27277

105e4pi.png\"

• monyox
    Tamadasban azert 2 4 ellen nem lesz egyszerü...:-/
  • monyox
    Fasz Montella is allandoan jegeli Maxi Lopezt, bezzeg ellenünk berakja kezdöbe..
  • monyox
    Üdv! Vendegszektor megint zarva, mi? Nehez lesz igy...

Silvestre-nek hogy örülnek a keleti makik..:))))
  • Cucmey
    na akkor jó napot kívánok! induljon a derbi!!! :D
  • monyox
    5 eve, a 2006-2007-es szezonban sikerült utoljara Cataniaban nyernünk (1:2), azota allandosult szivas van..:-/ Jo lenne ma megszakitani ezt a sorozatot..
  • monyox
    Melegitesnek..:))

CATANESE, PEZZO DI MERDA!!!!!!!
  • monyox
    Ja, szorri, akkor csak a 22es keretben volt benne. Bertolo meg Della Rocca meg a kezdöben..:-/
  • monyox
    Egyik összeallitasban benne van Simon, egyikben nincs..? Pedig most mar jo lenne lecsekkolni, hogy mit tud a srac..
  • gabber_saviola
    Catania (5-3-2) Andujar; Izco, Potenza, Legrottaglie, Bellusci, Marchese; Lodi, Almiron, Delvecchio; Lopez, Barrientos. A disposizione: Campagnolo, Alvarez, Sciacca, Lanzafame, Gomez, Ricchiutie Maxi Lopez. Allenatore: Vincenzo Montella.

Palermo (4-4-2) Benussi; Silvestre, Migliaccio, Balzaretti, Mantovani; Bertolo, Alvarez, Barreto, Della Rocca; Ilicic, Miccoli. A disposizione: Brichetto, Cetto, Aguirregaray, Bacinovic, Lores, Budan e Pinilla. Allenatore: Devis Mangia.
  • gabber_saviola
    Na már csak 4 óra.

http://www.livefootballol.com/streaming/serie-a/week-16-catania-palermo-18-12-2011.html
  • Cucmey
    egész gyomor idegem van már a holnapi meccstől :D
  • Cucmey
    nekem megvan hozzá mindenem. már a hajam is vissza növesztettem már hátra lehet fésülni. :D napszemcsó, pofa, haj, cuccok.... má csak Miccoli hiányzik. ja gyémánt fülbevalóm sincs. de ami késik nem múlik :DD
  • riccardogardoni
    ezt örömmel venném XD
  • monyox
    "In mezzo al campo i giocatori a disposizione sono Barreto, Della Rocca, Simon e Barberis." - Ezt nyilatkozta Mangia. A vegen meg bedobja Simont a kezdöbe..:)))

• monyox
    A misternek milyen szimpatikus parja van..:)

• riccardogardoni
    nem vb/eb volt! digisport maraton :D
  • monyox
    VB/EB nem er!!:))) Olyankor ez alap!!:)
  • monyox
    Ja, bar azert azon elgondolkoztam, hogy ha felhajtanam a gallerjat, felraknek egy kurva nagy napszemüveget meg belönem a hajam, en is siman simulhatnek Miccoli-hoz..:))) Pedig apam nem is maffiozo, vagy legalabbis meg nem tudok rola..;)
  • riccardogardoni
    nekem volt amikor 5 meccset néztek végig egymás után XD
  • monyox
    Na, asszem, holnap delutan vasarnapi focimatinet tartok..

15:00 - Catania-Palermo
    17:10 - Man. City-Arsenal
    20:45 - Napoli-Roma

A vegen meg mar hanyingerem lesz, ha labdat latok..=D
  • riccardogardoni
    a lényeg hogy minden rendbe van és megérkezett épségben :D
  • monyox
    A fotogepem meg a telefonom kabele is Magyarorszagon van, ugyhogy lefotozni nem tudom most.
    De a holnapi meccset ebben nezem, es ha vesztünk, utana ingyen elajandekozasra kerül..:))))

Ja, tuti, nyaron kirakjak majd az oldalra a telisapkakat..:)))
  • riccardogardoni
    majd jövő nyáron lehet majd rendelni XD
  • riccardogardoni
    ennek ürülök, dobhatnál fel rendes képet is a cuccokról :D
  • riccardogardoni
    jó kérdés :D
  • monyox
    Meg asszem az ilpalermocalcio.it es talan majd ideny vegen leveszi a "store on-line presto" feliratot..:))
  • monyox
    Viszont törtent egy nagy pozitivum ma, egeszen pontosan az, hogy megerkezett a megrendelt cuccom. Egyszerüen gyönyörüszep.. Asszem mar beszurtam ide a kepet, semmi flanc, fasza minösegü lotto termek.

