27277

105e4pi.png\"

• Cucmey
    talán ez volt idén az első meccs amit kihagytam karácsonyi hajtás miatt. vesztettem valamit vagy semmit?
  • monyox
    Csa!
  • riccardogardoni
    én viszont lépek most...ciao :D
  • monyox
    Nem, csak a kötsög svajci azt hiszi, hogy ö szarta a spanyolviaszt.. A vegen mar a nevemet akarta megtudni..:) Meg jo, hogy telefonon hivott, mert ha itt van, mar megmutattam volna neki, mi az a jo magyar virtus..:))
  • riccardogardoni
    adott egy sárgát neked vagy mi? XD
  • monyox
    Fasza, en meg közben egy vendeggel üvöltözök..:)
  • riccardogardoni
    piros lap: ilicic
  • riccardogardoni
    nah ezt a stream-et én nem nézem...
  • riccardogardoni
    cetto megsérült, helyére bacinovic
  • riccardogardoni
    jóvan xd
  • monyox
    Szolj, ha van valami! A többiek meg tuti itt röhögnek rajtunk..:)))
  • riccardogardoni
    :(
  • monyox
    Komolyan, ezt rühellem, mikor az elsö felidö streamkeresessel megy el..
  • riccardogardoni
    vagy is 0-1 :D
  • riccardogardoni
    Carlalberto Ludi öngólt vétett. 1 - 0 az eredmény.
  • monyox
    Öngol volt? Faszan nem lattam, mert szemet vendegek nem hagynak meccset nezni, csak hallottam, hogy a faszi kiabal, hogy Budan..:))
  • riccardogardoni
    de ez a stream élvezhetetlen :S
  • riccardogardoni
    öngól volt XD szegény mangia :D
  • monyox
    Budan megbassza a Novarat!!!:)))
  • riccardogardoni
    ott a góóóóóóóól! az elsőőőőőőőőőőőőőőőőőő! :D
  • riccardogardoni
    zsír
  • monyox
    Közben en is keresek tovabb.
  • riccardogardoni
    ez kicsit akad :S
  • riccardogardoni
    hát ezt ne, a többinél csomo link van! eddig palermonál is volt most csak alig :S
  • monyox
    Kösz! De nem ertem, hogy mi a francert hagytak le ezt a meccset a többi olasz stream mellöl. Ilyen szarnak igerkezik?
  • riccardogardoni
    nah jön :D http://www.lshunter.tv/
  • riccardogardoni
    én semmit még szart se :S
    pedig eddig ezen az oldalon mindig volt link :S de most csak fogadóirodás van :S oda meg nem tudok belépni!
  • monyox
    Nem talaltal meg? Eddig en sem talaltam normalis streamet.
  • riccardogardoni
    meghülyülök :S
  • riccardogardoni
    nincs stream link??????????????????? mi a fasz....
  • riccardogardoni
    megérdemelte! én többet adtam volna neki!
    jó estét!
  • monyox
    Olaszország: nyolc évet kapott a mosdókagylóval rendőrt ölő szurkoló

Másodfokon nyolc év letöltendő börtönbüntetést kapott egy 22 éves cataniai futballdrukker, akit egy rendőr megölésével gyanúsítottak. A szurkolót 2010-ben, első fokon 14 év fegyházra ítélték, ezt csökkentették most hat évvel.
    A drukker a 2007. február 2-án rendezett Catania–Palermo olasz bajnoki meccsen – amikor még kiskorú volt – több társával együtt egy, a stadion mellékhelyiségéből eltulajdonított mosdókagylót vitt fel a lelátóra, majd a pályára hajította azt. A mosdókagyló eltalált egy szolgálatot teljesítő rendőrt, aki később belehalt belső sérüléseibe. Az eset kapcsán egy másik cataniai szurkolót már korábban elítéltek.
  • monyox
    A Novara kereteben allitolag 7 volt palermoi van. Nekem most csak igy Ujkani ugrik be hirtelen..
  • riccardogardoni
    jóez, balza mégis védő lesz, nem szeretem ha középpályás tolatnak vele, régebben se jött be...
  • monyox
    Mikor Palermo-ba került, utana eleg sokaig serült volt, aztan valahogy elvesztette a bizalmat, meg allandoan kölcsönbe adtak..
  • gabber_saviola
    Budánt egyszerűen nem tudom hová tenni, emlékszem mikor kölcsönben volt a Pármánál, rúgott vagy 13-14 gólt ... itt meg a padra is alig fér fel, és csak ilyenkor -ebben a szituban- tudunk neki lehetőséget adni.

• monyox
    Különben szerintem Budan nem mozgott rosszul a Catania elleni meccsen abban a rövid idöben, amig palyan volt..
  • monyox
    aha

O, hogy Bertolo-tol sosem fogunk megszabadulni... De legalabb Ujkani a mi emberünk..
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    Vagyok én mindig, mint régen, csak kevesebbet szólok a témához, többet olvasok.