Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

riccardogardoni
2-0000000000000000aaaaaaaaaaaaaaa 😄

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

gabber_saviola
Sajna pedig a védekezõ középpályás poszt az ilyen...nem véletlen, hogy sokan nem veszik észre az ott játszó játékos hasznosságát.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

monyox
Jo lenne, ha Mangia a kezdöbe tenne Miccolit, mert ez a cserepadrol valo beszallas hosszutavon sztem nem tesz jot sem a formajanak, sem a magabiztossaganak.

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

monyox
Hat, akkor különbözik a velemenyünk. Simonrol nem tudtok valamit?

gabber_saviola
Az Õ posztja nem látványos, de baromi hasznos. Sok labdát szerez, rendre hatásosan ütközik, és emellett még egész ügyes is. Azt már meg sem említem, hogy mindezt fiatalon teszi.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

monyox
Miccoli is nyomhatott volna ma Zahavinak egy golpasszt, akkor mar 3-0 lenne, de sztem mivel nem kezdö, kevesebb lehetösege van, tulgörcsöli es mindenkeppen golt akar löni.. Zahavi, Ilicic, Bacinovic, Migliaccio, sztem nem kell oda Acquah..😉

monyox
Hat, nem tudom, en ma eljutottam Acquah-val kapcsolatban arra a szintre, mint Rosanero kollega a tavalyi ideny folyaman Munoz-zal kapcsolatban. De akkor most komolyan, miert olyan jo jatekos Acquah?

gabber_saviola
Zahavi játéka egyre jobban tetszik, borzasztó ügyes a srác.

gabber_saviola
nem.

monyox
Szivatsz, ugye?

gabber_saviola
mert nagyon jó pléja

monyox
Acquah-t miert kell eröltetni????

monyox
Szegeny Pinilla milyen ketsegbeesve kereste a labdat a terhes-golörömhöz..😊))

monyox
Van itt valaki közös on-line szurkolashoz?😊

gabber_saviola
jók vagyunk, már csak az elsõ gól kell és kitömjük õket.

monyox
tutto rispetto!!!! Forza ragazzi!!!!

riccardogardoni
Teljes hazai szerelésben várom az esti meccset! XD

monyox
A Roma tegnapi balfaszkodasa tudataban meg fajobb a mult hetvegi vereseg..

riccardogardoni
Cucmey
Idegenben én 70 százalékban borítékolom a vereséget 😄DD
Lecce ellen nincs kifogás!! 3-0

gabber_saviola
Így ne kapjunk már ki ... ilyen gyenge Róma ellen, hozni kellett volna.

riccardogardoni
De a csütörtökit igen! 😊
20:40 Labdarúgás
Serie A, Palermo-Lecce A program élõben látható!

Megint sikerült kikapni! :S

Cucmey
Nem adja a tv a meccsünket. Nem leszek így jóban a Digi Tvvel 😄

http://ilpalermocalcio.blog.nepsport.hu/archives/2011/10/19/Akikkel_ma_is_elorebb_lennenk_I/
riccardogardoni
A római kirándulásra is kivi leszek XD

szucsy89
Ez korrekt nyilatkozat volt. Valami durvábbra számítottam, annak tükrében, hogy elég keményen savazta az utóbbi hónapokban a Milant az öreg. 😄

(de hát tõle nem meglepõ)
http://www.reterete24.it/Palermo-news/35014/Zamparini---Palermo-brutto-come-il-7-0-per-l-Udinese.html
Ezt. De benne van ám a blogbejegyzésben,lehet kommentelni!😊
szucsy89
Azt lehet tudni, hogy Zampa mit nyilatkozott a meccs után?
Cucmey
ehhez a cikkhez nincs is mit hozzá tennem. Annyit hogy elég borús a hangulatom a Roma elleni meccs elõtt. Lesz egy 1-1es döntetlen már abszolút elégedett leszek. Aztán végre édes otthon a Lecce ellen kötelezõ 3 pontal.

