzõcserélgetésrõl nagy vonalakban annyit, hogy tavaly a szezon végén Délióbá kijelentette, hogy nem akar maradni. És nem azért nem akart maradni, mert nem motiválta már a kispad, hanem, mert akkoriban sok klub kereste meg Õt (nagyobb csapatok mint Mi) és csábítgatta. Ekkor Zampapapesz gyorsan keresett egy utódot és megtalálta Piolibát. De sajna Piolibával komoly gondok akadtak, ezért hamar repülnie is kellett (és ez nem Zampapapa hibája volt). És most jön a csavar ... mivel képbe került Délióbá és Claudio Ranieri is, de mind ketten idõt kértek, ezért gyorsan találni kellett valakit határozott idõre (amég Délióbá vagy Claudio Ranieri nem mond igent a padra) ... és ekkor jött Mangia. Mangia határozott idõre kapott megbízatást, de ha jól teljesít, akkor marad.

Amúgy Mangia nem rossz edzõ, tavaly egész jól szerepelt a Varese csapatával.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
én ezt a "hipp hopp" stílusú edzõváltásokat nem szeretem meg azt hogy a fél csapat kicserélõdött ráadásul ehhez majd jön egy tök új edzõ ez olyan mintha a nulláról kéne csapatot építeni. sehol sem mûködik ez a dolog.

gabber_saviola
Szerintem meg nem.

Szerencsére akiket már nem motivált a rózsaszín mez, azok elmentek, helyükre tök jó pléják érkeztek. Nézd csak meg, hogy kapusposzton (TZORVAS), védelemben (CETTO, SILVESTRE, MANTOVANI ...) és középpályán (BARRETO, ZAHAVI, VARELA) is nagyot erõsödtünk. Aki ezt nem hiszi, az majd szezonközben meglátja.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😄
The Sopranos
Pár hónapot...vagy az elsõ nagy zakót. Mert hát megvan az esély egy újabb 0:8-ra akárkitõl. 😄

Cucmey - Lájk!

FORzA PALeRMO

Cucmey
Megmondom a tutit. Ez az év már most elment...

😄 Az biztos.
Mennyit adsz a mostani edzõnek?
The Sopranos
Elmehetne Zampa egy kis agyi CT-re...valami nem stimmel odabent.

FORzA PALeRMO

Pioli is sokáig bírta 😄
Barreto nagy fogás!
Tono34
Majd megint kirúgják párszor az edzõt 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mor3llo
Gyakorlatilag megint eladtatok egy bajnokesélyes szintû csapat kezdõ tizenegyének a negyedét...mint minden évben :/

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
ugyanez transzfermárketesben:

gabber_saviola
erkezok-tavozok

gabber_saviola
azt mondja Zampapapa, hogy kivárjuk amég kidúzzogta magát Délióbá, aztán úgy is visszajön.

ja és, hogy a mai transzferekhez is szóljak ... Edgar Barreto leigazolása nagyon tetszik.

riccardogardoni
ideje volt!
Rossit vissza!!!

The Sopranos
Nagy harcban lehettünk a Reálos Gagóért, de úgy néz ki Róma lett a befutó. Kár érte, jó player.

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Persze, 43 misi kurva sok pénz, még Forintban is. :-) Abból lehet azért gazdálkodni.
Sirigut nagyon sajnálom, a kedvencem volt, mert sokszor hangoztatta, hogy neki elsõ a Palermo stb. Nem tudni az okát, hogy miért távozott? Vagy egyszerûen a pénzpénzpénz? :-(

Zampa olyan mint egy érme, két oldala van, az egyik imádható a másik utálható...én most utálom! :-) Remélem azért nem veszi a szívére! 😄

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Pastorét még jó, hogy eladtuk ... 43 misit egyetlen játékos sem ér a világon.

Sirigu helyett jött a görög válogatott Tzorvas a Panathinaikosból.

Cassani, Bovo eladása /amúgy csak kölcsönbe mentek opciós vásárlási joggal/ is érthetõ, mivel jött Mantovani, Silvestre és Cetto, ja és nem akartak hosszabbítani nálunk.

Elöl még leszenek igazolások. Szal nem Szériabé nyugi. 😛 Zampát meg imádom. 😄

The Sopranos
Aztarohadt mi lesz itt??
Pastore, Sirigu, Cassani, Bovo...
Balza is mehetne, õ is jó spíler.

Mi van Zampa, újra a Serie B-t akarod megnyerni te tyúkagyú vén f@sz?! Rühellem ezt a fószert, tönkreteszi a csapatot! Csak a zsebét tömi!

Szinte már csak Simon miatt érdekel a csapat. Bár valszeg õt is kölcsönadják Pescarának vagy valamelyik nívós fosnak.

Szégyen gyalázat! Zampa monnyon le!

FORzA PALeRMO

riccardogardoni
Trapani 3-5 Palermo

Mantovani 3 millióba került.
ROCKnROLLA
silvestre már hivatalos, 7 millió euroba került.

Piolinak van egy jó oldala. Mindig megtalálja az ellenfél gyenge pontjait, de csak ritkán tud kezdeni vele valamit.
Ennyi tapasztalatom már van. Én örültem, hogy elment a Chievo-ból 😊
bakkerman
jah nem,kétszer kikaptak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
pár éve meg BL csoportkörben,és asszem az arsenalt meg is verték ha jól emlékszem

ez ciki...nem rég még a svájci 2. odban voltak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
na végülis nem raktam meg,grat

riccardogardoni
azt se értem hogy Balzaretti-t miért kell bal középpályásként játszatni?

riccardogardoni
elég gáz :S

Te jó ég. Kiesni a Thun ellen. 😞((((((((((((((((((
Hát én ezt nem hiszem el.
😞((
limperatore
1:1 :\

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
hogy álltok fel? meglehet a továbbjutás? azért kérdezem mert 5k-val megdobnám a továbbjutásotokat

riccardogardoni
UI: nem lehetne esetleg valami normálisabb képet tenni a zampa papa helyett? XD valami realtime-os csapatképet mert mindig úgy érzem magam mint valami zamparini fórumban

riccardogardoni
este meccs 😊

Remélem is, pont ezért jövök, hogy mi a hír Sorrentinoval. 15 millión alul nem engedjük remélem 😊
Aki tud olaszul:
http://www.itasportpress.it/?action=read&idnotizia=62779
Itt a cikk
Tono34
Már megint tõlünk visztek? 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

WuFraZselic
kíváncsi leszek erre, Udinese is megszedte magát, ettõl függetlenül kétlem, hogy a BL-fõtábla meglesz nekik... pedig mindkét csapat elõtt most megvan a lehetõség, hogy a legjobb 5ért harcolhasson

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
pénzért

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
Kiért cserébe?
gabber_saviola
Cassanót kínálja nekünk a Milan.

Nagyon úgy néz ki, hogy jöhet hozzánk az elefántoktól Matías Augustín Silvestre.