27277
|
-
Ja, laza 50 milkoval (meg meg ki tudja mennyivel) lehuzta a sracot, aztan.. Aaah, hagyjuk, ne bulvarosodjon itt a forum!:)
Bar ugye most par hetig uborkaszezon van, uj igazolas nuku, szoval a következö tema az, hogy ki a legnagyobb celeb focista Olaszorszagban..:)) Kar, hogy Dinho mar nincs, mert egyertelmü lenne..:))
Boateng?:)) -
Hat, a jo öreg Moris csak Lecce-ig jutott..:)) Lehet, hogy rossz iranyba indult el Mexiko fele.. -
hát ez a kis alamizsna összeg csak jár a csajnak ha már elintézett mindent. :DD
Hallottam erről. Utána olvastam hogy megin összejöttek.
Gondoljátok el... már nekünk is vannak focista celebjeink nem csak pl Olaszországnak. :DDD
Boldog Új Évet Kívánok minden Palermo szurkolónak!! :) -
Tijuanaban tonnaszám a kokain. Lehet Carrozzieri nyomdokaiba lépett. :DDD -
Allitolag a csaj ravette Dzsudzsit, hogy vegyen egy luxuslakast a budai oldalon 220 millioert. Ami igazabol 170 millio volt, csak ezt Bali nem tudta, a különbözetet meg elrakta a csaj, gondolom jutalekkent..:) -
Ugy legyen!
Bar eddig hozzuk a szokasos figurat... Zamparini mar megint elkezdett vakitani (szerencsere legalabb nem Mister X-ezni...), bejelentettek, hogy egy klasszis közeppalyas fog erkezni (Rios), erre Rios tegnap bejelentette, hogy esze agaban sincs Europaba igazolni, marad inkabb a mexikoi bajnoksagban...
Hat, egyreszt mar megint ez a felesleges vakitas, masreszt meg hogy miert jobb a Tijuana-ban jatszani mint a Palermoban, harmadreszt meg 26 uruguayi valogatottsaggal miert lesz valaki "klasszis".... No comment.. -
Helyes XD -
Viszont! ;) -
Utólag is BK-t mindenkinek, és BUÉK!
Csapatnak jó téli transzfereket, és sikeres tavaszt kívánok. -
Unione Sportiva Città di Palermo
(105 új üzenet)
-
mér nincs?? úgy tudom szakitottak azt megin összejöttek. vagy rosszul tudom és megin szakítottak? :D -
már nincs miss kurva :D -
Ne szidjátok már Balit. :D Valamiből el kell tartani a Lindát. Ha már úgy is összejöttek megint.. :DDD -
Na, Gilardino-t leszerzödtette a Genoa, szerintem ezek utan eleg nagy az eselye, hogy Pinilla-t elviszi a Fio.. -
A tesoja is nagy igeret volt a Liverpool-nal, aztan most a Györben nyomja?:-/ Csak egyszer ernem mar meg, hogy valaki a magyar igeretek közül sokra viszi... Nem kell Messi-szint, de mondjuk egy Hamsik-kategoria egy Napoli-szintü csapatban.. Dehat amig Dzsudzsak Balik inkabb Dagesztanba igazolnak... Apropo, Anji - Emlegettek, hogy majd Hiddink-et meg Mourinho-t viszik oda edzönek, erre leszerzödtettek valami noname ruszki faszit, a PSG meg viszi Ancelotti-t..:))) De persze Balazskanak igaza lesz, egy vilagverö alakulat lesz a Mahacskala-bol par even belül.. -
Mondjuk a csavo jol racseszett az ideny eleji bokatöressel.. Egyböl kiesett jopar hetre, ugyhogy Mangia-nal mar egyböl hatranybol indult.. En a helyeben meg megvarnam a tavaszi szakaszt, hatha Mutti-nal több szerencseje lesz. -
amit a haladásban abba hagyott, mert sajnos a palermoban nem tudta gyakorolni a mesterségét XD -
Nem csak a testvére itt játszik és volt róla szó hogy itt folytatja. -
Györi a csavo? -
érdekes... nálunk a helyi ujságba pont volt egy cikk a Simon testvérekről és szó volt benne hogy lehet vissza jön Győrbe. -
Nem. Padon mar volt. -
Hunor88 #24095 :D játszott már tétmeccsen? -
Ezt csekkoljatok le...
Simon Adamot tenyleg leigazolta a Palermo, mert feltünik a videoban..;))
De a legjobban Vin Diesel meg a kutyaja üt..:))))
tanti auguri -
Allitolag iden a rozsaszin fenyőfa a trendi..:)) Zampanak tuti az van..
De mi is maradtunk a hagyomanyosnal. -
-
Tanti auguri di Buon Natale a tutti! -
Én is kedveskedek valamivel azért! 
-
Köszi! Viszont! ;)
Kreatív kép! ;) -
Kellemes ünnepeket minden Palermo szurkolónak. :))
-
XD
-
Hunor88 #24086 :D aha a végén nehogy free transfer legyen. -
Ha Miccoli csaja akarsz lenni, Sirigu felöl kene tamadnod..:)))) -
az én vagyok XD
-
A jobboldali arc nem tudom ki, lehet, hogy csak pezsgöpotyazo..
Balzaretti viszont üt rendesen a kereszteslovag image-dzsel..:))) -
Eladjak, aztan meg vennek vissza? Persze, vetelar + 5misi..:) -
-
Nehany embert muszaj volt cenzurazni...;) (gy.k. Sirigu, Liverani, Bovo) -
a lazio-s -
mekkora kép :) -
Melyik Cissé?Mert a SC Freiburg-os Papiss Cissé-vel baszott jól járnánk.Iszonyat jó!