http://ilpalermocalcio.blog.nepsport.hu/archives/2011/10/17/Ennel_azert_tobbet_vartunk/
monyox
Na, ezt az edzövaltast nem teljesen komolyan mondtam...😊 Mondjuk Mangia-tol a cserek mellett azt sem ertettem, hogy ha megy a Milan, miert all at 2 csatarrol 1re. Nehogy nagyobb veres legyen a vege?

riccardogardoni
mindent elmond balzaretti tekintete amikor a meccs vége felé mutatták :S

Cucmey
300 milliót a csapatra kéne költeni nem a stadionra azt amikor minden menncsen 35000 ember van épiteni új stadiont. Én ennek is kurvára örülök de én máshogy csinálnám Zampa papi!!

riccardogardoni
semmit nem ért a mai játék, még örülhetünk hogy csak 3mat kaptunk!
simán lehetett volna 5-6 is! zahavi kezdõben kellett volna lenni! ilicic ezért nem játszik mert ennyit tud! -20 a mai csapatteljesítmény.

Cucmey
Mangia lesz az edzõ. Nem kell túl reagálni ezt a meccset. Felhúztam magam oké. de tegye mindenki a szívére a kezét. Messze vagyunk mi egy Milántól. Otthon voltak kijött nekik a lépés. Ennyi.

monyox
Jaja, lattam. A golokrol nem tehetett. Kösz a közös szurkolast/szomorkodast..😊) üdv

monyox
Baszki, komolyan, Mangia is ugy nez ki, mint aki meg van makkanva... Mondjuk nem is ertem, hogy Zahavit miert jegeli, közben meg Bertolo kezd, meg a helyere Acquah megy be... Mondjuk az olasz kommentatorok eleg jol összefoglaltak, hogy ma a Milan az idenyben eddig mutatott teljesitmenyet felülmulta, a Palermo meg gyenge napot fogott ki. Szerintetek ki lesz az edzö a következö meccsen?😊)

Cucmey
Szerintem is egyre jobban bele jött. ez a kettõs védése nagyon nagy volt. nem tom láttad e?

monyox
Ja, de nem rajtunk mult, hogy nem 4:0 mar vagy több... Tzorvas-t birom. Szerintem jo kapus, Sirigu, ha ezt olvasod, akkor törje fel a segged a parizsi kispad!!!

Cucmey
Azér szerintem ekkora különbség nem volt. max 2-0

Cucmey
😄DD ez jó. biztonság kedvéért bontottam egy sört is. kezdem egész jól viselni a vereséget 😄DD

monyox
Egy epkezlab tamadast nem tudunk vezetni... A veresegekben az az egyetlen pozitivum, hogy ilyenkor a lelki szemeim elött latom, ahogy Zamparini a meccs utan leüvölti a hajukat..

monyox
Komolyan, ugy jatszunk ma, mint egy csapat iskolas... Remelem, Antonionak megy a levagott lofej...😉

Cucmey
nem ünnepelt. attól függetlenül haragszom rá 😄D

monyox
Nocerino goljat nem lattam. Ünnepelt? Rüheljük most Antoniot vagy nem rüheljük?😊

Cucmey
Idegenben egyébként is szarul megy. benne volt a pakliba de azér mindig felhúzom magam.

monyox
Asszem igazad van, meg sajnos mas nem jut eszembe, csak az, hogy a jo öreg hagyomanyok szerint a Milan Palermoban ugyis szopni fog..😊

monyox
Vegre... Bertolo le... De miert Acquah be?

Cucmey
el kell felejteni ezt a meccset. igyunk rá egy dupla whiskyt. 😄 részemrõl :d

monyox
Megmerettettünk, es könnyünek talaltattunk..:-/ Könyörgöm, Bertolot felejtsük mar el... A vedelem ma egy kibaszott atjarohaz..