27277
|
-
Hunor88 #24076 Mantovanit a Chievo is akarja :) -
Sracok, boldog karacsonyt, gyözelmekben gazdag uj evet!
-
Grand´ uomo - borzongas. -
Ez a nem semmi!!!
www.youtube.com/watch?v=9T63nAQwhgE -

-

-
A masodiknal termeszetesen Ilicic az a Pinilla. -
A mai hirek atigazolasokrol..
* Pinilla irant erdeklödik a Fiorentina.
(Hat, ha jo penzt fizetnek erte, bar annyira nem örülnek a tavozasanak..)
* Pinilla irant erdeklödik sok mindenki.
(nem ujdonsag, de azert ezzel meg sztem varni kene)
* Mantovani irant erdeklödik a Bologna.
(nem veletlenül ragaszkodott hozza Pioli, nem kene tovabbpasszolnunk)
* A bosnyak Ibisevic (Hoffenheim) irant erdeklödünk mi.
(egy allat golzsak, nagyon jo igazolas lenne...)
* Rigoni (Novara) irant erdeklödünk mi.
(jo kis jatekos, nem lenne rossz...)
* Muntari (Inter) irant erdeklödünk mi.
(könyörgöm, csak öt ne!!!!) -
Par napja olvastam pont erröl egy cikket. Nagyon durvan nyomjak a digok ilyen lepvesszökkel vagy minek hivjak öket.. Franc az izlesüket..:)) -
Az olaszok nem macska zabálók!! Csak énekes madarakat lopnak Magyarországról. :DD -
pedig van. Csak marhahus helyen macskahus van a hambiban..:))) -
amúgy tuti lesz meki ott? Olaszországba én nem láttam mekit. :DDDD -
Haha, elkepzelem, ahogy Zamparini kidugja a fejet a konyharol:
"CSIPÖS MEHET??"=DDD -
egy duplasajtos toastot kérek meg egy autogramot. :DDDDD -
Na, ez az, amit szerintem meg Zampa sem tud...
Na, vegyük azt, hogy a stadionban mondjuk lesz Mekdonac, amiböl ugye jön vissza a penz. A jatekos viszont sok penzbe kerül, meg sok penzt is visz el, szoval csak megy ra a penz... Mi a megoldas? Beallitani a jatekosokat a Mekdonacba, hogy visszahozzak a kidobott penz egy reszet..
Hello, Fabrizio vagyok, segithetek? -
Nem értem hogy honnan van pénz 300 milliós stadionra játékosokért meg alig akarunk pénzt adni. Valaki magyarázza már el hogy ez miért van. -
Hunor88 #24060 Mondjuk azt gondoltam a szurkolók miatt :D
Itt van magyarul is. Bár ezeknek az ötöde sem igaz. -
Azt mondjak, hogy a lazialek sincsenek nagyon oda erte.. -
Hunor88 #24058 :D ja -
Quagliarella-t szerettük volna, lehet, hogy viszi a Roma Boriello-ert csereben.
Eder-t szerettük volna, de viszi a Porto.
Miert van olyan deja vu erzesem? Mi mindig csak almodozunk, aztan valahogy mindig lemaradunk a jo fogasokrol.. -
Palermo, Cissé, un'utopia? - Nalam Cisse a Cassano fele kategoriaba tartozik.. Nem rossz jatekos, de problemas, az meg kell a francnak. -
Aguirregaray ügynöke (aki egyben többek között Trezeguet, Maicon ügynöke is), azt nyilatkozta, hogy Matias hasonlo stilusu jatekos, mint Maicon, a baj az, hogy 1,5 even keresztül alig jatszott, es ujra formaba kell lendülnie. Nekem a tegnapi meccsen kellemes meglepetes volt a jateka, voltak jo elkepzelesei, tamadasinditasai. -
Sogliano azt nyilatkozta, hogy Nocerino-t azert voltak kenytelenek ar alatt eladni, mert lejart a szerzödese, a meghosszabbitasra meg nem volt lehetöseg, mert Antonio-nak olyan igenyei voltak, amit Zampa nem volt hajlando megadni. Azert ez nekem eleg amatör modon hangzik..
-
Hunor88 #24053 Nem hinném:D -
Cisse jön hozzank...:)))) Persze ez tuti csak pletyka, mert Zampa nem az az ember, aki kifizetne a srac nem keves fizujat.. -
lesz más :D -
Viszont az eleg gaz, hogy a Napoli ellen Ilicic tuti nem jatszhat.. -
Jo reggelt mindenkinek!! MUTTI, TAKARODJ!!!!!!
(na jo, ez azert nem komoly, csak mar annyira belejöttem..:) -
ááá.. itt ennél sokkal nagyobb balfk voltak. :DDD -
Tuti kene ilyen kikepzö treninget tartani az összes bironak a nyugat-europai ligakban. Mindenkinek 1 ideny a magyar megyei 2-ben, aztan utana mar normalisan fujnanak..:)) -
:DD azta rohadt. egyre buzibbak a bírok. külföldön is meg Olaszországban is. -
Ajax-AZ meccsen befutott egy Ajax szurkolo a palyara, aztan le akarta karatezni az AZ kapusat, de az lett a vege, hogy ö kapott par bordarecsegöset a kapustol..:)) Mit csinalt erre a biro? Kiallitotta a kapust..:)) Aztan ezutan le is vonult a csapat.. -
mer mi van ott? nem érkezett meg a két tonnás ganja szállitmány indonéziából? :DDD -
Azt nem lattam, hogy Joszip-ot miert allitottak ki, 2 sarga miatt? Közben Hollandiaban all a bal..:))) -
én nem vagyok ilyen optimista. örülök ha ezt az évet normálisan kihúzzuk. -
Ja, csak erted, van ez az eves közben jön meg az etvagy dolog..:)) Es ha egyszer voltunk a 6. helyen, az ember nem szivesen csuszik hatra... Kemeny különben, a mai meccseken összejött a 4 gol/meccs atlag.
De vegre teliszünet, Zampa papa meg remelem, mar kesziti a bugyellarisat!:)) -
legyünk az első 10be idén nekem elég lesz. onnéttól felfelé minden hely ajándék :D -
:)) Azert gaz, hogy elmegy mellettünk a fel liga... Az Intert iden csak az nem veri el, aki nem akarja, megis mar elöttünk vannak 5 ponttal..:-/ -
akkor nem bánom hogy nem láttam. karácsony elött nagyon érzékeny vagyok. :DD -
En vegigszenvedtem egy szar stream-mel... Hat mit mondjak, 10 emberrel nem rossz hozni az 1 pontot idegenben, de 0:2-röl egyenlitett a Novara, szoval gondolhatod..