27277

105e4pi.png\"

• riccardogardoni
    gyökeres változás lesz vagy mi a fene :D
  • Cucmey
    na erre kiváncsi leszek. Balza szerintem baromi jó lesz szélső lótifutinak.
  • Pálka
    Mutti állítólag 3 középső védővel fog kezdeni (Munoz,Silvestre,Mantovani), elöl pedig Ilicic-Budan duó, Balzaretti feltolva szélső középpályásnak, a másik szélen Acquah lenne. Utóbbira baromi kíváncsi vagyok, mert gyorsnak rohadt gyors, de a beadásokkal lesznek bajok,szerintem. Eddig középen erőltették, nagyon sok lehetőséget kapott, ideje lenne lassan élnie vele.
  • gabber_saviola
    Nem rossz fószer, persze azt leszámítva, hogy játszott Catániában és edzője volt már a Messinának is. :D
  • gabber_saviola

Mondjuk az komoly lesz, ha tényleg Perinetti jön majd sportigazgatónak. :)
  • Cucmey
    ne szidd má szegény Mangiát. :D Ő ennyit tudott. Hozzáteszem alakulhatott volna szarabbul is ha nem ilyen kiegyensúlyozott a Serie A jelenlegi mezőnye.
  • riccardogardoni
    Nah most már biztos! :)
  • riccardogardoni
    L'U.S. Città di Palermo comunica di avere affidato a Bortolo Mutti l'incarico di allenatore della Prima Squadra rosanero. Il nuovo tecnico (nato a Trescore Balneario l'11 agosto del 1954) verrà presentato domani.

Le modalità della presentazione verranno comunicate domani mattina sul nostro portale.
  • riccardogardoni
    ebből milyen kezdő 11 lesz, azt nemtudom, jobb lenne sztem a komplett Primavera-t játszatni XD
  • riccardogardoni
    Pinilla se lesz bevethető a Novara ellen!
  • riccardogardoni
    itt szakad a hó, mandzsát kibasznám havat lapátolni XD
  • riccardogardoni
    pontosan, télen is elég erős kell...
  • Pálka
    Holnap jelentkezünk egy Bortolo Muttit bemutató poszttal. :)
    Szerintem jók leszünk vele, persze nem egy Mourinho, de egy adott keretből képes kihozni a tudását. Max a nyárig tervezhetünk vele szerintem, aztán kell egy erős nyári mercato,és jobb lesz ez. Csatár kell télen, ilyen nincs,hogy valaki 9 meccsen gólt sem lő - és lement 15 bajnoki,meg 1 kupameccs.
  • riccardogardoni
    tudom igen, de ezzel a kerettel...
  • Cucmey
    Örülni én is örülök csak remélem eredményes is lesz. Amúgy ő volt már nálunk edző.
  • riccardogardoni
    én bárkinek örülök most!
  • riccardogardoni
    mért nem? XD
  • Cucmey
    Amúgy Muttinak örüljünk??
  • Cucmey
    attól függeltenül lófasz ez az sg. ide még videót linkelni se lehet. :D
  • riccardogardoni
    megint 5. a fórum
  • riccardogardoni
    nem XD
  • Cucmey
    na jó. ez nem jött össze. :DD
  • riccardogardoni
    itt is OFF :D
  • riccardogardoni
    OFF a video.
  • Cucmey
    tehát: :DD

• Cucmey
    itt meg egy kis videó a tegnapi tüntetésről. Nem volt nagy szám kb olyan mint Magyarországon az Orbán elleni demonstrációk. :DD

• riccardogardoni
    Az ám!
  • Cucmey
    Bortolo Mutti az új edző
  • riccardogardoni
    Köszönjük a munkádat, de ennyi elég volt!!! :D :D :D
    Ciao Amigo!!!
  • riccardogardoni
    L’U.S. Città di Palermo comunica che, in data odierna, il tecnico Devis Mangia ed il suo staff sono stati esonerati dalla guida della Prima Squadra.

La Società ringrazia l’allenatore per la disponibilità e per il lavoro svolto, nella grande fatica da lui sostenuta per il salto dalla Primavera alla Prima Squadra, ritenendolo un tecnico di ottima prospettiva.

• riccardogardoni
    deszaaaar XD
  • Cucmey
    ezeken még nem gondolkodtam... :D
  • monyox
    Az egyik kerdesem az lenne, hogy mit fogsz csinalni a merdak között? A masik kerdesem meg az lenne, hogy mit fogsz csinalni Mangia csajaval?:))
  • Cucmey
    Kiesünk én átmegyek a merdákhoz meg lenyúlom Mangia csaját . :DDD
  • riccardogardoni
    attól még én is! Forza B XD
  • monyox
    Miccoli meg Mantovani is leserült, Pinilla meg a sarga miatt nem jatszhat a Novara ellen. Azert remelem össze tudnak szedni 11 embert...

Közben meglepetesre a Roma 2:0 ra megy Napolyban. Jo kis meccs.

A mai naprol meg annyit, hogy ha kiesünk a B-be, en akkor is szurkolni fogok a csapatnak..=D
  • monyox
    Annyira nem durva, azt irjak 40 ember ment ki, aztan nem engedtek be a csapat buszat a parkoloba. Mondjuk allitolag a hangulat elegge Zampa-ellenes..
  • riccardogardoni
    ostrom van? XD
  • monyox
    Na, valtozas az mar van... Zamparini vissza akarja hivni Sogliano-t.. Vele aztan mar beljebb leszünk, ugy gondolom, hogy az elcseszett nyari mercato nagyreszt az ö lelken is szarad..
  • monyox
    A Barbera-nal mar tüntetnek a szurkolok.. De szerencsere nincs semmi balhe.