Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
baszódjon meg ez a kibaszott milán.

riccardogardoni
Este minden bene!!!
20:30 Labdarúgás DIGI Sport Plus
Serie A, AC Milan - Palermo A program élõben látható

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

http://ilpalermocalcio.blog.nepsport.hu/archives/2011/10/15/Fegyvertelenul/
Cucmey
Ha ezér volt a nagy spórólás akkor bocs Zampa papi hogy szidtalak. Jövök egy cappuccinóval! 😄D

monyox
Sracok, uj iras a Palermo-blogon az uj stadionrol, a tervekröl, a Renzo Barbera-rol... Csekkoljatok, velemenyezzetek!

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

riccardogardoni
1x 😄

monyox
Ilicic ügynöke azt nyilatkozta, hogy öket senki sem kereste az Intertöl. Remelem, mindenkinek helyen lesz az esze ebben a temaban!

En Alvarez-re szavaztam, szerencsetlen 0%-on van..😊))

Cucmey
Hányszor szavaztál? mer nagyon vezet... 😄DD

riccardogardoni
Egyértelmûen: Giulio Migliaccio

Cucmey
A Palermo nyitó lapján lehet szavazni hogy szerintünk 5 forduló után ki a legjobb játékos.
Szerintetek ki az??

riccardogardoni
Olasz lapértesülések szerint az Internazionale a téli átigazolási idõszakban mindenképpen szeretné megerõsíteni a középpályáját, lehetõleg olyan játékossal, akik több poszton is bevethetõ. Állítólag a Nerazzurri trénere, Claudio Ranieri a Palermo kiváló támadó-középpályását, Josip Ilicicset és az Udinese szélsõjét, Maurico Islát is szemmel tartja, mint lehetséges opciókat.

riccardogardoni
20:30 Labdarúgás DIGI Sport Plus
Serie A, AC Milan - Palermo A program élõben látható

monyox
Azt neztem az elöbb, hogy a Palermo törteneteben az olaszok utan mi magyarok adtuk a legtöbb edzöt a rozsaszinfeketeknek, egeszen pontosan 5öt. Nem rossz, mi? Lehet, Zampa majd Mangia-t is levaltja Varhidi Boborjanra..😊

Cucmey
Aktív focista koromban sem értettem az utána rúgások miértjét. Most meg pláne nem. 😄

monyox
Meg tul uj vagyok itt, nem szurhatok be linket, de ha youtube-on beirod ezt:
EM Qualifikation 2012: Griechenland - Kroatien (Grcka - Hrvatska/Greece - Croatia)

Az elsö videot. 1:54-nel horvat gyerek odarug Tzorvas-nak, pedig mar fogja a labdat. Ütes nincs, balhe van, meg ket sarga.

Cucmey
😄D milyen bunyóba? nincs róla videó? .D

riccardogardoni
[/url][/img]
JEEE 😄

monyox
Varj csak, az Palermo meg Catania között van feluton, nem?

Tegnap a kapusunk majdnem bunyoba keveredett..😊

Cucmey
nem. Gyõrben. 😄D ahol most 8 fok van 😄D

monyox
Palermoban laksz?

Cucmey
ezt én se értem. Focista lennék és a Fio ajánlana évi 1.5 millát a Palermo meg 1 millát biztos Palermoba maradnék. Itt legalább decemberig nem fázok. 😄D

monyox
Nekem nem fog hianyozni... Ebben egyetertek Zampa-val; "Aki nem akar a Palermoban jatszani, az mehet Isten hirevel..."
Azert remelem, megkerik az arat.. Mondjuk nem tudom, miert lesz jobb Cassani-nak a Fiorentina, de ez legyen az ö dolga..

Azt azert remelem, hogy majd ütjük öket oda-vissza, aztan es nem lesz ketseg, hogy melyik a jobb csapat..😊

Mas. Zampa meg Sogliano meg valami 19 eves francia-mali csatart nezegetnek Padovaban. Kezdünk mi is egyre jobban elmozdulni a büntethetö kategoria iranyaba...😉

riccardogardoni
Cassani OFF

Ez nem éppen jó hír! :S

Cucmey
következõ két meccsen szerzünk két pontot nekem elég lesz 😊

riccardogardoni
Milan ellen így kegyetlen nehéz lesz! Már egy döntetlen is maga a mámor lenne!

Cucmey
riccardogardoni
édes istenem milyen kiállítás volt ez emberek! mindenképp nézzétek meg! :@

monyox
Ja, meg annyit, hogy a közönseg nagyon ott volt. Neten neztem a meccset, de meg igy is atjött. Pedig ezeken a vasarnap delutani piknikezös, napsüteses meccseken altalaban nem olyan pokoli a hangulat, de latszik, hogy a kezdeti kifütyüles utan a közönseg teljesen a csapat mellett van. Keves ember vart ilyen kezdest..

monyox
A meccs nem volt rossz, bar nem lattam vegig. Amit lattam, az alapjan sima meccs volt. Migliaccio-t meg lassan lehet a valogatottba követelni... Hihetetlen, mikor Palermo-ba került, az elejen mindig padozott, en meg fogtam a fejem, mikor becsereltek, aztan hozza került a labda. Olyan szinten csetebota volt, hogy az valami siralmas. De azota marha sokat fejlödött, bar most sem penge technikailag, de a hianyossagait ellensulyozza a 110%-os lelkesedessel.
A meccsröl meg annyit, hogy nem lattam se Balzaretti kiallitasat, bar ha jol tudom, masodik sarga volt, meg lemaradtam a tiziröl is.

