27277

105e4pi.png\"

• Hunor88
    Mantovanit a Chievo is akarja :)
  • monyox
    Sracok, boldog karacsonyt, gyözelmekben gazdag uj evet!

• monyox
    Grand´ uomo - borzongas.
  • riccardogardoni
    Ez a nem semmi!!!

www.youtube.com/watch?v=9T63nAQwhgE
  • riccardogardoni
  • riccardogardoni
  • monyox
    A masodiknal termeszetesen Ilicic az a Pinilla.
  • monyox
    A mai hirek atigazolasokrol..

* Pinilla irant erdeklödik a Fiorentina.
    (Hat, ha jo penzt fizetnek erte, bar annyira nem örülnek a tavozasanak..)

* Pinilla irant erdeklödik sok mindenki.
    (nem ujdonsag, de azert ezzel meg sztem varni kene)

* Mantovani irant erdeklödik a Bologna.
    (nem veletlenül ragaszkodott hozza Pioli, nem kene tovabbpasszolnunk)

* A bosnyak Ibisevic (Hoffenheim) irant erdeklödünk mi.
    (egy allat golzsak, nagyon jo igazolas lenne...)

* Rigoni (Novara) irant erdeklödünk mi.
    (jo kis jatekos, nem lenne rossz...)

* Muntari (Inter) irant erdeklödünk mi.
    (könyörgöm, csak öt ne!!!!)
  • monyox
    Par napja olvastam pont erröl egy cikket. Nagyon durvan nyomjak a digok ilyen lepvesszökkel vagy minek hivjak öket.. Franc az izlesüket..:))
  • Cucmey
    Az olaszok nem macska zabálók!! Csak énekes madarakat lopnak Magyarországról. :DD
  • monyox
    pedig van. Csak marhahus helyen macskahus van a hambiban..:)))
  • Cucmey
    amúgy tuti lesz meki ott? Olaszországba én nem láttam mekit. :DDDD
  • monyox
    Haha, elkepzelem, ahogy Zamparini kidugja a fejet a konyharol:
    "CSIPÖS MEHET??"=DDD
  • Cucmey
    egy duplasajtos toastot kérek meg egy autogramot. :DDDDD
  • monyox
    Na, ez az, amit szerintem meg Zampa sem tud...
    Na, vegyük azt, hogy a stadionban mondjuk lesz Mekdonac, amiböl ugye jön vissza a penz. A jatekos viszont sok penzbe kerül, meg sok penzt is visz el, szoval csak megy ra a penz... Mi a megoldas? Beallitani a jatekosokat a Mekdonacba, hogy visszahozzak a kidobott penz egy reszet..

Hello, Fabrizio vagyok, segithetek?
  • Cucmey
    Nem értem hogy honnan van pénz 300 milliós stadionra játékosokért meg alig akarunk pénzt adni. Valaki magyarázza már el hogy ez miért van.
  • Hunor88
    Mondjuk azt gondoltam a szurkolók miatt :D
    Itt van magyarul is. Bár ezeknek az ötöde sem igaz.
  • monyox
    Azt mondjak, hogy a lazialek sincsenek nagyon oda erte..
  • Hunor88
    :D ja
  • monyox
    Quagliarella-t szerettük volna, lehet, hogy viszi a Roma Boriello-ert csereben.

Eder-t szerettük volna, de viszi a Porto.

Miert van olyan deja vu erzesem? Mi mindig csak almodozunk, aztan valahogy mindig lemaradunk a jo fogasokrol..
  • monyox
    Palermo, Cissé, un'utopia? - Nalam Cisse a Cassano fele kategoriaba tartozik.. Nem rossz jatekos, de problemas, az meg kell a francnak.
  • monyox
    Aguirregaray ügynöke (aki egyben többek között Trezeguet, Maicon ügynöke is), azt nyilatkozta, hogy Matias hasonlo stilusu jatekos, mint Maicon, a baj az, hogy 1,5 even keresztül alig jatszott, es ujra formaba kell lendülnie. Nekem a tegnapi meccsen kellemes meglepetes volt a jateka, voltak jo elkepzelesei, tamadasinditasai.
  • monyox
    Sogliano azt nyilatkozta, hogy Nocerino-t azert voltak kenytelenek ar alatt eladni, mert lejart a szerzödese, a meghosszabbitasra meg nem volt lehetöseg, mert Antonio-nak olyan igenyei voltak, amit Zampa nem volt hajlando megadni. Azert ez nekem eleg amatör modon hangzik..

• Hunor88
    Nem hinném:D
  • monyox
    Cisse jön hozzank...:)))) Persze ez tuti csak pletyka, mert Zampa nem az az ember, aki kifizetne a srac nem keves fizujat..
  • riccardogardoni
    lesz más :D
  • monyox
    Viszont az eleg gaz, hogy a Napoli ellen Ilicic tuti nem jatszhat..
  • monyox
    Jo reggelt mindenkinek!! MUTTI, TAKARODJ!!!!!!
    (na jo, ez azert nem komoly, csak mar annyira belejöttem..:)
  • Cucmey
    ááá.. itt ennél sokkal nagyobb balfk voltak. :DDD
  • monyox
    Tuti kene ilyen kikepzö treninget tartani az összes bironak a nyugat-europai ligakban. Mindenkinek 1 ideny a magyar megyei 2-ben, aztan utana mar normalisan fujnanak..:))
  • Cucmey
    :DD azta rohadt. egyre buzibbak a bírok. külföldön is meg Olaszországban is.
  • monyox
    Ajax-AZ meccsen befutott egy Ajax szurkolo a palyara, aztan le akarta karatezni az AZ kapusat, de az lett a vege, hogy ö kapott par bordarecsegöset a kapustol..:)) Mit csinalt erre a biro? Kiallitotta a kapust..:)) Aztan ezutan le is vonult a csapat..
  • Cucmey
    mer mi van ott? nem érkezett meg a két tonnás ganja szállitmány indonéziából? :DDD
  • monyox
    Azt nem lattam, hogy Joszip-ot miert allitottak ki, 2 sarga miatt? Közben Hollandiaban all a bal..:)))
  • Cucmey
    én nem vagyok ilyen optimista. örülök ha ezt az évet normálisan kihúzzuk.
  • monyox
    Ja, csak erted, van ez az eves közben jön meg az etvagy dolog..:)) Es ha egyszer voltunk a 6. helyen, az ember nem szivesen csuszik hatra... Kemeny különben, a mai meccseken összejött a 4 gol/meccs atlag.
    De vegre teliszünet, Zampa papa meg remelem, mar kesziti a bugyellarisat!:))
  • Cucmey
    legyünk az első 10be idén nekem elég lesz. onnéttól felfelé minden hely ajándék :D
  • monyox
    :)) Azert gaz, hogy elmegy mellettünk a fel liga... Az Intert iden csak az nem veri el, aki nem akarja, megis mar elöttünk vannak 5 ponttal..:-/
  • Cucmey
    akkor nem bánom hogy nem láttam. karácsony elött nagyon érzékeny vagyok. :DD
  • monyox
    En vegigszenvedtem egy szar stream-mel... Hat mit mondjak, 10 emberrel nem rossz hozni az 1 pontot idegenben, de 0:2-röl egyenlitett a Novara, szoval gondolhatod..