27277

105e4pi.png\"

• monyox
    Inkabb mondjal köszönetet a Damato-forumon..:)
  • Tono34
    Üdvözletem az uraknak :)

Mily nagyszerű eredmény született :)
  • monyox
    Na, egyböl a 9. helyen vagyunk, es a 16.tol is csak 3 pont valaszt el bennünket.
  • monyox
    Ha probalom objektiven nezni ezt a meccset, szarok voltunk, de meg igy is kihozhattuk volna a meccset X-re, mert a Catania sem egy nagyon patent csapat. Tavasszal otthon a Barbera közönsege fogja kiüvölteni öket a stadionbol..
    Kar, hogy Damato ugy gondolta, hogy neki el kell döntenie ezt a meccset, de ugye van az a mondas, hogy szegeny embert az ag is huzza...

Üdv mindenkinek! Remeljük a legjobbakat 2012re!
  • Cucmey
    fúúú én de ideges vagyok. jobb lesz ha megyek. ciao
  • monyox
    Meg helyre lehet hozni... Edzöcsere meg minösegi igazolasok. Csak "ennyi"..
  • monyox
    Jol is jön talan most ez a kis szünet... Zampa papa, valtozasok kellenek!!!!
  • Cucmey
    Márpedig lelépnek. Tönkre baszta Zamparini ezt a csapatot. Szopjon hanyatt. meg Mangia is.
  • monyox
    Damato, mehetsz a hazai öltözöbe atvenni a boritekot..
  • Pálka
    Csak jelezném,hogy a fél szezon se ment le, és KILENC (!!!!!) meccsen nem rúgtunk gólt.
  • monyox
    Komolyan, nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ha ilyen teljesitmennyel hozzuk ki az idenyt, nem csodalkoznek, ha lepne Miccoli, Balzaretti..
  • riccardogardoni
    ezt támogatom
  • The Sopranos
    Vagy Maccaronét! :D
  • Pálka
    Ezt is el lehetett volna engedni,ha a tizit befújta.
  • monyox
    Maxi Lopez, suuuca minchia!!!!:))) Mit vigyorogsz, hogy eldöltel a 16oson belül, mint egy zsak?
  • The Sopranos
    Jójó, biztosan nem akarja tönkretenni a csapatot, de az, hogy irányítja Mangiát az 99,9%! Pl. a kezdőnél, cseréknél simán beleszólhat...

• Pálka
    Ha nincs pénzünk csatárra a télen,hozzuk vissza Di Michélét. Hihetetlen a csávó.
  • monyox
    A MAI MECCS EGYETLEN POZITIVUMA: SILVESTRE-BÖL TELJESEN ROSANERO JATEKOS VALT..:))))
  • Pálka
    Szerintem jó sem lenne. Jobb csapatoknál több taktika van,de itt még egyet nem sikerült neki világosan összehozni. Zamparininek meg kellene érteni,hogy ez így nem megy. Ebbe nem hinném, hogy beleszólna, látja ő is,hogy ez így elég vékony keret, annak örül,hogy nem szólnak neki vissza. Nocerinot 500 ezerért...év üzlete volt.
  • monyox
    Es leviszi Alvarez-t. Te idiota Te..
  • monyox
    Jön Budan. Gratulalok.
  • monyox
    De nem Zamparini meccsel, hanem Mangia. Nem Zamparini dönt a cserekröl, hanem Mangia. Nem Zamparini dolga motivalni a jatekosokat, hanem Mangia-e.
    A jelenlegi keretböl is ki lehetne hozni sokkal többet..
  • Cucmey
    visszakapcsoltam a tvt de minek..
  • The Sopranos
    Szerintem Mangia nem lenne rossz, csak meg van kötve a keze Zampa által. Itt ő az edző, csak Mangia ül a kispadon.
    Meghát szarból várat építeni elég nehéz, és ez a keret 1-2 játékos kivételével egy nagy 0...
    Hol vannak a hajtós játékosok?! Vezetőségi hiba volt Nocerinót, Sirigut és az olyanokat elengedni, akiknek jelentett valamit ez a klub...
  • monyox
    Neha mutatja a kamera... Nezzetek meg az arcat.. Minden rajta van. Remelem, Zamparini is visszanezi majd..
  • Pálka
    Ez lenne a taktika,hogyha hátrányban vagyunk,akkor behozok egy csatárt? Miközben leviszem a leggólképesebb játékosomat? Mangiának fogalma sincs még mindig, hogy mit is kellene játszani, ezzel az állandó variálással csak ront a helyzeten. Bajnokok Ligája,az...
  • monyox
    Idiota Catania szurkolo "la Sicilia siamo noi"... Haha, csak szeretnetek..
  • monyox
    komolyan, eleg ranezni Mangia-ra, hogy mit csinal... Teljes tanacstalansag...
  • monyox
    Na, most lenne ugye jo, ha Miccoli a palyan lenne... De valami phasz levitte a szünetben..
  • monyox
    Damato, Te imbecil pöts.
  • Pálka
    Egyszerűen nem tudja miért itt tartani mostmár,nincs rá ép magyarázat. Azért kezdett gondolom Bertolo,mert Bacinoviccal túl védekezőek lettünk volna - ehhez képest volt helyzetünk? Mert én nem emlékszem rá...
  • monyox
    Az az erzesem, hogy meccs utan ujabb Zamparini bölcsesseggel fogunk gazdagodni..
  • Pálka
    Atyaúristen gyerekek, inkább jöjjünk le, és 3-0, ez annál is jobb. 50 méteren keresztül senki nem képes leütközni...persze Bacinovic ott csücsül a padon...
  • monyox
    Na, akkor ez is tizi volt..
  • monyox
    Most mar akar Simont is behozhatna..
  • monyox
    Szevasz Pali! Osztom a velemenyed!
  • riccardogardoni
    nah jó lesz ez XD
  • Pálka
    Elmész a kurva anyádba Damato, a túloldalon sokkal durvábbakat még le sem fújt. Mind a két gólt bírói hibából kaptuk, az elsőnél a szabadrúgás előtti szitut le kellett volna fújni, abból kontrázott a catania. Ettől függetlenül Pinillán,Silvestrén kívül nem sok emberen lehet látni,hogy itt ma nyerni akar. Félnek. Csak tudnám,mitől...
    Acquah egyébként eltiltott,ezért nincs, mint ahogy Munoz is.
  • monyox
    Na most megmutathatjak a fiuk, hogy mekkora tartas van bennük..
  • monyox
    Igy belenyulni egy meccsbe...