27277

105e4pi.png\"

• gabber_saviola
    Akkor szakadnék, ha ma Budán triplájával nyernénk ... Na az betenne Mandzsának, aki faszán jegelte.
  • monyox
    Gabber, ha nem tul indiszkret a kerdes, mostanara belefaradtal a forumba? Ugy ertem, ahogy regebbi oldalakra lapoztam vissza, szinte egyedül pörgetted.. Vagy mar nincs nagyon idöd ra?
  • gabber_saviola
    nyerünk
  • monyox
    Na, Munoz-t a palermoi sracok sem igazan hianyoltak..:) Olyan jellegü beirasok vannak, hogy "Munoz ugy hianyzott, mint pup a hatamra.." meg hasonlok..

Közben celkeresztbe került a portugal bajnoksagban szereplö Academica afrikai csatara, Eder (mester)..:)
  • monyox
    Na, ma este mi lesz? Szopoag folytatasa vagy behuzzuk az elsö idegenbeli meccset?
  • riccardogardoni
    az esti meccs stream válogatás: http://www.lshunter.tv/
  • riccardogardoni
    már megvan! :)
  • riccardogardoni
    jó az új főkép!
  • riccardogardoni
    kiket neveztek a keretbe mára, azt nem lehet még tudni?
  • Cucmey
    erről nyilatkozott valamit Miccoli de nem értettem kristály tisztán. :D Mindenesetre a lf a pi az összes Catania drukkernek.
  • monyox
    Ja, egyreszt Zahavi is ott van, masreszt szerintem Alvarez sem egy rossz jatekos, kar, hogy hosszabb ideig ö is serült volt. En Barreto-t meg Della Rocca-t inkabb megtartanam kiegeszitöjatekosnak.. Vegül is annyira nem is allnank rosszul közeppalyan.. Tamado kp Ilicic meg Vazquez, vedekezö kp Migliaccio, Bacinovic, ket szelen Alvarez meg Zahavi, padon meg Barreto, Della Rocca, Acquah, Simon..:))

Kar, hogy Nocerino nincs mar, az meg meg nagyobb kar, hogy most nyitotta ki a golzsakjat, amikor mar eszakon jatszik..
  • Pálka
    Ne feledkezzünk meg Zahaviról sem. Én kifejezetten csipázom az izraelit,kár,hogy most megsérült. :(
  • riccardogardoni
    nah ennek kifejezetten örülök, némi erősítés a csapatba! de ennyi még nem elég még azért jó lenne egy két jobb játékos :D
  • monyox
    + ütös
  • monyox
    Persze, mar tuti biztos. Ha ez a Vazquez srac bevalik, akkor Joszippal eleg kettöst alkotnanak, remelem Mutti megtalalja a modjat, hogyan tudja öket együtt jatszatni..
  • riccardogardoni
    ezekkel azért elég faszán járnánk :)
  • riccardogardoni
    nem mondod, ez biztos?
  • monyox
    Ja, Mehmeti meg Vazquez is januarban erkeznek.
  • riccardogardoni
    hát az nem semmi XD
  • riccardogardoni
    és ő jön? XD
  • monyox
    Miutan arab letere lecigozta Ibra-t, alap..:))
  • monyox
    Franco Vazquez - Akkor El Flaco helyett lesz egy El Mudo-nk..:) Sovany helyett a nema. Ugy latszik, ezekinel az argentinoknal mindenkinek van valami hibaja..:))

Azt mondjak, ö lesz az uj Pastore.. Lehet, en nem tudok elvonatkoztatni Javier-töl, de a mozgasa engem tenyleg ra emlekeztet..