Ha Palermo-cuccra faj a fogatok, rabeszelnelek Titeket az ebayes rendelesre ettöl az arctol, mert kurva sok cucca van, es nagyon korrekt a bizniszeles.
    Az anyagi reszeröl annyi, hogy ennek a poloshirtnek darabja 18,5 euro, 2 dbot rendeltem, az 37, erre az ebay kidobta, hogy mindennel együtt utaljak at a csavonak 72 eurot. Hat mondom az egy kicsit durva postaktg, de egyszer elünk..
    Erre ma a csomagban benne volt 27 euro, meg egy fecni, hogy tul sokat utaltam. Szoval az ebay megbaszhatja magat, a csavo meg nagyon korrekt. Ja, bonuszkent meg egy csokimikulast is beledobott a csomagba..:)
    Szoval mindennel együtt 45 eurora jött ki a buli, az jelenlegi arfolyamon 13.500 Ft, ami 2 db lotto galleros poloert asszem nem egy rossz ar.

Bar nem tudom, hogy Magyarorszagra mennyi a postaktg, mert nekem Becsbe jött.

Ha erdekelne Titeket, az ebay.de-n keressetek az itscominghome2006-ot.
  • monyox
    Ki a franc az a Micai? Hogy ennel a klubnal allandoan uj meglepetesneveket dobnak be..:)))
  • riccardogardoni
    Pl. egy ilyet elnéznék sztem szívesen! XD

• riccardogardoni
    Simon Ádám újra nevezve a derby-re! :)
    Ha pont holnap állna be az kicsit hard lenne sztem, de megállná a helyét!
  • riccardogardoni
    Sono ventidue i calciatori convocati dal tecnico Devis Mangia per il derby in programma domani pomeriggio allo stadio "Angelo Massimino".

PORTIERI: Benussi, Brichetto, Micai.

DIFENSORI: Aguirregaray, Balzaretti, Cetto, Di Chiara, Mantovani, Silvestre.

CENTROCAMPISTI: Alvarez, Bacinovic, Barberis, Barreto, Bertolo, Della Rocca, Ilicic, Lores, Migliaccio, Simon.

ATTACCANTI: Budan, Miccoli, Pinilla.
  • riccardogardoni
    nem hiába, ami olasz az olasz :D
  • riccardogardoni
    vagy mi vagyunk túl jók? XD
  • Cucmey
    megint 10. helyen van a fórum. itt az sgn ennyire nem pörögnek a topicok? :D
  • riccardogardoni
    csak a szokásos :D
  • The Sopranos
    - tudtok
  • The Sopranos
    Pörög a fórum rendesen! Vissza kellett olvasnom, hogy értsem a beszélgetést! Ilyen is régen volt! :D

Kicsit pesszimista vagyok a a derbivel kapcsolatban, de a csodákban hiszek!
    Egy dögunalmas 0:1-gyel már elégedett lennék simán...

Várható kezdőket tudtok lehet már tudni?
  • monyox
    Lehet, sokan azt mondanak, hogy hülye vagyok, de sztem Koman nem egy rossz jatekos... Nem is lenne rossz egy közeppalya Koman-Zahavi-Ilicic.. Es tuti, hogy a Samp semmi penzert tuladna rajta, raadasul Palermoban is ismerhetik a nevet, mert annak idejen a Bari szineiben szepen beszivatott minket.. Mas kerdes, hogy szerintem nem akar Olaszorszagban maradni..
    Persze amig Mangia Bertolot meg Acquah-t erölteti..
  • riccardogardoni
    az se lenne rossz ;)
  • monyox
    Ja, de a fel Serie A vadaszik ra, es a mi elnökünk nem arrol hires, hogy siman többet ajanl mas kluboknal..:) Koman is lep a Samp-tol, ra kene startolnunk..;)