27277
|
-
Tamadasban azert 2 4 ellen nem lesz egyszerü...:-/ -
Fasz Montella is allandoan jegeli Maxi Lopezt, bezzeg ellenünk berakja kezdöbe.. -
Üdv! Vendegszektor megint zarva, mi? Nehez lesz igy...
Silvestre-nek hogy örülnek a keleti makik..:)))) -
na akkor jó napot kívánok! induljon a derbi!!! :D -
5 eve, a 2006-2007-es szezonban sikerült utoljara Cataniaban nyernünk (1:2), azota allandosult szivas van..:-/ Jo lenne ma megszakitani ezt a sorozatot.. -
Melegitesnek..:))
CATANESE, PEZZO DI MERDA!!!!!!! -
Ja, szorri, akkor csak a 22es keretben volt benne. Bertolo meg Della Rocca meg a kezdöben..:-/ -
Egyik összeallitasban benne van Simon, egyikben nincs..? Pedig most mar jo lenne lecsekkolni, hogy mit tud a srac.. -
Catania (5-3-2) Andujar; Izco, Potenza, Legrottaglie, Bellusci, Marchese; Lodi, Almiron, Delvecchio; Lopez, Barrientos. A disposizione: Campagnolo, Alvarez, Sciacca, Lanzafame, Gomez, Ricchiutie Maxi Lopez. Allenatore: Vincenzo Montella.
Palermo (4-4-2) Benussi; Silvestre, Migliaccio, Balzaretti, Mantovani; Bertolo, Alvarez, Barreto, Della Rocca; Ilicic, Miccoli. A disposizione: Brichetto, Cetto, Aguirregaray, Bacinovic, Lores, Budan e Pinilla. Allenatore: Devis Mangia.
-
Na már csak 4 óra.
http://www.livefootballol.com/streaming/serie-a/week-16-catania-palermo-18-12-2011.html -
egész gyomor idegem van már a holnapi meccstől :D -
nekem megvan hozzá mindenem. már a hajam is vissza növesztettem már hátra lehet fésülni. :D napszemcsó, pofa, haj, cuccok.... má csak Miccoli hiányzik. ja gyémánt fülbevalóm sincs. de ami késik nem múlik :DD -
ezt örömmel venném XD -
"In mezzo al campo i giocatori a disposizione sono Barreto, Della Rocca, Simon e Barberis." - Ezt nyilatkozta Mangia. A vegen meg bedobja Simont a kezdöbe..:)))
-
A misternek milyen szimpatikus parja van..:)
-
nem vb/eb volt! digisport maraton :D -
VB/EB nem er!!:))) Olyankor ez alap!!:) -
Ja, bar azert azon elgondolkoztam, hogy ha felhajtanam a gallerjat, felraknek egy kurva nagy napszemüveget meg belönem a hajam, en is siman simulhatnek Miccoli-hoz..:))) Pedig apam nem is maffiozo, vagy legalabbis meg nem tudok rola..;) -
nekem volt amikor 5 meccset néztek végig egymás után XD -
Na, asszem, holnap delutan vasarnapi focimatinet tartok..
15:00 - Catania-Palermo
17:10 - Man. City-Arsenal
20:45 - Napoli-Roma
A vegen meg mar hanyingerem lesz, ha labdat latok..=D -
a lényeg hogy minden rendbe van és megérkezett épségben :D -
A fotogepem meg a telefonom kabele is Magyarorszagon van, ugyhogy lefotozni nem tudom most.
De a holnapi meccset ebben nezem, es ha vesztünk, utana ingyen elajandekozasra kerül..:))))
Ja, tuti, nyaron kirakjak majd az oldalra a telisapkakat..:))) -
majd jövő nyáron lehet majd rendelni XD -
ennek ürülök, dobhatnál fel rendes képet is a cuccokról :D -
jó kérdés :D -
Meg asszem az ilpalermocalcio.it es talan majd ideny vegen leveszi a "store on-line presto" feliratot..:)) -
Viszont törtent egy nagy pozitivum ma, egeszen pontosan az, hogy megerkezett a megrendelt cuccom. Egyszerüen gyönyörüszep.. Asszem mar beszurtam ide a kepet, semmi flanc, fasza minösegü lotto termek.
Ha Palermo-cuccra faj a fogatok, rabeszelnelek Titeket az ebayes rendelesre ettöl az arctol, mert kurva sok cucca van, es nagyon korrekt a bizniszeles.
Az anyagi reszeröl annyi, hogy ennek a poloshirtnek darabja 18,5 euro, 2 dbot rendeltem, az 37, erre az ebay kidobta, hogy mindennel együtt utaljak at a csavonak 72 eurot. Hat mondom az egy kicsit durva postaktg, de egyszer elünk..
Erre ma a csomagban benne volt 27 euro, meg egy fecni, hogy tul sokat utaltam. Szoval az ebay megbaszhatja magat, a csavo meg nagyon korrekt. Ja, bonuszkent meg egy csokimikulast is beledobott a csomagba..:)
Szoval mindennel együtt 45 eurora jött ki a buli, az jelenlegi arfolyamon 13.500 Ft, ami 2 db lotto galleros poloert asszem nem egy rossz ar.
Bar nem tudom, hogy Magyarorszagra mennyi a postaktg, mert nekem Becsbe jött.
Ha erdekelne Titeket, az ebay.de-n keressetek az itscominghome2006-ot. -
Ki a franc az a Micai? Hogy ennel a klubnal allandoan uj meglepetesneveket dobnak be..:))) -
Pl. egy ilyet elnéznék sztem szívesen! XD
-
Simon Ádám újra nevezve a derby-re! :)
Ha pont holnap állna be az kicsit hard lenne sztem, de megállná a helyét! -
Sono ventidue i calciatori convocati dal tecnico Devis Mangia per il derby in programma domani pomeriggio allo stadio "Angelo Massimino".
PORTIERI: Benussi, Brichetto, Micai.
DIFENSORI: Aguirregaray, Balzaretti, Cetto, Di Chiara, Mantovani, Silvestre.
CENTROCAMPISTI: Alvarez, Bacinovic, Barberis, Barreto, Bertolo, Della Rocca, Ilicic, Lores, Migliaccio, Simon.
ATTACCANTI: Budan, Miccoli, Pinilla. -
nem hiába, ami olasz az olasz :D -
vagy mi vagyunk túl jók? XD -
megint 10. helyen van a fórum. itt az sgn ennyire nem pörögnek a topicok? :D -
csak a szokásos :D -
- tudtok -
Pörög a fórum rendesen! Vissza kellett olvasnom, hogy értsem a beszélgetést! Ilyen is régen volt! :D
Kicsit pesszimista vagyok a a derbivel kapcsolatban, de a csodákban hiszek!
Egy dögunalmas 0:1-gyel már elégedett lennék simán...
Várható kezdőket tudtok lehet már tudni? -
Lehet, sokan azt mondanak, hogy hülye vagyok, de sztem Koman nem egy rossz jatekos... Nem is lenne rossz egy közeppalya Koman-Zahavi-Ilicic.. Es tuti, hogy a Samp semmi penzert tuladna rajta, raadasul Palermoban is ismerhetik a nevet, mert annak idejen a Bari szineiben szepen beszivatott minket.. Mas kerdes, hogy szerintem nem akar Olaszorszagban maradni..
Persze amig Mangia Bertolot meg Acquah-t erölteti.. -
az se lenne rossz ;) -
Ja, de a fel Serie A vadaszik ra, es a mi elnökünk nem arrol hires, hogy siman többet ajanl mas kluboknal..:) Koman is lep a Samp-tol, ra kene startolnunk..;)