Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Gratulálok az olasz-foci.hu Tippjátékának 2. fordulójában elért 1. helyedhez. Még nem küldted el a Betfair azonosítód, aminek a segítségével megkapod a nyereményed. Hogy megkaphasd, kérlek küld el erre az email címre a betfair felhasználóneved (és mellette az olasz-foci.hu felhasználóneved): [email protected].
Ha még nincs Betfair fiókod, itt regisztrálhatsz. Fontos, hogy a regisztrációkor megadd a lakcímed, ugyanis ez alapján postázzék ki a Betfair tárgynyereményeket.
ELNÉZÉST 😄😄😄 Akkor mehetek most már indulhatok én is az edzõi posztra Palermoban? 😄
ez mekkora LOL 😄
nekem a meccsek alatt 1 üveg bor tisztán rendre elfogy 😄
tavaly max két pohár fogyott!
Serie A, Palermo-Bologna A program élõben látható
A mai teljesitmenyük alapjan rejtely szamomra, hogy az Udinese mit keres a dobogon, de maradjunk annyiban, hogy ha nem annyira töketlenek, minimum egy harmassal küldenek haza minket.
A 2csapathoz azert felzarkozott a biroi harmas is az idiota, következetlen es egyben követhetetlen iteleteikkel.
A pozitiv idenyrajt utan itt az ideje elgondolkodni, hogy ki mi a faszt akar ezert a klubert tenni. Ez is kurva siralmas volt, arra volt jo a meccs, hogy felbasszam az agyam.
Bocs a hozzaszolas stilusaert.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egyébiránt jöhettek nyugodtan a blogra is kommentolni,tessék csak!
Acquaht közel sem látom olyan hasznosnak, hogy ennyire betonbiztos kezdõ legyen. Oké,küzd, de Bacinovic sokkal hasznosabb - Acquah ha tudott volna passzolni, akkor nyerünk legalább 4-0-ra. Mindez két pontos passzon múlt volna. Azt hiszem,ez nem nagy túl kérés,ráadásul mióta nyomatják,nem láttam még tõle támadásban is használható dolgot. Gyors,meg fáradhatatlan,ennyi.
Arra én nem is gondoltam soha hogy kiesünk idén.
8. helyet már sikernek fogom elkönyvelni.
En azt hiszem, a Napoli peldajat követnem (akik egyebkent mar kört vertek rank a csapatepitesben), elöször egy Europa-szintü csapatot epiteni, utana jöhet a stadion. Bar a logika Zampa mellett szol, azaz hogy a stadionberlesen sporolt penzböl majd jöhet a csapatepites.
A baj csak az, hogy oriasi kerdöjelek villognak a temaban. Megvalosul-e egyaltalan a stadion. Ha igen, mikor? Zamparini mar 70, meddig vallalja a vezer szerepet? Meg maga Zampa egy kibaszott nagy kerdöjel, en mar feladtam, hogy megertsem a cselekedeteit meg a dönteseit..
Mas kerdes. Van szerintetek valami adat, hogy Bovonak, Cassaninak illetve Nocerinonak mennyi a kivasarlasi ara?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Aztán lehet velem vitatkozni mer kíváncsi vagyok a véleményetekre. 😊
http://pepsifoci.hu/node/100064