Cucmey
nem láttam a meccset. jó volt? érdekesek ezek az olaszok. Hivatalos oldalon tényleg másodikak vagyunk. gazzetta.it-en meg negyedikek. 😄

monyox
Sajnos valszeg csak elfogultsagbol, a Napoli-val meg a Cagliari-val azonos a pontszamunk. A Napoli-nak viszont jobb a golaranya. A Cagliari-val azonos a golaranyunk, viszont több golt rugtunk, igy 1.Udinese 2.Napoli 3.Palermo 4.Cagliari Aztan remeljük, ebben a Juventus sem fog beleronditani... Most (meg majd kesöbb is) banhatjuk a Bergamo-ban elhullajtott pontokat.

riccardogardoni
Serie A
itt második helyen van feltüntetve a csapat, és a hivatalos weboldalon is! 😄

riccardogardoni
XDDDDDD

The Sopranos
Rájöttem miért vagyunk ilyen jók...a bannerképen, a jobb alsó sarokban!

Superman is velünk van!!!

FORzA PALeRMO

monyox
De szepen nez ki a tablazat..😊 Remelem, este kikap a Juve, es akkor maradunk is a 3. helyen egyelöre.. Mindent gondoltam volna az ideny elött, csak azt nem, hogy igy kezdünk.. Következö fordulo Milan idegenben... Kemeny lesz. Ha valahogy összejönne Milanoban egy x vagy esetleg gyözni tudnank, akkor az mar bomba idenykezdes lenne.
Szep volt, sracok!!!

riccardogardoni
2-0 ide jeee 😄

riccardogardoni
szopott az inter jeeeee 😄

Cucmey
nahát. látom még vannak szerencsés emberek a földön 😄D

monyox
En 1 evet eltem Palermoban, szoval egyreszt az idegenvezetes meg a kocsmatura-szervezes megoldott, masreszt ott meg november elejen vidaman fürdik az ember a tengerben.

Cucmey
tényleg nincs jobb hely. Ott november közepére is 20 fokot mondanak. 😄D

monyox
Hoppa, ja hogy mar programterv is van... Ezt nevezem!!😊) Szimpatikus program, max annyit füznek hozza, hogy mas meccsel is ki lehet egesziteni, ha mar ott vagyunk. Romaban van inkabb Napolyban...😉

riccardogardoni
az biztos 😄

monyox
Azt gondolom, azert nem kell magyaraznom, hogy csak Bovo, Cassani meg Sirigu miatt törnek fel bennem ezek az erzesek..😊) Tudjak mar, hogy Palermonal nincs jobb hely..😉

riccardogardoni
ennyi XD

Cucmey
Én benne vagyok.

1. nap érkezés a Róma körüli szállás helyre. Buli, ital, ... ezerrel 😄D
2. nap érkezés Palermoba. Rövid város nézés után a meccs megtekintése. Meccs után ivászat a helyi ultrákkal. Utána reggelig buli, ital stb. 😄
3. nap pihenés, rövid séta a városban, ücsörgés egy hangulatos bár teraszán. Este lájtos beszélgetõs buli.
4. nap indulás haza. Érkezés a Róma körüli szállásra. Buli, ital stb. 😄D
5. nap érkezés haza és vissza mindenki a szürke hétköznapokba.

Valahogy így képzeltem el 😄DDDD

Cucmey
Szerintem beteges.. 😄
Én pl az akárkivel össze tudok veszni a Palermo miatt de az ilyen dolgokat leszarom 😄D
Nekem az a mániám hogy a Palermoban csak olasz játékosokat akarok látni. Egyre kevésbé fog összejönni 😄D

riccardogardoni
<#eljen><#taps>

McFrost
Vazze, szaporodnak a honi rózsaszínek? 😄
<#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

monyox
Bar meg uj vagyok itt a forumon, de megosztanam Veletek egy lelki problemamat;

Szerintetek beteges, ha örömöt erzek akkor, ha kikap a Genoa, a Fio vagy a PSG??😊

Tegnap körvonalazodott bennem ez a dolog, miutan olvastam, hogy szivott a PSG a Bilbao ellen, de a tünetekre mar korabban is felfigyeltem.. Ti is szenvedtek töle?

monyox
En kiprobalnek egy olyan közeppalyat, hogy Ilicic tamadokp, a ket szelen Alvarez meg Zahavi, vedekezökp meg a jo öreg Giulio.

Csak engem nem Mangia-nak hivnak..😊