• riccardogardoni
    bevolt baszva XD
  • monyox
    Ha jol emlekszem, Adriano-nak meg olyanokat üvöltözött, hogy "Adriano, menjel inkabb diszkoba pialni..." Szoval mokas volt az öreg..:))
  • riccardogardoni
    pontosan erre gondoltam XDXDXD
  • monyox
    Egyik szep emlekem Palermo-bol, mikor egy barban neztem egy Inter meccset. Mellettem ült egy arab faszi, aki fröcsögve üvöltözte Ibra minden egyes labdaerintesenel "ZINGAROOOOOO!!!!!"=DD
  • riccardogardoni
    az uno zingaro? XD
  • monyox
    Kicsit utananeztem Agon Mehmeti-nek..
    Szarmazasat tekintve bosnyak, sved allampolgar es csatar. Beugrik Nektek erre egy szimpatikus fiatalember neve?:)

Itt egy kis izelitö:
  • riccardogardoni
    nálunk azért más lesz a helyzet XD
  • Pálka
    Szerintem nem mértékadó úgymond a Bari-nál mutatott teljesítménye. Az a csapat kiesett decemberre, a játékosok sem hittek túlzottan a bent maradásban, Mutti volt olyan extrém,hogy elvállalta. Nem azért rúgták ki, mert rossz lett volna, hanem mert új korszak kezdődött ott.
  • monyox
    Ja, en mar azt hittem, hogy Balzarettiböl csinal szelsö közeppalyast, Migliaccio meg marad vedö..

Zampa azt mondja, hogy Mutti-nak olyan a stilusa, mint Reja-nak. Ami mondjuk nem rossz kiserölevel.. Az mar nem tul pozitiv, hogy nem tudta bent tartani a Bari-t, dehat ugye az edzö megsem rughat golokat..
    Remeljük a legjobbakat..
  • Pálka
    Monyo, három középső védővel akar játszani Mutti, és ugye a két szélső középpályás zárna vissza (Acquah és Balzaretti). Rossi kirúgásakor kicsit beleszürkült a dolgokba, de olyan mentalitású és legalább akkora tapasztalattal rendelkező edző lenne a megfelelő - bár kívánok minden jót,és hiszek Muttinak,Muttiban, de nyárnál tovább szerintem nem fogja húzni.
    Pizzarro pedig szerintem nem lenne rossz, pont olyan ember kellene a középpályára, más kérdés, hogy valószínűleg egy vagyont kér fizetésként.
  • monyox
    Ja, es Pizarrot akarjuk megszerezni a Romatol.. No comment.
  • monyox
    Szerintem nem lenne rossz, bar Munoz-nak szerintem nem igazan lenne jo a szelsö vedö szerep. Ha Pisano felepül, idealis lenne a Mantovani, Silvestre, Pisano hatso sor.

Zamparini azt nyilatkozta, hogy beparazott, hogy Mangia visszaviszi a csapatot a B-be, ezert valtotta le.
  • monyox
    Komolyan, nekem joideig nem volt semmi bajom a Catania-val.. Leszartam, hogy Palermo-ban hagyomany rühelni öket.. De hogy ekkora tirpak szurkoloik legyenek. Nalunk kabe altalanos suliban ment ez a dolog, de felsöben mar gaznak szamitott..

Igazan kitörhetne mar az Etna ugy rendesen..:))

• monyox
    Ja, furcsa ez... Mondjuk Rossi-t is imadjak, aki nekem is szimpatikus, de szerintem vele nem igazan lehetett volna elörelepni-- Sztem nem igazan tudta mar a vegen motivalni a csapatot. Bar a jelenlegi szituban szives-örömest elfogadnam Rossit..
  • Pálka
    Az olaszok érdekesen viszont teljesen pozitívan tekintenek Mangiára, hiányozni fogsz, köszönünk mindent, és hasonló kifejezéseket írnak - legalábbis ahol én olvastam. Sőt,többen inkább Zampát küldték volna el.
  • riccardogardoni
  • monyox
    Akkor az edzöcsere kipipalva, jöhetnek a minösegi igazolasok..

Mutti ranezesre engem Ranieri-re emlekeztet.. Remelem, csak ranezesre..
  • monyox
    Tegnap, mikor olvastam a TV teletexten, hogy Mangia bucsuzkodik, elöször azt hittem, ez valami vicc..

Azert Mangia lenyilatkozta, hogy nem igy akarta befejezni.. Gondolom a B-ben..

Zampa-nak nagy rispetto, hogy kirakta, azert szerencsere megdölt az a tezis, hogy jo neki a bologatojanos. Ez az Zampa, nem vagy remenytelen..:)))